Proběhl tradiční draft NHL. Montreal vybíral jako patnáctý v pořadí

24.06.2019, 13:58 | Aktuální téma |  Martin Formánek
 

Jako každý rok se konal draft hráčů do NHL. Montreal byl na tahu až na patnáctém místě. Jeho výběrem se stalo pravé křídlo Cole Caufield. Nutno říct že volba nevypadá vůbec špatně.

Útočník v letošní sezóně letos dal za tým "USA Hockey's U-18" 72 branek v 64 zápasech a překonal tak rekord který předtím držel Auston Matthews.

Caufield je sice menšího vzrůstu (170 cm / 74kg), ale je to rozený střelec. A toho právě Canadiens naléhavě potřebují. Uvidíme zda se dokáže prosadit i do NHL a navázat tak na své juniorské úspěchy.

Další volby v draftu Montrealu Canadiens

46 - Jayden Struble / obránce / USA

64 - Mattias Norlinder / obránce / Švédsko

77- Gianni Fairbrother / obránce / Kanada

126 - Jacob Leguerrier / obránce / Kanada

131 - Rhett Pitlick / levé křídlo / Kanada

138 - Frederik Nissen / brankář / Dánsko

170 - Arsen Khisamutdinov / centr / Rusko

201 - Rafael Harvey-Pinard / levé křídlo / Kanada

206 - Kieran Ruscheinski / obránce / Kanada

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, jen Toronto ještě nemá vyhráno, Kerfoota, Marnera a Cecíka nepodepíšou za 11 mega co mají k dispozici, takže se někdo bude stěhovat, vidím to na toho Ceciho právě, aby ještě neskončil u nás smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale no tak, není zdaleka sám, kdo tohle udělal a maximálně se nebudou mít rádi s GM Canes... Udělal to kdysi GM Flyers, Flames, Oilers, aspoň, co si pamatuju. Ve většině případů je to dnes už pasé a nikdo to nepřipomíná.
Ono do top 6 nebylo moc na výběr, když pominu Panarina s Duchenem, kteří byli vlastně pryč už před otevřením trhu. Zbýval jen ten Lee a tam bychom asi museli přihodit, vzhledem k daním, ještě víc než Isles a to už by asi nebylo úplně dobrý... Takže ve finále je ten offer sheet ještě to nejlepší, co mohl Bergevin udělat - to, že to Carolina dorovná, se dá očekávat, ale za pokus to asi stojí. Ono je to postavené dobře díky těm bonusům a rozhodně lépe, než kdybychom přišli ještě o jeden první výběr. Prý jsme původně chtěli jít po Pointovi...smajlik. No a pak tu máme Marnera, kterého nejspíš teď po těch trejdech Toronto vždy dorovná...
 
02.07.2019 08:37 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTak zatím teda FA akce v našem podání zmar.
Chtěli jsme top 6 forwarda a beka, nic nemáme a z toho co zbývá volného je Gardiner.

Co se musí ocenit jsou koule Bergevina vytasit se s offer sheetem. A za druhé Molsona, který je ochoten nasypat takové podpisové bonusy ze svého.
Otázka zní proč nabídli Ahovi tak málo, kdyby dali o 1,5M vyšší nabídku bude nás to stát jen o jeden 1st pick více a Carolina těžko dorovná. Takhle to velice pravděpodobně dorovná a nic z toho nebude.
- Tedy bude z toho průser v rovině vztahů Bergevina se zbytkem ligy. Šlápl do hovna a bude muset nést následky dost možná vážnější než si myslí - podívejte se jak dopadl Lowe. Pro ostatní se stal prašivým partnerem k tanci.
 
AvatarReakce na příspěvek:No rozhodně ten Lee, když už se o něj tolik zajímáme...
 
01.07.2019 21:13 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarReakce na příspěvek:Tohle mají spočítaný v iks variantách, myslím. A ono tam zas tak moc zajímavýho nezbývá.. Gardiner?
 
AvatarJako NJ začíná být dobře našlápnutý. Duchene ještě za solidní peníz, Panarin v Rangers. No, zajímavé to je. Doufám, že nám se něco také podaří...
 
AvatarReakce na příspěvek:Dorovnají to v pohodě a nám se zúžil manévrovací prostor na UFA trhu, když nevíme, kolik místa nám pod stropem zůstane...
 
AvatarTy vole MB to fakt podal smajlik Cannes to asi podají, ale teda palec nahoru za pokus.
 
AvatarTak zatím je klid, Duchene je u Preds, ale Lee zatím nic. Máme Kinkaida, za mě ok, i když já chtěl dvojku dát Charlimu. Nicméně máme teď jen dva NHL golmany v organizaci, to by byl risk v případě zranění.
Spezza šel fakt za nic, to je škoda.

Aho je úlet, to je snad nereálné. Ale vše je možné, tak uvidíme.
 
AvatarTrochu mě mrzí, že jsme na ten rok nepodepsali za ten směšný peníz Spezzu - pořád celkem kvalitní hráč a hlavně pro mladé by to mohl být dobrý mentor...smajlik
 
01.07.2019 18:09 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarMě nejvíc zaujala situace kolem Sebastiana Aho, prý jsme si s Canes volali. Cizí nabídky pokryjou, ale jsou otevření trejdům.. Jen se klasicky děsím ceny, snesl bych něco jako Drouin Lehkonen pár picků, ale pochybuju, že by stačilo.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo tak to by byla víc než dobrá náhrada za Duchena, Lee je sice křídlo, ale to ve finále až tak nevadí. Konečně bychom měli opravdu velkého wingera v top 6, navíc dříče, který nikdy nic nedostal zadarmo, střelec k pohledání, nooo už to jen potvrdit. Mluvil si o něm hodně to je fakt smajlik Já si ho nepřipouštěl, protože se hodně psalo že je lock pro Hawks, ale těm spekulacím fakt nejde věřit. Kdyby MB chybil Gardinera i Leeho, to by bylo něco.

Čumím, že Myers šel ještě za normální prachy, Benn určitě v pohodě jen ať jde, taky mi chybět nebude. Fajn chlap, herně hodně výkyvy, takže lehce nahraditelný.
 
AvatarReakce na příspěvek:Pokud by došel Lee, tak bych byl nadšen. Odchody zatím napohodu. Shaw mi bude se srdcem bojovníka chybět, ale dalo se to čekat. Bennův odchod jen dobře.
 
AvatarTakže i Benn pryč, bude působit společně s Myersem u Kosatek... Sice ke konci sezóny hrál dobře, ale popravdě mi úplně chybět nebude. Konečně snad tedy bude hrát pravidelně Juulsen, Reilly, Kulak, samozřejmě Mete, k nim Petry s Weberem a uvidíme, jestli ještě někoho splašíme na UFA trhu. A taky, jestli se prosadí někdo z mladíků, kteří jsou nyní v kempu. Každopádně to nevypadá vůbec zle...
 
AvatarReakce na příspěvek:No prý dnes podepíšeme Duchena nebo Leeho (zdroj hokejforum, asi už jsi to četl smajlik) - vzhledem k tomu, že Duchene už si asi vybral, Lee by mě moc těšil a víš, že jsem si ho přál smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Už jsem ho tu zmiňoval a podle posledních spekulací je k nám prý dost reálný...smajlik. Gostisbehere by byl strašně drahý a hlavně nevidím důvod, proč by ho Flyers měli měnit - je to jejich nejlepší bek... Gardiner není špatný, ale samozřejmě tak kvalitní jako Ghost určitě není.
 
01.07.2019 09:59 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Mně by se hodně líbil Anders Lee z NYI - byl by to skvělej locker room guy za Shawziho a zároveň střelec jakýho potřebujeme. Nebo že by přece jen ještě snaha o Ghosta z Flyers?

V obraně to ale asi hoří víc a Gardinera bych rozhodně nechtěl...
 
AvatarNo, to jsou teda novinky. Duchene si asi vybral, ale dokud není nic podepsané, tak není nic jisté. Ale než se pouštět do nějakých nesmyslných částek, tak to at si ho nechají Preds. Panarin a boj o něj jde do nesmyslných čísel, šílené. Jsem zvědav kde a za kolik nakonec podepíše. A my jestli jdeme po Gardinerovi? Uvidíme.

Shawzi je pryč smajlik Děláme prostor očividně ať už to je pro kohokoliv a on byl asi jediný, koho mělo smysl poslat pryč kvůli cap hitu. Chytře po jeho nejlepší sezoně, kdy má největší cenu. Bude mi moc chybět, ale to je hokej. Díky za super sezony, za skvělý energický hokej a hlavně za srdce vždy bijící pro Habs.

Stěhuje se taky Deslarieus za 4. kolo k Ducks. Jeho pěsti budou chybět, ale jinak to není velká ztráta, i tak díky Delo.
 
AvatarReakce na příspěvek:Duchene si prý už vybral a my to nejsme - podle očekávání nejspíš Nashville...smajlik
 
AvatarTak Shaw je zpátky v Chicagu za několik voleb v draftu smajlik! Nevím, co tím sledujeme, když už jeho výměna, čekal bych to v nějakém balíčku za toho hledaného beka... Každopádně je na místě poděkovat mu za jeho služby u nás, hlavně v poslední době dokázal, že umí být v předbrankovém prostoru velmi platným hráčem.
 
AvatarMíro, technicky bychom ho získali zadarmo, to je podstata UFA trhu, ale vím jak jsi to myslel.
Duchena bych chtěl, takže vesměs souhlasím, jen u Drouina jsem také spíš pesimista. Článek jsem četl, zní pro nás docela pozitivně, tak uvidíme.

Další zajímavá jména FA trhu jsou Chiasson, kterého jsem chtěl už dvěma lety, kdy se skvěle uvedl u Caps, loni jsem ho chtěl taky a jak zářil v Edmontonu, je to home boy, proč ne. Nosek nedostal nabídku, protože nemají prachy, jinak by určitě už měl novou smlouvu, další dost dobrý bottom 6 hráč. Ryan Dzingel- taky by nebyl marný. Docela jsem čuměl, že Oilers vyplatili Sekeru, na MS vypadal fit, ale jestli je opravdu zdravotně ok, tak si nedokážu vysvětlit proč to udělali. I po návratu z dlouhé marodky to byl jejich třetí nejlepší bek, ti tragédi si to fakt dělají sami.

Jo jo Complete hockey news na facebooku, tak stránka nemá absolutně chybu. Správci jsou géniové, těch hlášek tam je tolik smajlik A zrovna tohle je hodně zajímavé čtení.
 
30.06.2019 20:33 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJinak pobavil mě titulek:

Players collecting paycheques on Rick DiPietro Day (July 1st)

Anaheim Ducks

Corey Perry - $2M/year (2022/23)
Simon Despres - $662,500/year (2024/25)

Arizona Coyotes:

Mike Ribeiro - $1,944,444/year (2019/20)

Boston Bruins

Dennis Seidenberg - $1.167M/year (2019/20)

Buffalo Sabres

Christian Ehrhoff - $857,143/year (2027/28)
Ville Leino - $1,222,222/year (2019/20)
Cody Hodgson - $791,667/year (2022/2023)

Calgary Flames

Troy Brouwer - $1.5M/year (2021/22)

Carolina Hurricanes

Alex Semin - $2,333,333/year (2020/21)
Patrick Marleau - $416,667/year (2020/21)

Chicago Blackhawks - None

Colorado Avalanche

Brooks Orpik - $1.5M/year (2019/20)

Columbus Blue Jackets

Fedor Tyutin - $1,458,333/year (2019/20)
Scott Hartnell - $1.25M/year (2020/21)

Dallas Stars - None

Detroit Red Wings

Stephen Weiss - $1,666,667/year (2020/21)
Xavier Ouellet - $216,667 /year (2019/20)

Edmonton Oilers

Benoit Pouliot - $1,333,333/year (2020/21)
Eric Gryba - $300,000/year (2019/20)

Florida Panthers - None

Los Angeles Kings

Dion Phaneuf - $1,416,667/year (2022/23)

Minnesota Wild

Tyler Ennis - $1,216,667/year (2019/20)

Montreal Canadiens

Steve Mason - $1,366,667/year (2019/20)

Nashville Predators - None

New Jersey Devils

Mike Cammalleri - $1,666,667/year (2020/21)

New York Islanders

Rick DiPietro - $1.5M/year (2028/29)

New York Rangers

Brad Richards - $1,055,556/year (2025/26)
Dan Girardi - $1,111,111/year (2022/23)

Ottawa Senators

Alex Burrows - $833,333/year (2020/21)
Dion Phaneuf - $1,416,667/year (2022/23)

Philadelphia Flyers

Ilya Bryzgalov - $1,642,857/year (2026/27)
Andrew MacDonald - $1,916,667 /year (2020/21)

Pittsburgh Penguins - None

San Jose Sharks

Paul Martin - $1,416,667/year (2019/20)

St. Louis Blues - None

Tampa Bay Lightning

Vincent Lecavlier - $1,761,905/year (2026/27)
Matt Carle - $1,833,333/year (2019/20)

Toronto Maple Leafs

Mikhail Grabovski - $1,791,667/year (2020/21)

Vancouver Canucks - None

Vegas Golden Knights - None

Washington Capitals - None

Winnipeg Jets - None
 
AvatarReakce na příspěvek:Nebude s tebou nesouhlasit asi málo lidí, já patřím k té většině, která nebude úplně souhlasit...smajlik. Minimálně v tom, že ho získáme zadarmo a že dodá Drouinovi drive - tady jsem, bohužel, už nějakou dobu pesimista...
 
30.06.2019 19:09 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTak hodně jsem toho teď načetl ohledně možného podpisu Duchena u nás. Ač jsem byl v tomto neutrální, teď bych si ho moc přál. Je tu několik důvodů které uvedu a je mi už teď jasné, že se mnou nebudete nesouhlasit, ale je to jedno víte hovno smajlik
1) Bude to bitva Bergevin vs Poile.
2)Přeci jenom Kotka,Poehling,Suzuki budou potřebovat nějaký čas dozrát a nabrat zkušenosti - na PP apod.
3) Získáme ho zadarmo
4) Je tu šance že dodá Druinovi drive
5) Okamžitě se nám zlepší vhazování a PP - tzn. věci které nám sebrali PO
6) Domi se bude moct vrátit na křídlo
7) Budeme se následně moci zbavit nějakého křídla - mluví se o Shawovi či Tatarovi a přivést obránce trejdem.

Asi jste četli článek na nhl.cz o vztahu Duchene-Tavares. Pokud ne přečtěte si - mluví tam o tom jak chápe kamaráda Tavarese o tom, že se rozhodl srdcem. Což nám dává trochu vyšší šance.
 
AvatarJeště jsem zapomněl říct, že neméně zajímavý trade byl trade C. Millera z Vegas do Buffala. Řekl bych výborný a dost nedoceněný bek šel pryč za ušmudlané drafty, docela steal Buffala. Jsem překvapený, že Vegas obětovali zrovna Millera v honbě za snížení capu, ale asi neměli na výběr. Škoda, že nešel k nám.
 
AvatarYotes byli loni těsně od postupu, přitom dost bojovali s marodkou a Kessel je přesně to, co oni potřebují. Obětovali sice mnohem mladšího hráče, ale Kessel je vzhledem ke svým výkonům přišel docela levně a prostoru pod stropem měli dost, samozřejmě mohou být pochybnosti vzhledem k jeho povaze, ale co si budeme, ty jsou i Chuckyho taky. Dlouhodobě asi vítězí Pens i díky tomu mladému bekovi, který s Chuckym přichází, ale jinak jen ten trade podle mě win-win prozatím. Každá strana dostala v tuto chvíli to co potřebovala.

 
AvatarReakce na příspěvek:Nevím nevím, jestli Kessel bude v Arizoně spokojený. Arizona sice udělala progress, ale rozhodně to zatím není tým s ambicemi na SC a zřejmě několik dalších let ani nebude, (pouze můj osobní názor). Dalo by se říct, že měli stejnou smůlu na PO jako my, ale i tak si troufám tvrdit, že máme pracovitější a perspektivnější tým, u kterého bude světlo na konci tunelu zářit určitě mnohem dříve.
Tím vším chci říct, že Arizona není úplně špatný tým, ale Kessel byl zvyklý hrát v týmu, kde ty ambice jsou velké na začátku každé sezony bez ohledu na to, jak dopadla ta předchozí. Za mě je ten trade vítězný pro Pens.

BTW co říkáte na požadavek Panarina, Podle mě je to unreal, 12,5 mega ročně mu těžko někdo dá. já být GM dám mu max. 8 mega a když by měl nějaké hvězdné manýry, okamžitě bych mu zamával.

 
30.06.2019 10:10 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://www.nhl.com/canadiens/video/shea-weber-hits-home-runs/t-277437414/c-68596503
Webs by sa uživil aj ako bejzbalista... smajlik
 
AvatarTak Galchenyuk taky zpátky v konferenci, zajímavý trejd, nedokážu úplně jasně říct, pro koho je vítězný...
Jinak Theo, takové zprávy z kempu mladých se čtou velice dobře smajlik. Brook je ten hráč, kterého jsi mi cca před půl rokem vychvaloval?
 
AvatarReakce na příspěvek:Tady najdeš všechny smlouvy:
https://www.capfriendly.com/

Donskoi by se mi líbil, je UFA v pondělí. Ale není to hráč do top 6, nýbrž skvělý bottom 6 hráč.

Na smlouvě Lehkonena se asi pracuje, zatím nic nebylo zveřejněno.
 
AvatarNevíte někdo, jak to má se smlouvou Donskoi u Sharks? Mě by se hodně líbil u nás na křídle místo Drouina. Alespoň pro mě by to byla naprostá pohádka, ale myslím, že o tom mohu jenom snít.

Už někdo něco víte o smlouvě Lehkonena?
 
28.06.2019 15:58 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, jedině za rozum bez dlouhého kontraktu - na PP si ale pořád svoje odvede.

Hudon v Montrealu končí.

Jinak Poehling na development campu vypadá neskutečně
(podle očekávání). Brook, Ylonen, Harris též.
 
28.06.2019 12:39 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Simmondse bych nechtěl, to smrdí přeplacením. Už dávno není tak platný jako kdysi a hlavně mi přijde, že křídel máme v kádru už tak dost. Dávalo by to smysl v případě dalšího trejdu např. poslat pryč Byrona, Hudona nebo Lehkonena draft za nejakeho beka.
 
28.06.2019 09:43 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jen dodatek:

Summer of 2021 for #Habs: Kotkaniemi and Poehling come off entry level and Tomas Tatar, Brendan Gallagher, Phillip Danault Jeff Petry could become UFA. That, along with a new contract for Max Domi, is what Bergevin has to think about as he explores today\'s market.

Doufám, že se tím bude řídit. (cap hit nešel tak vysoko, jak se čekalo) Duchene v Québecu co mám zprávy prý nepůjde pod 10 mega v Tennessee, s kterým soupeříme (stačí 8-8,5mega) no taxes. Za 10 a 7 let, od toho bych dal ruce pryč. V PO hrál dobře, ale nikdy nikde neukázal, že může být první centr - a když byl - it was ugly :) Vychováme si svoje!

Gardiner by se hodil, ale jedině za rozumný term a samozřejmě chce balík nedočkáme. Pořád bych radši byl pro trejd za lefty beka a na FA třeba ten back up a třeba ten Simmonds, když to bude rozumný.

Panarin je nereálný.

 
27.06.2019 14:32 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:To je, já dávám pouze realné částky smajlik jenže ono je to spíš o těch letech. Duchene ve svém věku nebude bazírovat na tom jestli má 9 nebo 10M bude ho zajímat aby ta smlouva byla do jeho důchodu. Protože další už s ním nikdo za takové nepodepíše. Bude chtít smlouvu klidně na 8-9 let.
 
AvatarReakce na příspěvek:Duchene má prý i barák v Nashvillu, že je fanda country či co a obecně se čeká i podpis v Nashvillu, možná i pro něj dělal částečně místo Poille tradem Subbana. Ale aspoň má schůzku s náma, Tavares to loni odmítl jak víme, takže úplně ze hry nejsme, ale nevím, nevím.
No přeplatil, 8-10 mega je reálná cena Duchena na FA trhu v dnešní době, přeplatil bys ho, kdyby jsi mu dal 11 mega. Tak to prostě je.
 
27.06.2019 10:38 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJá bych si u nás Duchena uměl představit. Panarin dost těžko, ten bude téměř jistě na Floridě.
Problém je, že Poile chce Duchena dost vehementně - je to o tom, jestli zvítězí peníze nebo třeba osobní život jako u Tavarese. Ve druhém případě máme šanci a nebál bych se jí využít. S ohledem na to, že získáme kvalitního centra první formace bez nějakého obětování mládí či draftů - případ Druin. Bych ho klidně i přeplatil 8-10M záleží dle délky smlouvy. Prostor máme tak naco ho zase světit.
 
AvatarReakce na příspěvek:Myslím si, že Perry i Spezza tak drahé smlouvy nedostanou, řekl bych že oni spíš tak 3-4 mega max., Perry se snad dokonce i rozhoduje, zda vůbec bude dál hrát. Ale MoJo je kvalitní hráč, tam asi nejsi daleko od reality, Lee podle mě dostane na FA trhu víc. Já bych ale asi nechtěl nikoho z nich, mě by se líbili spíš hráči jako Nyquist, Pánik a Donskoi, možná Zucarello nebo Brassard, z beků je to těžké, tam budou vysoce cenění Gardiner a Myers, líbil by se mi moc druhý jmenovaný, ale o ně bude bitva a dostanou naloženo. Jako jistota dozadu by nebyl špatná Gunnarson, Del Zotta bych asi nechtěl. Zajímavé jméno může být Ben Hutton. Určitě ale buď jen jednoho beka nebo vůbec nikoho, raději si to dovychovat než přeplácet veterány na FA trhu.
Panarin je pasé, ale Duchene se prý má sejít se zástupci Habs. Jeho tatík i on prý byli nebo jsou velcí fandové Habs, tak tady to asi bez šance úplně není. Duchene i Panarin podle mě za nesmyslně drahé smlouvy stojí na rozdíl od Karlssona dle mého názoru. Uvidíme kdo jim je dá.

Podepsali jsme Reillyho na 3 miliony za dva roky, naprostá spokojenost. Jsem zvědav na smlouvu pro Lehkonenan a další RFA.
 
AvatarTakže bych tu jen napsal, která jména na UFA trhu by pro mě byla zajímavá - Corey Perry (maximálně dvouletý kontrakt do 6,5 mil./rok), Jason Spezza (opět max do 2 let do 6 mil./rok), Marcus Johansson (klidně 5 let do 5,5 mil./rok), Anders Lee (opět klidně 5 let do 5 mil./rok). V úvahu neberu Panarina s Duchenem, kteří mi přijdou k nám absolutně nereální. Možná ještě Simmonds do 3 let kontraktu za max 5 mil./rok, ale on asi s tak krátkou smlouvou souhlasit nebude... Z obránců je tam zajímavej opravdu asi jen ten Gardiner, případně Del Zotto, na druhou stranu máme své mladíky, kteří vůbec nejsou špatní (Mete, doufám Juulsen, Kulak a určitě někdo z farmy...).
Takže mi prosím ten můj výběr okomentujte a klidně zkritizujte, budu rád, když na tohle téma rozvineme diskusi smajlik...
 
AvatarReakce na příspěvek:To je velmi dobrý podpis, ostatně Vegas musí teď čarovat s podpisy, protože mají velké problémy s cap hitem a pokud se nemýlím, tak jsou sedm mega nad ním, takže budou muset někoho trejdovat.

Pozor, Hayes je třetí centr nebo by byl třetí centr pouze v malém počtu týmů, kde mají top depth na centru. Všude jinde je to legitimní druhý centr. Tohle kádrování moc nemám rád, to je jako když se někde řeklo, že je Pleky 2nd centr a i v jeho nejlepších letech to bylo schopno plno lidí rozporovat, že to je pouze dobrý třetí centr. Na to vždy říkám, že co by za to drtivá většina ligy dala, aby měla 3rd centra typu Pleky v nejlepších letech nebo dnes Hayese. Zase je třeba se na to dívat reálně skrz celou ligu a ne jen top týmů, kde mají top centry.

Ale jinak souhlasím, ty kontrakty jsou šílené. Prachy se vyhazují oknem, což není zdravé a výluka je strašák, nechci to zase zažít.

 
AvatarKdyž už tu v posledních dnech nebylo nouze o výměny názorů ohledně kontraktu Hayese, tak se vás zeptám: Co říkáte na podpis W. Karlssona s Knights? Za mě ok, hráč s obrovským potenciálem a velkou dávkou kreativity, který má na to hrát trvale v první lajně. Být GM Vegas, nechám ho na prvním centru a na křídla dám Pačiho a Marchessaulta nebo Marchessaulta a Stonea.

Tady je přesně vidět, jak je to celé postavené na hlavu, primárně 3rd liner Hayes má kontrakt na 7 let a 7 mega ročně. Velmi kreativní a mnohem více talentovaný Karlsson, který jak jsem zmínil je schopný hrát trvale v první lajně má kontrakt na 8 let a 5.9 mega ročně. Tak mi řekněte, kam tohle povede? Maximálně tak k výluce, přesně jak psal Míra.

 
24.06.2019 22:37 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
Avatarhe Habs are holding their development camp June 26-28th in Brossard.

A total of 40 players have been invited: 23 drafted prospects, 5 acquired through free agency, 1 via a transaction, and 11 invited on a try-out basis.

The first on-ice session will be held on June 26th from 10 a.m. to 11 a.m. and there will be scrimmages every day. As always, these will be open to the public.

Here\'s the list of the 40 players
Forwards:
Alexandre Alain;
Cole Caufield;
Jake Evans;
Cole Fonstad;
Jack Gorniak;
Nicolas Guay;
Rafaël Harvey-Pinard;
Liam Hawel;
Cameron Hillis;
Samuel Houde;
Vincent Marleau;
Allan McShane;
Yevgeni Oksentyuk;
Jacob Olofsson;
Michael Pezzetta;
Rhett Pitlick;
Ryan Poehling;
Brett Stapley;
Matthew Struthers;
Nick Suzuki;
Joel Teasdale;
Hayden Verbeek;
Jesse Ylönen

Defensemen:
Josh Brook;
Gianni Fairbrother;
Cale Fleury;
Jordan Harris;
Jacob Leguerrier;
Otto Leskinen;
Christopher Merisier-Ortiz;
Dylan Plouffe;
Kieran Ruscheinski;
Jayden Struble;
Jack York

Goalies:
Frederik Dichow;
Connor Lacouvee;
Gabriel Mollot-Hill;
Cayden Primeau;
Vincent Purpura;
Alexis Shank
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík