Pacioretty mimo na dlouhou dobu

17.10.2013, 12:10 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Nejlepší střelec Habs posledních dvou let bude v letošní sezoně týmu chybět na zhruba 5-8 měsíců. Informace zatím není potvrzená, ale vše nasvědčuje tomu, že to tak bude. Tuto obrovskou ztrátu tým utrpěl v posledním zápase s Jets, kde Max nešikovně spadl na led a poranil si asi koleno. Každopádně tato věc se bude muset řešit buďto z vlastních zdrojů nebo trejdem, tak uvidíme. A aby špatných zpráv nebylo dost, tak status zranění obránce Drewiského se změnil také a po operaci ramena bude chybět 5-6 měsíců. Se vším úctou k Davisovi se ale závažnost ztráty jeho s Maxem nedá srovnat, na postu obránce nás přeci jen nic netlačí a brzy by se ze zranění měli zotavit Murray s Emelinem.

Tolik špatné zprávy z týmu, přejděme k preview. Na domácím ledě dnes Habs přivítají Columbus Blue Jackets. Úsměvnou náhodou je, že se po sobě potkávám s dvěma týmy, které měnily konference. Tedy s Jets se potkávat často nebudeme a s Blue Jackets naopak mnohem častěji než v minulosti. Pamětníci možná pamatují poslední zápas proti Columbusu 6.12. 2011, který jsme prohráli 3:2 po nájezdech po strašném výkonu proti tehda jasnému outsiderovi ligy. To už dnes dávno neplatí a proti Modrokabátníkům už zápasy lehké nebývají.

Columbus se může pochlubit držitelem Vezina Trophy z loňského roku Sergejem Bobrovským a solidně pracujícím týmem, který už opustila největší hvězda Rick Nash a naopak přišel další sniper Marián Gáborík, ale koncovka a proměňování šancí dělá týmu problém a potýká se s malou produktivitou a poslední dva zápasy proti silným týmům (Red Wings, Bruins) možná i proto prohráli. Tým se tedy musel spolehnout na to, že nesmí moc inkasovat. Týmu chybí a ještě dlouho chybět bude velká letní posila Horton a Foligno.

O Habs a jejich ztrátách už řeč byla. Uvidíme, jak trenér zareaguje na Maxovo zranění a určitě budeme o tom informovat. Nadále se budeme spoléhat na doposavad výtečného Caryho Price, P.K. Subbana, který je opět ve formě a v útoku musíme doufat, že silně produktivní EGG line napodobí i nějaká další a probudit se musí Briere. Desharnais projevil znaky zlepšení proti Winnipegu, tak snad si to přenese i dál.

Zápas začíná v 1:30.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
18.10.2013 09:09 | reagovat
Dave Subban! | dave.havas@gmail.com
Reakce na příspěvek:smajlik to je super zpráva - díky za info, uff, zrovna Maxovi bych přál co nejvíc zápasů bez zranění...GO HABS GO!
 
AvatarZápas jsem dokoukal až teď ráno a dost mi pocuchal nervy...smajlik! Opět vynikající první třetina, ale zhruba od poloviny zápasu jsme začali ztrácet a nakonec nám spadly dva body do klína s obrovským štěstím. Naše první dva góly byly výstavní, rozhodující čtvrtý od Plekyho mazácký, i když Bobrovský se musí trochu červenat... Při hře 6 na 4 jsme měli fakt obrovskou kliku a v tu chvíli výborného Diaze!
Taky souhlasím s názorem, že Price dneska na první hvězdu nebyl - zachytal spolehlivě, ale třeba s výkonem proti Canucks se to nedá srovnat, tam byl jasnou jedničkou bezesporu. Ale to už je boj jiných... smajlik. Columbus se ukázal ve velmi dobrém světle, bude letos hodně nepříjemný.
 
18.10.2013 05:10 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTak ďalšia výhra, síce to nebol najlepší výkon, ale podstatné sú body. A ešte jedna výborná správa na záver, Max Pacioretty nakoniec nebude pauzovať dlhšiu dobu ale len tri týždne, viac info tu:
http://www.rds.ca/hockey/absence-de-3-semaines-pour-pacioretty-1.674492
Pekný deň smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:no s tou první větou bych nesouhlasila...nic moc byl jeho výkon ve druhý třetině. V tý první měl asi 4 střely na bránu a asi dvě šance připravil Giontovi smajlik ale na tohle se nehraje, takže je to šumafuk...
já zase chtěla o Plekym říct, že šance má, ale prostě mu to nepadá smajlik ale snad už bude smajlik
a docela by mě zajímalo, podle čeho se vybírají hvězdy zápasu...nic proti Careymu, ale na první hvězdu to dneska teda opravdu nebylo
 
AvatarReakce na příspěvek:V tom oslabení to ale byla zprdele klika, omlouvám se, ale jinak to říct nejde. Jen díky Diazovi a Atkinsonovi teď nečekáme na OT, ale na to se historie neptá smajlik Pleky výborný závěr, doslova mi vyrazil dech tím vítězným gólem, jeho typická střela přes obránce. Nestranný divák si zápas musel užít, parádní tempo, krásné góly, výborný Price, takže nakonec je jen spokojenost.
 
AvatarYééés, Pleky a to jsem chtěl říct, že se dneska moc nepředvedl... paráda, i když podle průběhu třetí části jsem to neviděl ani na bod... Trestuhodně jsme projebali tříbrankový náskok a navíc hra šla hrozně dolů... Na tom chce ještě hodně zapracovat, druhý gol byl naprosto zbytečný, po propadnutí v útočném pásmu... Nakonec se ale štěstí přiklonilo na naši stranu a my máme další důležité bodíky
 
AvatarReakce na příspěvek:PLEKY!!!!!!!!!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Takový Pleky nechodí pořádně na PP už tak minimálně druhý třetí zápas...
 
AvatarReakce na příspěvek:tomu Jennerovi nestačilo, že dal první gól v NHL...on si musel dát rovnou dva...
ne, teď vážně...nejlepší máme první třetiny a pak jde ten výkon rapidně dolů, což není dobře. Není to pouze u tohohle zápasu...ale to hlavní DESHARNEIS A BRIERE SI NEZASLOUŽEJ DOSTÁVAT NEJVÍC PROSTORU PŘI PŘESILOVKÁCH!!!!

no bezva..další oslabení...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jako bys to předpověděla, prohrané buly a bum... Jak zápas krásně začal tak konec je teda děs, hold nesmíme chodit na trestnou, CBJ to trestá.
 
Avatartak to bude ještě napínavej závěr zápasu. Abychom neskončili jako Jersey, taky neudržej vedení 3:0...snad to ale nebude náš případ a zápas dotáhneme do dobrýho konce...
každopádně hra se přitvrďuje a ta vhazování, to je teda bída dneska.
jinak Markovův gól v oslabení byl teda parádní
 
AvatarZbytečné komplikace, naprosto jsme tam propadli... Bude to ještě boj a to jsem si myslel, že to v klidu dohrajeme... Ale to my neumíme:)
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak balík nejméně sedmi míčů to bude, s tím jsem smířený, proto je třeba se rozloučit s Markvoem a Giem
 
Avatarjedinej, kdo zápas kazí jsou rozhodčí...jinak zatím super smajlik Bourky ani neměl nastoupit a on dá gól, Bournival 1. gól v NHL, spousta dalších šancí, třeba duo Pleky-Gionta. Věřím, že jim to tam padne smajlik Carey taky výbornej smajlik a Subban, co ten si nedovolí... smajlik
 
18.10.2013 02:25 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarZatím jsem moc rád, že jsem nešel spát :D PK je dominantní až strašidelně na tom ledě. To bude balík na konci sezony..k tomu ještě Eller, uff :) Max pořád se čeká na ofiko vyjádření, ale dobře to nevypadá...uvidíme. Mladík fík, to se hodí, jejich přispění bude potřeba. Jsem rád za Reneho, mám toho kluka rád. Ten hit na Gallyho byl čistý, tam nebylo o čem. Jen jak říkal Pleky, ten kluk je enskutečný dříč, ale bude to mít v kariéře neskutečně těžký, z dlouhodobého hlediska...Jen tak dál..:) Doufám, že dokud se nevrátí Jemelin či Murray se budou Nathan střídat s Tinnordim, co nejčastěji, aby se co nejrychleji adaptovali...
 
AvatarMoc hezká třetina. Nádherné Subboviny, nádherné goly, Carey výtečný... Jen tak dál.
 
AvatarAha, takže minimálně jeden rozhodčí je retardovaný. Jasný boarding na Gallyho nepískne a ještě pošle ven Chuckyho a pak interference goalie pískne rozhodčí, který je u modré a ne ten, který to z rohu viděl. Tak snad nás zebry nepotopí.
 
AvatarJá nemám slov, nádhera, božský hokej...
 
AvatarZatím hodně dobře...
 
18.10.2013 02:00 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
Wooow, luxusní akcička a kdo jinej to mohl začít než Subby smajlik Ten borec je prostě všude smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Hmm, na hráče, který neměl hrát dobrý výkon. Každopádně Subby má zase turbo v řiti a ten pas... zkrátka Norris je v dobrých rukách smajlik
 
18.10.2013 01:48 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
Reneeeeeeeeeeeee, tak přece nakonec hraje, krásnej pas smajlik
 
18.10.2013 01:38 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
Ojeb mi nejede, hlásí to pokaždé chybu ve VLC :/
 
AvatarReakce na příspěvek:Najdi, nehraje dnes Gáborík, taky chřipka, což je pro nás aspoň menší vyvážení naších zranění.
 
AvatarReakce na příspěvek:No, ale tam to nejede, takže nakokot, ale něco najdu...
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik tak aspoň že tak
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo v poho, něco naskočilo i u ojebu...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ty jo, honem hledej smajlik
http://firstrownow.eu/
http://forum.wiziwig.eu/forum.php?s=cbc89eccdf462d33b3cec0d7299a9ce2
tady by něco mělo být, ale už to nesleduju od doby co mám GCL. Jinak vřele doporučuju! Stojí to velice dobrých 100 dolarů a blackouty zatím letos nula a je to bez starosti s mrskýma streamama.
 
18.10.2013 01:19 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Zkus sportlemon.tv tam něco určitě najdeš smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Máte už nějaký i jiný odkaz, než ten ojeb? jinak asi report nedám...
 
18.10.2013 00:53 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
Jinak jede někomu ta ojebávka NHL GC? Mně posledně nejela smajlik
 
17.10.2013 20:21 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:"Keď sa darí, tak sa darí". Ak získame dnes bod bude to veľký úspech! smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:No to je pecka. A asi se nestihl nikdo povolat, tak Beaulieu v útoku, tak to bude zajímavý zápas...
 
Avataraby toho nebylo málo, podle canadiens.com nenastoupí ani Rene Bourque, kterej má chřipku...
 
17.10.2013 16:08 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarReakce na příspěvek:snad se MaxPac stihne vrátit do finále Stanley Cupu proti St. Louis Blues....
smajlik
 
Avatarže to s Maxem bude tak vážný, to bych nečekala... zprvu, hned po zákroku, mi přišlo, že problémem budou třísla (tahle myšlenka ale vzala za svý, když mu pomáhali do kabiny), ale jestli si u toho udělal i něco s kolenem, to jsem nepostřehla...každopádně Max je asi jedním z největších smolařů na zranění v lize...
jak si s tím trenér poradí, uvidíme...osobně zatím očekávám Prusta na Maxově místě
 
17.10.2013 15:24 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Tiež si myslím. A ešte jedno oznámenie: Francis Bouillon dnes oslavuje narodeniny, tak všetko najlepšie. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Naprostá prasárna. Nejde o to, že narazil obličejem do hrany hrazení, to byl prostě shit happens, ale nesnáším hity zezadu, to je podlá sviňárna. Dal bych mu tak minimálně 15 zápasů stop.
 
17.10.2013 13:42 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarKeď už sme pri tých zraneniach, čo poviete na zákrok Maxa Lapierra na Dana Boyla?
http://www.youtube.com/watch?v=HqCid9za8XU
 
17.10.2013 12:49 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNo najbližšie zápasy ukážu ako dokáže tím fungovať bez Paciorettyho. Uvidíme čo vymyslí Bergevin. smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Columbus Blue Jackets
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík