Šestá prohra v řadě

19.10.2017, 07:59 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

K tomu už není co dodat...

Branky a nahrávky: 18. Cammalleri (Muzzin, Fantenberg), 48. Kempe (Lewis, Cammalleri), 51. Cammalleri (Kempe, Toffoli), 57. Kempe (Pearson), 59. Kempe (Cammalleri) - 11. Byron (Danault, Shaw).

J. Quick (LAK) - odchytal 59:57 minut, 36 zákroků, úspěšnost 97,3 %
A. Montoya (MTL) - odchytal 59:43 minut, 37 zákroků, úspěšnost 88,1 %

1. hvězda utkání: Adrian Kempe (LAK)
2. hvězda utkání: Michael Cammalleri (LAK)
3. hvězda utkání: Jonathan Quick (LAK)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Já vím, i proto jsem ho zmínil, na to jsme se tady v létě shodli všichni, že by MDZ nebyl vůbec špatný...

Co ten Hemský, byl to kec?
 
AvatarReakce na příspěvek:O Del Zottovi jsem se tu zmiňoval několikrát, to jsem absolutně nepobral, proč jsme o něj neusilovali, když byl k mání za tak směšné peníze... Sergacheva jsem část zápasu viděl a bylo mi docela smutno - vím, že ten trejd byl víceméně vyrovnaný a rozhodně si nestěžuju na Drouina, ale v naší situaci takovýhle obránce by byla naprostá spása...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak možná beru zpět, Hemský je prý na waiveru? Info z hf, nikde to ale na netu nevidím.
 
AvatarReakce na příspěvek:To si nemyslím, hráč, který hraje 13 minut, což je víc než třeba Gallagher, nevypadá na to, že by byl na odchodu. Bohužel.

Je mi smutno vidět, jak Del Zotto hraje 26 minut ve Vancouveru, ano ten nechtěný Del Zotto, kterého jsme klidně mohli mít.

Desharnais má 2 plus 2 v u suckers, hmmm smajlik smajlik

Sergachev má první dva goly...



 
19.10.2017 16:26 | reagovat
Lu(c)kyHabs | lukas.tomanovski@seznam.cz
Osud Hemáka se zdá být zpečetěn.

https://hokej.idnes.cz/sport-hokej-nhl-montreal-canadiens-toronto-maple-leafs-pg4-/nhl.aspx?c=A171019_155025_nhl_mh2
 
AvatarOpět nebudu zakrývat, že nejsem překvapen - jak už jsem před tripem psal, z Kalifornie jsem body rozhodně nečekal, takže nebudou ani z Anaheimu! V posledním zápase jsme sice dvě třetiny nebyli špatní, ale góly prostě nedáváme a hlavně - těch přesilovek a velký kulový!!! Říkali jste mi tady (Parda, Theo), že z přípravných zápasů si hlavu neděláte, já si jí tedy trochu dělal, i když nakonec mě trochu mylně uklidnil poslední zápas s Ottawou - nyní se ukazuje, že ten tým prostě dobrý není a spousta hráčů hraje hluboko pod své možnosti nebo je úplně mimo... Je to strašně špatně poskládané a bohužel tu není moc dobrých vyhlídek v podobě mladých "dravců" - ty prostě nemáme.
 
AvatarReakce na příspěvek:A o TOI Gallyho ani nemluvě. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Celý kalifornský trip měl předpoklady k úspěchu- SJ mělo stejně jako my jednu výhru do našeho zápasu, LA jsou na sestupu, byt vstup do sezony mají skvělý, Anaheim má spousty zraněných..

Ben hraje strašně a jak jsem byl na nervy z Hemského, tak jen souhlasím, Michale. Takový výkon na této úrovní jsem už dlouho neviděl. On nehraje, pouze se zájmem sleduje hru okolo, s pukem se nepotká. Milionkrát raději bych tam viděl koholiv ze jmen Mitchel, Mac, Terry, Scherbak, Carr, Deslaurieus, Froese, Holland, proste kdokoliv by byl ted lepší než on.

A CJ tomu nasadí korunu, když Hemák má jen o minitu menší TOI než Drouin...
 
AvatarReakce na příspěvek:Leddy je tak možná vlhký sen. "Výtečná" práce Bergevina zejména v posledních dvou letech přínáší ovoce, nejčernější předpovědi se začínají vyplnovat.

Ten jeho pětiletý plán se nějak začíná prodlužovat.

Každopádně tohle nepřežije, pokud budeme takhle pokčavat, tak bychom se jej mohli zbavit. Ale mávnutím kouzelného proutku se to vše nevyřeší, ten bordel po něm jen tak uklidit nepůjde.
 
AvatarReakce na příspěvek:Právě, že nehrají nic moc, tak na nás se chytnou. V jediné body jsem věřil právě v LA, bohužel. Ne, že bychom na ně neměli, protože 2 třetiny vyrovnané, ve třetí jsme hráli i lépe, pak jeden brejk, kde propadneme jako trubky a vše se sesype jak domeček z karet. Pořád děsný přesilovky, i když jedna ve třetí části nebyla špatná, dost střel, ale nepadá to tam. Montoya do druhé branky jako zeď a pak šup a 5 kousků. Trošku mě překvapuje, proč se nezkusí Jeřábek, horší než Benn by nebyl, ani kdyby hrál s obrácenou hokejkou. Nepřijde Vám, že Hemský tam jezdí jako na All star game? Vůbec nejde do kontaktu a jen tak se pohupuje po tom ledě, to je neskutečný, jak vypadá laxně. Kličku jsem od něj neviděl snad od začátku sezóny. Formace sice přeházený, ale že to někomu prospělo, to vidět moc nebylo. První formace byla neviditelná...
 
19.10.2017 09:50 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ono to možná tak i dopadne. I když na druhou stranu Ducks nehrají nic moc a mají navíc celkem velkou marodku. V každém případě to už chce kumšt udělat ze stavu 1:1 za dvacet minut 1:5. Proč ale dělat předčasné soudy, je teprve začátek sezony, však nás ještě všechny "embéčko" překvapí...
 
AvatarReakce na příspěvek:Omlouvam se, uz jsem zapocital dalsi zapas v Anaheimu smajlik
 
19.10.2017 08:21 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarKlid, teprve šestá :D

Benn - Morrow over Davidson je naprostý výsměch.
Hemský tribuna pls.

Čekám trejd za mobilního beka s Isles, protože naše přechody z obranného pásma jsou příšerné. Koho nabídneme fakt nevím...

btw: čistě teoreticky co Galchenyuk za S.Reinharta? Oba hrají pod svoje možnosti, taková výměna by dávala smysl.

Kamarád z Montrealu mi psal: Chant Markov, Markov v Bell Centre se mění v Dahlin, Dahlin. Slyšíš Parda :DDD No nevypadá to dobře.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Los Angeles Kings
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík