Montreal vyzrál na Columbus až v prodloužení

27.10.2023, 08:49 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Cole Caufield se stal hrdinou Montrealu, protože mu dokázal v prodloužení vystřelit vítězství. Canadiens museli pořádně bojovat, protože se tento duel nevyvíjel podle jejich plánu a museli dotahovat dvougólovou ztrátu.

Branky a nahrávky
21. Suzuki, 40. Matheson (Suzuki, Caufield), 48. Monahan (Caufield, Matheson), 65. Caufield (Suzuki, Harris) - 3. Roslovic (J. Gaudreau, Werenski), 18. Bemström (Provorov, Roslovic), 34. Bemström (Roslovic, Voronkov).

Statistiky
Střely na bránu: 29 - 36 | Přesilová hra: 2/5 - 2/4 | Trestné minuty: 17 - 19

Kdo se postavil do brankoviště?
Samuel Montembeault (MTL) - 33 zákroků, 3 OG, úspěšnost 91,7 %, odchytal 64:17
Elvis Merzlikins (CBJ) - 25 zákroků, 4 OG, úspěšnost 86,2 %, odchytal 64:17

Tři hvězdy utkání
1. Cole Caufield (MTL) - 1+2
2. Nick Suzuki (MTL) - 1+2
3. Jack Roslovic (CBJ) - 1+2

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarNo tak to mě zase jo - jedině Motor...smajlik.
 
AvatarTo mě zas nebere česká liga a nějaké rivality, takže když už tak já fandil Kladnu vždy kvůli Plekymu a JJ smajlik
 
AvatarJj, sluší se mu určitě pogratulovat k tak skvělé kariéře v Montrealu - na Kladně už mě to tak nebere...smajlik.
 
AvatarJo a sluší se tady pogratulovat našemu starému \"známému\" Plekymu ke skvělé kariéře. Když jsem byl na Kladno loni ve Vítkovicích, tak jsem spíše čekal, že jdu naposledy na Jágra a on je to Pleky kdo to zapích dřív. Nedá se nic dělat, zdraví je jen jedno. Pleky má můj obrovský respekt a bude na ledě hodně chybět.
 
AvatarZačíná to být zase problém, za mě asi fakt není na co čekat a poslat ho na farmu, Wright a Němec tam jsou taky a nic se neděje, asi by si vedení mělo přestat namlouvat, že je Slaf generační talent a jen kvůli své pozici na draftu musí hrát hned v NHL.

 
AvatarJe to další vítězství ze zápasu, kde jsme byli jasně horším mužstvem - což by nebylo tak špatný, kdyby místy ten rozdíl v pohybu a důrazu nebyl tak markantní...smajlik. Kolikrát mi přišlo, že my jen zíráme na to, jak oni hrají hokej! Jak už jsem tu párkrát psal, Slafkovský je teď úplně mimo, zkazí téměř vše, na co sáhne a evidentně na něm leží velká psychická deka - zřejmě měl loňskou i letošní sezónu strávit níže, aby lépe přivykl tomu hokeji. Aby se tímhle postupem jeho talent, který určitě má, totálně nezazdil...smajlik.
 
AvatarPrvní třetina se nám vůbec nepovedla, tam kromě našeho vyrovnání nebylo nic, co by stálo za to zmínit. Jets byli jednoznačně lepší a měli jsme hodně štěstí, že se do kabin šlo za nerozhodného stavu. První polovina druhé třetiny dost podobná, myslel jsem si, že ty dva slepené góly nás totálně položí, ale v polovině zápasu jsme se hodně zvedli a dokázali ještě do přestávky snížit. Bylo hodně důležité, že jsme na začátku třetí třetiny ubránili tu téměř dvouminutovou přesilovku Jets. Srovnal Armia, což mě osobně strašně moc potěšilo. Prodloužení bylo hodně zábavné, ale bohužel jsme nerozhodli. Suzuki parádní nájezd, to ovšem není žádné velké překvapení. Allen všechny tři nájezdy chytil v suchém triku, po celý zápas byl vynikající.
Teď nás čeká hodně těžký zápas ve Vegas, tak uvidíme.
 
AvatarAllen vynikající, brankáři jsou naši ozdobou. Další dva body a opravdu zatím jedeme nadstandard. Snad jen ten Slávek by potřeboval progres, bohužel zatím to moc nevypadá...
 
AvatarAllen vynikající, brankáři jsou naši ozdobou. Další dva body a opravdu zatím jedeme nadstandard. Snad jen ten Slávek by potřeboval progres, bohužel zatím to moc nevypadá...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Columbus Blue Jackets
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 28.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík