Montreal vedení neudržel ale odváží si z Tampy alespoň bod

29.12.2016, 08:14 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

S Tampou to v tomto duelu nevypadalo už vůbec dobře, nakonec se však raduje ze zisku dvou bodů. Domácím se v závěru utkání podařilo stáhnout dvoubrankovou ztrátu a posléze rozhodnout v prodloužení. Tampa tak přerušila 4 zápasy trvající šňůru, ve které nedokázala Habs porazit. Montreal tak bude pokračovat ve svém 3 zápasovém tripu s bodem z Tampy.

Branky a nahrávky: 11. Johnson (Kučerov, Palát), 52. Hedman (Kučerov), 57. Palát (Hedman, Point), 62. Johnson (Garrison, Vasilevskij) - 4. Radulov (Byron), 14. Weber (Byron, Pacioretty), 24. Terry (Carr, McCarron).

A. Vasilevskij (TBL) - odchytal 61:36 minut, 19 zákroků, úspěšnost 86,4 %
C. Price (MTL) - odchytal 61:36 minut, 26 zákroků, úspěšnost 86,7 %

1. hvězda utkání - Tyler Johnson (TBL)
2. hvězda utkání - Ondřej Palát (TBL)
3. hvězda utkání - Shea Weber (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:No, obrazně řečeno jsi už stál na okenní římse...smajlik. Na ten hokej v našem podání se nedá poslední dobou vůbec koukat - všechno strašně kostrbaté, upracované, přihrávky nesedí, většina střel mimo branku... Přesilovky ani komentovat nebudu, zatím jsem snad nenarazil na horší mužstvo co se herního projevu v početní výhodě týče! A všechno je to jen o rychlosti a přesnosti přihrávek a v pohybu - druhou věcí je pak náš přístup k hráčům v našem oslabení, protože i to pak dělá ten vizuální rozdíl v kvalitě přesilové hry.
Pozitivem je určitě to, že jsme to ubojovali až do konce a nakonec to Danault perfektně rozhodnul. Samozřejmě plusem je konečně Gallagher mezi střelci smajlik. A konečně také vítězství pro Montoyu, který si ho určitě za výkon zasloužil. Negativem je uvadající Weber a téměř neexistující Pleky se svými křídly - to je, bohužel, téměř setrvalý stav...smajlik.
 
AvatarŽe já na to ráno čuměl, zkažený celý den. Ještě, že jsem se nedíval live. Skvěle jsme začali, jak překlikávám na třetí třetinu říkám si ok, karma ze zápasu s CBJ se otočila a vyhrajem my, i když nemáme tolik ze hry, ale měli jsme zápas plně pod kontrolou. Bám, debilní chyby, fauly a my darovali rovnou dva body diviznímu soupeři. V OT jsme bez Chuckyho marní, nemáme hráče, který by uměl něco vymyslet až na Radua. Byron tam umí použít skvěle svou rychlost a vůbec to zasloužené sebevědomí, které ted má, ale to je vše.

Webs byl opravdu strašný, doted snad neudělal žádnou tak do očí bijící hrubici a ted jich v jednom zápase nasekal několik a ještě se nechal debilně vyloučit a měl velké štěstí, že to nebylo víckrát.

Carey jistý a budu se zase opakovat, ale nevím jak to měl chytat. Na argument nejlepší golman ligy musí chytnout něco navíc kašlu. BTW nevím jak moc tady něco pročítá i zahraniční stránky, ale je docela sranda to někdy číst. Hodně se člověk doví, chodí tam spousta lidí, co mají velký přehled a přístup k informacím, ale i hodně pomatenců. Tak pro zasmání, údajně existuje rumour o trejdu Caryho s Nucks smajlik A ted pozor, Carey plus naše nejbližší dvě 1. kola za sestry Sedinovy, Millera a jejich dvě nejbližší druhé kola smajlik smajlik smajlik A několik lidí tohle i podpořilo, že by šli do tohoto nebo podobného trejdu. Že Carey bude chtít velké peníze long term, ale v poslední době je pouze průměrný a navíc ty jeho kolena. Nevím, jaký názor na to máte vy, ale pro mě dobrý žertík.

Carey ted poslední cca měsíc opravdu není ta jistá zed, ale pořád je velice jistý a pochytá toho mraky a goly, které dostává jsou z 90% dorážky, teče, má před sebou clonu nebo ho vymíchají tak jako včera Johnson u prvního golu. Na druhou stranu je to i tím, že hrajeme jinak. Už nedostáváme příděly 30-40 střel jako na začátku sezony, ale spíš se se soupeři taháme o jeden gol, kolikrát moc střel nepustíme nebo dokonce my soupeře přestřílíme. A hlavně ho tam pořád necháváme na holičkách. A o Carym je velice dobře známo, že je rád po zápřahem. Viz jeho výkony v PO 2014 proti Bostonu například.

No nic, dnes MUST WIN game. Florida je taky po zápase, hrají bez Huderdaua, Smitha, Petrovice a po včerejšku asi i bez Barkova. Tak opravdu nevím o kolik bychom to měli mít ještě jednodušší. Prostě s výhrou počítám a pokud ne, tak asi skáču z okna...
 
AvatarReakce na příspěvek:Chtěl jsem samozřejmě říct před koncem první poloviny základní části.smajlik smajlik smajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Co to hulíš...smajlik? Nemáme za sebou ani polovinu základní části...
K zápasu není moc co říct - dva góly po neschopnosti vyhodit jasný puk na hokejce z pásma, zbytečné vyloučení Webera, po kterém přišlo vyrovnání... A to jsme ještě měli štěstí, že rozhodčí dost přísně pár minut před koncem posoudili příliš mnoho hráčů Tampy - jinak jel Kučerov sám na Price... Ta přesilovka samozřejmě hrozná, větší šanci v ní měla Tampa. V prodloužení jsme tutovku měli my, ale góla jsme dostali z takové nenápadné, ale přesné střely. Velká škoda, takový zápas musíme dotáhnout do úspěšného konce - jinak to nejde!
 
AvatarTo by chtělo. Po takových hrozných výkonech to dnes musí být bezpodmínečně. Naprosto zbytečně ztracených 6 bodů. 47 bodů pár zápasů před koncem základní části není žádná lahůdka. Podle mého názoru to s panthers bude Must win Game.
 
AvatarVelká škoda takto prodrbat vyhraný zápas. Navíc zase 4 branky dostat, třetí po debilní ztrátě puku. Dneska Panteři a to nebude žádný med, ale chtělo by to dva body...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Tampa Bay Lightning
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík