S Carolinou prohra 5:2

29.12.2023, 08:11 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal ještě v třetí třetině držel naději na body s Huricanes, ale pak zaúřadoval Andrej Svečnikov, který přidal dvě branky, zkompletoval tak hattrick a defacto dovedl Carolinu k výhře.

Branky a nahrávky
2. Svečnikov (Burns, S. Aho II), 13. Fast (S. Aho II, Burns), 22. Fast (Noesen, Drury), 54. Svečnikov (Pesce, S. Aho II), 60. Svečnikov (S. Aho II, Burns) - 14. Stephens (Pezzetta, Struble), 20. Matheson (Monahan, Primeau), 41. Jos. Anderson.

Statistiky
Střely na bránu: 33 - 21 | Přesilová hra: 1/3 - 1/4 | Trestné minuty: 8 - 6

Kdo se postavil do brankoviště?
Antti Raanta (CAR) - 18 zákroků, 3 OG, úspěšnost 85,7 %, odchytal 60:00
Cayden Primeau (MTL) - 28 zákroků, 4 OG, úspěšnost 87,5 %, odchytal 59:52

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarZa mě tam vidím pořad posun, ale bohužel v zakončení je to opravdu tragédie. Třeba na čtvrtém golu měl obrovský podíl, byť tam bodík nemá... Dva body překvapení, ale hra nebyla nic extra až na solidní efektivitu...
 
AvatarTak jsme zase málem předvedli, jak zahodit výsledkově jasný zápas za cca 5 minut...smajlik. Naštěstí Montembeault tentokrát ukázal svou mnohem lepší tvář a body si odvážíme. Jinak vše při starém, Slafkovský sice s asistencí, ale koncovka neexistuje a jen tak se to, bohužel, nezmění smajlik. Jo a ta Mathesonova hovadina ani ne po 10 sekundách před vlastní bránou, to je taky na přesdržku!
 
02.01.2024 23:11 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarS tím třetím, tečovaným samozřejmě úplný kulový... Ale ty první dva si rozhodně za rámeček nedá, zejména ten druhej od modré po ledě.
 
AvatarNo, Frankie psal první 2 góly, tečovaný byl až ten třetí... Já bych mu asi vyčetl jen ten druhý gól, ten první byla dobře trefená a možná trochu překvapivá střela - ale to svědčí i o chytrosti střelce. V každém případě je mi to jedno, důležité je vítězství smajlik.
 
AvatarRozhodně mi to vůbec nevadí, ale co měl podle tebe ten golman s tou tečovanou střelou dělat? Cedníkem bych ho asi nenazýval.
 
02.01.2024 19:36 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarJo kanadskej cedník posral zápas. První dva góly chytám do zubů.
 
AvatarKoukal někdo z vás včera na WC nebo dnes na naší dvacítku s Kanadou?
 
AvatarTak Míro preji brzke zotaveni.
Trip na jih na konci roku je vzdy ocistec. Videl jsem vsechny zapasy a v Raleigh ani Sunrise jsme nemeli moc sanci na bod, natoz na dva. S Carolinou jsme sice dotahovali skore, ale bylo jasne videt kdo je lepsi. Zapas s Tampou me fakt sral, s nima moc vyrovnanych zapasu nehrajeme a ještě mene tech kde jsme lepší. Je to hodne o rozdilovych hráčích, ktere my zkrátka porad nemame bohuzel. Stamkos, Kucherov se jednoduše rozhodnou a gol proti nam daji vzdy kdyz je treba, Svehcnikov je po zranění slabsi a rozjizdi se, ale hattrickem nas porazil sam, hlavne teda tou bombou a viteznym golem. To my porad nemame, i kdyz se Suzuki snazi a CC se snad oklepal a bude mu to tam zase chvili padat. Andy se krasne zvedl, coz je parada, Monahan je jistota, na lede skoro nedela chyby, ale to je samozřejmě na dnešní NHL malo. Secondary scoring je nulovy a to pak nestaci ani golova podpora našich beku, ktera je na spici ligy. Obrana je vubec celkem fajn, mladi delaji chyby, ale tim se uci. Xhekaj mi chybi ale Struble ho dle jeho hry zatim nemini pustit do sestavy. Jen bych od nej chtel videt jeste vic fyzicke hry.
 
AvatarTak se hlavně plně zotav Míro, jinak také všem fandům Habs přeji jen to nejlepší v novém roce.
Ty naše poslední zápasy jsou opravdu očistec a myslím, že v Dallasu to nebude jiné.
 
AvatarPředně tedy všem fandům Habs přeji úspěšný a pohodový rok, hlavně však ve zdraví - konkrétně pro mě momentálně hodně aktuální, jsem čerstvě po operaci slepého střeva a zotavuji se...smajlik.
K Habs - vzhledem k tomu, že jsem tedy poslední dny strávil v nemocnici, jsem sledoval zápasy s Carolinou a Floridou zběžně, ale ani jeden z nich se mi z naší strany nelíbil a mrzí to hlavně s Carolinou, protože tam dvakrát dotáhneme gólové manko a rozhodně na body bylo... S Floridou naprosto souhlasím s Frankiem - absolutně jsem nepochopil bránění Savarda v oslabení, myslím, že to hlavně bylo u toho třetího gólu, kde tam umetl jejich útočníkovi doslova dálnici...
Zápas v Tampě už jsem viděl téměř celý a musím říct, že tohle byl sice herně z naší strany nejlepší výkon z těch tří, ale na druhé straně jsme se tu ukázali jako fakt velký k*k*ti smajlik! Více jak půlku zápasu jsme jasně lepším týmem, k ničemu je téměř nepustíme, ale ze všeho toho dokážeme dát jen jeden gól. Dobrá, pak nám spadne do klína extrémně kuriozním gólem dvoubrankový náskok a řeklo by se, že soupeř bude tímhle dost nalomený a máme velkou šanci ho dorazit - ale ne, přesný opak je pravdou, necháme je snížit, pak se podělá Montembeault a dále už to známe dobře smajlik.
Slafkovský se rychle vrátil do svého standardu, kdy absolutně není schopný solidně zakončit ani jednu ze šancí (to už musí být fakt nějaký blok, protože buď mu to sjede z hokejky, nebo vůbec netrefí puk a nebo alibisticky nahrává někam do nevýhodnější pozice...). Dalším, který mě už nějakou dobu dost drásá nervy, je Barron - ten kluk, jakmile má v obranném pásmu puk na hokejce, smrdí to vždycky průserem, ztrácí jednoduše strašně moc puků a nevyváží to ani tím, že se tlačí do ofenzívy. Gallagher je znovu tam, co na začátku - v ofenzívě bohužel neškodný. Naopak se zvedl Anderson - mimochodem jsem vůbec nepochopil to zkoumání jeho tvrdého hitu na Černáka. Ano, bylo to hodně tvrdý, ale za mě naprosto čistý!
No nic, přejme si, ať se nám vrátí brzy alespoň někteří hráči (Newhook, Harvey-Pinard nebo Pearson) a dá se na to koukat...
 
01.01.2024 10:38 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarTak dva góly do Silvestrovského vydání (po jednom na každé straně), opětovná ztráta dvougólového vedení se soupeřem, který byl do té doby jalový a měl do té doby (za půlkou zápasu) asi 6 střel. Při Power play, kdy je nás o jednoho více a soupeř nás ani moc neatakuje nahazujeme puky za bránu, místo toho abychom jej zavezli a rozehráli něco, co tam ten asistent zuřivě kreslil... plus opakující se chyby vzadu. St. Louis VEN!
 
31.12.2023 11:25 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarCo tam dnes (FLO) předváděl Savard v těch oslabeních, to jsem teda koukal (jednou byl na štěstí offside). Utkání s Carolinou škoda, ale prostě takový kiksy vzadu - hned po buly zůstane útočník úplně volnej... ach. Ani jsem moc nepochopil proč jim jim neuznali gól na 3:1... Tak snad v Novém roce bude lépe. Všem vše nejlepší a hlavně zdraví.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Carolina Hurricanes
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík