Montreal nezvládl záver zápasu s Carolinou

08.03.2024, 08:33 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Hokejisté Montrealu se dlouho drželi ve hře o body, nakonec na ně ale nedosáhli. Carolina měla vše po kontrolou a v závěru se dokázala svému soupeři utrhnout a odskočila na výsledek 4:1.

Branky a nahrávky
14. Skjei (Svečnikov, Nečas), 40. Noesen (Chatfield, Drury), 56. Skjei (Pesce, S. Aho II), 59. Svečnikov (Teräväinen) - 6. J. Roy (Newhook).

Statistiky
Střely na bránu: 39 - 25 | Přesilová hra: 0/4 - 0/5 | Trestné minuty: 12 - 10

Kdo se postavil do brankoviště?
Frederik Andersen (CAR) - 24 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,0 %, odchytal 58:52
Samuel Montembeault (MTL) - 35 zákroků, 3 OG, úspěšnost 92,1 %, odchytal 59:31

Tři hvězdy utkání
1. Frederik Andersen (CAR) - 24 zákroků
2. Brady Skjei (CAR) - 2+0
3. Stefan Noesen (CAR) - 1+0

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarJa pisu pro srovnání za co sel Toffoli a za co sel Allen, spekulace ze mel Allen jit do Colorada driv byla za 5/6. Kolo. A pick je podmineny, no schvalne si najdi jak, jsi úplně vedle. Sorry ale tady jsi mimo, je to pro nas vyborny trade a tvuj hate je tady neopodstatneny.

 
10.03.2024 09:04 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarMinimálně nepodílení se na gáži. Jo, letos už mu to tolik nešlo, ale oproti těm dírám v NJ to je pan gólman. A ještě je ta volba podmíněna, nevím teda čím, ale že by postupem NJ do PO? Tak to nebude, takže jsme ho nevyměnili ani za pytel puků a ještě ho budeme platit - toť vše k tomu \"masterpiecu\". A proč sem cpeš nějakou spekulaci? On snad do toho Colorada Toffoli šel? Zřejmě to pro NJ bylo nepřijatelné. Jinak v PO fandím kanadským - výherců z amerických děr už bylo dost.
 
AvatarJá to taky spíš vidím na západ, u nás jen doufám, že Toronto vyhučí brzy smajlik.
 
AvatarJá bych Tipnul spíše tým z východu a tím týmem budou za mě Panthers. Mají momentálně tým jako kráva a jestli s ním nedají SC, tak už nikdy s žádným.
 
AvatarDobře, ale při vsi ucte k JA, je to uz jen průměrný golman v letech a 3. kolo neni vubec spatne, kdyz brankáři obecne nemaji takovou hodnotu na trhu a ponecháni si pulky jeho platu nas opravdu nemusi trápit, takove drobne. Hlavne ze je pryc a triada v brance u nas je konečně u konce. Nevim, tak rekni co by sis představoval za nej dostat? Prvni kolo a Holtze? :-D ? Podivej se za co sel treba Toffoli. Pry mohl jit drive do Colorada za 5/6. kolo, na to bys rikal co? Pritom i to bych bral jako ok trade.
Jinak na přece nepsal že to byla nudna TDL ale vcelku poklidna, zadne rekordy v poctu tradu nepadly ale jinak určitě to byla zabava a stehovalo se spousta zajimavych jmen, to souhlasim. A mam pocit, ze to i letos vyhraje tym ze zapadu.
 
AvatarTak ono tomu také určitě nepomohl ani fakt, že Allen má smlouvu ještě na další rok, taky už nepatří k nejmladším a letos jeho výkonnost zase nebyla taková jako v předešlých letech. Možná jsme mohli vytřískat ještě o něco málo více, ale taky jsme se ho nemuseli zbavit vůbec...
 
AvatarNo tak já si naopak myslím, že tato TD nebyla rozhodně nuda a bylo tam hodně zajímavých přesunů - Guentzel, Hertl, Toffoli, Okposo, problémový Kuzněcov, Hanifin, Monahan atd. Za mě určitě zábavné.
 
09.03.2024 17:40 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarMasterpiece? Tak zase klid... Ano, gólman musel pryč, jediná varianta byl Allen, s tím jsme samozřejmě za jedno. Ale dát ho do týmu, kterej měl v brankovišti samé nýmandy a zoufale brankáře potřeboval za nic a ještě se budeme podílet na jeho gáži, to pro mě teda masterpiece opravdu není.
 
AvatarFrankie, vazne jsi i s tradem Allena nespokojený? Co se ti nezda? Za me masterpiece KH udat ho za 3. kolo je super deal a konečně prisel. Allenovi každopádně patří velke diky, za me nejelpsi dvojka za ani nepamatuju jak dlouhou dobu. Rok 2021 a finale SC byla hodně i jeho zasluha. Navic super kluk do kabiny a leader. V NJ snad po tom zemětřesení v brankovosti bude spokojeny a je to muj oblíbený tym takže fandim, skoda ze to letos tak dojebali.
Jets za me taky stoupli zase o kousek vys po akvizici Toffiho.
Jinak celkem poklidna TDl, Vegas opet blazni, ale co neni zakázáno je povoleno. Taky fandim, TH48 si to zaslouží, i kdyz mel namířeno k legendam organizace.
Avs krásně posilili a souboj na západe bude mit grady. A z obrany Buffala slintam, to je talentu jako pisku ma Sahaře.
 
AvatarSouhlasím s Michalem - jeden z gólmanů musel pryč a vzhledem k perspektivě je určitě nejlepší volbou Allen, což jsem říkal už dávno a asi to je každému fandovi Habs jasné. Co se protihodnoty týče, tak určitě vycházela z tohoto faktu, a proto je taková, jaká je... Nic moc nám to nepřineslo, ale rozlousklo to jeden zásadní oříšek smajlik. Škoda Savarda nebo Pearsona, ale jak jsem říkal - moc bych se divil, kdyby je někdo chtěl...
 
08.03.2024 21:24 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarTohle samo o sobě je bomba. Tahat soupeři v konferenci trn z paty za nic a ještě mu na to přispět.
 
AvatarStejně musel pryč a co jsi čekal, že dostaneme za bombu? Škoda, že nešel Savard ještě... Hertl v Las Vegas, to mu přeji...
 
08.03.2024 20:26 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarA ještě si necháme 50% platu...
 
AvatarTak a je to tady, Allen k Devils. Bude mi trochu chybět, zachytat uměl dobře. Teď si alespoň pořádně zachytá Primeau.
 
08.03.2024 20:24 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarAllen do NJ za podmíněnou volbu ve 3.kole draftu... To je teda \"fantazie\".
 
AvatarTen Kuzněcov, tak toho budou ještě hodně litovat. Takhle si ničit vysoce kvalitní tým, to fakt nechápu.
 
AvatarNakonec snad budu fandit v PO Jets - Monahan, teď Toffoli...smajlik. Carolina se toho taky nebojí, když si vezme problémového Kuznecova...
 
AvatarTak zatím jsme přišli o Myšáka, který putoval výměnou do Anaheimu. Já osobně u nás nic velkého nečekám, protože mě nenapadá, koho by od nás kdo mohl chtít...smajlik.
 
AvatarPosledních několik zápasů solidní výkony proti silným týmům. Dnes určitě i smůla, zvonilo to jak na orloji. Uvidíme, jestli dnes nastanou nějaké změny v kádru...
 
AvatarNedokázali jsme proměnit velmi dobré šance hlavně ve druhé třetině a zaplatili jsme za to - to je celé. Herně jsme nijak horší nebyli.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Carolina Hurricanes
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík