Prohra v prodloužení na ledě Flyers...

08.11.2019, 07:31 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Začátek utkání ovládla Philly. Skoro do poloviny zápasu si držela vedení 2:0. Montreal ale zabral a góly Chariota a Webera dokázal zápas vyrovnat. Duel se rozhodl až v prodloužení kdy po 22 vteřinách skoroval Sean Couturier. Velkou zásluhu na získaném bodu má golman Carey Price, který si připsal 40 zákroků a byl tak zvolen první hvězdou utkání.

Branky a nahrávky: 14. P. Myers, 21. J. van Riemsdyk (Voráček, Giroux), 61. Couturier (Konecny, Provorov) - 34. Chiarot (Cousins, Danault), 45. S. Weber (Drouin)

Carter Hart (PHI) - odchytal 60:50, 22 zákroků, 91,7%
Carey Price (MTL) - odchytal 60:55, 40 zákroků, 93%

1. hvězda utkání: Carey Price (MTL) 40 zákroků
2. hvězda utkání: Sean Couturier (PHI) 1+0
3. hvězda utkání: Philippe Myers (PHI) 1+0

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
10.11.2019 06:23 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarShea síce už nie je najrýchlejší, ale strelu má stále poriadnu. Ten prvý gól trafil perfektne... smajlik
 
09.11.2019 11:21 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarVčera jsem koukal na mač EDM s NJ a logicky jsem nejvíce sledoval po McPerfectovi i Subbana.
Jedním slovem trága, bez energie a u poloviny gólů byl na ledě. Tak jsem se teď mrknul na statistiky za letošek a vypadá to, že to bude špatný nejenom v jednom zápase. Defacto má 5 bodů a -4 v plus/minus za 15 zápasů.

Když byl na ledě padlo celkem 14 vstřelených a 21x inkasovali dodávám že samozřejmě chodí na přesilovky.
NJ jsou vůbec pod dekou a nechápu co se tam děje na papíře jsou hodně silní...
 
AvatarReakce na příspěvek:Díky za odpověď, asi to chtěl CJ jen oživit.

S Kings to určitě bude těžké, jsou sice dost marní, ale pořád mají velký tým se spoustou šikovných hráčů, což nám dělá problém. Ale věřím, že pokud budeme hrát naší rychlou hru, tak je dáme a Mr. Saturday night Carey je vylape.
 
AvatarJenom chci trochu krotit ty řeči o povinných dvou bodech s Kings - nikdy nám to proti nim moc nešlo, tady bych byl opatrný s nějakými soudy...
 
AvatarSouhlas, bída to byla hlavně díky stupidním vyloučením, které korunovalo to při buly. Buďme rádi za bod a k tomu nás dotáhl Price, že sice v prodloužení mu propadla do branky šmudla se nedá nic dělat. Bez něj by nebylo nic, tady mu to rozhodně odpustím lehce. Pokud budeme takto vylučovaní v jakémkoliv zápase, nelze pomýšlet na úspěch. Snad dostanou hráči vyčiněno a proti LA za dva body, nelze jinak...
 
AvatarPříšerný zápas, dobrý byl pouze úvod, jinak naprostá tragédie. Nedisciplinovanost a prostupná obrana, to jsou dva hlavní faktory konečného výsledku. Carey famózní a je mi ho upřímně hodně líto. S prvním gólem nemohl absolutně nic dělat, druhý byl sice s Chaosu před bránou, ale obrana do toho mohla rozhodně dát více. No a třetí, i mistr tesař se někdy utne.

Obrana znovu výborně přispěla dopředu, ale dozadu, jak jsem zmínil nahoře hrůza.

Teď doma LA, tam nic jiného než dva body nepřipadá v úvahu.
 
AvatarUpletli jsme z h*vna bič! Flyers byli po většinu zápasu jasně lepší, zvláště druhá třetina byla herně naprosto jasně na jejich straně. Price ale neskutečně držel, až tedy na ten gól v prodloužení, který jde za ním - tohle by on měl jasně mít... Nehráli jsme dobře, jen půlka první třetiny byla dobrá, pak nás začali přehrávat a zaslouženě mají dva body.
Otázka Tatara - nevšiml jsem si, že by hrál nějak hůř než zbytek, možná za ty dva tresty, nevím. Lehkonen taky dva stupidní fauly, ale nahradil to pak v jiném oslabení, které hrál naopak výborně. Nepochopil jsem absolutně naše vyloučení ve třetí části, kdy se dlouho neházely buly a najednou šel náš hráč ven - zdržování, nevím, ale nechápu!
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Philadelphia Flyers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík