První gól Kovalčuka - první výhra letošní výhra

12.01.2020, 08:06 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Branky a nahrávky: 54. Batherson - 9. Suzuki (Petry, Tatar), 65. Kovalčuk

M. Högberg (OTT) - odchytal 64:08, 23 zákroků, 92%
C. Price (MTL) - odchytal 64:08, 41 zákroků, 97,6%

1. hvězda utkání: Carey Price (MTL) 41 zákroků
2. hvězda utkání: Ilja Kovalčuk (MTL) 1+0
3. hvězda utkání: Marcus Högberg (OTT) 23 zákroků

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale jak to mohli uspěchat, když mu bylo dobře, prošel protokolem, trénoval, nic ho nebolelo, ale zkrátka po zápase se to vrátilo? Zlomenou ruku můžeš uspěchat, ale zranění v hlavě jsou trochu složitější, ale to je jedno, nebudeme rozebírat hovadinu, prostě je zase out, ale určitě nikdo nepochybil, protože kvůli povaze zranění je těžké určit, když je člověk 100% fit.

Jasně, v Atlantě byl frajírek díky své výkonnosti, vracet se asi moc nevracel díky svému tehda velkému egu ale taky byl hokej tehdy úplně jiný, role byly dané a ta jeho byla ofenziva, nic víc po něm nikdy nechtěl, dnes je to jinak. V NJ už byl zase jinde, vyzrálejší.
Já Rusko od srdce nenávidím, ale hokejisti to jsou dobří a ne všichni jsou i lidsky takoví tupouni. A pokud je Rusák u nás, hraje dobře a maká tak s tím problém nemám, viz Markov, i když lidsky je asi dost podivín, Radulov je svůj jemně řečeno, ale co předváděl na ledě mi stačilo, Kovyho tady kdosi označil jako nenáviděného Rusa, což já ten pocit z něj takový úplně nemám, to mi spíš víc sedělo na Radulova než se u nás vrátil do NHL. Ale to je jedno, Kovy je u nás teď a zatím je to návrat ve velkém stylu a nezbývá než doufat, aby mu to vydrželo a dopomohl Habs k malému zázraku = postup do PO.

Ad. Larionov, je šéftrenér ruské repre a byl samozřejmě i v Kravařích v campu ruské U20 před MS jak jsem tam chodil na Romanova, pořád jsem na něj zíral že ho znám, ale jméno jsem nevěděl (nevěděl jsem o jeho vstupu do ruské repre, Chabibulina jsem poznal), doma jsem si to zjistil a už mi začalo dávat smysl jak tam s nimi jezdil, nahrával jim když hráli mini hokej a o jeho bruslení se ani nemusíme bavit, bylo to fajn vidět takovou legendu v akci. Pořád fit a ze svého umu nic neztratil.
 
AvatarReakce na příspěvek:Takže to byl předčasný návrat, když mu po zátěži není pořád dobře, ne...? Že prošel protokolem neznamená, že musí zvládnout takovou zátěž, ale to by si měl ujasnit on sám, na co se cítí.
Já Kovalčuka nesledoval nikdy nějak detailně, ale z toho, co si pamatuju třeba i z Atlanty, byl to hlavně střelec, hra dozadu mu moc neříkala - jasně, tehdy na to opravdu měl a když mu dali do lajny třeba jednoho defenzívnějšího hráče, proč ne? A to, že to byl svého času frajírek, to je asi známá věc... Na druhou stranu, je pravda, že já obecně Rusáky neměl nikdy rád, snad jen Larionov, Bure, možná Dacjuk a svého času u nás Markov stojí za zmínku...
 
Avatarhttps://www.youtube.com/watch?v=4SqpMkdbGIc

Tak to jsem nevěděl jaké měl Nate problémy, klobouk dolů před ním za to jak to zvládl a ještě s tím šel ven.
 
AvatarReakce na příspěvek:Co bys chtělo po týmech na chvostu tabulky, jeden na šesti zápasové šňůře proher a druhý s osmi prohrami smajlik smajlik smajlik Mě to bavilo že bylo dost střel, nebaví mě ušmudlané zápasy odehrané ve středním pásmu, tohle byl trošku rybník, málo gólů, ale zas tam byl nějaký náboj. Ovšem že ty měřidla musíme seřídit, s tolika střelami mimo by nás jiný protivník zase sundal.

Kovymu křivdíš, u mě si to posral tím odchodem tehdy z Devils, nechal jim tam spoustu problému a taky svým chováním v jejich repre, tam jsou ale s tou svou hrdostí na facku všichni, nicméně kámoš je velký fanda Devils, i já viděl kupu jeho zápasů v tomto dresu a makal vždy, to není hráč typu Semina. Umí zahrát dozadu. Možná tehdy měl trošku nosánek nahoru, své o tom ví Eliáš, ale na ledě pro tým většinou makal. Jak to měl u Kings nevím, ale tam podle mě bylo víc faktorů, nefungovalo to tam od začátku a chyba byla asi na obou stranách.

Gallyho neuspěchali, prošel protokolem, ale po zátěži ho hlava zase bolela, to jsou zranění mozku, do toho nevidíš, u otřesu nic neobvyklého.
 
AvatarSuper... sice výhra, ale stále to je trápení neskutečné! Vydřená výhra v prodloužení nad Ottawou, která je každoročně dole... Ano, mám radost z výhry, i za dva body... ale chybí nám opory... zranění Gallagher a Drouin.. doufám, že Montreal ještě zabojuje o playoff...

#GOHABSGO

 
AvatarStrašně z té hry bolí oči, vůbec mě to nebaví a takovým důkazem našeho současného herního projevu byl i ten vyrovnávací vlastňák... Celkově mi ten zápas vůbec nepřipomínal NHL, nemělo to žádnou šťávu. Až v tom prodloužení jsme alespoň něco ukázali, ale co nejprve zazdil Kovalčuk, to taky stojí za zmínku... Naštěstí to pak napravil perfektní střelou a myslím, že si ten gól už zasloužil - docela bojuje, na což já osobně si moc nepamatuju, že by to předváděl někdy v minulosti. A bylo vidět, jak velkou radost z něj měl smajlik.
Špatnou zprávou je opětovná absence Gallaghera, nejspíš ten návrat uspěchali a není to zatím pořád dobré...
 
AvatarKonečně výhra a když už, tak to nemohlo být po víc komplikované. Zápas byl dost zvláštní, většinou to jsme my kdo soupeře přestřílí, ale tady byl hlavní faktor neuvěřitelné množství našich střel mimo branku, které tu statistiku zkreslují. Musím se přiznat, že hokej sleduju dlouho a takový počet střel mimo branku jsem ještě neviděl, neskutečné. Ale těžko v naší situaci čekat perfektní zápas. Sens naopak měli spoustu střel z nichž bylo hodně propagačních, ale i tak měl Carey co dělat a zaslouží velkou pochvalu, líbila se mi i jeho hra holí, i těch rozehrávek měl dnes víc než obvykle mi přišlo. Jeho výkonu by slušelo čisté konto, škoda.
V OT bylo jasně vidět kdo je přeci jen hokejovější a vyspělejší tým a bereme dva body, Kovy si svou první trefu nemohl vybrat lépe.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Ottawa Senators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík