Povinná výhra v Ottawě

02.04.2021, 08:53 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal si v Ottavě zkušeně došel pro vítězství 4:1. Byl jednoznačně lepším týmem, vytvářel si šance a postupně jich i pár proměnil. Jedinou kaňkou je inkasovaná branka v závěru utkání, Montreal tak mohl udržet druhé čisté konto v řadě. Dva body však zůstávají na účtě Canadiens.

Branky a nahrávky
59. Brown (Norris, Reilly) - 11. Danault (Gallagher, Tatar), 21. Byron (Evans, Lehkonen), 45. Perry (Evans, Mete), 51. Gallagher (Danault, Tatar).

Statistické okénko
Střely na bránu: 23 - 38 | Přesilová hra: 1/2 - 0/3 | Trestné minuty: 6 - 4

Kdo se postavil do brankoviště?
Jake Allen (MTL) - 22 zákroků, 1 OG, úspěšnost 95,7%, odchytal 60:00
Filip Gustavsson (OTT) - 34 zákroků, 4 OG, úspěšnost 89,5%, odchytal 60:00

Tři hvězdy utkání
1. Philip Danault (MTL) - 1+1
2. Tomáš Tatar (MTL) - 0+2
3. Brendan Gallagher (MTL) - 1+1

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarTak dneska je to úplně o něčem jiném než poslední 2 zápasy, bohužel... Dostáváme celkem laciné góly, defenziva nic moc a v útoku jalovost, i když střel bylo hodně. Dostat doma 6 gólů od Ottawy, to je špatně smajlik! Jediným pozitivem je návrat Toffoliho a hned střelecký a 2 kusy Andersona...
 
AvatarNic konkrétního, jen se šíří zvěsti, což může, ale nemusí nic znamenat. Uvidíme.

Btw znáte nový kanál Weisyho? Docela zajímavé poslouchání někdy,teď tam měl na chvilku i Plekyho.
https://www.youtube.com/watch?v=-SrLr1B7Ws4&list=TLPQMDEwNDIwMjGjrXZcw1UA4Q&index=3&ab_channel=HabsTonight
 
AvatarA v souvislosti s trejdem koho figuruje Lehkonen?
 
AvatarTak konzistence, na druhou stranu herně je po slabším začátku na tom velice dobře už dlouho a body má nadprůměrné na hráče čtvrté formace, 3 7 v 32 zápasech je slušné. Ano, 20 gólů už nikdy nedá, ale to taky nastupoval v sestavě mnohem výš a hrával v přesilovce. Tudíž nikdo reálně uvažující a hokeje znající nemůže mít s Pauliem problém jako s hráčem 4. lajny čistě herně a jeho problém tak je \"pouze\" jeho smlouva, která odpovídá jeho dřívějšímu statusu hráče do top 9 hrajícího PP. Tak to prostě je.
 
AvatarAno jak bylo řečeno dnes moc hezký výkon po všech stránkách, velká škoda té nuly, Lehkyho to hodně mrzelo, ale nedá se nic dělat. I ten jeho faul, to nebylo nic zákeřného a byl to spíš důsledek toho jak on maká, jak mu furt nohy jedou a jde do všeho na plno jako Gally, proto se mi opravdu vůbec nelíbí zvěsti o jeho tradu.
Paulie vynikající, Evans se zjevil v zápase po velice dlouhé době a rovnou ve velkém stylu, nádhera. Ale chce to určitě makat takhle víc, jeden zápas nestačí. Danault line převzala otěže střílení branek když je Toffer zraněný a Andymu to tam zrovna nepadá, což mimochodem vůbec nevadí, je fajn že máme vyrovnané útoky a Andy hraje skvěle pořád, zvoní mu to o tyčky, maká, hituje, nejde si ho nevšimnout v žádném zápase.
Frolda se mi taky líbil, je dobré vědět, že na to pořád má, i když v sobotu asi odehraje zase na nějakou dobu poslední zápas. Jen tak dál a v sobotu na to navázat.
 
02.04.2021 15:18 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarVypadá to, že jsme z krize definitivně venku. Ted to jen potvrzovat, neprohravat vic nez jeden zapas v rade a v pohodě si PO pohlidame. Danault snad zpět ve své hře. Byron dobré 2 zápasy jak říkáte,pokud bude pokračovat v produktivitě proč ho neneachat nahoře, ale moc jeho konzistenci nevěříme že?
 
AvatarNebyl to sice takový válec jako první třetina proti Edmontonu, ale jinak naprosto zasloužené vítězství, které jsem si hlavně ve druhé a třetí části zkušeně pohlídali. Souhlasím, že Byron tyto 2 zápasy je úplně vyměněný a určitě mu sedlo to složení jejich útoku, který hraje velmi dobře. To samé konečně i Danaultův. Frolík zase o něco málo lepší, ale bude to nejspíš on, kdo po uzdravení Toffoliho a Armii půjde. Evans byl druhým adeptem, ale včera zahrál výborně, tak uvidíme. Škoda nuly pro Allena, jak již bylo napsáno, zasloužil by si jí...
 
AvatarJen bych to raději nepřeháněl s vychvalováním Byrona samozřejmě.smajlik
 
AvatarPrvní třetina nabídla vyrovnaný, rychlý a velmi pohledný hokej z obou stran. Ovšem další dvě byly jednoznačně v naší režii a máme další cenné body. Velká škoda je, že Allen přišel před koncem o nulu, za ten výkon by si jí rozhodně zasloužil. Kotkaniemiho lajna je suprová, jen bych to raději nepřeháněj vychvalováním Byrona, aby se tady na nás Lord náhodou zase nezlobil.smajlik
 
AvatarDobrá hra, škoda, že jsme nevytěžili v přesilovkách gol, pár zámků bylo dobrých. Konečně jsme nad Ottawou předvedli dominantnější výkon. Výborně se dnes prezentoval Evans, po dlouhé době byl sakra cítit na ledě. Byron poslední dva zápasy fantasticky. Skvělý pohyb, výborná hra tělem a navíc body. Opravdu Kotkaniemiho formace je zatím vynikající. Co mě těší ještě víc, že posledních několik zápasů je zpět Danaultova lajna, každé střídaní nebezpečná, skvělé kombinace a body. Perry je prostě mazák, před brankou nebezpečný. Bude těžké někoho vyndat, určitě dolů půjde Frolík, ale kdo bude ten další, až se vrátí Toffoli a Armia, navíc když bude Staal, no bude to zajímavé...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Ottawa Senators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík