Canadines vyhořeli s Jets 0:5

11.04.2021, 09:20 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal prohrál již potřetí v řadě. Po vyrovnané první polovině zápasu přišla ze strany Winnipegu pořádná jízda. Jets nasázeli svému soupeři hned pět gólů a po čistém kontu Connora Hellebuycka vyhráli jednoznačně 5:0.Branky a nahrávky
31. Stastny, 37. Ehlers (Pionk, Copp), 40. Forbort (Morrissey, Scheifele), 48. Copp (Perreault, Ehlers), 51. Perreault.

Statistické okénko
Střely na bránu: 19 - 25 | Přesilová hra: 0/3 - 2/5 | Trestné minuty: 27 - 13

Kdo se postavil do brankoviště?
Jake Allen (MTL) - 20 zákroků, 5 OG, úspěšnost 80,0 %, odchytal 59:55
Connor Hellebuyck (WPG) - 19 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100,0 %, odchytal 59:43

Tři hvězdy utkání
1. Mathieu Perreault (WPG) - 1+1
2. Andrew Copp (WPG) - 1+1
3. Connor Hellebuyck (WPG) - 19 zákroků

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarNo smajlik smajlik smajlik Já Manthu vždy hodně chtěl k nám, ale po letošku jsem vystřízlivěl hodně, fans Wings ho dost kritizují za slabou work ethic, je čím dál tím horší dozadu a body to vše nevyváží. Navíc svou postavu moc nepoužívá k fyzické hře. Yzy Caps hodně oškubal, Pánik i Vránič podle mě u Wings hodně ožijí a samozřejmě hlavně picky, super trade po křidýlka.
 
AvatarLepší tým si Meata stáhnout nemohl, tam bude mít poslední šanci se ukázat pořádně a vysloužit si NHL kontrakt, když Sens rozprodali půl obrany smajlik I Reilly šel pryč, který tam měl solidní čísla jak říkáš Míro, škoda že jsme s ním neměli větší trpělivost, letos jsem si ho pokaždé na ledě všiml proti nám.
Gustafsson měl jednu super sezónu, jinak je to průměrný PMD, ale proč ne, tlak na Kulaka a třeba oživí PP.
 
AvatarJestliže je 1.kolo za Foligna hodně, tak co potom trejd Manthy...smajlik smajlik? Caps se zbláznili!
 
12.04.2021 20:59 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
olala a mame gustafssona...spolu s merillem docela podpora obrany i přesilovek.

ted jen trochu ozivit utok... resp. koncovku. gallyho bojovnost hodně chybí. myslim ze je pro tym stejně důležitý jako carey a webbs, tim ze jsme ztratili tak trichu vsechny 3, mame problém...
 
AvatarTak Mete už je v Ottawě... Tak snad si tam zahraje víc než u nás - podobný případ jako Reilly, který toho u nás tolik nenahrál a v Ottawě dostal prostor a dokázal ho využít, když třeba nastupoval naprosto běžně i do přesilovek.
 
AvatarJo bude to kumšt je porazit, ale úspěch chceme i my a kdybychom na ně nešli v prvním, tak půjdeme v druhém kole, stejně se jim nevyhneme s velkou pravděpodobností. Ale jak říkáš, jdou toho ve velkém, tak třeba tu PO sérii letos konečně vyhrají po těch 16 nebo kolika letech smajlik smajlik
 
Avatar1.kolo je dost, ale jak říkáš, hlavně Toronto do toho šlape s posílením fakt fest a myslím, že pokud letos už konečně neudělají nějaký úspěch, bude tam velký problém... Pro nás to není moc dobrá zpráva, protože na 90% půjdeme v 1.kole na ně, když se tedy dostaneme, že jo...smajlik.
 
AvatarDali byste za Savarda a Foligna první kolo? Klobouk dolů GMs Bolts a Leafs že dali do kupy trade tří týmů, ale podle mě za to tito hráči nestojí a jsem rád, že MB 1. kolo neobětoval, i když chápu, že Bolts a Leafs do toho jdou all in.
 
AvatarO Merillovi se trochu spekulovalo, ale abych byl upřímný, moc toho o něm nevím. Tak snad bude mít Parda pravdu o té solidní posile...smajlik.
 
AvatarOu, tak to je Merrill! Výborná volba, že mě nenapadl, skvělá práce, MB. Je to hodně podceňovaný bek, dost jsem ho viděl růst u Devils, pak šel do Vegas na draftu, kde si vybudoval svou roli, ale z nějakého důvodu pak musel jít za drobné k Wings, kde byl hodně solidní. Toto je opravdu solidní posila, Edmundson 2.0 v trochu menším měřítku. Jsem spokojen.
 
AvatarJá neřekl, že nemáme nic dělat na TDL, ale nic nečekám, protože nemáme cap space a už přišel Staal. Teď jsme dali Meteho na waiver, tak možná něco malého MB podnikne, asi obránce, ale žádnou velkou rybu bych nečekal, tak jsem to myslel. Mě by se líbil Vatanen.
Meata si asi někdo stáhne předpokládám, uvidíme.
 
AvatarJsme fakt tragédi! Tam nebylo vůbec nic, nemastný, neslaný výkon, absolutně bez zájmu a jak bylo již napsáno - oni nebyli tak dobří, my jsme jim to jen darovali. Třeba o takovém Staalovi jsem slyšel snad 2x za zápas, že byl u puku, jinak bych o něm vůbec nevěděl - ale takových bylo více, námazy Petryho a Webera nepotřebují komentáře... Nováček Leskinen si celkem odehrál své.
Nesouhlasím s Pardou, že nemáme být na TD aktivní - pokud máme v PO (pokud tam s tímhle budeme...) něco předvést, musí přijít nějaké doplnění, protože nikdo neví, jak na tom budou Gallagher s Chiarotem po zraněních a to mužstvo prostě potřebuje nějaký impuls! Neříkám samozřejmě, že za každou cenu, ale něco zkusit musíme...
 
11.04.2021 10:48 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarDalší zápas s těmito srači a s úplně stejným scénářem...nadělíme jim góly v naší síti a hotovo. Defenzíva otřesná, Allen výbornej.
 
AvatarTrapas, nedali nám ani čuchnout a ne že by oni byli tak dobří, ale protože my byli tak tragičtí. Chudák Jake, chytal výborně a nebýt jeho, tak je to ještě větší debakl. Petry u prvního gólu, to si snad dělá prdel? To bylo tak ubohé že to snad musel udělat schválně nebo měl nějaký zkrat v mozku, jinak si to nedovedu představit. Další gala představení Drouina, ve vyložené šanci nedá, pak v další vyložené šanci nedá a ještě fauluje a je z toho další gól. I když, sudí ten zápas moc nezvládli, vylučovali dost za kraviny na obou stranách, nevím proč šel ven před čtvrtým gólem jen Edmundson, ten uznaný gól po coaches challange, no nevím, bylo to hodně na hraně.
Každopádně jak jsme si mysleli, že jsme z krize venku tak je to tady zas. Na TDL nic nečekám, musíme se z toho dostat sami, tým máme dobrý.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Winnipeg Jets
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík