V Las Vegas to nebylo jednoduché, ale nakonec si Habs vezou výhru!

01.11.2019, 07:37 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens skorovali jako první, když se prosadil Danaul. Pak již otěže zápasu převzalo Vegas a když 12 min před koncem zápasu bylo skore 4:2 pro domáci, nevypadalo to moc nadějně.

Montreal to ale nevzdal a v posledních šesti minutách dokázali vyrovnat z 2:4 na 4:4. Následně v prodloužení po 27 sekundách rozhodl Max Domi.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarTo byla krásná ukázka naší nemohoucnosti v přesilovkách...! Nástup sice výborný, ale jalový a Dallas pak přitvrdil a to na nás platilo. Pak už si Dallas hrál, co potřeboval a my byli dál neškodní a Bishopa odčaroval až Lehkonen těsně před koncem. Zasloužená prohra.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nepřijde mi úplně mimo, spíš se vozí na formě celé obrany, která je některé zápasy ok, jinak spíš podprůměr. Třetí pár je slušný, ten ale zápasy nevyhrává, jinak je přesvědčivý jen Petey. Zbytek je za očekáváním, ale u Meteho se to dá čekat, co si budeme, není to bek do prvního páru a u nás jej on hraje, protože nikoho vhodnějšího ke kapitánovi nemáme. Nemá na to strhnout svým výkonem celý tým, je prostě jen dobrý doplněk k Webymu, který mu svými letos zatím pouze ok výkony moc nepřidá. Získat kvalitního beka nebo na UFA trhu je velký oříšek, tak bohužel musíme počkat na Romanova, Brooka a jiné mladé.

Uvidíme co dnes vymyslí CJ se sestavou, resp. jestli bude KK ready nastoupit po údajně malém zranění třísla, Suzuki si na jeho postu 3C nevedl špatně. KK zatím je za očekáváním, má letos zatím víc špatných zápasů než těch dobrých, ale já mu věřím, je mu 19 let a má velké hokejové IQ. Ještě z něj pořád může být druhý Draisaitl :-)

Dallas hrál v Coloradu s Khudobinem, tak nás čeká ten přerostlý maník- Bishop has a 12-4-4 record against the Canadiens with a sparkling 1.79 GAA. Dallas se trápí, mají děsnou ofenzivu, tak snad se proti nám nezvednou. Go Habs Go!
 
02.11.2019 09:03 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://twitter.com/CanadiensMTL/status/1190141935845027840
Najväčšiu radosť z výhry mal evidentne Thompson smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:A ještě jedna věc - Mete dneska úplně mimo a bohužel mi přijde, že jeho výkony zatím letos jsou za očekáváním a Weber mu zkraje taky moc nepomohl... Jediný světlý moment tak byl jeho premiérový gól.
 
AvatarJo a ještě jsem zapomněl napsat - ten gól Karlssona, to byla tedy luxusní střela...smajlik!
 
AvatarReakce na příspěvek:Drouin je jako politý živou vodou a je radost jej sledovat. Věřím, že mu to vydrží i nadále.
Kinkaid takový byl i v Jersey, viděl jsem s ním spoustu zápasů a předvést spektakulární zákroky a pustit jeden či dva laciné goly v jednom zápase je (nejen) pro něj trochu typické, ale my jsem s Carym trochu rozmazlení co se týká brankářů, co si budem smajlik I tak určitě všichni souhlasí, že zatím odvádí jako dvojka super práci, jsem s ním spokojený a když si konečně připsal W po takové době, tak už to bude určitě jen lepší.

Bishopa se neobávám sám jak vidím, ale jsme v laufu, tak bychom mohli body urvat určitě i tam. I když je otázka kdo bude v bráně, Dallas hraje dnes v Coloradu, tak uvidíme.
 
AvatarReakce na příspěvek:Body jsou samozřejmě velmi důležité a cenné z horkého ledu Vegas. Ovšem, že bych náš výkon nazýval velmi dobrým k tomu teda moc blízko nemám. První třetina plná nepřesností na naší straně a k tomu dva góly po debilních odrazech puku. Vegas na mě prostě působili mnohem živějším a celkově aktivnějším dojmem. Druhá třetina v pohodě, dokázali jsme se jim vyrovnat a dostávat se do šancí už mnohem lépe, k ní žádné výhrady snad ani nemám.
Třetí třetina ovšem přinesla podobný obraz naší hry jako ta první, nepřesnosti, málo vyložených gólových příležitostí a domácí měli opět mnohem více ze hry. Až na konci jsme na to dupli a přineslo to ovoce, velká pochvala pro Petryho za udržení kotouče v pásmu před našim snížením. Spasil nás kdo jiný, než Gally, co jiného bychom také mohli od něj čekat. Petry měl samozřejmě hodně prsty i u našeho vítězného gólu.
Mimochodem hodně mě začíná bavit Drouin, nikdy by mě v minulé sezoně ani ve snu nenapadlo, že tohle napíšu. Ačkoli jsem náš výkon dost zkritizoval, za body jsem nesmírně šťastný.



 
AvatarPro mě opět překvapující body, ale zase - 3 haluzácké góly, máme neskutečné štěstí v těch posledních dvou zápasech...smajlik. Souhlas s Michalem ohledně Kinkaida, vidím to úplně stejně s těmi dvěma góly. Pochvala mužstvu za to, že to nezabalili a i když měli v nohou zápas, dokázali to dohrát až do konce a vyplatilo se jim to! V prodloužení Pacioretty fakt zaspal a Domi měl opět štěstí smajlik.
 
AvatarPředvedli jsme velmi dobrý výkon na to, že to byl druhý zápas ve druhém dni. Kinkaid skvělé zákroky s trošku lacinějšími dvěma brankami. Rozhodně čtvrtou bychom s Careym nedostali, ale výhru urval, což je důležité. Pochválit se musí Drouin, nejen, že boduje, ale hlavně maká dozadu. To jsem zapomněl vyzvednout v zápase s Kojoty, kde předvedl neskutečné zamakání, odebrání puku a valil se dopředu, to v minulé sezóně nebylo vidět vůbec. Dallas s Bishopem bude těžký oříšek, ale máme 4 body, což už nyní je pecka...
 
AvatarZápas plný odrazů a Drouin má v druhém zápase po sobě gol bez asistence, který si bek soupeře klepnul sám do brány, to nevymyslíš smajlik smajlik Jak jsme hráli nevím, hlavní je výhra, která mě moc potěšila, nečekal jsem ji. A hlavně má konečně Kinkaid výhru, což je dobré pro jeho klid. A už vidím jak na montrealských forech dostává sežrat MaxPac za ten svůj backchecking u Domiho OT winneru smajlik
Zatím super trip, snad ho ukončíme na stejné vlně v sobotu.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Las Vegas Knights
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík