Ve Vegas byli úspěšnější domácí hokejisté

06.03.2023, 07:07 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens prohráli těsně s Vegas Golden Knights 3:4.

Domácí v polovině zápasu pohodlně vedli 3:0. Na začátku poslední periody se trefil Matheson ale domácí vzápětí odskočili opět na rozdíl tří branek. Montreal ale přesto utkání zdramatizoval. Krátce po sobě se trefil Alex Belzile a Harvey-Pinard. Jednogólový rozdíl si ale Vegas pohlídali a Montreal tak míří domů s prázdnou.

Statistika
Střely na bránu: 28 - 28 | Přesilová hra: 0/1 - 0/2 | Trestné minuty: 9 - 7

Kdo se postavil do brankoviště?
Jonathan Quick (VGK) - 25 zákroků, 3 OG, úspěšnost 89,3 %, odchytal 59:53
Jake Allen (MTL) - 24 zákroků, 4 OG, úspěšnost 85,7 %, odchytal 58:38

Tři hvězdy utkání

1. Ivan Barbašev (VGK) 2+0
2. Shea Theodore (VGK) 1+0
3. Reilly Smith (VGK) 1+0

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarAno tak jsem to myslel, i v NHL osekával a byl takový celkově nepříjemný, možná ne v takové míře, ale kecy s rozhočíma neměl, to určitě ne, tak nevím proč to tak oba dělají tady. Možná frustrace z těch výkonů, leží to jen na nich, což je spíše chyba JJ jako GM že neumí sehnat lepší hráče. Nevím čím to je, mě čím dál tím víc sere celkově systém v ELH, systém play off, nějaké debilní předkolo, systém podepisování hráčů, systém výchovy a jak pracují s mladými, proto je pro mě ELH nezajímavá a je to obraz stavu českého hokeje.
 
AvatarNo v NHL si tohle Pleky v žádném případě nedovolil - že se chtěl dostat soupeři pod kůži, tak to asi ano, ale ty ostatní věci si určitě nedovolil. Tady fakt těží z toho jeho jména, tak to prostě je a dost věcí mu kvůli tomu prochází - chováním na buly počínaje a těma kecama s rozhodčím konče...
 
AvatarAno, však ta ELH tady nebyla myšlena vůbec špatně, naopak.
Jinak s JJ a Plekym to vidím bohužel úplně stejně a to jsem si toho všiml na tom malém vzorku své pozornosti k ELH a taky za tohle spousta lidí Kladno nemá rádo a Pleky s JJ si tím dost kazí jméno. Třeba nepříjemný herní styl Plekyho mi vůbec nevadí, jestli mu to prochází u rozhodích, protože Plekanec, tak to posoudit neumím a dobře to určitě není pokud to tak je, ale zas je to jeho chytrost nebo vyčůranost a styl hry, hrál tak vždycky tak to už asi měnit nebude, ale brečení u rozhodčích rád nemám. Ve Vítkovicích jsem si toho u Plekyho moc nevšilm, ale JJ tam se sudím něco řešil furt. A odkoukal to od něj i Dotchin a taky furt něco hulákal.
 
AvatarVtáhli proto, že to momentálně je mnohem zajímavější, než sledovat naše počínání - ne, že bychom nesehráli herně zajímavé zápasy, to vůbec ne, ale když už o nic nejde, nemá to pro mě ten náboj. Což třeba poslední zápasy Motoru pro mě měly, i když to tam zase nebylo tak moc ke koukání...smajlik. Co se Jágra týče, jak už jsem řekl, v ruce to pořád má a sílu má velkou. Jinak si ale stojím za tím, že strašně zneužívá svého jména a u rozhodčích kolikrát tráví víc času než na střídačce... Proč má tohle zapotřebí, stejně jako Pleky, bohužel, to mi hlava trochu nebere.
 
AvatarHezky jste sem vtáhli i ELH. Já byl na Kladýnko když byli ve Vítkovicích tuším někdy v lednu a užíval jsem si každý shift JJ, protože člověk nikdy neví, kdy to je naposled. V útočné třetině je pořád skvělý, ale ta rychlost už tam logicky není. Jen jde na něm vidět jak strašně chce tým dostat výš, počínaje klepáním si o puk při každé možnosti, konče už jen tím, že pořád hraje a strašně se pro ten tým obětuje, proto mi je líto, že hrají zase baráž. Jinak se až tak o ELH nezajímám, moc se na to nedá dívat v tv.
Fans Kladna jsou za žumpu už dlouho, taky moc nerozumím těm docela bídným návštěvám na Kladně, když si tak hrají na hokejové město a vzhledem k tomu jakou to tam má historii. To snad chodí víc lidí na Jihlavu nebo Vsetín v první lize, což jsou další hokejové bašty historicky. A proč jsou furt tak dole, to neumí sehnat prachy i přes Jágrovo jméno? Tolik roků po sobě na dně, to už není normální.

U nás mě moc těši Guryanov, zatím se ukazuje solidně. Matheson se krásně rozehrál a posledních cca 20 zápasů mu to tam padá, RHP vypadá jako opravdu všestranný NHL hráč a jeví se jako další pozitivum letošní sezony. Drouin se nám panečku trefil, no i když trefil se je asi přehnané označení za tu doraženou šmudlu, která by tam stejně padla sama smajlik Nechápu proč hraje nějaký Allard, jestli je ovšem Barron a Guhle zraněný tak ok, nějak to teď moc nesleduju.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Las Vegas Knights
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík