Začátek sezóny s výhrou

13.10.2022, 06:56 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens se asi řídí příslovím "těžko na cvicišti, lehko na bojišti", protože první soutěžní utkání ročníku 2022/2023 proto Torontu vyhráli 4:3.

Montreal o začátku dotahoval když se trefil Bunting a Malgin. Na gól ale vždy přišla odpověď z hole Cole Caufielda. Zápas se lámal až pár minut před koncem třetí třetiny. Vedení na stranu domácích strhla nová posila - Sean Monahan. Toronto ale zabojovalo a dvě minuty před sirénou vyrovnal Nylander. Asi všichni očekávali prodloužení, kromě Joshe Andersona. Ten v čase 19:41 rozhodl o těsném vítězství Canadien

Canadiens: Maple Leafs 4:3
Branky a nahrávky: 21. Caufield (Suzuki, Savard), 36. Caufield, 58. Monahan (Harris, Dach), 60. Jos. Anderson (Suzuki) - 12. Bunting (Marner, Brodie), 30. Malgin (Tavares, Nylander), 59. Nylander (Tavares, Rielly)

Střely na branku: 23:32

Jake Allen : 29/32 90,6%

Hvězdy utkání:
1. Cole Caufield (MTL) 2+0
2. Nick Suzuki (MTL) 0+2
3. Jake Allen (MTL) 0+1

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarJasně ale do toho vejdeš, chce to trochu citu a budeš schopný v pohodě přetáčet na mobilu i dvě minuty na reklamy přesně na sekundu, to je jen o zvyku.

Jo jo NBC už to nemá a je to asi přes EPSN, to mě až tak nezajímá přes koho to je, hlavně ať to funguje. Máš pravdu že to je logické a na to jsem ani nenadával, napadlo mě hned, že to bude třeba obměnit ty apky, ale spíš že si to vše musíš domyslet sám, protože ne každému ten mail přišel včetně mě, nikdo ti neřekl zahoď starou apku a stáhni novou smajlik To samé s tím placením, je to prostě takové DoDo a jak říkáš, změníme něco co funguje za paskvil.
 
AvatarJá to teď dělám stejně a obraz je bez problémů - ten zvuk byl rychlejší, ne opožděný...smajlik. Ale vzhledem k tomu, že předtím jsem měl nainstalovanou aplikaci v Android televizi Sony, bylo to všechno mnohem jednodušší a přehlednější - tohle ovládání přes mobil je strašně kostrbatý a vůbec se tam nedokážu trefit do konkrétní minuty jako předtím. Ta předchozí aplikace nhl.tv samozřejmě neběží, protože byla od jiného poskytovatele, ale to jsem tu už psal - teď to asi jede přes ESPN, ne? No, je to taková klasika - když něco funguje, tak to změním, aby to fungovalo hůř... smajlik.
 
AvatarMíro, já se dívám přes mobil a zrcadlím to do televize a trochu mě vylekalo, že to nešlo přes NHL aplikaci, naštěstí mě napadlo se podívat do shopu a je nutno ji smazat a stáhnout si novou NHL.tv aplikaci, která má stejný nový ksicht jako nhl.tv v současné době. Budu se poprvé dívat na zápas až zítra ráno s Wings, ale ten opožděný zvuk měl náš opener i na sestřihu na youtube Sportsnetu, nechápu jak je něco takového možné v dnešní době. Nový ksicht té apky a celkově nhl.tv mi nevadí nebo třeba něco přijdu až při sledování, ale třeba kámoš vstával na na jejich opener Devils s Flyers a po druhé třetině se to vyplo, sleduje přes xbox, zkoušel jsem to pak v práci na PC a taky nebyla třetí třetina dostupná, zkusil jsem to v mobilu v apce a třetí třetina normálně hrála, tak nechápu. Snad to vychytají.
A proč to nešlo zapalatit přes kartu je mi taky záhadou, ale tyhle problémy mám s nima léta letoucí, změnit kartu byl problém, nebo to nešlo přes jednu a přes další třeba od bráchy zase ano, opakuji, nechápu jak je toto možné v roce 2022. Ale co naděláme, jinou možnost nemáme.
 
AvatarAle jo, kvalita obrazu je super, ale ta obslužnost přehrávače je minimálně dva kroky za tím, co bylo doposud. A s tím zvukem jsem to měl taky, celkem otravný... Tak to mě teda pěkně sere, že přes PayPal to normálně jde a kartu to nevezme - nechápu smajlik.
 
AvatarPlatil jsem myslím 119 ecek, roční a přes PayPal... Jinaek já to většinou sledují přes počítač a tam to dnes ráno jelo dobře co do kvality obrazu, ale zvuk jsem měl asi o pár vteřin dopředu...
 
AvatarVýsledek je pro mě samozřejmě příjemným překvapením, každé vítězství v tomhle derby potěší. Ale tvrdit, že jsme hráli mnohem lepší hokej než Toronto, je trochu troufalý... Odbojovali jsme to, nevzdali to v žádném okamžiku zápasu a vyplatilo se královsky - ale hokejovější jsme určitě nebyli. Caufield vynikající, stejně tak Suzuki, doplnil to Anderson tou nádhernou vítěznou střelou a máme tu celý první útok...smajlik. Aplaus Priceovi v civilu při slavnostním nástupu neuvěřitelný...!
Theo a který podcast máš konkrétně na mysli... smajlik smajlik smajlik? Jinak opakuješ to, co napsal Parda a co já v žádném případě v téhle sezóně nerozporuju - zbytek na toto téma už jsem tu psal několikrát, takže nechci to opakovat.
Parda - a teď ti tedy nhl.tv jede na starém základu (přehrávač) nebo na tom novém debilním...? Jinak je mi záhadou, že tedy tohle všechno by krachlo na tom, že to nejde platit kartou a jenom přes Pay-Pal - proč tam tedy ta možnost je??? Mám kreditní kartu od Raifeisen bank a ta mi sloužila vždy a všude, i v minulosti na nhl... A na kolik ti teda s daní vyšlo celoroční předplatné?
 
AvatarDerby je naše a já musím náš tým pochválit. Hráli jsme mnohem lepší hokej než Leafs Na konci nám sice zatápěli a dokázali vyrovnat a souhlasím s Michalem, že jsme se za stavu 3:2 nemuseli takhle rvát do útoku, měli jsme si raději počkat na jejich EN a zkusit je dorazit. Naštěstí to Anderson rozhodl.

Xhekaj za mě vypadá hodně dobře hlavně po defenzivní stránce a pokud předvede i něco více směrem dopředu, má rozhodně na to zůstat v prvním týmu i po uzdravení Mathesona a Edmundsona. Slafkovský, no určitě to nebylo nijak tragické, ale je potřeba mu dát čas. Nahoru určitě půjde.
 
13.10.2022 12:21 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarCíl sezony je jasný - vývoj a rozvoj mladých. Klub tomu podřizuje absolutně vše (správně). Ale výhra nad Leafs potěší za každé situace. Odbojovaný. 14-22 jsou legit, Monahan po třech letech konečně zdravý. Obrana extrémně mladá, já se těším. Draft nás čeká nejlepší od 2015.

Míro, měl by si víc poslouchat kvalitní podcasty :))) Tam o Habs je řeč velmi často a neboj, v situaci jaké se ocitli možná i trochu nečekaně (konec 6 a 31) je dovedl do téhle situace. MSL je v této fázi, kde je klubu, naprosto ideální kouč.

Při nástupu Carey Price husina, přiznávám. Občas doceníš, co máš/měl, až když o to přijdeš. I to je můj případ poslední rok. Nejlepší hráč Habs za posledních 30 let, byla radost ho sledovat a díky za dva fenomenální play off runs, legendo.
 
AvatarUrčitě, překvapení a jsem moc rád, že CC nebude čekat x zápasů na první gol, pěkně se rozjel. Jinak abych nechválil, taková hrubka, že se ve 4 vytáhneme, když vedeme chvíli před koncem, to je potřeba rychle umravnit. Každopádně jsem překvapen z prvního zápasu, odbojovaný a velmi solidní výkon...
 
AvatarZa mě opener dobrý smajlik Jak je CC v ráži tak to je radost pohledět, mi se líbí že jsme se nedali a bojovali až do konce, jen tak dál.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 18.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
  • Rika, neříká, to je jedno, ale Savard mel i ... | více
  • Parda: Ale nikdo neříká, že Savard s Pearsonem jsou ... | více
  • Zhodnoceno to bylo tady doskrát a celkem trefně. Já ... | více
  • Savard je rozporuplna osobnost, veteran, oblíbený v kabine, ale ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík