Nový web je tady !!!

27.01.2009, 07:29 | Zajímavosti |  Martin Formánek
 

Pravidelní návštěvníci www.habsczech.com si zajisté všimli podstatné změny webu. Ten byl v nezměněné podobě tařka od roku 2003. Tvorba webu trvala bezmála rok. Bylo potřeba vytvořit zcela nový redakční systém a na něj napojit samotný web. Vše probíhalo ve volném čase jinak normálně pracujících redaktorů, ale nakonec se podařilo. Myslíme si, že výsledek stojí za to. Speciální díky patří grafikovi Aleši Koňaříkovi, který navrhl profesionální desing webu.

A co je na webu nového ? Samozřejmě desing se dostal na zcela jinou kvalitativní úroveň. Dále se budeme snažit co nejvíce rozšířit sekci historie a to nejen díky právě probíhající sté sezóně Canadiens. Web již nyní obsahuje několik zajímavých podstránek týkající se nejen Habs, ale i farmy Hamiltonu Bulldogs. Další budou postupně přibývat.

V neposlední řadě doznal změny již delší dobu nefunkční fanclub. Byl očistěn od neplatných, nebo neuplných registrací. Fanclubáci se mohou přihlásit pod starým jménem a heslem a přidat si svou fotku/ikonku. Ta se pak bude zobrazovat u všech příspěvků v diskusním fóru pod články, či v "dotazovně". Diskuse pod články je navíc obohacena o funkci "reagovat na příspěvek", či vkládání smajlíků.

Věříme že sa Vám nový web líbí a bude tomu tak i nadále. Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty, nebo jste nalezli nějakou technickou, či faktickou nepřesnost, prosím napište do diskuse pod tento článek, nebo na email v kontaktech.

Děkujeme

Vaše redakce

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:ahoj nový web je super a moc vám za něj dík. smajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ten rozdíl fakt neznám, můžeš nás pobavit všechny...smajlik. V tomhle případě je to megalomanství určitě a když tedy víš, o co jde, můžeš nám s tím bez problémů pomoct, ne? Myslím, že cílem nás všech návštěvníků těchto stránek je, aby byl co nejkvalitnější po obsahové i vzhledové stránce. Takže kontakt na Martina tady je, neztrácej čas...
 
29.01.2009 13:08 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Rozesmál? Tak to ještě neznáš rozdíl mezi Židem a pizzou...
Nicméně jsem to trochu s těmi měsíci přehnal, ale jistě se jednalo řádově o několik týdnů. Holt někdy mám sklon k megalomanství..

P.S. Btw články zde čtu pravidelně, takže domněnka, že nevím vo co go je mylná..
 
AvatarReakce na příspěvek:No docela jsi mě rozesmál smajlik. Tabulka teď aktuální nějaký čas nebyla, ale že by několikátý měsíc...? Ty asi tyhle stránky moc nenavštěvuješ, viď? Jak řekl Martin, pro nás je prvotní snažit se při klasickém pracovním vytížení umístit sem článek k aktuálnímu zápasu, popřípadě dvojzápasu. Pokud nám bude chtít někdo pomoci, rozhodně nejsme proti, věřte mi, že časově se to fakt někdy nedá skloubit. Já jsem vždy jako velké plus tohoto webu viděl možnost dočíst se tu pohled na zápasy a na Canadiens jako takové trochu jiným způsobem než je prezentováno na různých oficiálních českých stránkách o NHL. Proto já osobně upřednostňuji originální články, pokud je to možné, a ne překopírované z těchto oficiálních webů. I proto se snažím většinu zápasů shlédnout na živo, abych věděl, o čem to vlastně píšu. Ale je pravda, že ne pokaždé je to možné a pak musíme vzít zavděk jenom sestřihem a z toho něco vytvořit. Ten článek má sloužit jako jakési téma do diskuse, což se zatím docela daří a za to jsem rád.
 
AvatarReakce na příspěvek:Boston sice nesnasime, ale chodi zde fanousek Cepi a ten se chova slusne, tak ho respektujem i kdyz skripame zuby :-)

Statistiky v kartach hracu urcite prijdou rozdelit. Prace na webu je jeste dost. Uprednostil jsem rychle spusteni noveho webu, pred cekanim na doplneni fotek a nekterych statistik. Myslim ze statistiky nejsou tim hlavnim na co zde lidi chodi... Takze to par dni vydrzi smajlik Byla by skoda nechat web spat kvuli nekolika fotkam. Za troji mutaci webu podekujte google smajlik Uzasna vec...

Namet o prestupech je dobry napad, zkusim popohnat redakci smajlik Ja osobne funguje spise jako webmaster...

Jen pro predstavu zmena webu neni jen o redesingu ale vytvoreni kompletne noveho redakcniho systemu a vsech podstranek. Ze stareho webu vlastne zustaly jen clanky. Vzhledem k tomu ze normalne pracuji tak to trvalo zhruba 3/4 roku podle mnozstvi volneho casu smajlik Mozna je to hodne ale vysledek myslim stoji za to i pres par nedostatku ktere lze vychytat za provozu
 
29.01.2009 08:32 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:...nebo Bostonu. Btw co se týče statistik, tak fotky hráčů budou doplněny časem (o tom nepochybuji), ale pokud znáte nhl.cz, tak pro přehlednost se dělí statistiky za play-off a základní část. Model, který jste teď zavedli má do úhlednosti daleko. Jinak hodně chválím trojí mutaci webu (počítám-li češtinu), to se jen tak nevidí.
A abych nezapomněl, blíží se uzávěrka přestupů a neškodilo by napsat nějaký článek týkající se Habs (kdo, kam, proč,). Otazníků a otazníčků je celkem dost. Pokud by redakce nestíhala, mohl bych napsat a poslat nějaký návrh. Každý přece uzná, že dělat 3 věci naráz je přinejmenším obtížné (a nový design přišel jako blesk z čistého nebe a práce bylo na něm jistě hodně).
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik smajlik smajlik ok
klidne te tu vzdycky napis na plnou hubu my tu zadnou cenzuru urcite delat nebudeme. Leda ze by tu vlezl nejaky prudic to fandi Torontu smajlik smajlik smajlik smajlik
 
29.01.2009 07:36 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Nechtěl jsem to říkat na plnou hubu, ale dobrá, přihodím i překlad:
sejří = S E R Esmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Sem tam by to preview urcite chtelo... Na oficialnich strankach klubu toho je sice spousta, ale ne každy vládne angličtinou smajlik
PS: tabulku jsem aktualizoval, dal jsem prednost praci na jinych sekcich webu. Nicmene mas pravdu ze to skore vypadalo blbe smajlik Prosimte co to je to "sejří" smajlik Nějaké nové cizí slovo ? smajlik smajlik smajlik
 
29.01.2009 02:31 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarVítám změnu designu, jen tak dál. S těma preview je problém hlavně s časových důvodů. Kdo, není líný tak se podívá na oficial stránky klubu, kde kro preview je i dikuzsní forum. Osbně dělám moderátora na K2 a i taám se dostane často na přetřes právě kanadaská klub..

P.S. Ta tabulka mě trochu sejří, a když k tomu vidím skóe 1:1, tak se nestačím divit. Jasně, na statistiky jsou jiné stránky, ale proč to tam takhle musí strašit již několikátý měsíc?
 
AvatarReakce na příspěvek:no ja bych to treba vzal ale myslim si, ze je to prace pro dva!tak, ze jestli se najde jeste jeden clovek neni problem!!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Ted to neberte nikdo spatne, ale z 5-ti lidi co se ozvou tak 4 se hlasi k aktualizaci tabulky smajlik Nic ve zlem ale to je podle me absolutne nejmene podstatna vec co tu je a kazdy si ji najde aktualni jinde smajlik Tady jsou potreba co nejvic clanky clanky a jeste jednou clanky... A na ty jsou 3 lidi coz tak akorat pokryje vsecky zapasy... Pokud by chtel delat nekdo preview tak budu nejstastnejsi clovek na svete ale to by se musel venovat jen tomu a pravidelne... najit takoveho to je podle mych zkusenosti ukol nemozny smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:No ale, kdy byste chtěli pomoct rád vám pomůžu! Vidím, že třeba chybí aktualizace tabulky ....
 
AvatarReakce na příspěvek:Stručné před zápasové informace! smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Zdravím. Kolego, co by sis představoval pod tím preview?
 
28.01.2009 16:45 | reagovat
Ryder | tomukulus@seznam.cz
Super web. Akorát je mi líto té porážky dnes v Tampě. Sledoval jsem to, ale zdá se mi, že v naší hře chybý nápad
 
AvatarReakce na příspěvek:to bysme take radi, ale to by chtelo jeste aspon dva redaktory. Ve dvou-trech se to bohuzel neda... zvlast kdyz se hraje 3 tydne smajlik Veskere posily do redakcniho tymu VITAME !!!
 
Avatartake posilam pochvalu opravdu skvela prace!!!!Jen jsem myslel, ze s novou tvari treba pribudou preview a review ze zapasusmajlik
 
Avatarmusim pochavali grafiak webu fakt se mu povedl jediny co by to fatk chtelo je fotku a drzi nad hlavou SC s tyhlety sezony
 
AvatarDiky za pochvalu, byla to makacka ale spolecne s Monikou, Mirou a Danem jsme to zvladli !!! Ted uz jen ten stanley cup :-) GO HABS !
 
AvatarJá bych do té ankety o novém webu přidal ještě jednu možnost: Je to paráda a přesně nějak takhle jsem to čekal! Protože, upřímně řečeno, od Martina jsem nic než kvalitu neočekával...smajlik. Doufám, že nás tu bude jen a jen přibývat a že se třeba najde někdo další, kdo nám s tímhle webem bude chtít pomoci. Za celou redakci Vám můžu určitě slíbit, že máme připravená další zajímavá vylepšení, snad to vyjde.
 
Naprostá paráda, už se taky těším na dnešní mač, ve kterým doufám Kovy naváže na body z All star game a my si zase připíšeme dva bodysmajlik
 
AvatarPřidávám se... :)
 
27.01.2009 12:36 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
Klobouk dolu, to muselo dat prace.. a vysledek vypada vyborne - cumim jak puk! :)
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík