Je po sezoně, Habs končí na Tampě Bay

13.05.2015, 02:43 | Reportáž ze zápasu |  Jaroslav Francek
 

Zápas číslo šest byl další mezi klíčovými pro Habs. Prohrávali v sérii již 3:0, ale byli schopni sérii dotáhnout dvěma výhrami. Proto dnes za stavu 3:2 bojovali v Tampě o holé přežití a pokusili se ještě jednou vrátit do Montrealu. V historii Canadiens je tento případ bezprecedentní. Jedenáctkrát v historii musel Habs dotahovat ztrátu 3:0 v sérii, ale nikdy si nebyli schopni vybojovat šestý zápas, až letos. Dnes nastoupili do utkání v takové sestavě s Carym Pricem v brance.

Markov – Subban

Petry – Emelin

Gilbert – Beaulieu

Pacioretty – Plekanec – Gallagher

Galchenyuk – Desharnais – Weise

Parentau – Eller – Prust

De la RoseMitchell – Smith-Pelly

Domácí nastoupili v obvyklé sestavě s Bishopem v brance, ale bez Ryana Callahana, který už do série ze zdravotních důvodů nezasáhne. Habs do zápasu vstoupili slušně, ale v pohybu měl trochu navrch domácí. Několika střelami prověřili připravenost Price. Habs měli největší šanci při Gallagherově střele z velké blízkosti. Bishop připraven. Dvě obrovské příležitosti ke vstřelení první branky měli Habs v druhé půli první třetiny. Po akci Ellera mohl dávat do poloprázdné branky Prust, ale byl zablokován Nestorovem, následně měl skvělou příležitost Plekance, který se už vážně potřebuje trefit, ale ani dnes mu nebylo zatím přáno. Při skvělé akci Gallaghera trefil Pleky jen Bishopa. Bohužel se zase ukázalo, jak pravdivé je rčení nedáš, dostaneš a hlavně fakt, že Plekanec vůbec nemá dobrou sérii. Tomáš měl puk na holi, ale nevyhodil ho, dostal se k Palátovi, ten jej nahodil na bránu a tečí puk nasměroval Kucherov za bezmocného Price. Nenápadná akce, ale velice účinná, ale hlavně naprosto zbytečná branka v čase 15:35 a domácí vedli 1:0. Poté měli ještě přesilovou hru a celkově gol jejich hru nakopl, ale Carey Price byl na místě a vše zneškodnil. Na střely po první třetině 13:6 pro domácí.

Momentum z konce první třetiny si Blesky bohužel přenesly i do třetiny druhé. Habs nebyli prvních pět minut sto ani vystřelit na bránu, kdežto Bolts se pořád nebezpečně pohybovali v třetině hostů. To vyústilo v braku Stamkose, kde zase potvrdil, proč je to jeden z nejobávanějších střelců ligy. Dělovkou skrz Petryho nedal Priceovi šanci a poslal Tampu do vedení 2:0 v čase 5:12. I nadále to na ledě vypadalo spíše modře, Bolts byli všude a hráli s větší chutí. Montreal tohle nedokázal, až na občasné šance, vyrovnat. Jedna taková poslala i hosty do přesilovky, když šel na trestnou lavici Šustr. Ani zde montrealští moc nevymysleli, až na samý konec výhody, kdy byl Parentau úplně sám před bránou, bohužel trefil pouze tyč a to již osmou (!) v této sérii. Jak se hraje přesilovka, opět ukázal soupeř, jelikož po zbytečném faulu Smith-Pellyho ji měl hned následně. Ondřej Palát si nabruslil před Price a zavěsil. Jak jednoduše to vypadá. 3:0 pro domácí pouze 64 sekund před koncem druhé třetiny. Na střely 8:7, celkem 21:13 pro domácí.

V úvodu třetí třetiny Habs dostali možnost zkusit zdramatizovat zápas, když si opět zahráli s jedním mužem navíc, ovšem bez kýženého výsledku. Power play Habs opravdu totálně nezvládají a jinak tomu bohužel nebylo ani dnes. V průběhu třetiny se Habs snažili, ale ve výsledku z toho byla pouze křeč. Jasným důkazem budiž únik Weise, jel nikým neohrožován na Bishopa, ale trefil mu pouze přiopravenou lapačku. Malou naději vykřesal v čase 15:03 Max Pacioretty, kdy snižil na 3:1. Konečně se nějaký puk odrazil směrem na montrealskou hokejku, ale bylo již moc pozdě. Montreal prohrál šesté utkání play-off 4:1, čtvrtou branku přidal Kucherov do prázdné branky. Tampa Habs přestřílela v třetí třetině 7:6 a v zápase celkem 28:19.

Je po sérii, je po sezoně. Habs prohrávají druhé kolo Stanley Cupu 4:2 s Tampou. Byla to dobrá série, Habs rozhodně netahali za kratší konec, ale výsledek je docela krutý pro Montreal, ale takový je hokej. Letošní sezona i play-off ukázala jasné mezery týmu Canadiens, je tak na GM Bergevinovi, jak se k tomu v létě postaví.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarOpravdu výborný kontrakt, opět důkaz, že u nás hráči rádi zůstávají a podepisují dlouhé kontakty. Oproti nedávné historii určitě úspěch.
Počítám, že pomalu převezme roli Markova jako beka číslo dvě v týmu, nicméně se Subbym jim to asi moc nepůjde jakožto oběma pravákům. Ale to snad budoucnu jistí Beaulieu.
Máme poměrně drahou obranu, to je fakt. Nicméně až ze soupisky vypadnou Gonchar, Allen a bohužel Weaver, tak to zas hrozné nebude. Jen se doufám MB nenechá ničím strhnout a nebude nikoho přivádět, Pateryn určitě nezklamal.
btw nový ProHockey nabídne plakát a článek o Careym.
 
AvatarReakce na příspěvek:Pokud vydrží ta jeho výkonnost, co u nás předváděl doposud, nemám s tím absolutně žádný problém! Druhá věc je, že podle mě musí odejít nějaký bek, protože máme obranu nyní strašně drahou...smajlik.
 
03.06.2015 14:44 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarReakce na příspěvek:A za 5,5 mil. podle mě solidní deal.
 
03.06.2015 00:29 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarJeff Petry podepsal na 6 let!
 
01.06.2015 12:14 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarBrendan "Lionheart" Gallagher - C

http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=768843&navid=DL|MTL|home


umím si to představit....
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak že máme slabší útok jsme tady věděli všichni, ostatně čísla mluvily jasně, takže ty moc nejde o to kdo co říkal nebo neříkal. Spíš je až obdivuhodné, co jsme letos s takovou produktivitou dokázali.
Správně jsi nakousl konkurenci, Toronto silné (zatím) moc nebude podle mě, ale vyskočí Columbus, kteří snad podruhé takovou smůlu na zranění mít nebudou, silná bude určitě hned zpočátku Ottawa... Východ bude hodně nadupaný.
 
AvatarTo Parda: O posílení útoku není nutné nějak dlouze debatovat, play-off to všem jasně ukázalo a sorry - říkal jsem to... Nesouhlasím však s tím, že máme solidní obranu - i když udržíme Petryho, pořád nutně potřebujeme ještě jednoho kvalitního beka, aby to celkově mělo nějaké parametry! Jemelina klidně oželím, Markov musí dostat podstatně méně času na ledě, jinak bude na konci sezóny vyšťavenej jako letos! Takže to je Subban, Petry, Markov, k tomu Beaulieu, Pateryn, Tinordi, Gilbert nevím - spíš ho nahradit tím kvalitním bekem. Vpředu mě trochu zklamal Parenteau, dovedu si představit mužstvo bez něj. Když by s ním šel v nějakém trejdu Desharnais, vůbec se zlobit nebudu...smajlik. Pleky musí zůstat na druhém centru, Eller na třetím, čtvrtý nejspíš Mitchell. Prvního musíme sehnat a kvalitní křídlo taktéž. Pak by to mužstvo dávalo už smysl i směrem k PO. Trenéra řešit nebudu, ale je jasné, že některé hráče vyloženě ubíjí, což by v následujícím ročníku mohlo dost vadit - takové Toronto třeba totiž pod Babcockem vůbec nebude tím otloukánkem a situace v divizi se tím podstatně ztíží!
 
22.05.2015 17:38 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Určitě, můžeme to nějak zpropagovat na FB to hlasování, ať není úplně mrtvo smajlik Napiš mi svoji představu na mail (lukas.gabrhel@seznam.cz) a nějak to zrealizujeme smajlik
 
21.05.2015 18:09 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarA ešte ma napadlo, že pred pár rokmi tu cez leto zvykla byť ankety že "najlepšia päťka sezóny" a následne aj "najlepší hráč sezóny". Tak ak by bol záujem, mohlo by sa spraviť hlasovanie na FB stránke. smajlik
 
21.05.2015 18:02 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTak zapojím sa aj ja do diskusie, prajem všetkým fanúšikom Montrealu a tiež priaznivcom nášho webu krásne leto. Sezóna síce skončila o niečo skôr než sme si možno priali, ale taký už je hokej. Výkony mužstva mi ako fanúšikovi Habs priniesli veľa radosti a dávajú mi dôvod fandiť tímu resp. podieľať sa na chode webu aj naďalej. A to všetko pre mňa znamená oveľa viac než prípadná výhra SC, veď je to len trofej. smajlik
P.S. Podľa možností sa budem snažiť aktualizovať web aj počas leta.
 
AvatarTaké přeji všem moc hezké léto a doufám, že příští sezona bude ještě lepší, opravdu si nemyslím že by jsme odehráli špatnou sezonu. jen ten zádrhel s Tampou nechci být jak idiot, ale hrozně bych si do naší sestavy přál Letanga. Možná si řeknete že sem opravdu idiot, když seru Letanga do našeho týmu byl by nám ovšem platný a hlavně je to místní rodák. Naše obrana je sice v pohodě, ale místo Jemelina by to někoho chtělo neváhal bych ani dát třeba nějakou posilu do útoku, ale otázka je místo koho možná místo jednoho z dvojice Flynn, Mitchell i když už jsou v týmu zabydlení. Jinak jsem velice rád, že mohu v tomto fanclubu být a nevadí mě, že jsem tady teprve asi od prosince. Jsou tady členové, kteří to s fanděním habs myslí opravdu vážně a neváhájí vstávat v noci na zápasy. všem moc děkuji za to, jak jste mě přijali a ještě jednou všem moc hezké léto Go Habs Go.smajlik
 
AvatarMusel jsem si vzít trochu času tohle všechno strávit a přebrat v hlavně. Samotné letošní PO a se mi už moc hodnotit nechce, vše již tady v podstatě bylo řečeno a proč jsme nepostoupili je nad slunce jasné.
Docela souhlasím s Theem. Naše problémy jsou jasné a očividné, to ví každý. Potřebujeme top centra a křídlo. Obrana a brankář jsou v pohodě, hlavně pokud udržíme Petryho. Jenomže jak z té šlamastyky, kde vzít top centra, křídlo nebo oboje? Prostě na trhu nejsou a jestli letos budou, tak z Toronta, což mě moc neláká. Často tady poukazujeme na centry a hvězdy ostatních týmů, ale kde se ony k nim dostaly? Poctivým suckováním x let, my byli poslední jeden rok a už to bylo neakceptovatelné. Vytěžili jsme z toho Chuckyho. Co z něj bude? Těžko říct, odhady se různí, já jsem někdy optimista, někdy pesimista. Těžko říct. Nicméně fakt je, že s s centrem jako Desharnais v top 6 SC nikdy nevyhrajeme. Už jen pohled pouze na čísla (odhlédnu od jeho mizerné hry bez puku a vzadu) v ZČ má průměr 0,62 bodu na zápas, super, v PO 0,34 a absolutní neviditelnost v těchto zápasech, kde jde o všechno. Pleky, jak zde bohužel všichni víme, taky v PO zrovna nezáří, ale jako druhý centr by to bylo ok, jenomže DD... Larry je Larry, chtěl by víc času, je fakt, že když ho dostal a cítil se v pohodě na ledě, jako třeba v sezoně 2013 nebo loni v PO, tak body byly. Třeba je čas dát mu pořádnou šanci, ted nebo nikdy. Náš problém zkrátka je ofenzíva a PP, nicméně nebylo tomu tak vždy, tak kde je problém? Těžko říct, v systému? Možná, nicméně rád bych připomenul jak skvělý a krásný hokej jsme v sezoně 2013 hráli (až na ten špatný závěr), kde jsme byli 3. v lize v GF!
Kritika Therriena a systému. Hodně nad tím přemýšlím a sám vlastně nevím jak se k tomu postavit. Čísla hovoří jasně, za dob působení Therriena šel tým neuvěřitelně nahoru, v ZČ má perfektní record, lepší má tuším jen Hawks a snad Kachny, v PO tři vyhrané série, finále konference... Ale pořád je kritizován. K určitým hráčům může přistupovat jinak, nějaké věci mohl udělat jinak, ale tahle kritika bude vždy. Jestli máme hrát ne tak defenzivní systém? Na ofenzívu nemáme hráče, tak to prostě je. Nicméně i tak jsme byli hodně blízko.
Co příští rok? Nebudou pokračovat dle očekávání Weaver (velká škoda), Malhotra (Mitchell ukázal, že je lepší) a Gončar (samozřejmost). Jsou nějaké RFA a UFA podpisy, nicméně mohou přijít velké věci a major move. Ve spekulacích je opět Pleky, Markov, Jemelin pokud půjdeme po velké rybě, tak cena bude vysoká.
Všem pěkné léto, odpočinme si společně od hokeje, někdy to neuškodí a v září/říjnu nazdar.
 
15.05.2015 07:07 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarZdravím všechny,

tak jsme si přečetl všechny vaše názory, dal si dva dny oddych a taky rád přispěji do diskuze.

Upřímně řečeno se nacházím někde na pomezí mezi trochu proti názorem Míry a Pardy.

Je nutno si přiznat, že vyhrát SC je nejtěžší kolektivní trofej. Doby original six, či dominance Habs v 70let jsou něco jako hokejový pravěk :) V dnešní době se musí sejít hrozně moc, aby na ten úspěch dosáhl. Takže s tímhle mohu souhlasit s Mírou, že musí přijít obrovská souhra náhod, aby....Ano, ale to musí přijít každému silnému adeptovi na SC.

Parda dobře poznamenal Blues. Krásný příklad, kromě postu brankáře jsou ve všem na papíře na tom líp než my...obranu mají lepší, special tým lepší a útok silnější. Přes dva střelce, silné centry a nutný depth...a přesto už roky nepřecházejí ANI první kolo. Takový tým...Upřímně letos mě to ani nepřekvapilo a proto jsem měl ve svých brackets, že je Minny sundá...Blues mají na papíře neskutečně našlapaný tým, ale chybí vítězná mentalita, síla snášet tlak a Hitchock má problémy v PO změnit systém při problémech... Jak jsem říkal, ososbně si myslím, že máme slabší tým než oni a byli jsme ve finále konference loni a letos v druhém kole.

Je zkrátka si přiznat, že ten tým ještě zdaleka nedozrál (ještě aby jo, před 3lety byl na spodku východu). Trpělivost je potřeba.

Ano někdo může argumentovat Chicagem...ale Chicago se potácelo roky v bahně hrůzy a pak nadraftovalo top hráče, které narozdíl od Edmonotnu dokázalo dobře vychovat...(ne vše je jen o postavení na draftu, ale hlavně dalším vývojem hráčů). Letos mají velkou šanci na další cup a pak se obávám, že si dají také dlouhou pauzu...

Zpět k HABS. Golman elitní, mentálně od OH ohromně vyrostlý. Obrana příchodem Petryho zkvalitněná...ale PO vystává první problém. Markov prostě po 82zápasech základní části, kdy nastupuje jako druhý bek týmu s 25min na zápas je v PO totálně out. Nejen mobilně a rychlostí, ale co hůř už ani jeho spolehlivé ruce mu vůbec nesloužili. Výsledek - ač Markov dává týmů své maximum...na první obranný pár v PO už to několik let není a pokud se na tom něco nezmění za rok to bude stejné neli ještě hořší v jeho podání. Podpis Petryho by mohl vyřešit post druhého beka týmu..(ano Petry byl skvělý) ale je tu problém v tom, že on si při svých výkonech a při šílenosti NHL trhu s obránci řekne o balík (můžeme si to dovolit)? Navíc je pravák a to PK taky a v tom vidím problém, jestli by roky měli hrát spolu.

To, že by celou situace by vyřešil trade Jemelina či Markova víme, ale jestli se to uskuteční, ví jen MB...

Útok...o něm je teď všude miliony článků. Jak jsem psal v minulém přízpěvku. Nutno si položit otázku, kdo je v současnosti u nás top útočník? Max, nikdo do další. Ač třeba Gally týmu dává strašně moc a zaslouží si každý cent své gáže, prostě jiný tam není. Mluví se o top pravém křídlu, bez debat je potřeba a potenciální trade s Edmontononem se nabízí. Ale na pozici centra je opravdu největší slabost už roky a řekl bych, že se tahle nutnost ještě stupňuje....

Vítězové SC za poslední roky...Pens: Crosby, Malkin, Chicago: Toews. Boston: Bergeron, Krejčí LAK: Kopitar, Carter, Ducks letos: Getzlaf, Kesler..Můžeme se na pozici centra s některým z nich aspoň trochu srovnávat. Dyť je je absolutně nemožný....souhlasím s Mirou, Tokarski loni hrál skvěle a upřímně si myslím, že ani s Pricem bychom na Rangers loni neměli...a ikdyby, LAK by nás dali ve 4 max 5 zápasech bez debat. To by byly jatka. To případné finále letos proti Hawks či Ducks...no chance pro nás díky no match up ve středu hřiště.

A to ještě do budoucna v Calgary roste Monahan, Bennett...Florida Barkov, Bjugstad, Islanders Tavares. Tady je prostě velký problém, který má jediné dvě řešení.

1) Konečně posunutí a Galchenyuka na jeho přirozenou pozici, ale nejenom jej tam posunout, ale dát mu trpělivost a protostor se tam učit celou základní část...ač poslendí třetině sezony byl snad největším zklamáním z ofenzivních hráčů, hodně to přisuzuji tomu, jak se kolem něj situace řeší...

2) make a big deal a přivést top centra. To, že jich na trhu je minimum je věc druhá. Ale pár by si našlo...otázka, jestli za to ten risk stojí..

Jedno je jisté, jeden z těchto kroků musí přijít, ptž s top triem centrů co teď máme na SC nedosáhneme nikdy.

Léto bude zajímavé, situace bych neviděl tak černě...ale SC je hrozně daleko i docela blízko. Jen je potřeba trpělivost a mít kopu štěstí v PO :)

kapitolu kolem trenéra si nechám na jindy, ptž tam i mně trpělivost chybí. Hezké léto všem :)

Go Habs

 
AvatarReakce na příspěvek:Ale víš sám, že to jsou jen spekulace, že jsme mohli jít dál, kdyby byl Price v pořádku - já si to nemyslím, Tokarski vůbec nezklamal a ta série byla strašně podobná téhle s Tampou. Bohužel, i v tom posledním zápase... Takže ano, pořád říkám, že souhra náhod.
Se základní částí nemám až takový problém, až tedy na její závěr - to byla hrůza. Jasně, celkem pravidelně jsme v PO, postupujeme poslední roky minimálně do druhého kola - ano, tohle je svým způsobem úspěch, to nepopírám. Ale tady se přece jenom řeší jen SC a k tomu my budeme mít ještě několik let daleko, uvidíš. Jedině snad, že by nastaly ty změny v kádru, o kterých jsme tu mluvili...
 
AvatarReakce na příspěvek:Strašná souhra náhod? Loni jsme byli hodně blízko, kdyby idiot Kreider nezranil Price...
Bohužel je konec, na delší rekapitulace pořád moc nemám náladu, dost mě mrzí, jak jsme ten zápas odflákli. Čekal jsem, že tam budeme lítat a místo toho jsme to jen odklouzali a odehráli jasně nejslabší zápas série. V sérii byly zvraty, štěstí často nešlo s námi a možná jsme je dát mohli, nebýt těch pár kiksů, ale na to se nehraje a Tampě patří gratulace.
Hlavší tři stars máme pořád mladé, ale to nebude trvat věčně. V létě musí přijít změny a to velké. Pak můžeme na Cup myslete zcela vážně.
Každopádně sezona to byla skvělá, zde moc nedoceněná, ale skvělá. Kolik týmů za poslední roky vyhrálo 50 zápasů základní části, udělalo PO dva roky po sobě včetně přechodu přes první kolo? Já vím, máme větší cíle, ale v dnešní vyrovnané NHL je třeba brát za úspěch i tohle, podívejme se třeba na Blues, být jejich fanda je možná ještě těžší než fandit Buffalu...
 
AvatarJá už čekání na SC, alespoň v dohledné době, dávno vzdal - to by musela být strašná souhra náhod! Nám už několik let prostě do té kvalitní sestavy něco chybí a tím něčím je rozhodně pořádný střelec, další solidní útočník do druhé lajny a minimálně jeden kvalitní bek, když budu předpokládat, že podepíšeme Petryho. Pokud bychom tohle všechno vyřešili, poupravím své tvrzení a začnu znovu čekat na úspěch...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak nashledanou v říjnu. Upříjmně řečeno jsem nečekal, že to dáme. Tampa asi fakt byla na nás moc. Bojím se o osud Desharnaise a Jemelina, po pravdě ani Markov nehrál moc dobře. Bohužel na SC stále čekáme dál a nikdo neví jak dlouho to bude trvat. je mi to líto, protože po krásné ZČ jsem čekal rozhodně víc, ale to je bohužel sportovní osud.smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Určitě, také věřím Rangers, ale stejně půjde SC na západ. Tampa by měla na WSH, ale ti to nejspíš nedají... Jinak k naší sestavě na další rok, prioritou je přivést centra č. 1. Všichni víme, že Pleky to nebyl a nikdy nebude. Mě prostě neuspokojil Eller, několik let se o něm mluví, jak půjde nahoru a já teda z něj celý rok odvázaný nejsem, on nikdy lepší než centr číslo 3 nebude, bohužel na něj ale hůř brání, proto bych měl být jako číslo 2-3 Pleky, druhý by byl Galchenyuk a prvního dovést. Do prvních dvou útoků máme 2 supr hráče - Paci a Gally, když se vrátí do formy tak Galchenyuk, ten tam bude určitě také patřit, ale to je vše... Pak už je všechno kvalita pro třetí a čtvrtou lajnu. Zbavit se DD, buď Plekyho, nebo Ellera. V obraně tragédů, co stejně vůbec nehráli a přišli omylem, podepsat Petryho a bude to ok, i když Markov mě teď vyloženě zklamal. Price má ještě před sebou několik let, kdy bude v top 3, ovšem jde o to, jak dlouho bude mít trpělivost vypadávat v prvních kolech a hlavně pořád nosit v hlavně, že bez něj to absolutně nepůjde... Opravdu byl velký rozdíl sledovat mladíky z Tampy, Stamkose, jak dohrávali každý souboj a pak byl souboj v útočném pásmu a naši hráče raději soupeře objeli a šmátrali hokejkou, to jsem myslel, že vyskočím z kůže... Aspoň budou zase klidné noci, teď ve čtvrtek skončí MS a bude do září klid...
 
AvatarTak jestli tohle mělo být to odhodlání a energie, které byli údajně všichni naši hráči plní před zápasem, tak to potom jo...smajlik! Dneska to nemělo nic společného třeba s výkonem v game 4, vlastně až na podstatnou část game 2 to bylo ve všech ostatních podstatně lepší než dnes! Takhle odevzdat rozhodující zápas, to bych blil! Bohužel, Pleky se evidentně v téhle sérii nepotkal s formou, dnes to korunoval tím prvním gólem a předtím celkem solidní šancí, po které to mohlo vypadat jinak - ale to jsou kdyby a na to se nehraje. Tampa nás rázně odřízla, postupem času jsme byli absolutně neškodní, o našich "přesilovkách" nemá smysl se ani zmiňovat... Je dobře, že už to skončilo, bylo to jen protahování agónie, s touhle produktivitou bychom dál stejně nemohli jít.
Ač je Tampa dobrá, myslím si, že Rangers, kteří to asi teď už udělají, je smáznou.
 
13.05.2015 04:30 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarDnes jsme si to neprohráli...to bez debat.

Z 0:3 se nevyhrává moc často a to se ukázalo. :) Na druhou stranu takhle zahodit momentem, který bylo teď na naší straně to prostě zamrzí. Tampa byla pod tlakem, my ne...ale zvládli to. Mají dobrý tým, a nejhorší pro nás (ten tým bude za rok ještě lepší).

MB bude v létě hodně přemýšlet...a myslím, že hlavně v útoku na postu centra budou muset přijít radikální změny.

Petry musí zůstat.

Careyho mi je líto... pro něj to takový konec nejtěžší! Ale jeho čas na triumf v Stanley Cup play off přijde v to věřím...:) Snad v dresu Habs..:)

 
AvatarTak dnes jsme si to asi všichni představovali jinak... Ale to je hokej, Tampa udělala poslední krok rázně a díky tomu zaslouženě postupuje. My se nemáme za co stydět, tato sezona byla skvělá, ale ambice jsou jiné...
 
AvatarReakce na příspěvek:Sniper musí přijít, kdo ví, jestli sebere koule na (konečně) major move. Dynamic trio plus Stamkos ve srovnání s naší ofenzivní potencí vypadá dost směšně, nicméně i tak jsme mohli tuhle sérii ubojovat a vyhrát, určitě jsme na to měli, G1, G3... Ale to bych se jen opakoval.
Hlavně nedopustit ještě větší ostudu a ukončit sérii a sezonu s hlavou nahoře.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, tahle třetina vypadal dost uboze, nemám co dodat...
 
13.05.2015 03:23 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarNo nic, tohle už je až trochu k smíchu...nejhorší třetina v sezoně? Nedivil bych se...

Očekávám, že MB bude v létě drsný...
 
AvatarReakce na příspěvek:Už není čemu divit, takto se totiž hraje přesilová hra a ne to, co předvedli naši páni hokejisti. Myslel jsem, že se opravdu pobliju... No a pak klasika nedáš dostaneš, PA místo aby v klidu po kličce zasunul za bezmocného Bishopa, tak do toho mlátí jak hluché do vrat a Palát si v klidu počká na pas, kterým už asi po páté nedokážeme ubránit (MT asi neumí rozebrat, jak bránit pořád stejnou přesilovku Tampy) a je hotovo... Byly to fajn dva zápasy, ale tento jsme absolutně nezvládli, rozhodla první branka, kterou zavinil Pleky, k tomu neproměňování šancí a je to...
 
AvatarTaky jsem čekla, že tak budou blít krev, není se na co šetřit. Musíme věřit. A naši musí přidat.
 
13.05.2015 02:59 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarOuu, tak tohle jsem opravdu nečekal. Úplně, ale úplně přestat hrát. Proč? Nebylo snad všechno momentum na naší straně po těch posledních dvou zápasech... velký vystřízlivění po pár minutách v druhé minutě.

Kurňa v obou zápasech v Tampě jsme si s nimi dělali co chtěli a pak tohle...přidat!
 
AvatarMyslím, že je hotovo, vstup do druhé části byl děsivý, nechápu, to je tak položil ten gól? Asi jo, ale přece nemají co ztratit a nastoupí jak ovce...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Tampa Bay Lightning
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
  • Rika, neříká, to je jedno, ale Savard mel i ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík