Kirby Dach rozhodl v prodloužení duel s Penguins

18.10.2022, 08:13 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Po dvou brankách Malkina ve druhé třetině to vypadalo, že si Penguins dokráčí pro vítězství. Montreal však ve třetí třetině pořádně zabral, v závěru dokázal zápas dostat do prodloužení a v něm během přesilové hry rozhodl prvním gólem v dresu Canadiens Dach.

Branky a nahrávky
42. Suzuki (Guhle, Hoffman), 58. Caufield (Drouin, Guhle), 64. Dach (Monahan, Suzuki) - 24. Malkin (M. Pettersson, Rust), 28. Malkin (Rust, P. Joseph).

Statistiky
Střely na bránu: 39 - 28 | Přesilová hra: 1/3 - 0/3 | Trestné minuty: 6 - 6

Kdo se postavil do brankoviště?
Sam Montembeault (MTL) - 26 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,9 %, odchytal 62:41
Casey DeSmith (PIT) - 36 zákroků, 3 OG, úspěšnost 92,3 %, odchytal 63:09

Tři hvězdy utkání
1. Kirby Dach (MTL) - 1+0
2. Kaiden Guhle (MTL) - 0+2
3. Jevgenij Malkin (PIT) - 2+0

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarNo tak nevím, ale tenhle přenos, to byl zatím vrchol hnusu - v noci nešel pořádně ani jeden feed, jeden se rozsypával, u druhého totálně posranej zvuk, který šel 2x přes sebe a ještě s echo efektem... Navíc celou první třetinu úplně bez komentáře a kvalita obrazu taky nic moc - a protože to bylo i součástí sestřihů, neříkejte mi, že vám to taky nedělalo, to už bych si něco myslel...smajlik smajlik. Hlavně, že se za to platí více... smajlik.
Nebýt toho, mohl jsem si všechno ostatní krásně vychutnat - drtivý nástup, hladového bitkaře Xhekaje, který Kassiana zadupal do země, první a povedený gól Slafkovského i s následným vyfuc*ováním protihráče (asi za ten souboj těsně předtím), drzý a nádherný nájezd Suzukiho i některé super zákroky Allena doplněné častou zvonkohrou na konstrukci za jeho zády... I tu poslední třetinu, kde jsme trošku vypadli z role a Arizona dost hrozila. Jo, to všechno jsem si mohl v klidu vychutnat, nebýt toho dojebaného přenosu!
A Pardo - ne, nemám Apple, mám Sony s Androidem, který mi nikd jindy v podobných situacích nezlobí...
 
AvatarJo a bitka Xhekaje to byla nááádhera, udělal si z Kassina boxovací pytel smajlik Jen ať se kluci Edmundson a Matheson v klidu léčí a můžou si dát na čas, mladá a podceňovaná obrana si zatím vede myslím si hodně dobře.
 
AvatarTak jsme si hezky zastříleli, co si budem, AHL brankář v tom měl taky své prsty, ale na to se historie neptá a hlavní je, že se trefil Slávek a ještě tak krásně, nádhera. Viděl to někdo, on tam měl nějaké potyčky s Brownem jak ho tam fakoval po svém gólu? smajlik Jen na to navázat.

Míro, ty s tím teda bojuješ, a máš ten přeceňovaný a předražený krám s ovocem ve znaku nebo normální telefon s Androidem? Jestli v tom není problém. Každopádně já nemám žádný z tebou jmenovaných problémů.
Ale že byly feedy jednoho zápasu někdy v rozdílné kvalitě, tak to já pamatuju odkajživa že na jednom feedu šel zápas krásně a na druhém se sekal a to buď že se sekal u mě a nebo u nich v přenosu. To nebude v apce.
 
AvatarTak to vím, že je to otázka poskytovatele přenosu, ale dříve to tak hrozné nebylo, tak nechápu... S tím posouváním - fajn, taky jsem dopočítával čas, ale tady na té ose žádný čas nemám. Je jenom v tom malém okénku v aplikaci a tam se třeba sekne a přenos běží dál... Prostě, za mě, všechno je horší než u předchozí verze, nemůžeš si tu třeba nastavit přehrání od začátku, když vstoupíš do zápasu, který už začal dříve a ty ho chceš zpětně pustit od začátku. Jak říkám, té předchozí verzi to nesahá ani po kotníky...
 
AvatarOvečkin, Matthews a Crosby všichni dokupy proti nám ve svých zápasech s Montrealem dosáhli na 0 1, to není vůbec špatné na mladou a vysmívnaou obranu. Guhle s Crosbym strávil 15 z 18 minut 5 na 5, tohle je fantastický start do sezóny pro mladého beka, jen tak dál. A to má v páru Savarda, ale ten teda taky nemá špatný start do sezony a co jsem viděl, tak mu nejde zatím nic vytknout.
Krásně jsme to obrátili proti Pens prožívající super start do sezony, Monahan a Dach to už ukazovali o víkendu nenápadně, jsem zatím s nimi moc spokojen a další body přijdou.

Jen to teda dost odsral Andeson, za mě nejlepší útočník se Suzym z víkendového B2B a za odměnu mu spadl TOI jako prase a byl odejit z první lajny a přesilovky? Docela úlet od MSL.

Míro, za ten zvuk ale nemohla vůbec aplikace! Přepni si druhý feed a bude to ok, to samé s Detroitem zápas, jejich feed byl super a TSN se sekalo obraz a to tak jakože jim, byl špatný přenos, ne že by se sekala apka nebo bych měl slabý net. A přetahování je jednoduché, já to dělám tak, že začne pauza, vezmu tu kuličku s časem a zajedu s ní do prdele dopředu a pak se pěkně vrátím přesně k času začátku reklamy plus přičtené dvě minuty a jsem vždy zpět na buly, to samé s koncem třetiny, vždy přičtu 19 minut a jsem zpět na úvodní buly. A to mám prsty jak medvěd smajlik
A jo, Drouin to poslal na CC nádherně, to nemělo chybu, uznávám :D
 
AvatarNo musím přiznat, že jsem nám po druhé třetině vůbec nevěřil. Kluci to ale nezabalili. Ten bojovný výkon, který jsme předváděli celý zápas se vyplatil.

Vypadá to, že jsme pro nás našli novou hvězdu, Guhle je Famózní. Poprvé v téhle sezoně se mi líbil výkon Gallyho.
 
AvatarMě pořád zlobí to načítání a hlášky, že aplikace přestala fungovat - chytne se to třeba na třetí pokus... A to nemluvím o možnosti posouvání dopředu nebo dozadu, to je vždycky jen na náhodu smajlik. Modlím se, aby už spustili tu variantu aplikace do Android televize, snad to bude lepší... Zvuk mají udělaný tak debilně, že mají vytažené zvuky z haly a úplně potlačený komentář - ne, že by mi to pokaždé vadilo smajlik, ale občas chci něco slyšet.
Co se naší hry týče, tak za mě výborně odehraný zápas - byli jsme aktivní, bojovní, ve dvou třetinách lepším mužstvem, jen tu druhou jsme trochu nezvládli. Suzuki s Caufieldem super a Pardo - dnešní Drouinova přihrávka na gól Caufieldovi byla luxusní smajlik! To samé pak Monahan v prodloužení Dachovi. Líbilo se mi, že se z toho kluci neposrali a i proti tak silnému soupeři to dokázali otočit - Petrymu ten návrat asi hodně zhořknul... smajlik.
 
AvatarJinak Slafkovskeho bych netrápil ve čtvrté formaci, já si vlastně ani dnes v tom debilním přenosu nevšiml, že hraje. Buď ho podržet a dát mu šanci a pořádnou porci minut, hlavně přesilovku, nebo ho poslat sbírat minuty na farmu, rozhodně to nebude ostuda...
 
AvatarDneska první problémy s nhltv. Skončí druhá třetina a skočí přenos, pak jsem zkoušel jen na třetí, ta jela od půlky, pak to zase skákalo na druhou, to stejné v prodloužení, no dnes hodně špatné. Naopak náš výkon asi nebyl špatný, i když těžko pak říct, když jsem celou třetí část ani vidět nemohl. Začátek dobrý, pak jsme polevili a Pens trestali. Ale stáhnout proti rozjetému soupeři 2 branky a vyhrát v prodloužení, to je rozhodně cenné. Jen se musí rozstřílet i jiní než duo CC a Suzuki...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Pittsburgh Penguins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík