Toronto veze z Montrealu výhru v prodloužení

15.10.2017, 07:41 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal sice začal dávat góly, ale na kontě má z pěti zápasů jen jednu výhru, což je pro Canadiens docela problém. Toronto se naopak nezastavilo ani před Careym Pricem a vyhrálo čtvrtý z pěti duelů. Navíc skórovalo v šestadvaceti případech.

Branky a nahrávky: 3. Petry (Drouin, Lehkonen), 17. Galchenyuk (Hudon), 32. Drouin (Alzner) - 8. van Riemsdyk, 9. Matthews, 33. Marleau (Kadri), 61. Matthews (Nylander).

C. Price (MTL) - odchytal 60:45 minut, 18 zákroků, úspěšnost 81,8 %
F. Andersen (TOR) - odchytal 60:45 minut, 31 zákroků, úspěšnost 91,2 %

1. hvězda utkání - Auston Matthews (TOR)
2. hvězda utkání - Jonathan Drouin (MTL)
3. hvězda utkání - Jeff Petry (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Jestliže mají být Sharks nyní nejslabší, tak my potom musíme být odpad ligy... Já ostatně nic jiného než prohru nečekal, takže pro mě žádné velké překvapení. Navíc, když dostáváme tak strašně jednoduché góly - při prvním si mohl Couture klidně dát ještě jedno kolečko kolem brány, než by k němu dorazili naši obránci, druhý si pro jistotu dáme opět sami (Weber už podruhé...) a při třetím Hertlovi sklouzne puk z hokejky tak, že zajede v klidu do brány... Nevím, co k tomu říct. V první třetině to ještě vypadalo, že máme na to ten zápas zlomit na naší stranu, ale postupem času jsme byli stále míň a míň nebezpeční, až to vyústilo ve strašně mdlý výkon.
Jinak se nádherně ukázalo, jaký je rozdíl v nahazování na bránu od modré - Sharks jedna nebezpečná teč za druhou, my většinou trefíme prvního bránícího hráče...
 
17.10.2017 22:09 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:Šustr je pravák, má slušnou střelu od modrý. S tím bruslením - o Jeřábkovi sem si taky myslel, že to neubruslí a v přípravě v bruslení patřil do top 4 obránců.
Šustr nikdy nebude Karlsson, ale na úroveň Mayera nebo Hamiltona by to dotáhnout mohl.
Když ho oni zkoušeli do útoku, tak nebyl špatný, v čele útoku nebyl, ale jako nejrychlejší z druhé vlny na dorážku nebo zpětnou přihrávku se tam objevoval.
Že oni tam maj ty lepší švédy, nemusí znamenat, že u nás by to nepomohlo.
Jasně že by byl nejlepší kvalitní center, ale když ho mbéčku nikdo nechce ani půjčit....
Třeba zápas s caps byla estráda prohraných vhazování ve vlastním obranném pásmu a následných obdržených golu. Jediný kdo občas dokázal vyhrát vhazování byl Drouin, ten se tomu u blesků moc nevěnoval a u nás je v tom hvězda.
 
AvatarPaciorettyDrouin – Lehkonen
Byron – Plekanec – Gallagher
Hudon – Danault – Shaw
Galchenyuk – Mitchell – Hemsky

Mete-Weber
Alzner-Petry
Morrow-Davidson

Konečně to viděl i CJ, na mysli mám Benna, jen ten Hemský je v sestavě zase. No snad se mu otevřou brzy oči i tady.

Konečně bychom měli přetrhnout tu trapnou sérii proher.
The last time the Canadiens won a game in San Jose was on Nov. 23, 1999 when defenceman Craig Rivet scored in overtime for a 3-2 victory. Since then, the Canadiens have an 0-8-2 record in San Jose. Last season, the Sharks beat the Canadiens 2-1 on Dec. 2 in San Jose.

The Sharks have a 17-14-4-1 all-time record vs. the Canadiens.

Kdy jindy, Sharks jsou nejslabší co já pamatuji, my máme motivace víš než dost, takže věřím, že to protrhneme.
 
AvatarReakce na příspěvek:Šustr nám rozhodně svým stylem trn z paty nevytrhne - další "nebruslař"...
 
17.10.2017 09:51 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Páni, tady se brečí už od přípravných zápasů a už je tady celé slané jezero.
Ta díra pod stropem je hrozivá, vypadá to jako když k nám nikdo nechce jít hrát a přitom je to neschopnost mbéčka.
Když má ta naše mg hvězda takový dobrý vztahy s bleskama, tak by mohl přivést Šustra, kterého vystrčil ze sestavy Sergachev a který tam teď dělá zdravýho náhradníka.
Dva metry, 100 kilo, bere necelých 2 mega, bruslení nic moc, ale v hlavě to má a už předvedl i sólo přes celý kluziště. Loni hrál chvíli i s Hedmanem.
 
AvatarThe Montreal Canadiens have placed defenceman Mark Streit on unconditional waivers for the purpose of mutual contract termination.

Komedie, co víc k tomu dodat.
 
AvatarReakce na příspěvek:S Pricem to vidím úplně stejně - je to top gólman, má top smlouvu, musí na něj být kladené top nároky. Jinými slovy, musí chytit něco navíc - a to se zatím, vyjma snad zápasu s Rangers, úplně nestává. Celkem lehké góly dostával už v přípravě, tedy lehké na něj. A včera to navíc právě bylo nedostat první a třetí gól...
S Hemským úplný souhlas, zatím veliké zklamání!
 
AvatarReakce na příspěvek:Vůbec mě to nebudí ze spaní, jsem přesvědčen, že skoro 40 letý bek, jehož rychlost není o nic větší, než průměr naší obrany, by nám nepomohl. Není to o jedno člověku, zabrat musí celý tým a pokud se tak stane, tak pořád věřím, že máme na to se pohybovat v tabulce mnohem výš a PO udělat. Pokud se ovšem potvrdí předpovědi největších skeptiků a letos to bude průser, tak pořád stojím za svým, že by to Markov zrovna nevytrhl.

Mě v sestavě chybí jiní hráči- Radu, Ghetto, Barberio...
 
15.10.2017 12:11 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarTakhle špatného Hemáka asi nikdo nečekal. Pokud se rychle neprobere, tak je to druhý Streit. (Zaslouženě). Bez puku, všude pozadu.

Chránit Benna prostě byla chyba, to mi nikdo nevymluví ať byl Nathan jaký byl. Aspoň umí bruslit a přihrát.

Alzner mě překvapil tou přihrávkou, ale jinak ho jeho rychlost je alarmující. Mete nejlepší bek, to o něčem vypovídá.

Už slyším z podkroví Bell Center to čím dál hlasitější, Markov, Markov, Markov a Pardu to jistě budí ze spaní jako noční můra :D

Price se nepotkal s formou. Musí chytit něco navíc, pokud by na západě dostal nějaký příděl uvažoval bych i povolat Charlieho, aby odchytal klidně pár zápasů, protože Montaya to se nemusíme bavit. Ale Price bude v pohodě.

 
AvatarSouhlas, že Hemský a Benn naprostá tragédie. Co tam Benn předváděl při druhé brance, to nepochopím, ale i tak mi hodně vadilo postavení Careyho, který byl úplně mimo střelecký úhel a stál jak sloup u první tyčky. V jednom záběhu se mi zdálo, že bruslí bouchal do ledu, jak kdyby se mu tam špatně sekla a on se nemohl přesunout. Dnešní zápas se mu moc nepovedl, třetí branku mohl s trochou štěstí chytit. Zatím ho rozhodně moc nemá a jeho čísla jsou otřesná. Bohužel to je ruku v ruce s naší trapnou obrannou hrou a obřími chybami. Ve třetí části jsme mohli rozhodnout, ale Webs zatím netrefí ani stodolu a když měl nabito Benn, tak jsem se bál protiútoku. Plekyho lajna velmi dobrý. Máme ale zase jen bod a výhled je nedobrý, Kalifornie nám nešla ani když se dařilo, takže teď se bojím ještě víc...
 
AvatarMusel jsem si dát chvilku oraz, málem jsem rozkopal dveře... Budu tady asi zase jediný a i přes tu všechnu nasranost beru tento zápas jako pozitivní. Výsledek je pro nás krutý, moc krutý.

Naše goly všechny moc hezké, "hokejové", jim tam zase spadlo všechno. První gol byl prostě "bad break", Lehko neštastně nahrál nohou na hůl JVR, ten pak takovou tečevanou šulačkou prostřelí Caryho. Ovšem druhý gol, to je tedy dílo. Benn nevím, jestli se uhodil do hlavy, ale tak ubouhou hru beka jsem snad ještě neviděl. Měl puk na hokejce, měl plno času a on Mattheusovi znovu nahraje, když uklízí puk nepochopitelně někde ke straně. No viděli jste někdy takovou demenci? Fakt mě Benn sere, hraje totální tužku, mimo tohoto tam měl několik bezhlavých odpalů na ice, je totálně mimo. Neměl v sestavě vůbec být, Morrow už měl dávno dostat šanci. Tohle jde na vrub CJ. Třetí gol prostě skrumáž, se štěstím. No a OT winner, typický 3 na 3 gol, nedáš, dostaneš...

Hemský je totálně, ale totálně mimo. Nepotkal se s pukem, přísahám bohu, že neměl puk na holi za celý zápas dýl jak 2 sekundy. Komentátor řekl jeho jméno jednou. To se pak může Chucky, mimochodem dobrý výkon, stejně jako DLR přetrhnout, ale když při každém střídání hrajou skoro oslabení. Ne, Hemák fakt ne, kdokoliv jen ne on. Geogre Parros by byl na ledě prospěšnější než on.

Jinak super Plekyho lajna, Gally božský, Mete fantastický, Drouin je moc sanžil, ale dnes se nějak nechtělo Maxovi. První tři útoky opravdu dobrý výkon. Celkový herní obraz nebyl vůbec špatný, Leafs měli závar jen jednou po třetím golu, jinak to bylo velice vyrovnané s naší mírnou převahou, střelecky opět lepší než soupeř, třetí třetina 13:6, treféme tam konec hole Andersonovi, Webbyho bomba 5cm od víka... Ach jo, není nám přáno.

Je to těžké, ale když takhle budeme hrát dál, tak se té smůly zbavíme a body přijdou, jsem si tím jistý. Jen prosím bez Benna a hlavně Hemského.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 04.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík