Souboj brankářů v Detroitu vyhráli domácí

15.10.2022, 07:09 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

První venkovní zápas pro Montreal nedopadl dobře. Od začátku dominovali hlavně golmani. Allen si připsal 37 úspěšných zákroků,  naopak jeho protivník Husso 29 a vychytal tak čisté konto.

Zápas se fakticky rozhodnul v 43.minutě kdy se tretil Elmer Soderblom a Detroit se dostal do vedení 1:0. Další dvě branky již padly v situaci, kdy Allen seděl na střídačce a Montreal tak zkoušel vyrovnat bez brankáře.

Detroit - Montreal 3:0

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarJo, obraz pak jede dobře, ale je to očistec s tou aplikací pracovat - vůbec nechápu, jak jsi říkal, že si popoženeš čas skoro přesně, jak chceš, protože já na telefonu vůbec nevidím čas, jen možnost dát to dopředu nebo dozadu asi o 20 sekund... A to jsem tedy odinstaloval tu předchozí aplikaci, nicméně to na nic nemá vliv.
 
AvatarVíkend bez bodu, bohužel musí zabrat gólově i ostatní lajny než jen ta první. Gally se snaží a snad mu to tam brzo padne, zbytek je ale dost neviditelný. Slafkovský má své momenty a ještě bych mu dal šanci určitě, za mě se spíš přikláním k tomu aby zůstal, stejně v útoku nikoho navíc nemáme a raději ať sedí tragický Drouin. Věřím, že se Slávek zvedne až se trefí, hodně se zbavuje puku a zbrkle nahrává, ale zvykne si. Nevím kdo u nás dělá přesilovku, protože absolutně nechápu co dělá v 2nd PP unit pět útočníků, proč hraje PP jako jediný bek Wideman, proč nedostane čuchnout zatím skvělý Guhle nebo Harris, proč mezi těmi pěti útočníku v druhé formaci není Slafkovský a proč PP hrajeme tak okatě a bez nápadu. Třeba Hoffman tam byl úplně zabitý jako falešný bek místo aby stál na kruzích a čekal na střelu. Snad si to sedne.

Velice se mi líbil nasraný Guhle proti Manthovi jak si nic nedal líbit, skvělý Gally opět sral všechny okolo až se porval po konci zápasu s Caps, tak to má vypadat, nasrat se po prohře a ukázat že mi to není jedno.

Do mrtvol se nekope, ale Drouin, to je zoufalost. Toho bych poslal na farmu a ne Slávka, Dadonov nevím pořád mi nijak nesedí a mám pocit, že Pezzetta by svou energií udělal ve čtvrté lajně větší parádu, zbytečný hráč. Hoffmann se celkem snaží a snaží se využít svou střelu, ale nějak si to nemá s kým dát, Dvořák je nějaký slabý a nevýrazný, u Dacha jde vidět potenciál. Chce to čas, zatím rozhodně úplně nehodnotím po třech zápasech.

Jo a apka mi jde v pohodě, spíš je chyba u kanadské tv, to jsou dementi to svět neviděl, zápas s Detroitem jsem se musel dívat na jejich feed, protože náš měl strašný obraz a když se zrychlila hra, tak se to mlžilo a sekalo jim to, u zápasu s Caps zase nebylo slyšet vůbec co říkají, nechápu.

Míro, je to divné, mi to celkem fičí bez problému, a obraz ti pak jede v pohodě až to konečně načte?
 
Avatarzvláštní.smajlik
 
AvatarV první třetině jsme byli lepším týmem a dalo se na to celkem koukat. Zbytek zápasu ale byli Caps jednoznačně lepší a je to opět bez bodu.

NHLTV - Je to zvlášní, já měl straště potichu komentátory a na nějakou dobu mi vypadli úplně.
 
AvatarTak ve Washingtonu podobná písnička - sice jsme úplně nepropadli, dali jsme dokonce vedoucí gól, ale Caps byli hokejovější a po zásluze mají 2 body. Myslím si, že zhruba takovýhle obrázek budeme vídat během sezóny nejčastěji. Slafkovský musí do AHL, tohle mu nesedí a je naprosto neviditelný - v AHL by se mohl dost otrkat (doufejme) a příští rok zpátky do NHL.
Jinak - vážně vám všem chodí ta nová nhl.tv bez problémů smajlik? Jak jsem se díval, nejsem sám, komu ta aplikace funguje na dobré slovo - seká se to, často to píše, že aplikace přestala fungovat, než to načte přes Chromecast do televize, tak je to věčnost a pak se cca na první 2 pokusy stejně sekne... Je to vážně na zblití!
 
AvatarAle to já přece nepíšu - já jen zpochybňuju ten tvůj výrok \"přehrávali nás neskutečným způsobem\"...
 
AvatarNo neříkej mi, že se ti náš výkon líbil? střely na branku nám přibývali fakt hodně pomalu a to hlavně v prvních dvou třetinách. Naopak na Allena létala jedna střela za druhou a musel se hodně ohánět. Třetí třetina možná lepší a to především posledních 10 minut. Proti Torontu to byl alespoň bojovný výkon, proti Detroitu za mě fakt ne.
 
AvatarNo, já ti nevím, ale zatím jsme ty oba zápasy viděli trošku jinak - stejně jako jsme my nepřehrávali Toronto, jak jsi psal, tak bych zase teď neřekl, že by nás přehráli neskutečným způsobem...smajlik. Ano, tahali jsme za trochu kratší konec provazu, přestříleli nás, ale při tom všem jsme to klidně mohli srovnat. No nic, dneska se asi nedá čekat nic jiného, tak uvidíme.
 
AvatarBohužel většinu zápasu jsme tahali za kratší konec a předvedli výkon, za který jsme si vůbec nezasloužili vyhrát. Přehrávali nás neskutečným způsobem. za řeč v našem podání stojí maximálně posledních 10 minut třetí třetiny, jinak se není o čem bavit. Proti Caps neočekávám nic jiného.

Gally je pro mě zatím velkým zklamáním. Totálně nevýrazný a má určitě na víc.

Allen famózní a můžeme mu děkovat, že to neskončilo debaklem.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Detroit Red Wings
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík