Aktuální stav všech marodů Habs

15.11.2011, 16:30 | Aktuální téma |  Monika Gordíková
 

Co zápas, to další zraněný. To je trochu přehnané, ale fakt je, že marodka Montrealu je od začátku sezony zásobovaná jako obchody s potravinami v západní Evropě. Dobré zprávy se však v posledních hodinách rojí kolem Andreje Markova. Tak snad se začne blýskat na lepší časy. Pojďme se na následujících řádcích podívat, jak to s těmi zraněnými je. Berte však v úvahu, že ne o všech se podaří vše vypátrat.

Markov brzy na scénu? Snad ano

Příjemně překvapivé bylo pondělní ranní rozbruslení týmu. Andrej Markov se po sakra dlouhé době znovu připojil ke spoluhráčům. Ruský bek absolvoval celý trénink a zůstal na ledě i po něm. Byl to ale teprve první trénink se spoluhráči a jak víme, Markovův stav se mění stejně rychle, jako horské počasí. „Je skvělé vidět ho zase na ledě," usmíval se P.K. Subban.

Cesta k uzdravení po druhé operaci kolene je pro Markova neskutečně hrbolatá. Zkušený obránce začal nejprve znovu bruslit, ale musel přestat, protože koleno začalo otékat. Pak se mluvilo o tom, že v něm má vodu. Velkou část října Markov strávil pod dohledem specialisty na Floridě. Minulý týden bruslil Markov na vlastní pěst a na nic si nestěžoval. Pondělní připojení k týmu je nadmíru dobrou zprávou.

Campoli si ještě počká

Zatímco Markov je blízko comebacku, Chris Campoli musel kroužit sám, jen pod dohledem silového trenéra Pierra Allarda. Campoli musel provádět různá cvičení, a to velmi opatrně, protože na ledě byl poprvé od zranění nohy v prvním utkání sezony. Campoli tak ještě rozhodně není blízko návratu, ale včerejší bruslení je dobrým znamením. Říkalo se, že se nevrátí před Vánoci, ale teď to vypadá, že by mohlo dojít ke změně plánu.

White? Vánoce stráví ještě jako marod

Rozpis listopadových zápasů Montrealu nemusí Ryana Whitea vůbec zajímat. Robustní útočník musel před několika týdny na operaci a jeho návrat nikdo nechce uspěchat. Dalo by se snad dokonce říct, že je vše nějaké zpomalené. Trenér Jacques Martin byl Whiteův stav dotazován před několika dny a bez rozpaků řekl, že White si rozhodně nezahraje do Vánoc. Další časový plán zraněný je ovšem ve hvězdách. White si nemusí zahrát ještě hodně dlouho.

Cammallerimu se „rozjel" neduh z Nashvillu

Ráno přišel na rozbruslení a vypadal dobře. V průběhu se ale stále méně usmíval a na konci prohlásil, že zápas proti Buffalu nezvládne. Mike Cammalleri utrpěl zranění v dolní části těla v utkání proti Nashvillu a myslel si, že všechno bude v pořádku, jenže během rozbruslení se bolest ozvala a Cammyho paralyzovala od další práce. Otázkou teď je, jak je Cammaleriho zranění vážné a kdy se bude moci vrátit.

Špaček a Engqvist zatím jedna velká neznámá

Druhá třetina proti Buffalu byla zdravotně zakletá. V jejím průběhu postupně opustili hru Jaroslav Špaček a Andreas Engqvist. Ten byl dokonce povolaný před utkáním, aby zastoupil zraněného Cammalleriho. Bližší informace nejsou zatím neznámy. Špaček nerozchodil tvrdý hit od Paula Gaustada. Oba jsou momentálně vedeni jako day-to-day.

Gill se potí v posteli

Vedle Cammalleriho byl před utkáním s Buffalem mezi nehrající zapsán také obránce Hal Gill. Zkušený obrovitý bek se musel smířit s tím, že chřipku nejde hitovat a sklátit u mantinelu. Ona naopak sklátila jeho rovnou do postele. Hlavní mentor týmových mladíků si tak musel počínání svých spoluhráčů „vychutnávat" jen z teplíčka. Příště už by měl zase hrát. Vždyť je to tvrdý chlap. I když... ona ta rýmička...

Kosticyn prý není v plánu

Andrej Kosticyn nehrál už několik zápasů a vypadá to, že si jich ještě pár nezahraje. Běloruský útočník zůstává médiím skrytý. Některé zdroje hlásí, že se vůbec neví, kdy by mohl znovu hrát. To znamená, že může hrát už příště, nebo že může chybět ještě klidně měsíc.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
Avatardnes St, denis premiera v nhl ..goood
 
AvatarPři kvalitě našeho kádru se tyhle ztráty prostě nedají zalepit, na to nemáme vlastní zdroje smajlik. A zrovna před důležitými zápasy s Carolinou a Islanders, tedy soupeři, kteří se nachází v našem hodně blízkém okolí a s kterými bychom potřebovali bodovat jako sůl!
 
AvatarMno vidím že sice moje oblíbená fotbalová nemocnice na severu Londýna je sice překvapivě zatím OK :-), tak hokejoví Habs zdatně převzali štafetu smajlik
 
AvatarOpravdu vynikající vyhlídky... Co nejdříve to chce jednoho z dvojice Kostitsyn, Cammalleri a do obrany Gilla. Jsem zvědavý, co bude s Markovem, že by si opravdu ještě před Vánoci zahrál a fanoušci měli o dárek pod stromečkem víc?
 
AvatarNa tohle jde napsat jediné- ach můj bože... smajlik
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík