V zajetí spekulací o novém trenérovi budou Habs čelit silnému Vancouveru

08.12.2011, 14:34 | Preview |  Monika Gordíková
 

Návštěva dětské nemocnice, popovídání v rámci týmu a trénink. To dělali hokejisté Montrealu včera. Na ledě v Brossardu nebyl Erik Cole, jenž měl takzvaný „therapy day". Chris Campoli i Jaroslav Špaček dostali povolení k nošení kontaktního dresu a český bek prý dokonce v sobotu bude hrát proti New Jersey. To je ale ještě daleko. Nejbližším soupeřem bude dnes v noci Vancouver, loňský finalista Stanley Cupu.

Spekulace každý den

Od začátku nové sezony bylo vyhozeno už několik trenérů. V souvislosti s tímto neoblíbeným krokem všech manažerů je stále častěji zmiňovaný také lodivod Montrealu Jacques Martin. Podle zdroje s názvem The Fourth Period jsou kandidáty na jeho pozici Patrick Roy, Gerard Gallant a Randy Carlyle. Už se dokonce mluví i o konci generálního manažera Pierra Gauthiera. Na jeho „flek" by mohl nastoupit údajně třeba Jim Nill, současný asistent detroitského GM. Těžko říct, zda by se majitel klubu Geoff Molson odhodlal k až tak radikálnímu kroku. Odhaduje se, že pokud k vyhazovu dojde, pak půjde první Martin.

Vancouver zase hraje „to své"

Do Bell Centre přijede loňský finalista Stanley Cupu a v s ním i tři rodilí Montrealané - Roberto Luongo, Alex Burrows a Maxim Lapierre. Nemluvíme o Chrisu Higginsovi, bývalé volbě Habs na draftu. Luongo však nedochytal minulý zápas a jeho start je ohrožen. Canucks vyhráli sedm ze svých posledních osmi zápasů, z posledních deseti osm a deset z posledních třinácti. Dneska je to tým s druhým nejlepším útokem na Západě.

Rozjel se také útočník Daniel Sedin. V minulém zápasu Kosatek proti Coloradu zaznamenal při výhře svého celku 6:0 hattrick. Na začátku ročníku to jednomu z dvjčat do branky příliš nepadalo, ale teď je všechno jinak a soupeřovi obránci mají co dělat. „Takhle to chodí. Je to nahoru a dolů. Čekají vás hry, kdy tam nic nepadne a jiné jsou zase pravý opak," říká Daniel Sedin. Proti Canadiens se ale Danielovi příliš nedaří. Nebodoval proti nim už v posledních pěti zápasech.

Montreal má za sebou prohru s Columbusem po nájezdech. Na hru týmu se nedalo příliš dívat, a kdyby to šlo, snad všichni fanoušci by si přišli po utkání vyzvednout zpět peníze za vstupenku. Brian Gionta zachránil bod vyrovnáním na 2:2 jen těsně před třetí sirénou. To je nijak nezmírnilo frustraci v týmu, který marně čeká na dvě výhry za sebou.

foto: REUTERS/Andy Clark

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky mě to hned napadlo, neboj nejste sami. 4,2 mega je raketa, ale já v Kabelku věřím. Uvidí se po pár zápasech nebo po sezóně, jestli to byl průšvih. Já věřím, že ne.
 
10.12.2011 07:30 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Ty si môj človek. Presne takto som po zistení tohto trejdu uvažoval aj ja. No bude to veľmi náročné leto. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:No a nějak jsem zapomněl na Gorgese smajlik No, Martin to bude mít těžké...
 
AvatarReakce na příspěvek:Pokud se Kabelka bude trápit i u nás, tak to bude v ha.zlu, ale já věřím, že mu to sedne a bude hrát dobře a pak to bude dobrý kauf, i když za 4.2 mega.
Otázkou je ke komu ho dát do dvojice. Já bych dal znova Gill- Subban jako loni, Kaberle- Webber a Diaz- Campoli, co vy na to?
 
S Kaberlem přijdou taky zkušenosti. Z našich,myslím zdravých,beků má větší porci zápasů odehráno jenom Gill a Georges. Třetí "nejzkušenější " je PK,kterej má odehráno 108 zápasů,navíc se letos se skvělou formou nepotkal. A i s Canucks to vzadu dost hořelo, i když je pravda,že útočníci obraně moc nepomohli, takže svádět vinu jenom na nezkušenou obranu nelze.
 
AvatarTak musím uznat, že jsem docela zíral, když jsem si tu informaci přečetl...smajlik. Na jedné straně to zní pro nás celkem logicky vzhledem ke katastrofálním přesilovkám a vzhledem k neustálému matlání medu kolem huby ohledně návratu Markova. Ovšem na straně druhé souhlasím s názory, že jsme si uvázali na nohu další velkou finanční kouli a budeme jako Devils - vysoké smlouvy, kvalita v haj.lu! Kde ty prachy na konci sezóny na sakra potřebné podpisy (Price, Subban, Gorges atd.) seženeme, respektive čím si uděláme prostor pod stropem, to teda fakt nevím...
Takže moje pocity trochu rozporuplné, taky bych byl spokojený, kdyby součástí výměny byl Markov - já vím, je to pouze sci-fi...
 
Avatarcetli ste http://www.nhl.cz/CZ/27172/kaberle_za_spacka__v_nhl_doslo_k_vymene_ceskych_beku.html
 
09.12.2011 20:36 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:A len tak mimo nebudú náhodou platový strop opäť o niečo zvyšovať? Tuším tento rok je posledný kedy majú NHL a hráčska asociácia uzavretú kolektívnu zmluvu nie? No a s prijatím novej kolektívnej zmluvy by mohlo byť spojené aj čiastočné navýšenie platového stropu, čo myslíte? smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Naprostý souhlas. Dosáhnout stropu budě těžké, to bezpochyby, ale dramaticky bych to neviděl.
 
AvatarJá teda nevím, ale já jsem z tohoto trejdu docela nadšené... Kaberle se v posledních zápasech zlepšoval, myslím, že pomůže přesilovkám, Pleky půjde na kraj a v beku Kaberle - Weber, to nezní špatně... Navíc co jsi Mišo psal, tak Moen to je za pakatel, Eller taky ještě moc chtít nebude, je nováček, třetí lajna, Subban si svoje řekne, ale zatím v této sezoně bída, takže nemůže říct moc, Price si určitě kolem 5 mega vezme... To stejný bude Diaz, Jemelin, jsou to nováčci, nemůžou si diktovat peníze, Gorges je defenzivní, takže tam cena nebude taky nejvýš, jak už říkal i Pleky... Chce se to zbavit Gomeze, aspoň ho vyplatit a získat aspoň část volných prostředků...
 
09.12.2011 19:32 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:RDS řekla jen toto
Chris Campoli effectuera un retour au jeu samedi contre les Devils. Brian Gionta sera quant ? lui absent.

čili že Campoli nastoupí v sobotu ale Gio bude chybět
 
09.12.2011 19:28 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Debilmi by som vedenie Habs pokojne nazval aj teraz. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ví se, proč nebude Gio?
Pravda, Kabelka bude určitě přínos, horší to být nemůže.
Tak Carey dostane určitě min. 5 mega, ale silně pochybuju, že by ho vedení pustilo! To by vedle toho byly kauzy Markov a Gomez neškodné prkotiny a vedení bysme mohli prohlásit za úplné debily. Nestane se to.
 
AvatarReakce na příspěvek:Aha... Tak to bude napěchované, máš pravdu, ale zase chápej a uznej dobré myšlení našeho vedení, že už je nebavilo dívat se na naše tragické PP a místo nekonečného čekání na Markova začli něco dělat. Samozřejmě otazníků je víc, chytne se Kaberle? S kým půjde do dvojice? Co bude, až přijde Markov? Ale já věřím, že mu to půjde a naší hru pozvedne.
 
09.12.2011 19:12 | reagovat
Mirek | lang@mestolysa.cz
škoda, že nebyl trejd kaberle - markov...takhle si to šampáňo budu muset dát zpátky do lenice :(((
 
09.12.2011 19:12 | reagovat
Mirek | lang@mestolysa.cz
škoda, že nebyl trejd kaberle - markov...takhle si to šampáňo budu muset dát zpátky do lenice :(((
 
09.12.2011 19:00 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Tak Pricea si Habs nepustia ani keby čo!!! smajlik
 
09.12.2011 18:51 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarJá si tu sestavu HABS na kartičkách snad nikdy nenasbírám :D Až si obejdnávám poslední dva tak ho zase vyměněj :D
A mimochodem, Gionta bude chybět proti NJD a Campoli by měl bruslit.

A k tomu trejdu. Sem překvapenej a celkem se i těším až se Kaberle u nás předvede. Podle mě nás může zvednout, ale i potopit, záleží jak mu sedne naše hra. Každopádně horší už to snad být nemůže. K tématu Markov se nemá smysl vyjadřovat, ten měl být vyplacenej/vyměněnej už po PO 09/10.. Teď se nemuselo nic takovýho řešit. A myslím že Price dostane aspoň 5mega nebo ho pustí, když se tak dívám do týmu, mám zlé tušení že příští rok bude ale jednička Budaj a Carey bude chytat, nejspíš v Tampě kde získá pohár.. Ale nechci předbíhat, chtěl bych aby zůstal u nás
 
09.12.2011 18:42 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Omyl!!! Pri vyplatení hráča ti v platovom strope ostane voľná len 1/3 z jeho platu čiže v tomto prípade len niečo okolo smiešnych 2.4 mega. Zvyšné dve tretiny musia Habs vyplatiť Gomezovy. Tak už chápeš moje obavy?
 
AvatarReakce na příspěvek:Jasně, bude to našponované, ale by bylo i bez podpisu Kabelky. Navíc já pevně věřím, že Goměz přijde vyplatit, jak jsem již řekl, a máš rázem 7 miliónů volných, z nichž podepíšeš Caryho a Moena. Takže bych tohle až tak nehrotil.
 
09.12.2011 18:26 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Veď to viem Kaberle je dobrý obranca to nepopieram. Dokonca myslím, že lepší než Markov. Ale to som veľmi zvedavý ako to GM vyrieši s podpismi na konci sezóny pri kľúčových hráčoch. A dúfam, že to nevyrieši zase nejakými retardovanými jedno až dvojročnými zmluvami. Georges, Price a Subban tam musí bezpodmienečne ísť o dlhodobé kontrakty!!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Gomez musí přijít po sezóně vyplatit... Kaberle je ale jediný, který si ty peníze zaslouží. Když mu sedne styl hry a má dostatečný IT, tak pořád dokáže divy. Pořád je to kvalitní bek s pevným zdravím.
 
AvatarReakce na příspěvek:A koho lepšího do obrany by sis představoval? Po sezóně bude nepochybně větší výběr, ale nějak zapomínáš na naše tragické PP a to, že Markov se vrátí na led asi za sto let, takže je ten problém třeba řešit teď a naše vedení za to chválím, protože udělali asi to nejlepší řešení, které mohli. Já jsem tedy jednoznačně pro tento trejd. Navíc si teď uvědomuju, že jsem se nevědomky v létě vyfotil s hráčem Habs! Byl jsem v Šumperku na SC a s Kabelkou a SC mám fotku smajlik (s Krejčímu jsem se samozřejmě nefotil)
 
09.12.2011 18:19 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:No to hej ale ja myslím na budúcu sezónu. Z čoho podpíšeme Gerogesa, Subbana, Pricea, Diaza, Yemelina, Ellera prípadne aj Moena. Myslíš, že na to postačí suma okolo niečo 12 až 13 mega? To silne pochybujem. A v tých prachoch som rátal aj Gomezove možné vyplatenie zo zmluvy. A aj tak bude treba ešte aspoň dvoch útočníkov podpísať. No, keď to pôjde takto tak to dopadne tak, že dobrí a nádejní hráči odídu inam a Habs zostanú hviezdne platení Gomez, Markov a Kaberle. No super to predstava. smajlik
 
09.12.2011 18:14 | reagovat
Tommy | tomas148@centrum.sk
Reakce na příspěvek:ale snad nam Kaberle pomoze pri presilovych hrach a aspon ostane zdravy castejsie ako Spacek, inak spat do Hamiltonu bol poslany St. Denis
 
09.12.2011 18:01 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:No keď je to pravda tak platový strop resp. 3,5 mega, ktoré sa mohli použiť po skončení platnosti Špačekovho kontraktu na podpisy dôležitých obrancov sú v ...... A navyše Kaberle má zmluvu na 3 roky a za 4,5 mega na rok. Bravó pán Gauthier zase ste sa vyznamenal. Len tak ďalej. smajlik smajlik smajlik
 
AvatarNa fb stráce Habs je, že jsme vyměnili Špágra za Kebelku!!!
Já měl Špačka vždy rád za jeho defenzivní práci, ale Kabelka by mohl oživit naše přesilovky, takže tohle vítám! Pokud je to teda pravda...
 
AvatarJá zápas neviděl a ráno jsem viděl bod na kontě, to není špatné. Čekal jsem nulu proti Canucks. Pak si ale přečtu, že jsme ztratili vedení 3:0 ve vlastní přesilovce (!), přečtu si vaše komentáře a je mi opět šoufl...
Opravdu neskutečné co vše dokážem ztratit.
Když už přišla řeš na našeho ostrostřelce Gomeze, neví někdo, kdy má nastat do smutné datum jeho návratu do sestavy? Snad každý návrat zraněného do hry je přínos, jen tady to prostě neplatí.
 
09.12.2011 10:06 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:No tak asi mi pribudnú nejaké šedivé vlasy. Radšej ísť večer s kamošmi do baru ako tuto sledovať túto nazvime to "hru". smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Já v noci ani nevstal a asi jsem o moc nepřišel... Sobotní report si užij, já zestárl u reportu s Columbusem o 10 let...smajlik
 
AvatarVést 3:0 a nastartovat soupeře tím, že dostaneme gol opět ve vlastní přesilovce, kolik jsme jich už dostali, minimálně 7... Nájezdy jsou u nás předem prohraný, nemáme na ně hráče. Předvedli jsme podle příspěvků lepší výkon než proti Columbusu (což nebylo ani moc těžký), ale jde o to, jestli nějaký standart udržíme aspoň 5-6 zápasů a ne, že to bude jako na houpačce... Každopádně jsme opět o bod zbytečně přišli, přesilovky opět rozhodly a sniper Gomez, už dlouho sem se takhle od srdce nezasmál, díkysmajlik smajlik
 
09.12.2011 09:46 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTak "montrealskí" babráci nám opäť názorne ukázali ako im to ide. Jediný kto sa fakt snaží je Carey. A jeho nazvime to "spoluhráči" mu absolútne nepomáhajú. No hanba a hnus toto. Ešte neviem čo sa musí stať aby sa začalo niečo robiť. Normálne až nemám chuť sledovať ďalší zápas. Kebyže nemusím písať report ani si to len nepozriem. smajlik smajlik smajlik
 
Reakce na příspěvek:Třeba se vrátí sniper Gomez.smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:souhlas s tím, že rozhodčí pískal trochu divně, ale na tehle zápas se dalo,na rozdíl od toho s Columbusem, koukat
 
AvatarReakce na příspěvek:Nájezdy nemá cenu jezdit, my jsme naprosto marný! Je tam krásně vidět, že prostě ty hráči nejsou v pohodě. Bohužel, už mě nebaví, že mám pořád pravdu...smajlik. Tohle byl vyloženě ztracený zápas, doufám, že se ku.va bude něco dít!
 
09.12.2011 04:14 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarToto je už vážne na mozog. To sa už ani nedá slušne popísať toto čo sa tam deje. smajlik
 
AvatarZase jsme se podělali už o přestávce mezi druhou a třetí třetinou...smajlik. Nechápu, proč jsme byli tak zalezlí a vyloženě jsme čekali na ránu z milosti! Navíc k tomu rozhodčí měli některé trochu divné posuzování zákroků a z toho všeho vyplynulo, že budeme mít z takhle rozehraného zápasu zase jen bod... smajlik
 
Avatarno....hezký.....
 
Reakce na příspěvek:A peklo je tu...smajlik
 
09.12.2011 03:42 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:už sme dostali na 3:2 smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ono hlavně dneska není zdaleka nic hotové, protože jestli dostaneme na 3-2, bude peklo.
 
09.12.2011 03:19 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Habs to na Jersey nikdy nevedeli, tak klasika sobota je bez bodu. smajlik
 
Reakce na příspěvek:To je,zdá se,letos normální.Jeden zápas hrůza,další až nečekaný zlepšení atd. Jenom se bojím, co předvedeme v sobotu v Jersey.
 
AvatarReakce na příspěvek:dík smajlik
 
Reakce na příspěvek:Pravda. Jedna z mnoha věcí,který v naší hře chybí je kvaliní častá střelba od modrý.
 
Reakce na příspěvek:http://www.nhlpro.cz/clanek/20417-
 
AvatarNo tak se vracíme ke klasice, gól v naší přesilovce - jak jinak, že...? Teď bude ještě víc záležet na Priceovi.
 
AvatarReakce na příspěvek:děkuju smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:děkuju smajlik
 
09.12.2011 02:37 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Trocha "montrealského" dejepisu. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to zkráceně z "Les Habitants" (snad jsem to napsal dobře smajlik), jak byli kdysi nazvaní kvůli domněnce, že to "H" uprostřed znaku má právě tento význam - ve skutečnosti to znamenalo a znamená samozřejmě "hockey"... Habitants znamená obyvatelé, tehdy to mělo znamenat jako přistěhovalci z Francie (ve městě totiž působil i klub Maroons, což byl klub anglicky mluvící).
Tak snad jsem to vysvětlil dobře... smajlik
 
09.12.2011 02:32 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:To vzniklo veľmi dávno. Habs je vlastne akási skratka zo slova Habitants čo vo francúzštine znamená osadník resp. francúzsky farmár v Quebecu.
 
AvatarTak potěšující je aspoň ten fakt, že jsme dali dva góly, i když dost náhodné, a že jsme tu třetinu odbojovali úplně jinak než proti Columbusu. Ale jinak je na ledě vidět, že větší kvalita je na straně Canucks - názorně to bylo vidět na přesilovkách obou týmů. Sice ani na jedné straně z nich gól nepadl, ale třeba hosté za celou dobu neopustili útočné pásmo (i když to měli lehčí v 5 na 3) a kombinovali velice svižně a nebezpečně - prostě obrovský rozdíl. Samozřejmě ale se stavem zatím spokojenost, to určitě...smajlik
 
AvatarSleduje to někdo? Oni nám snad vyměnili hráče nebo co smajlik tohle je úplně jiná hra než na kterou jsme poslední dobou "zvyklí" .
Ještě jsem se chtěla zeptat: co vlastně znamená "Habs"? smajlik
 
09.12.2011 02:25 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Asi tak. smajlik Ale, keď si to vezmeš oproti minulej sezóne teraz strieľajú Habs z týchto pozícií oveľa menej gólov ako pred rokom. Môže to byť trochu spôsobené aj streleckými suchotami P.K. Subbana.
 
Tak dneska se obránci rozhodli dát útočníkům lekci ve střílení gólůsmajlik smajlik smajlik
 
AvatarTaky silně pochybuju, že se něco stane. Martin, nedejbože Gauthier mají silnou pozici, takže změnu v dohledné době čekat nemůžeme. Ale přáli bysme si to asi všichni...
Dnes proti Canucks to bude těžké, hodně těžké. Mají výborný tým se skvělýma gólmanama, takže je fuk, kdo bude chytat, a po pomalejším začátku se dost rozjeli. Výhru nečekám v žádném případě, ale potrápit bysme je s trochou štěstí mohli.
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas naprosto se vším!
 
08.12.2011 18:34 | reagovat
hunter | deer_hunter@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:keby mal po debakly balit Martin svestky, tak by som ten debakel bral. :-) nechcem na neho hadzat vsetku vinu, lebo tie zranenia, "uzasne" podpisy atd. sa na vykonoch Habs museli podpisat, ale... habs vstupili do sezony absolutne nezohrati, podla mna nepripraveni, co malo za nasledok strasny vstup do sezony, presilovky uz dlhu doba hotova katastrofa a stale ziadna naprava, ak nieco zacne fungovat je iste, ze Martin to skor ci neskor rozbije, nevyrovnane vykony - ked aj nejaky zapas nahodou vyjde a uz sa tesime zo zlepsenia, dalsi je neskutocne utrpenie... a dalsie a dalsie veci, o ktorych tu uz bolo popisane vela... proste mi tam na lavicke pripada ako nezainteresovany pozorovatel smajlik smajlik smajlik
 
08.12.2011 16:52 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Áno sú to len špekulácie, ale keď dnes Habs dostanú debakel (a to si želám aby nedostali) tak by si Martin mohol zbaliť švestky a ísť preč. smajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak o tom není pochyb, management Detroitu patří k top v NHL, a proto pochybuju, že by byli ochotni tak zaběhnutý tým rozbíjet - nejsou přece v Montrealu...smajlik! Ale samozřejmě, že bych byl jinak všemi deseti pro Jima Nilla, to je jasné! Co se trenéra týče, tak určitě ne Roye, protože to je nervák, který toho jako trenér moc nedokázal. Carlyle doplatil na špatné výkony mužstva, ale to je stejná písnička jako u každého trenéra - lepší vyhodit jednoho trenéra než 20 hráčů... Takže je to zase jen o tom, jak by změna zapůsobila a jaký herní styl vyznává - podle mě o hodně útočnější než Martin, v tom bych nebyl vůbec proti. Gallanta neznám. Ale podle mě jsou to všechno jen spekulace.
 
08.12.2011 15:11 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarDetroit Red Wings podľa mňa majú najlepšie vedenie v celej NHL. A Jim Nill je toho súčasťou. Kebyže sa Geoff odhodlá k tak radikálnemu kroku tak toto rozhodnutie by som privítal s otvorenou náručou. No ale tí kandidáti na trénera no Roy ako hráč bol skvelý ale ako tréner v NHL to si nedokážem predstaviť. Carlyle bol práve vyhodený Anaheimom takže to tiež by nebola asi dobrá voľba, ale na druhej strane nemohol za tú situáciu aká bola v Anaheime. Stal sa len obetným baránkom zlých výsledkov Ducks. Osobne by sa mi najviac páčil ako tréner Habs Gerard Gallant. Ale tieto scenáre sú vo hviezdach. smajlik
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík