GM stále sleduje jiné týmy. Habs se pokusí urvat body v Torontu

21.01.2012, 15:42 | Preview |  Monika Gordíková
 

Před odjezdem do Pittsburghu měli Canadiens otevřený trénink. V ten okamžik už definitivně dali obyvatelé Montrealu najevo, co si o svém týmu myslí - přišlo jich méně, než bylo hráčů na ledě. Hokejisté pak prohráli v Pittsburghu, ačkoli vedli a mohli se probránit ke dvěma bodům. Pittsburghského bycha už je pozdě honiti, protože na řadě je ten torontský. Uvidíme další zmar a ztrátu bodů? Něco jiného by překvapilo. A mimochodem, spekulace neutichají. Aby taky ano, když Pierre Gauthier sjíždí Spojené státy jako turista o prázdninách.

Gauthier znovu na utkání jiných týmů

Generální manažer Montreal sleduje v posledních dnech hned několik týmů a hodně se při tom nacestuje. Nedávno navštívil Madison Square Garden, aby se podíval na utkání mezi Rangers a Nashvillem a bedlivým okem pak sledoval i zápas Calgary s Los Angeles. Podle Patricka Caisseho a dalších se Kings zajímají o Andreje Kosticyna. Pierre Gauthier údajně z kádru Králů sleduje Andreje Loktionova, kterého mnozí považují za velkou naději. Jenže hráč ještě nedokázal v NHL ukázat, co by v něm mohlo vězet.

A to není všechno. Gauthier měl vidět i střetnutí mezi Anaheimem a Phoenixem. To má mít jeden jediný důvod - zajímá o hned několik hráčů z týmu Kačerů. O nich se už dlouhou dobu píše, že v jejich sestavě dojde ke změnám a několik útočníků by mohlo změnit adresu.

Toronto visí na hranici osmičky

Joffrey Lupul a Phil Kessel jsou top torontští útočníci a patří na špičku bodování ligy. Toronto však nedávno třikrát za sebou prohrálo a to s sebou neslo změny v sestavě a zmiňovaní dva byli rozděleni. Lupul byl přesunut do třetího útoku. Tenhle krok se vyplatil, protože tým naposledy vyhrál 4:1 proti Minnesotě. Kessel vstřelil svou pětadvacátou branku v sezoně, Lupul hned třikrát nahrával. „Nedívám se na špičku bodování. Jen chci, abych bodoval a přinášel týmu úspěchy," řekl frázovitě Lupul.

Proti Montrealu se Torontu v této sezoně daří (dvě výhry) a Lupul při tom dokázal dvakrát asistovat. To Kessel je na tom proti velkému rivalovi lépe s gólem a dvěma přihrávkami. Kapitán Toronta Dion Phaneuf řekl, že změny v sestavě mu nevadily. „Je to součástí hry. Týmy nemůžou zůstat ve stejném složení útoků a obranných dvojic během všech dvaaosmdesáti zápasů. Nehráli jsme dobře, a tak se věci změnily."

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
23.01.2012 12:41 | reagovat
a | vopaa@centrum.cz
velmi zajímavé zápasy

http://gase.iprostor.cz/
 
Reakce na příspěvek:V ideálním případě vyměnit GM a začít budovat s rozumem tým pro další roky už v režii novýho vedení. Jinak nás totiž asi čeká Pierrova zoufalá snaha zachránit si místo,což určitě nic dobrýho nepřinese.
 
AvatarReakce na příspěvek:strop mame uz leta zablokovan, co xces deat?
 
Reakce na příspěvek:Jenže V Montrealu není možný budovat tým z prospektů jako třeba V Edmontonu. Fans chtějí playoff rok co rok, takže nejde dva roky počkat,než a jestli vůbec draftovaný mladíci dorostou do prvního týmu. Ze stejnýho důvodu nedojde k vypuštění sezóny. To by v Montealu neprošlo. Hlavně aby GM ze strachu o místo nepřipravil překvapení v podobě nesmyslnýho trejdu.
 
Avatarmas pravdu ze i hraci z neskorsich kol muzou byt dobry, ale ne v nasi organozaci
minulej rok jsme brali beleveje a ten na MS20 byl jen 7mim obrancem.

nasi skautove neumi vybirat talenty,
nase jedina sance je vybrat z top3-5 kde se mohou spolehnou na lidi ktere zostavuju rebricky draftu.
 
22.01.2012 10:32 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:To je hlúposť, že top 10 je oničom!!! No neznamená automaticky, že hráč ktorý je v top 3 draftu bude aj novou hviezdou. A minuloročný draft Habs vyberali v prvom kole tuším zo 16 pozície a aj tak vybrali výborného hráča.
 
Avatartop10 je vonicem, top 3 jinak nic
 
22.01.2012 09:13 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:S tým umiestnením Habs to asi spomínaš v súvislosti s tohtoročným draftom?!? No predpokladám, že Canadiens by mali mať výber v prvej 10 draftu. Na prvých priečkach hodnotenia pre draft sa zatiaľ držia Rusi a tým moc nemusím a ani v Montreale nie. Majú takú zvláštnu povahu. Ale z prvej 10 bude z čoho vyberať, len treba sa dobre rozhodnúť! smajlik
 
Avatarpjekny zapas, stimhle sem spokojen

eller a burk parada

len momentalne si myslim ze by pre nas bylo vyhodnejsi byt 15. ako 11.
 
AvatarTak nakonec slušně odvedený výkon podpořený jistým Pricem - takhle by to ale chtělo častěji... Kdybychom doma zvládli ten blbej zápas s Washingtonem, nevypadalo by to v téhle chvíli vůbec zle smajlik.
 
Avatarkonečně zase výhra smajlik už byla potřeba....na to, že Pittsburg i Toronto nejsou lehký soupeři, jsou 3 body skvělý smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:No vidíš, přesně pro ty důvody, co píšeš, se tomu ani v jednom případě nestane...smajlik.
Já z toho čtvrtečního zápasu viděl pořádně jen druhou třetinu a tu jsme sehráli dobře. Jinak to není ideální, ale my potřebujeme už jen pár bodů, abychom zůstali ve čtyřce a pak se nám snad taky vrátí zranění hráči (Kotalík, Podlešák, Martynek), takže by to zase nemuselo být tak špatný...
 
Avatartakovejch šancí co neproměněj....
 
22.01.2012 02:29 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ptž Bolka nemá zas tak levou soupisku, jen neskutečně stupidní vedení, které to každý rok mrví a mrví..ale když vidím trápicí se Slávku a nás, tak proč by jim to nemělo vyjít. Habs nemají vůbec špatný tým, ale problém je v hlavách ve vedení v trenérech...vedení chybí sebereflexe, trenérům respekt a hráčům sebevědomí, to se těžko obrací. Proto s rozmyslel dojít ke změnám a hledat sestavu na další ročník!!!
Btw: ten náš čtvrteční zápas Míro u vás, to byl jak slepý z hluchým, ja u toho trpěl, jak snad roky ne!
 
AvatarReakce na příspěvek:jsem optimista...občas je to daleko od reality, ale pořád naděje je
 
AvatarReakce na příspěvek:Protože se tak prostě nestane a to ani v jednom případě - sorry...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:ale posledních pár zápasů to Bolce vychází a zvedá se ze dna...nevidim důvod, proč by nemohli ani Habs smajlik
 
22.01.2012 02:09 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:To muselo být asi v těch osmi minutách protože ja za 12 neviděl snad zákrok Price:) Proto si jej Matthew tak vychutnal při tom úniku...
To Boleslav :) Slečna se vyzná, je vidět, že z extraligy je zvyklá na obranu, kdy brání všici před Hüblem :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Skoro nic ale dotažený do koncovky, takže nanic. Toronto bylo v pásmu mnohem nebezpečnější, proto to říkám.
 
AvatarReakce na příspěvek:naprosto souhlasím, ale příští týden budou mít dost času, aby srovnali lajny. škoda toho rychlýho srovnávacího gólu, nevím, kde byla obrana. ještě se toho ale může dost stát.
a všimla jsem si, že Pleky poslední dobou sice hraje mizerně centra, ale solidně zastane funkci obránce a trenér si asi všiml taky, když Pleky hraje při přesilovkách a oslabení dělá falešnýho obránce. Aspoň něco smajlik
 
22.01.2012 01:59 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Míro našel jsem stream až po osmi minutách, ale co jsme viděl. Eller tutovka, Deshardeins kdyby čuměl měl tam volného Pačese do prázný. A pak 3 na 1 to neni špatný za 12 min, a Toronto nic...nevim co se dělo na začátku. Ale tohle pro mě není, že je Toronto lepší?!
 
AvatarReakce na příspěvek:Nehrajeme lépe...
 
AvatarTak zatím svižný hokej, kde je Toronto trochu lepší. Škoda, že jsme nedokázali udržet to vedení do konce třetiny, zase jsme naprosto naivně najeli všichni do útočného pásma a tam pěkně puk odevzdali...smajlik. To točení 11 útočníků a 7 obránců už mně leze krkem!!!
 
22.01.2012 01:53 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarSkoda, hrajeme lépe než domácí. Snad dneska uspějeme už kuli rivalitě! Bourque přes gol si zatím v lajně moc nerozumí, ale kdo by se divil, když se to tam točí:( Pome!
 
22.01.2012 01:35 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Díky Theo ;)
 
22.01.2012 01:30 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatarbartrand: http://www.firstrow.tv/watch/103327/2/watch-toronto-maple-leafs-vs-montreal-canadiens.html
 
Avatarakorát jsem dorazila z maturiťáku. Neuvěřitelný, že za dva roky čeká i mě...a teď odpočinek u hokeje, snad mě nezklamou a probere se konečně Plekyho formace (doufám už několik týdnů)
 
22.01.2012 01:17 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:taky se přimlouvám.. justin furt chce platit a na atdhečku nic není :(
 
22.01.2012 01:08 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarPls máte někdo funkční odkaz, díky.
 
22.01.2012 01:08 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarPls máte někdo funkční odkaz, díky.
 
22.01.2012 01:04 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarTak Dogs padli s Marlies 7:2..
Jestli je to předzvěst dnešního zápasu tak radši ať usnu..
 
21.01.2012 19:18 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Asi tak, tahle sezona je stejně už zabitá..
 
Avatarje jedno jak to skonci
 
AvatarReakce na příspěvek:Ses rozohnila tedasmajlik smajlik Konečně už by něco mohla předvést Plekancova formace, pak by byla naděje na body...
 
21.01.2012 16:20 | reagovat
Gordice | gordik@centrum.cz
AvatarReakce na příspěvek:Kolego, Price dostane pět fíků, Gustavsson sedm. Subban dostane do tlamy, Phaneuf po držce.
 
21.01.2012 16:13 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Andrei Loktionov by mohl být šikovný, ale je to další menší hráč s nejistou budoucností...to už by mohl by být zajímavějším trejdem Patric Hornquist z nashvillu, pro Andreie i pro něj by to mohl být zajímavý impuls a ani pro jeden tým ztráta. Podobnou alternativou je i RJ Umberger, k tomu by montreal mohl za Andreje dostat i nějaký draft...je komický jak se Pierre rozjezdil,vsadím se,to přece manažeři dělají i když jim nehrozí padák.smajlik Jinak Randy je asi fakt na kluky moc hodnej...i když do šatny nikdo z nás nevidí. Ale myslím, že St. Patrick by možná mohl být správným motivátorem. S Pierrem by se ale asi nesnes, to je přesně typ manažera jako Trembley, který patricka obětoval v 95. Kéž by to vyšlo někomu rozumnýmu. Možná by se mohl vrátit Therrien jako trenér. A zdál se mi sen jak jmenují Alaina Vigneaulta jako GM... :) I když asistent od Stevea Y nebo Pierre Mcquire by byli asi lepší
 
21.01.2012 16:12 | reagovat
mapleleafs.cz | info@mapleleafs.cz
dnes nemáte šanci...Price dostane pět kousků a doufám, že ten spratek Suban do tlamy...GO LEAFS GO
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík