Ducks i s Koivem dnešním soupeřem Habs

24.10.2013, 11:45 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Sakku Koivu se opět vrátí do Belle Centre a znovu jako soupeř. Pro hráče, který dělal Habs kapitána deset let, to bude jistě emotivní zápas a fandové jej určitě přivítají podobně, jako při poslední návštěvě Montrealu, která proběhla před více než dvěma lety. Příští měsíc oslaví Koivu již třicáté deváté narozeniny, ale stále má vrcholovému hokeji co říct a společně se svým týmem bude velkou prověrkou Canadiens.

Habs nemají za sebou dobrý zápas s Edmontonem, udělali hodně chyb, otevírali svou hru a nechali soupeři spoustu šancí a s těmi takoví hráči jako Hemský neměli problém. Zkrátka se nedrželi herního plánu, což kouče nepotěšilo a proti Ducks to budou chtít změnit. V sestavě opět nebude Jarred Tinordi, jenž byl odvolán zpět do Hamiltonu, aby tam pokračoval ve svém vývoji a hrál hodně minut. Naopak povolán byl Greg Pateryn na post sedmého obránce, tudíž Nathan Beaulieu někdy v blízké budoucnosti opět okusí pressbox.

Soupeř z Anahaimu má za sebou dosti podobný zápas jako Habs. Také vedli 2:0 a také vedení promarnili a prohráli 2:4 s Torontem. Tudíž se proti sobě postaví dva týmy, které budou chtít určitě na své hře hodně změnit. Ducks se letos jinak velice daří, v Torontu prohráli teprve podruhé v sezoně a opět patří mezi favority soutěže. Do popředí se dostávají mladíci jako Etem či Perreault a pomalu nahrazují veterány Koiva či Sellaneho, kteří ale rozhodně neřekli poslední slovo. Zmínit je třeba výborně sehranou dvojici Corey Perry-Ryan Getzlaf, kteří jsou nebezpeční za každé situace. V brance bude Jonas Hiller, jelikož Viktor Fasth je mezi zraněnými. Další marodi jsou Penner, Sbisa, Souray a Beleskey.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak asi nemůžeme čekat, že budeme na týmem jako je Ducks vládnout 60 min v kuse smajlik Až na ten moment dvou po sobě jdoucích vyloučení v třetí třetině, které mě teda ve spojení s tím zbytečným g=olem vystrašily, jsme ten zápas zvládli velmi dobře.
A neřekl bych úplně, že třetí třetina patřila jim, otevřeli to a hráli vabank, ale my zase měli hodně protiútoků a šancí.
S Plekym jsi teď byl v kontaktu nebo tou jeho chválou myslíš oficiální prohlášení? Jinak ano, je zatím výborný.

Mišo díky za report smajlik

A ještě k těm naším závěrům, včera jsem o pauzách sledoval San Jose-Boston a když Krejčí 0,8 sekundy do konce dal na 2:1, tak mě málem kleplo a to SJ nefandím, to byl teprve mazec.
 
25.10.2013 09:37 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReport teda skúsim napísať ja. smajlik
 
AvatarTo já jsem zase viděl prd, jen tří minutový sestřih, ale i podle toho, jsme byli lepší... Teď nás čeká ještě těžší soupeř, kde se můžeme vytáhnout a napravit dojem ze dvou zpackaných domácích utkání. Před šňůrou domácích zápasů jsem si říkal, že dáme 3 výhry, tak nezbývá, než porazit SJ... Report nestihnu, bohužel:( Další týden se polepším a jeden napíši...
 
AvatarTakže po rychlém ranním shlédnutí musím říct, že opět takový klasický zápas - první polovinu zápasu jsme byli celkem pány na ledě a potom pomaloučku, polehoučku přebrali iniciativu Ducks a třetí třetina patřila jim. Naštěstí jsme včas dali zpátky na tříbrankový rozdíl a to nás uklidnilo. Jinak spokojenost, ale ty druhé půlky zápasů, hlavně tedy doma, nemáme vůbec dobrý.
Ovae pro Koivu jsem čekal, fanoušci si to nechali dobře na poslední buly a vyznělo to opět velmi dojemně...
Pleky si Bournivala hrozně pochvaluje, tak snad jim to bude šlapat i nadále, bylo by to moc potřeba - od Plekyho jinak velmi povedený zápas!
 
AvatarReakce na příspěvek:no to jo, to jsem docela koukala, jak ten Koivův "návrat" prožívaj smajlik v dobrým slova smyslu, pochopitelně smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Naštěstí to dopadlo dobře... Bourky dneska lítal jak splašený, takže si to víc než zasloužil. Pleky tři body. Celý tým hrál velice dobře a že takovým způsobem přehrajem Anahaim by mě teda nenapadlo. Škoda té Gorgesovy chyby, Carey mohl mít nulu. Jinak u Giova gólu připsali asistenci ještě i Chuckymu, oprávněně.
Konec emotivní pro Koiva, fans Habs opět ukázali svou třídu smajlik
 
Avatarzasloužená výhra smajlik
musím se přiznat, že jsem z toho zápasu měla obavy, ale mám radost, že úplně zbytečně smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:to už daj smajlik
nádhernej gól od Reneho a stejně tak ta přihrávka od Plekyho smajlik
 
AvatarA je to tady! Fauly, chyby... Zase to budou nervy do poslední sekundy. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Kucí z toho začínají dělat tradici smajlik Škoda, že to tam Bourkymu nespadlo.
Každopádně dá se čekat a taky už probíhá zvýšený tlak Ducks, nemají v týmu žádné ořezávatka konec konců. Teď to bude těžké PK, no uvidíme.
 
AvatarReakce na příspěvek:jj, škoda Bourqueova malinkýho ofsajdu...mohl jít sám na bránu... ale nevadí.
Konec třetiny byl ale už horší. Anaheim dostal prostor a hned byl nebezpečnej. Tak snad se toho teď vyvarujeme.
 
AvatarJeště bych pochválil přesilovku, kde jsme konečně zase nebezpeční a tím nemyslím jen dnešní PP, kde jsme dali gól. Při 5na3 to bylo štěstí, ale i pak jsme nepolevili a gól zase visel ve vzduchu, což je důležité.
No, chtěl jsem jít po druhé tř. spát, ale to nejde. Zatím je to zápas nad očekávaní dobrý, jen nepolevit a udržet tempo.
 
AvatarReakce na příspěvek:Si děláš srandu, co bys chtěl víc!? Hrajeme proti Ducks a v podstatě hrajeme jen my, držíme puk, kombinujem, bruslíme. Oni se zmohli na pár šancí (ano byla tam tyč), které ale vzešly z ničeho a to Pricy pobral. Pleky line i EGG line tam lítají jak splašení, DD line se snaží a moc se mi líbí Whity a Blunden v čtvrté, skvěle forčekují a Blunden tam měl několik hezkých hitů.
Pokud udržíme tempo, tak se o výsledek nebojím. Jen by tam mohlo ještě něco spadnout, šancí je přehršel.
 
AvatarReakce na příspěvek:V pohodě smajlik
 
25.10.2013 02:37 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarJá teda nevim, ale vám se naše hra líbí? Kromě skore a Price kterej zatím chytil všech 8 střel bych nepochválil nic.. Chybí tomu šmrnc
 
AvatarReakce na příspěvek:já spíš myslela bodově probrat, jsem se nevyjádřila jasně smajlik
jinak zatím super a já pevně doufám, že vydržíme smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Řekl bych, že Pleky vůbec nepotřeboval probrat, nepadalo mu to tam zpočátku, protože vše dával na Gia a taky měl kupu smůly. Teď má u sebe konečně křídlo, které za něco stojí, bruslí a nezmrví každou přihrávku jako Gionta.
Třetina snů, v podstatě si Ducks neškrtli a my hráli moc hezký hokej. ALE! První třetiny máme výtečné, to víme, teď přijde kritická část hry, tak snad to konečně vyjde.
 
AvatarReakce na příspěvek:Bournival hraje výborně, je dobře, že u týmu zůstane. A evidentně nám probral i Plekyho smajlik jen tak dál smajlik
 
AvatarTak začali jsme opět výborně a gólem to smrdělo hodně dlouho a naštěstí to tam spadlo. Super, jen udržet tempo dále.
 
AvatarReakce na příspěvek:Bylo by to super, tak si ráno dáte vědět. Díky
 
AvatarReakce na příspěvek:Aspoň něco, zkus to. Já to mám taky nabité, jedu do firmy kvůli bakalářce. Díky
 
AvatarReakce na příspěvek:Já to bohužel nevidím, tak kdyby se ti povedlo něco sepsat, tak by to bylo supr... Mám teď toho bohužel nějak moc a všechno se sere, takže na report nemám ani náladu... Kdybych se přeci jen k napsání dostal, tak ráno napíšu sem na web...
 
24.10.2013 22:55 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarGalchenyuk-Eller-Gallagher
Bournival-Plekanec-Gionta
Bourque-Desharnais-Moen
Holland-White-Blunden

Markov-Subban
Gorges-Diaz
Bouillon-Beaulieu

Price
 
24.10.2013 22:14 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Navíc když vezmu v potaz školní wifi.. Škoda mluvit, přinejhorším bych jen přeložil report z ofiko webu
 
24.10.2013 22:06 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarJá bych rád ale můžu dát maximálně první třetinu, čeká mě celkem důležitej den zítra.. Pokud nikdo omrkl bych to ve škole v nepodstatnou dobu a něco sepsal ale určitě by to nebylo před druhou odpoledne.. Mám nabytej pátek..
 
AvatarNevím, jestli jsem to už nepsal, ale zítra mám nějakou práci, tak možná ani nebudu sledovat celý zápas, ale report určitě nedám! Kdo se ho ujme?
 
AvatarReakce na příspěvek:tak to je výborná zpráva smajlik
k zápasu...doufám, že naše hra bude výrazně lepší než v minulých zápasech. Anaheim nebude lehkej soupeř...
 
24.10.2013 17:19 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarParros dneska poprvé od zranění trénoval.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Anaheim Ducks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 28.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
  • Ty vole, aby už se fakt prase vyznalo v ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík