Souboj týmů se špatnými závěry zápasů na Floridě

14.02.2013, 17:43 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Oba dnešní soupeři, tedy Montreal Canadiens a Florida Panthers, v předchozích zápasech své fanoušky nepotěšili a v třetích třetinách ztratili své vedení. Montreal ztratil dokonce třígólové vedení, ale nakonec dokázal vytěžit dva body, kdežto Florida ztratila dvougólové vedení a bod získala pouze jeden. Infarktové závěry moc jistoty oběma týmům nepřinesly a zejména Habs se nacházejí v podivné části sezony. Nezvládnutý zápas v Buffalu, smolná prohra s Bruins, ostudný debakl s Leafs a předevčírem zlepšený výkon, ovšem pouze ve dvou třetinách. Vše většinou pojí stejný jmenovatel- třetí třetiny. Noční můra z loňské sezóny se vrací. Na tomto celý tým musí zapracovat, aby to nedopadlo právě jako v minulém ročníku. V noci se družina kouče Therriena jistě vynasnaží špatný dojem ze hry Habs napravit.

Dnes 01:30 v noci to bude druhé vzájemné utkání, v tom prvním Habs Floridu poměrně jasně přehráli na domácím ledě 4:1. To byl ale začátek sezony a v brance Cats stál nepříliš jistý Scott Clemmensen. Večer se do brány postaví Jose Theodore alias “Theo“, bývalý člen Canadiens, držitel Hartovy a Vezinovy trofeje. Jistotou obrany je Brian Campbell, který i bez svého parťáka Garrisona sbírá body. Překvapením je nováček Jonathan Huberdeau s pěti góly ve svých statistikách.

Montrealští nastoupí ve stejné sestavě jako proti Tampě, tudíž i s Carym Pricem v bráně, který si vypil kalich hořkosti až na dno. Hráči Tampy ho předčili třikrát v poslední třetině, ale těžko si mohl nějaký puk za svými zády vyčítat. Náladu si trochu zlepšil svou stoprocentní úspěšností v nájezdech. Změny v útocích se celkem chytly a pohyb formací se zlepšil, ale vydařenost změn určí až vstřelené branky, které jsou tím hlavním artiklem útočníků. Max Pacioretty stále čeká na první zásah, Eric Cole s pouhými dvěma brankami taky očekávání nesplňuje a mladík Galchenyuk se od své první trefy, právě proti Cats, taky zatím znova neprosadil. Tak snad se to povede dnes. Zdravými náhradníky stále zůstávají White, Weber a Kaberle.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
15.02.2013 21:05 | reagovat
dobřeužvastadynechamplkat | dobřeužvastadynechamplkat@totalita.com
Dobře už vám sem nepolezu, koukám, že vás velmi, ale velmi rozčiluje, když někdo má jiný názor než vůdce a jeho ministr pro propagadu. Kdo je tady větší vůl je na dlouhou, ale málo plodnou diskusi, takže si tady klidně pokračujte v nastoleném totalizování názorů. Kupředu nohou, kterou určí vůdce či ministr propagandy je jistě jediný správný směř k lepším zítřkům.
A ještě se vám dodatečně omlouvám za ty rady, které vedly k řešení vašich problémů, slibuji, že to už nikdy neudělám.
 
Avatarpalushaj v col hned dal gol smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, souboj brankářu a Theo dnes byl Theclosedoor smajlik
 
15.02.2013 14:39 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:To je vůl až to bolí.. Jsem nevěděl, tak sem se zeptal, ne? Několikrát sem řekl že už to sleduju z archivu a tys ze mě několikrát (no vlastně spíš pak už ze sebe) dělal debila. A jo, myslím si že ten nick teda sedí, když seš takovej frajer tak proč se nezaregistruješ se svým pravým ménem jako Míra, když si do něj tady reješ? Radši sem už prosím nelez, umíráme z tebe smíchy..
 
AvatarReakce na příspěvek:Víc nám věřím proti Canes, i když ti jsou taky rozjetí, ale na Philu vůbec neumíme. Pokud bychom získali 3 body, tak to bude super...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale mě pobavil ten jeho nick smajlik.
Jsem moc zvědavej na Flyers - přijde mi, že se začínají zvedat a vzhledem k tomu, že jsme s nima měli vždycky problémy, asi to bude dost boj.
 
AvatarReakce na příspěvek:To si piš tedasmajlik smajlik Míro, na takový blbce ani nereaguj, škoda si ničit klávesnici... Theo je vynikající skoro v každým špílu, takže jsem moc rád, že jsme zvládli Floridu 2x porazit...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo a ještě jsem zapomněl - ten nick je dobrej a už se vlastně tvé poznámce ani nedivím...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:No já bych hlavně vyzvedl výkon Theodora, myslím, že tam měl o něco víc těžších zákroků, byť těch vyloženě gólových šancí zase až tolik nebylo. A u nás bych jednoznačně pochválil Subbana a hodně se mi líbil Desharnais.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jestli to směřuješ na mě, tak jsi mě pobavil smajlik. Normálně na takový zoufalce nereaguju a nevím, kde ses vzal na našich fanouškovských stránkách, ale vzhledem k tomu, že asi neumíš číst, poradím ti - o tématu live přenosů nebo záznamů už jsme se bavili tady v té diskusi i v diskusi předešlé, víme? Stačí si to jen najít a nedělat tu ze sebe vola... smajlik.
 
15.02.2013 11:58 | reagovat
určitěmíňchytrejnežmira | určitěmíňchytrejnežmira@navždy.ru
Tak proč jsi jim to tady nenapsal ty,když tady ty dva brečej, že jeden musí čekat do dvanácti a druhej, že neviděl konec zápasu?
V Práglu za totáče byl jakýsi major Rusňák vrchním cenzorem kultury, není to náhodou příbuzenstvo?
 
AvatarReakce na příspěvek:Pasuju tě na místního statistika smajlik Nejsme zrovna ostrostřelecký tým, tak že jsme takhle hráli tak dávno bych si taky netipl.
Mám z toho vítězství velkou radost. Konečně naši předvedli bojovnost i navzdory tomu, že nebyli lepším týmem v rizikové třetí třetině. Carey byl fenomenální a má konečně SO, prostě paráda.
 
AvatarReakce na příspěvek:To jsi nám teda řekl novinku...smajlik smajlik smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ty jo, odvážný tipér...smajlik.
 
15.02.2013 09:40 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Akurát to teraz pozerám cez ten VLC player. dobrá vecička. smajlik
 
15.02.2013 09:24 | reagovat
mick | mickfick@mick.pu
2 bartrand, RTW

do pár chvil po skončení zápasu funguje záznam(vyzkoušeno):

tohle je link na celý zápas

http://nlds150.cdnak.neulion.com/nlds_vod/nhl/vod/2013/02/14/194/2_194_mtl_fla_1213_h_whole_1_ced.mp4.m3u8

tohle je link na desetiminutový sestřih

http://nlds150.cdnak.neulion.com/nlds_vod/nhl/vod/2013/02/14/194/2_194_mtl_fla_1213_h_continuous_1_ced.mp4.m3u8


tohle je link na pětiminutový sestřih

http://nlds150.cdnak.neulion.com/nlds_vod/nhl/vod/2013/02/14/194/2_194_mtl_fla_1213_h_condensed_1_ced.mp4.m3u8


okamžitě k přehrání

 
15.02.2013 09:19 | reagovat
Luke | lukas.gabrhel@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Mám to úplně stejně, taky jsem měl v plánu se dívat, ale nakonec jsem usnul. Teď se asi zas dlouho nepodívám smajlik
 
15.02.2013 08:50 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNo to je teda výsledok. smajlik Brankári mali zrejme svoj deň. Ja to nechápem, vtedy, keď môžem sledovať zápas tak zaspím. smajlik Nevadí report tu bude okolo obeda. smajlik
 
AvatarTřetí třetina byla z naší strany slabší, Florida nás přehrávala, naštěstí Carey to výborně pochytal. V prodloužení jsme přežili faul Plekyho a pak se štěstím rozhodli. Jsem spokojené, i takové zápasy musíme vyhrávat. Mít 4 body, to je luxus a my jsme tím napravili debakl s Torontem. Uvidíme, co teď 2 zápasy doma, kde nás čeká pro nás velmi nepříjemná Phil a rozjetá Carolina, tipuji, že zde to již 0:0 nekončí...
 
15.02.2013 04:54 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Ještě jedna s floridou :)

This was the third time the teams played a 1-0 game decided in overtime. The Canadiens have won all three, also victorious in 2001 and 2006.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já si říkal, že by to mohlo být někdy s Floridou...smajlik. Ale že je to tak dávno, to jsem si nemyslel.
 
15.02.2013 04:11 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:28.11.2006 Montreal Canadiens vs Florida Panthers 1:0n (0:0,0:0,0:0)
:)
 
15.02.2013 04:11 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
4 body ze dvou venkovních zápasů. Paráda smajlik
akorát nechápu, jak mohl rozhodčí nevidět to hákování od Plekyho...
 
AvatarReakce na příspěvek:Nevím, nevzpomínám si...
 
AvatarJinak Wsh na rozdíl od nás třígólový náskok udržet v Tampě dokázal - i když s chlupem...smajlik.
 
15.02.2013 04:04 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarSakraaa, měl sem to spožděný asi o 10 minut, snížil sem si kvalitu kvůli sekání a neuvědomil sem si to a už mi tam skočilo že hra skončila.. :/ Neviděl sem teda ten konec a dost mě to štve..
 
15.02.2013 04:03 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarUpachtěný zápas se šťasným koncem pro nás. Hádám že se kluci šetřili na Flyers, páč tvrdit, že si dneska hrábli na dno by bylo trochu od cesty...
 
AvatarReakce na příspěvek:Paráda Bourky! Carey SO, my máme dva body, suckers a lístky prohrály, skvělá noc smajlik
Míro, nepamatuješ teda kdy naposled se šlo do OT bez golu?
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak jsme toho štěstí měli nakonec kopici - neodpískaný faul Plekyho a spousta odrzů před gólem... jinak ale pěkná práce Galchenyuka smajlik!
 
AvatarDotaz pro pamětníky. Kdy jsme naposled hráli po třech třetinách 0:0? Já to nepamatuju. Dnes byl Theclosedoor a Care Price: The Wall smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Naštěstí bod máme a já jsem spokojenej smajlik. Samozřejmě, že by druhý potěšil... Jsou to dneska ale střelecké hody, to se musí nechat... smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:A jinak začínáme pěkně ztrácet dech, navíc teď přesilovka - no, nevidím to moc dobře...
 
AvatarA čím víc sleduju Armstronga, tím víc se utvrzuju v tom, že tenhle hráč si absolutně nerozumí s pukem - to je zkažených přihrávek nebo pokusů o střelu, vždycky ten puk někde zapomene, no prostě hrůza! Nebýt White takovej rapl, je on jasnou volbou.
 
AvatarReakce na příspěvek:Neříkám, že to je nádherný hokej, i když je fakt, že teď to byly pěkné závary smajlik Souboj golmanů.
 
AvatarReakce na příspěvek:No vždyť to říkám, že rozhodne jeden gól...smajlik. A koukatelné to zrovna není, to tedy sorry.
 
AvatarReakce na příspěvek:No vidíš a já za úplně to samé platím...smajlik. Sice to mám napůl, takže to mám letos za 500 Kč, ale s tím blackoutem na zápasy, co tady vysílá Nova sport nebo ESPN America to dost ztrácí smysl - sice oba ty programy mám, ale kdo ne, tak musí být tímhle rozhodnutím pěkně nasranej... I proto je pro tyhle lidi tohle spásou smajlik. Jsem zvědavej, kdy někdo tohle zjistí a udělá nějaké protiopatření (pokud to lze...).
 
AvatarReakce na příspěvek:Samozřejmě, že to není žádná hrůza, hold se hraje opatrně. Pokud oba týmy zvládnou rizikovou třetí třetinu, tak vyhraje ten na koho se usměje štěstí a náhoda.
Ohledně toho útoku mladých máš pravdu. Hlavně Gallagher se hodně snaží, kéž by to tam spadlo zrovna jim.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jinak k těm odkazům, paráda a díky za ně, dívá se na ně luxusně, snad to chvíli vydrží...
 
15.02.2013 03:17 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Palushaj dal svůj první gól za Colorado
 
AvatarReakce na příspěvek:Viděl jsem sice až druhou třetinu, ale tak hrozně bych to neviděl... On Rex je prostě takové:) Bohužel tím, že odešel Prust od mladých odpadla nějak tato lajna, teď se tam již vrátil, tak třeba to tam spadne zrovna jim...
 
AvatarReakce na příspěvek:Proč jste tady všichni tak negativní? To je fakt hrůza!

Nepadá to tam, obra brankáři velice jistí, ale tempo je přitom rychlé, nicméně nějaké šílené akce z toho nevznikají na ani jedné straně. Přesilovky nejsou špatné, dokážeme se udržet v pásmu, což je obrovský rozdíl proti loňsku. Chybí tomu lepší a častější střelba. Katastrofou je buly, to pozoruju už několikátý zápas. Dnes jsme čistě vyhráli pár buly a drtivou většinu prohrajem a ani Plekymu se nedaří jako obvykle.

Uvidíme, vše je otevřené.
 
AvatarOpravdu to není nic moc záživného a asi fakt rozhodne ten jeden gól. Jsme sice střelecky aktivnější, ale velké šance mi tam prostě chybí, takže z toho nelze nic vyvozovat.
 
15.02.2013 02:52 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
Avatarhmmm další přesilovka zabitá...vidím to na 1:0 pro Floridu..
 
15.02.2013 02:44 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Reakce na příspěvek:Florida ale hraje naprosto stejně. Spíš mě překvapilo tempo...vždyť zápas začal asi před hodinou a půlka zápasu je odehraná.
 
AvatarJinak k zápasu - začali jsme hodně slušně, ale postupem času to tak trochu vyprchalo a je to jen boj bez krásy. V přesilovkách nestřílíme a nějakých velkých šancí jsme tedy taky moc nevytvořili. Vidím to tak, že dnes bude bod úspěchem...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jako nic ve zlém, ale tohle všechno už jsem tu psal v jiné diskusi, takže jim to nemusíš opakovat...smajlik. Tady ostatním šlo o to, jestli to funguje i live a to funguje, jen tedy s jiným linkem a s tou volbou rychlosti je to napsaný v tom slovenském návodu. Zatím to šlape v pohodě, jen je otázkou, zda tam vždy budou ty kódy na aktuální zápasy - pokud to bude aktualizované pořád, je to super (i když mám stejně GCL...). Jsou to vlastně všechno volby úplně stejné jako na GCL - jak by také ne, když to jsou jejich streamy... smajlik.
 
15.02.2013 02:12 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
Avatarhmmm vyprodany staďak viděl nudu nad nudu plus jalové přesilovky. Těžko čekat hokej nahoru dolu potom co si oba tymy prošly v minulých zápasech. Dneska vyhraje ten kdo tam ten gol dotlačí a nemusí jít nutně o lepší mužstvo. Za zmínku stojí jen tyčka Floridy a tvrdy hit Parosse...
 
15.02.2013 00:17 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Říkám, že mi to všechno funguje, jen sem nevěděl že ty aktuální zápasy se tam objevují až chvilku před začátkem, jinak na starší zápasy už sem se díval.. Všechno co píšeš sem z toho pochopil, i z té diskuze co se probírala na tom webu u toho, samozřejmě že vlcčko mám, jinak bych si to asi nepřehrál už předtím..
 
15.02.2013 00:05 | reagovat
juk | akuk@mamail.pu
Stejně mi to ještě nedá, promiň. Pochopil si z toho návodu, že na přehrání zápasu live musíš mít program vlc player bo ten live stream půjde ve formátu, který bude rozdělený na velkou spoustu malinkatých souborečků, které žádný jiný program či prohlížeč nebude umět přehrát bez zastavování a trhání?
To je ten vlc player - free program všude k dostání a při tom kopírování toho linku je třeba zachovat i koncovku m3u8.
No nic přeju příjemné pokoukání.
 
14.02.2013 23:52 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Ten návod sem četl, jen sem nevěděl že se tam ty linky ukazují až chvilku před zápasem..
 
14.02.2013 23:51 | reagovat
nick | email@email.cu
To o čem tady špekulujete je už dávno vyšpekulované

http://www.slovaknhl.sk/ko_blog_view.php?id=495

stačí si stáhnout ten návod s obrázkama a ten program a při nějakém problému přečíst diskusi,kde už jsou všechny zádrhele vyřešené.
 
14.02.2013 23:46 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:To vše vím, mrkal sem teď na starší u čeho jsem usnul, netušil sem že to tam bude až chvilku před hrou, moc díky za reakci, tak se těším na první zápas v HD kvalitě :D
 
14.02.2013 23:42 | reagovat
náhodný návštěvník | náhodný_návštěvník@neexistuje.bu
Reakce na příspěvek:Ty linky se tam objeví až tak půl hoďky před zápasem. Fígl je v tom, že si tam v tom linku místo ced můžeš dát přenosovou rychlost od 800-až vyzkoušeno funkční po 3 000, podle tvé rychlosti netu. To žádný stream rds zdaleka nemá. Dále si můžeš vybrat televizi domácí či hostující a dalších hafo vychytávek.
 
14.02.2013 23:39 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:No lebo to linky na zápasy tam budú až tesne pred zápasmy prípadne niekedy v ich priebehu.
 
14.02.2013 23:36 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
Avatarsakra mě nedošlo že se to tady překoduje :/
 
14.02.2013 23:35 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Ale když se podívám na dnešní hry, s dnešním datem, tak tam žádný linky nejsou, jen tohle




20122013
191
2
02/14/2013 19:00:00

02/14/2013 19:00:00






2
NYI
Islanders
New York
0




3
NYR
Rangers
New York
0


















nebo se to tam objeví až v noci?
 
14.02.2013 23:05 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:No keď chceš sledovať zápas online, tak je metóda rovnaká, len do toho prehrávača nakopíruješ iný link. Ja som dnes ráno sledoval tretiu tretinu zápasu DAL vs. CGY. Ale aj tak ostávam verný francúzskemu RDS streamu. smajlik
 
14.02.2013 23:00 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarMíro, ten odkaz co si postoval, tak to z toho archivu fakt funguje.. Zrovna čumím na nájezdy s Tampou :D. Pokud bude mít někdo návod jak to sprovoznit aby to frčelo online v noci (tohle je jen download a archiv), protože šlapat to v té kvalitě tak by to bylo absolutně perfektní, byl bych moooc vděčnej
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik Ty videa na HabsTV letos fakt nemají chybu. Markov ukázal jaký to je suchar smajlik

A 24CH Flash je úžasné, to se pokaždé těším na nový díl.
 
14.02.2013 21:13 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
Avatarhttp://www.youtube.com/watch?v=8vi_nROlp7s

smajlik smajlik
 
14.02.2013 20:54 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Sakra, já kopíroval to tvoje url jako druhý, chtěl sem dá toto

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WotDeGtaScs#!
 
AvatarReakce na příspěvek:Uvidíme, Tokarski má velký potenciál, takže by nebylo špatné ho sem tam vyzkoušet. Budaj určitě příští rok u nás nebude, o to bych se vsadil. Ideál vzít na dvojku nějaké sítko za pár peněz, které by to odsedělo za Carym a na farmě v zápřahu Tokarski, který by si sem tam odskočil do áčka.
 
14.02.2013 20:03 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Veď to je to isté video. smajlik
 
14.02.2013 20:01 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Ty už myslíš moc dopredu. Ako potenciál na NHL stále má, ale skôr si myslím, že Bergevin po sezóne siahne po nejakom voľnom brankárovi, ktorý bude robiť dvojku Priceovi. Ale aj ja by som radšej videl ako dvojku nejakého brankára z Hamiltonu. Ale to je iba moje želanie. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:ja jsem i s tymto trejdem max spokojen, tokarski ma porad velkej potencial, je mladej.. jen nech prooha dlohu nebude v HAM, kde nema sanci momentalne na dore cisla... \radsi nech hned vymeni budaje v MTL.
 
AvatarDesjardins vymenen do T za byvaleho reprezentanta CAN U20
Dustina Tokarskeho.....
 
14.02.2013 19:22 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:a ještě


http://www.youtube.com/watch?v=1OPjT2VVQSE
 
14.02.2013 18:56 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarMalá "vizitka" najnovšieho prírastku do organizácie Habs. smajlik
http://www.youtube.com/watch?v=1OPjT2VVQSE
 
AvatarReakce na příspěvek:Já jsem maximálně optimistický. Přehrajem je vyhrajem. Florida vážně moc nehraje a ani Theo v bráně to snad nezachrání. Kdyby se trefil Max, tak to by bylo super.
 
14.02.2013 18:14 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarNějaká predikce? Leda jen to, že pokud je vám zdraví milé, tak vynechte 3. třetinu smajlik
Ale vážně, dneska věřím v první Maxův gól a snad i vítězství, ale po posledních zmiňovaných zápasech čert ví...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Florida Panthers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík