Canadiens se potřetí utkají s neoblíbenými Islanders

21.03.2013, 15:03 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Neoblíbenými, protože s nimi letos zatím nezískali ani bod a naposledy si odvezli potupnou porážku 6:3. Islanders je tým, který nemá ambice vést hru a přehrávat soupeře, ale z mála umí vytěžit maximum a to zejména v přesilovkách. Pak už stačí hrát zodpovědně odzadu se zkušeným Nabokovem a recept na úspěch je nabíledni. Tedy na Canadiens to letos platilo dokonale. Habs mají za sebou ne zrovna vydařený zápas, v pozápasových rozhovorech bylo nejčastější slovo slabý začátek, ale kdo zápas viděl, tak souhlasí, že nejen to. Mizerná muška a osobní chyby nás stály vítězství. Dnes to musí být jinak. Domácí Islanders naposledy podlehli Ottawě doma 3:5, když nedokázali udržet vedení 3:1.

Ze šatny Habs přišla velice dobrý zpráva. Smlouva byla prodloužena srdcařovi Francisi Boiullonovi, který se netají tím, že chce v Montrealu ukončit kariéru a působení zde je pro něj srdeční záležitost. Zpráva od jeho agenta a prodloužení kontraktu mu tak udělala velkou radost. S “Little warrior“ nastupuje mladík Tinordi a spolupráci si oba nemohou vynachválit. Další dobrou zprávou je zlepšující se stav Reneho Bourqua, který s týmem do New Yorku odcestoval a trénoval už v normálním rytmu, nicméně proti Isles ještě určitě nenastoupí a další postup se uvidí podle situace. Ve velké pohodě je zdá se konečně Colby Armstrong. Jeho nízké sebevědomí vedlo ke spoustě chyb a k zahození mnoha šancí, ale poté co se trefil do sítí Jersey i Sabres snad začne body přidávat konstantně. Změny v sestavě se nečekají a ohledně další marodů nic nového. V brance by měl být opět Carey Price.

Islanders se mohou těšit z dobré sezony. Neokupují poslední příčky a jsou ve hře o play-off. Zejména duo Moulson-Tavares tým ofenzivně táhne. Další střelec Grabner se vrací do sestavy p zranění. Na marodce mají Ostrovani Ullstroma a Sraita. V brance by měl stát veterán Nabokov.

Utkání začíná o půl noci.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
25.03.2013 12:03 | reagovat
seeewdd | a@centrum.cz
sportovní sázení, velmi kvalitní info zde

http://compe.iprostor.cz/
 
22.03.2013 07:50 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarVýkon podľa toho, čo tu píšete nebol práve najoslnivejší, ale dôležité sú dva body. Pekný začiatok dňa. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Subban čistě a vlastenec Streita a pátý gól po Gally netečoval nikdo.
Jinak k tomu štěstí dnes. Ano, chodili k nám jako na výlet, ale my to zase celkem dobře bránili, hodně zblokovaných střel a několik klíčových zákroků Caryho. Dali jsme pět gólů a vyhráli zaslouženě po velice dobré třetí třetině. Štěstí bylo, ale kolik ho nám zase chybělo jindy, kdy jsme my dominovali na ledě a body bral soupeř. To je hokej.
 
AvatarTak teď se dívám, že u našeho čtvrtého gólu je jako střelec Subban a u pátého Gallagher...smajlik. Já myslel, že to Subbanovo nahození někdo tečoval a poslední gól dorážel za čáru až Pacioretty...?
 
AvatarReakce na příspěvek:To nemůžeme, protože ty musíme prostě přehrát, jsou jasně horší než Islanders!
 
22.03.2013 02:48 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarViděl jsem jen třetí třetinu a chválím za efektivnost. Isles měli za celou třetinu snad tři akce co stály za řeč.

Jinak proti Buffalu na takovou kliku už spoléhat nemůžeme. Snad se vrátí někdo z marodů.
 
AvatarTak do tří nás sudí poslal vyloženě z tíhy svého svědomí, to byl ukázkový diving Okposa smajlik Ale co už, dva body doma a to je hlavní. Za tu třetí třetinu a dobré přesilovky jsme si to zasloužili. Nutno smeknout před soupeřem, troufám si tvrdit, že tak jednoduše k nám do pásma nejezdí ani ruins nebo pens. A o výborných PP nemluvě to teď mám na mysli všechny tři zápasy.
 
22.03.2013 02:41 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Reakce na příspěvek:to bych zas až tak netvrdila. Hlavně ve druhý třetině tam Isles prošlo několik hákování hlavně držení...třeba nám to chtěli vynahradit smajlik no...to asi těžko...smajlik

a body putují do Montrealu smajlik jsem říkala, proč by to nešlo dneska smajlik
 
AvatarVe třetí jsme je přejeli, ale výkon byl malátný a po dvě třetiny jsme byli výrazně horší. Štěstí tentokrát bylo na naší straně. Ztracený bod s Buffalem je zpět a teď jim to o víkendu oplatit, to už bych chtěl ale vidět pořádný výkon od našich...
 
AvatarReakce na příspěvek:Sudí nám dnes trochu pomohli, ale na to se historie neptá. Jindy nám to zase vrátí, to vím na beton. Hlavně zlepšený výkon z třetí třetiny přenést dál.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale efektivní to bylo, to se musí nechat smajlik
 
22.03.2013 02:31 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Reakce na příspěvek:smajlik smajlik asi tak smajlik Subby má jednoznačně silovou převahu, to Aucoin ustát ani nemohl. Bejt to obráceně (Aucoin na Subbyho), tak tady všichni nadáváme na rozhodčí smajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Jak Gallagherova, ten jeho gól byl víc jak z padesáti procent Subbanovo a ten poslední si vypracovali oba s Paciorettym...
 
AvatarReakce na příspěvek:Nejlepší vyloučení byl ten diving Aucoina, jak tam Subban do něj strčil - mně málem vypadly oči z důlků smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik Gallagherova one man show a pořádná kupa štěstí. Za tohle a ty dobré přesilovky si vyhrát zasloužíme, i když ten výkon nebyl ideální.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak kouzlo třetí třetiny v našem podání fakt funguje...smajlik. I když tentokrát jsme spíš jako Buffalo - spadne tam skoro všechno. Nevěřím... smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Dobře jsme napodobili Ottawu, i když nutno podotknout, že rozhodčí nám byli na začátku třetiny více než nakloněni. Pak už to šlo tak nějak samo. Nejlepší třetina od nás, Isles jsme k ničemu nepustili a snad už ani nepustíme...
 
22.03.2013 02:20 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
no, to je zase obrat smajlik smajlik
 
22.03.2013 01:57 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
naštěstí nám vychází přesilovky (když opomenu tu poslední). Je škoda, že jsme jich neměli víc, rozhodčí jsou celkem benevolentní, ale nějaký to hákování nebo přidržení ze strany Isles se čas od času objeví. Uvidíme, co přinese poslední třetina.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jj, bohužel je to tak. A to si Subbana docela dost hlídali, naštěstí to tam i tak procedil. Ale vymyslet něco jiného nám nejde. Bod by byl opravdu zlatý, ale tímto výkonem ho těžko vytěžíme, chce to napodobit Ottawu, která zatím vede nad Bostonem.
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to obrovský rozdíl mezi jejich a naší přesilovkou, byť jsme dnes dali z toho oba góly. Oni to tam dokážou roztočit, puky chodí hodně rychle a my se tam potom motáme jak mátohy - naopak u nás je to stereotyp se spolehnutím se na Subbanovu střelu, žádná kreativita.
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky to nechápu... Příští rok BO kašlu.
Jde o tom diskutovat, ale to je tak jediné.
Druhý gól to byl zmatek nad zmatek a jak nás točí v PP to nechápu. Snad s žádným týmem nemáme takové problémy jako s nimi. Kdo by to řekl. Ještě, že Subby vyrovnal. Bude to boj a bod úspěchem, měním své stanovisko.
 
AvatarPřesilovka na konci byla tedy opravdu výživná...smajlik. Nevím, pořád mi to připadá z naší strany hrozně divný, Isles jsou nebezpečný z každýho protiútoku, my se tam naopak dostáváme hrozně těžkopádně. Není to ono, ale to už minimálně třetí zápas...
 
AvatarTo, že je to remíza je malý zázrak a jestli si odvezeme nějaký bod, tak to bude velý... První formace opět děsná. Přijde mi, že hrajeme jak po propařené noci. Hlavně se již nenechat vylučovat, protože takový kolotoč by se nám do třetice přežít nepovedlo...
 
AvatarOpět klasický gól na Islanders - motáme se tam jak na kolotoči, nikdo není schopen vyhodit puk, až si tam v klidu dojede Višňovský a plácne to do brány...! To už fakt tady není normální!
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik smajlik Bože, ale co naši hráči předvádí, jak se nechají vykoupat, to je neskutečný, přijde mi, že jsme jak ožralý, to přece není možný? Gorges sotva stojí na nohách, když vyhazuje puk, no děsný...
 
AvatarNo to byl tedy taneček u té střídačky...smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:To já vím, že tam sjížděl, ale Panebože, vždyť on mohl být u Tavarese mnohem blíž a stejně by pokryl tu případnou dráhu přihrávky...smajlik?
A s tím blackoutem už to fakt nechápu - na NS to není, na Fandovi to není, na ESPN taky ne! Tak kvůli komu ještě musím tohle trpět?
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo Marty je hustý smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky jsem měl šok, BO jsem teda dnes vůbec nečekal. Bouillon si hlídal najíždějícího Moulsona z druhé vlny, to bych mu nevyčítal. Zvlášť když je Tavares spíš nahrávač než střelec. Bohužel, bylo to přečíslení, musel pohlídat obě strany. A ten jejich jednoduchý přechod do našeho pásma mě taky sejří.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ty toho chceš vědět nějak mocsmajlik smajlik smajlik Brodeur nastoupil po dlouhé době za NJ a už dává i branky:-D tomu se říká návrat
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale ne s tímhle stylem hry, kdy nás přečíslují každou chvíli...
 
AvatarReakce na příspěvek:Islanders jsou nebezpečnější, my tam toho moc neměli, přijde mi, že Poulin je hodně nejistý, snad toho využijeme dřív, než ho rozchytáme... hlavně se nenechat vylučovat a lépe hrát ve středním pásmu, Isles nás přehrávají rychlým přechodem do útoku a velmi dobrým tahem na branku... No uvidíme, bude to bitva...
 
AvatarMůže mi někdo říct, na jakej zku.venej televizi to běží, že je zase blackout...? A může mi někdo říct, proč vždycky na Islanders necháváme domácí hráče jezdit si do našeho pásma, jak se jim zlíbí? A ještě chci vědět, co to tam předváděl Bouillon při tom góle a koho tam vlastně chtěl bránit...? Děkuji.
 
AvatarReakce na příspěvek:Bohužel, to byl gól shit happens, štve mě. Zvlášť po Ryderově typickém PP gólu. Subban nějaký nejistý. No já věřím, že je dáme, máme na to.
 
22.03.2013 00:33 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
v útoku hrajeme pěkně...ale v obraně to celkem vázne, takovejch protiútoků co jim dovolíme...ovšem Tavares to vymyslel pěkně. Asi každej od něj očekával přihrávku. Bohužel pro nás....každopádně pro diváka je to pěknej hokej
 
AvatarReakce na příspěvek:Pokud budeme zahazavat takové příležitosti, jako je 3 na 1 a ještě po té zbytečně a lacině inkasujeme, tak to bude velký boj... Hokej je to nějaký bez zápalu, zatím mě to nebaví, jestli je to tím poloprázdným hledištěm...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jsi nějak zrexovatěl! smajlik Jak říká Mariana, v brance potvrzen Poulin, což je dobrá zpráva. Před zápasem byl brief practise, takže Michel snad jasně hochům naznačil jak na ně, takže já beru jen dva body.
 
21.03.2013 21:01 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatartip 1:5
Careyho připraví o shoutout Markovsmajlik
 
21.03.2013 20:46 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Reakce na příspěvek:na druhou stranu, jednou to musíme zlomit, ne? smajlik proč ne dneska? navíc by neměl chytat Nabokov, kterej vychytal obě letošní výhry. I když to není jenom o brankáři...
 
AvatarReakce na příspěvek:Kdepak, Islanders to na nás umí a i tentokrát to potvrdí...
 
Avatartipuju výhru o dva góly a né že ne ;)
 
21.03.2013 17:00 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarJeden bod jo
21.02.13 3:4p
 
AvatarJeff Marek via twitter: (A proposed deal from a few years ago): Carey Price, P.K. Subban (or Ryan McDonagh, Tampa’s choice), Max Pacioretty and a 1st round pick for Vincent Lecavalier. Marek said the Tampa Bay ownership nixed the trade.

To by byla paráda:))) Dneska to bude boj, doufám, že je konečně porazíme, i když bych bral i bodík...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Islanders
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 08.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak Toronto zase v hajzlu...smajlik. Nikdy by mě nenapadlo, ... | více
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík