Nejhorší výměna od trejdu Roye? Dost možná.

30.06.2016, 12:48 | Aktuální téma |  Tomáš Bečka
 

Jen co týmy Montrealu a Nashvillu ohlásily výměny svých elitních zadáků, strhla se nejen na sociálních sítích vlna diskuzí, kdo na tomto trejdu vydělal. A drtivá většina novinářů či expertů ze zámořských médií se shoduje na faktu, že generální manažer Canadiens Marc Bergevin posvětil nejhorší výměnu od doby odchodu Patricka Roye do Colorada Avalanche v roce 1995, kterou vyjednal tehdejší šéf Réjean Houle.

Například Brendan Kelly z Montreal Gazette ve svém článku napsal. „Shea Weber je skvělý, skvělý hráč. Ale je skoro o čtyři roky starší než Subban. A z Weberova kontraktu stále zbývá 10 let. Počítejte. Na konci vypršení smlouvy mu bude čtyřicet jedna a stále bude pobírat 7,9 milionu dolarů ročně (čímž se ušetřil pouze 1 milion), ledaže by dříve ukončil kariéru. Ale až vyprší Subbanův kontrakt, bude bývalému hráči Habs pouze třiatřicet."

Velice přesvědčivé argumenty pak přidal Andrew Berkshire na stránkách sportsnet.ca. „V éře sociálních medií je tendence zveličovat velké přestupy hráčů, okamžitě prohlašovat, kdo na výměně vydělal a kdo naopak ostrouhal. Přístup „počkejme a uvidíme" se zdá být jako moudřejší a ukazuje to vaší vyspělost.

Ne však v tomto případě."

Takto začal zámořský novinář svůj sloupek o tom, proč je přestup Subbana do Nashvillu tím nejhorším v historii Canadiens. Berkshire se samozřejmě nejprve zaměřil na věk obou hráčů a jejich kontrakty, stejně jako Kelly z Montreal Gazzete. Pak ale přistupuje k důvodům, nad kterými je taktéž důležité se zamyslet.

„Žádný jiný hráč v NHL nehraje s pukem tolik minut za zápas jako Subban. Naopak Weber je v této statistice až hluboko - na 216. pozici z 256." Co se týče zapojení do hry a podpora útoku, v tom má Subban jasně navrh. I v dalších ohledech bývalý kapitán Predators velice zaostává za číslem 76. Pouze Erik Karlsson z Ottawy Senators obstojí ve srovnání se Subbanem. Tito dva totiž vyprodukují pro svůj tým nejvíce gólových šancí. Nashville se nyní může spolehnout na podporu nejen od Josiho, ale i od nově příchozího beka z Canadiens. Kdo ale výrazně podpoří ofenzivu Montrealu ze zadních řad, je otázkou.

„Subban má skvělý přechod z obranného pásma do útočného a výbornou kontrolu puku, čímž se v tomto ohledu řadí k elitě celé ligy. V této činnosti není Weber nijak speciální, protože často spoléhal na Romana Josiho," uvedl Berkshire další důvod. Stejné hodnocení, tedy v neprospěch Webera, najdeme i u dalšího bodu, a to získání puků v obranné třetině. Zatímco Subban vládne statistikám o vyhrané kotouče ve vlastním pásmu, Shea Webber se krčí až na 202. místě, mezi Braydonem Coburnem a Jackem Johnsonem.

„Dokonce i v něčem tak jednoduchém jako je přesnost přihrávek sfoukne Subban svého nástupce," nebere si servítky. „Subban je možná nejlepší obránce ve hře s pukem v celé NHL za poslední čtyři roky."

A dále pokračuje: „Teď se Weber přesune od velice talentovaného Josiho k osmatřicetiletému Andreji Markovovi, který rozhodně není tak rychlý. Vlastně ani jeden z těchto dvou obránců na tom není s pohybem nijak dobře, vypadá to jako recept na katastrofu," vzal si reportér Sportsnet na mušku i Weberovu obratnost v porovnání se sedmadvacetiletým rodákem z Toronta.

V článku Andrewa Berkshira samozřejmě přišla řeč i na platové porovnání obou beků. „Tento trejd je naprosto nevyrovnaný a je vůbec těžké uvěřit, že k němu došlo. Canadiens sice ušetřili 1,14 milionu dolarů pod platovým stropem, ale zavázali se staršímu hráči a ještě ke všemu na další čtyři roky navíc. Weberovi celkově zaplatí 54 milionu do jeho jednačtyřiceti let. Zatímco Subban by vyinkasoval jen 58 milionu do věku třiceti tří let."

„Vyhrál Norri Trophy a byl nominován na další. Byl nejlepším bruslařem Canadiens za posledních pět let. Minulou sezonu byl jejich nejužitečnějším hráčem, zatímco většina hráčů tápala, dodržoval špatné instrukce trenéra a to i navzdory, že utrpěla jeho hra - a stále byl nad to nade vše povznesený. Byl milován Elisou Beliveau (manželka Jeana Béliveau, poznámka autora) a také si získal srdce města." To jsou poslední slova Berkshierova článku, která ve zkratce vystihují působení energetického obránce v barvách Habs.

I samotní občané z Montrealu jsou zdrceni. Subban si totiž získal fanoušky i díky svým charitativním počinům. „To nemůže být pravda," řekla sociální pracovnice dětské nemocnice v Montrealu. „Hodně dětí zde dneska bude brečet," dodala. „Není to pouze o darech, kterými přispěl. Pokaždé se zde objevil neohlášeně, budoval si vztahy s dětmi a rozzářil jejich životy. Byl pro ně bůh," ocitoval server sportsnet.ca slova zaměstnankyně montrealské nemocnice.

Weber možná bude lépe vyhovovat trenéru Therrienovi nejen po lidské, ale i po hokejové stránce, ovšem jedno je jisté: Weber se nikdy nevyrovná v oblíbenosti, kterou si P.K.Subban v Montrealu vybudoval.

A takto se rozloučil P.K.Subban s fanoušky Canadiens přes jeho twitterový účet.


foto: globalnews.ca

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Naprostý souhlas!
 
AvatarKdo se s kým hádá? smajlik Normálně se bavíme, diskutujeme. Jsem rád, že tady je nový diskutující (pokud jsi tady zavítal už v minulosti a já si toho jen nevšiml tak se omlouvám).

1. MB neznám, neznáme ho nikdo. Ale myslím si, že čtu o Habs toho hodně, mám taky i nějaké klepy zevnitř organizace, takže nějaký obrázek o něm mám a názor po tomto trejdu jen tak nezměním. Majitel ví prd, dal důvěru do ruk Bergevinovi a pak mu asi nebude říkat toho vyměn, toho nevyměn. A ještě k MB a jeho egu. Je to už trošku drsnější spekulace, ale je docela velká náhoda, že všichni nejlepší kámoši Subbyho z týmu šli během roku taky pryč... Na mysli mám DSP a Weisyho.

2. Weber je top bek a ti na UFA nejsou, to je jasné, ale já už tak před půl rokem, kdy se o trejdu začalo mluvit, že Subbyho trejdovat jedině za Karlssona nebo Doughtyho. Tzn. stejně špičkové beky v jeho věku, ve všem ostatním je něco navíc. A to, že bych já raději trejdoval s Edmontonem je docela rozšířený názor, měli bychom útok snů vyřešený na deset let. Weber je špička, ale je tam to ale a není jich málo. Bohužel, se vší úctou k němu.

3. souhlasím, ale do jaké míry ty problémy byly nebo nebyly a jestli se daly vyřešit my nevíme. Dle Subbyho s ním nikdy nikdo o něm jakožto o člověku a jeho osobnosti a chování za těch šest let nemluvil. Takže na mě to spíš působí jako ano on se chová jako idiot, tak máme konečně záminku ho vyměnit, médiím řekneme jak je to špatný teammate, nebrečí Therrienovi na rameni půl hodiny po každém prohraném zápase a vůbec se k nám nehodí. Co bychom ten problém řešili, raději ho vyměníme za staršího a horšího beka a před médii budeme za borce protože jsme přece udělali Habs lepším týmem a postupně budeme odhalovat špínu (tak jako to Bergevin po trejdu postupně dělal). Takhle to působí na mě.

4. přišlo mi, že jsi naznačoval, že za to může on. Dle mého za to mohla absence Caryho a špatné výkony dalších dobře placených hráčů Habs. Bordel v kabině to mohl být taky, ale to jsme zpět u bodu 3.
 
21.07.2016 13:41 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Trošku jsi to mé vyjádření překroutil, ale já tu nejsem od toho abych se s někým hádal.

1 ) MB asi neznáš natolik aby jsi mohl tvrdit, že Subbana trejdnul kvůli svýmu egu. Posvětil to majitel a víc nás zajímat nemusí.

2)Hráče jako je Weber težko najdeš na UFA nehledě na to, že by takový hráč chtěl podepsat u nás. Navíc najít na něj v tu chvíli místo pod stropem je taky umění.

3)Nemluvím o zbavování se Subbana jako o problému, jasně že ho bude chtít 28 mužstev v lize. Bavím se o tom, že když ti dělá bordel v kabině takováhle hvězda na longterm - pak je to problém. Není to prostě to samý jako když to dělá Radulov.

V tom vidím zakopaného psa...Subban si mohl v kabině se svou vyjímečnou mentalitou dovolit ledasco.
Se svoji smlouvou v kapse ,komunitou za zády a svobodou na ledě... ostatním se to líbit nemuselo. That´s it.

4) Netrvdím že Subban hrál tužku nevím kde jsi na to přišel. Tvrdím, že mohl být příčinou toho úpadku ke konci sezony. Byť se mohl na ledě přetrhnout.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já souhlasím, my do toho nevidíme a problém tam asi byl. Ale stejným veřejným tajemstvím jako problémy v kabině byl i fakt, že MB neměl Subbana nikdy rád a prý mimojiné i těžce nesl, že dostal v arbitráži tak vysoký contract. A uražené ego takového chlapa jako je MB je věc, přes kterou se on nepřenese. A bylo v tom víc věcí, strašně mu vadilo, že byl loud mimo led, Therrienovi zase vadil herně, do toho ty další dost směšně prohlášení Bergevina o tom jak má rád hráče, kteří nejsou happy po porážce a podobné kecy. Neříkám, že v tom byl Subby nevinně, ale od počátku měl startovní čáru jinde než ostatní. A tímto pohledem je pak asi trejd logickým řešením, to uznávám, ale vinu dávám většinově managementu a trenérům, že takového hráče nedokázali zvládnout. Viz i rozhovor Subbyho pro SN, že s ním nikdo na šest neměl rozhovor o tom jaký je jak se chová atd. Prostě pro mě Bergevin je bezpáteřní blb, o Therrienovi nemluvě. Bohužel je budu muset snést dále, oni mi klub nevezmou.

Jestli jsme s Weberem dopadli dobře se ještě uvidí. Jsou tady ty dokola omílané fakt jako věk, smlouva, menší hokejová kvalita atd které z toho trejdu pro nás takový kauf nedělají. A jen kvůli kabiny se dají trejdovat nebo na UFA trhu kupit levnější hráči se stejným efektem. Já osobně když už trejdovat Subbyho tak s Edmontonem a měli jsme raději vzít tu nabídku, kde figuroval 4. pick a další hráči.

Že jsme po skvělém začátku začali hrát tužku rozhodně nebylo vinou Subbana, kde jsi na to přišel? On byl náš nejlepší hráč v té bídě, kde byli marní Pleky, Max a Markov? Nemluvě o marných koučích, kteří nebyli schopni nic vymyslet na PP atd....

Mluvíš o zbavování se Subbana, to z něj děláš nějakého spratka a problémového těžko trejdovatelného hráče, kterého jsme skoro museli ostatním GM nutit smajlik Nic nešlo do médií, nic nebylo jisté a vše bylo jen v míře spekulací. Takže jeho hodnota byla a je pořád obrovská.

Co pořád máte s Rewayem jakožto s problémovým hráčem? On je ten nejmenší problém, kdoví jestli vůbec někdy oblékne CH dres a když by náhodou začal jen naznačovat nějaké problémy, tak se jde fofrem "ohřát" do St. Johns.
 
20.07.2016 11:28 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarCo se tradu Subbana / Webera týče. Napsáno už bylo mnoho. Stojím za tím, že to bylo nejspíš nutné. Můžeme tu brečet a opěvovat kvalitu toho a toho hráče ale do kabiny vidí nejlépe trener a manažer. Dost výmluvný rozhovor po sezoně s Plekym,po kterém už jsem tušil že něco podobného nastane. Zmínil se v něm o tom, že je třeba učinit nějaké změny a na otázku jaké změny odpověděl, že ty změny musí učinit manažer. Z čehož jasně vyplívá že změnit lajny / trenera / taktiku zřejmě nepomůže......v kabině je potřeba vyčistit vzduch.
Taky není náhodou že do půlky sezony všechno šlape vedeme ligu a pak total kolaps. Přece se najednou nezmění situace tím, že trener špatně staví lajny nebo mění taktiku. Tam se prostě muselo stát něco zásadního co změnilo ten team spirit.

S Weberem jsme ještě dopadli dobře. Subban to měl nejspíš spočítáno už dopředu a je dobře že to přišlo před sezonou a ne v pruběhu další- nejspíše zpackané. Bergevin má aspoň koule s tím něco udělat a dost možná kdyby to neudělal stojí nás to několik sezon a z týmu průchoďák aneb " Kdo se se Subbanem snese zůstává, kdo ne je frustrovaný a hraje tužku po sezoně se pakuje".

Weber je lídr a přesně postava do kabiny,která Montrealu roky opravdu roky chyběla.
Subbana mám rád a hezky se na něj kouká, ale bohudík hokej je týmová hra. Ono zbavit se problému v kabině když jde o takovéhoto hráče není jednoduché....Radulov a Réway jsou taky problémoví, ale ty lidově kopnout do prdele/posadit není žádný problém.
 
AvatarReakce na příspěvek:Mě zase až tak vyloženě neštval, hrál nepříjemně svojí hru, ale že by mě zase až tak zvedal ze židle to zase ne. Možná to je i tím, že už repre pár let zas až tolik nežeru. Takže já si jeho přítomnost umím obhájit jak jsem říkal a nemám s tím zase až takový problém (samozřejmě pokud bude makat, bude produktivní a promění ty svoje předsezonní řeči v realitu, to je jasné).
Nebo čím konkrétně tě tak naštval? Napadá mě nejvíc Rachůnek-Artuchin incident, kde on sice nefiguroval, ale pak si tam s ním plácal jak pěkně nebožtíka Rachnu sundal.
Hokejově je to otázka vždycky u každého, nejen u Radulova. Bude zajímavé, jak to MT dá do kupy. Pokud do sezony půjde s tím, že nebude chtít dělit první lajnu Max-Chuck-Gally tak možností moc není. Otázkou je jak jej snese Pleky, ale svoje s ním určitě odehraje, otázka je jak jim to půjde.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já tomu, co píšeš, rozumím, přesto tenhle hráč pro mě byl a je "odpadem", z jehož chování na ledě se mi vždy zvedal žaludek! Stejně tak bych reagoval na bezmozka Lucice, kdyby se u nás náhodou objevil... Tohle jsou prostě věci, které přece nemůžeš omluvit tím, že tedy zrovna hraje za nás, tak na to zapomenu. A navíc - nejsem vůbec přesvědčený o tom, že hokejově pro nás bude takovým přínosem, jak se všemožně píše...
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak ty s ním očividně máš nějaký větší problém smajlik , já ho samozřejmě taky nesnášel, když hrál za USSR proti nám (jako jiného soupeře ho ani neznám, KHL nesleduju) a ta anabáze v Nashvillu, jasně, to byla kravina a velká chyba. Zase se o tom nebojí mluvit, uznal chybu a to, že se po těch letech zase vydává do NHL něco znamená. Očividně je na prachy, to mu plusové skore nepřidá, ale kdo není. Nicméně vzal jednoletý contract, pro nás poměrně low risk, má vůli něco v NHL dokázat, do toho ta jeho obliba v Quebecu (aspon o ní mluvil v návaznosti na juniorské léta kdy hrál pod Royem za Quebec Remparts) a co si budeme, ofenzivní boost my potřebujeme jako prase drbání a kdo jiný ho má přinést, než hráč jako on? Rozhodně to je u něj pravděpodobnější než letošní UFA agenti Lucic aspo. podepsaní za šílené prachy a long term.
Takže musel jsme se taky naučit si ho oblíbit, jak jsem už řekl historii nemá valnou, je to rus, plno eskapád plus nelichotivé zážitky s ním jako se soupeřem v repre, ale dokážu si ho dobře představit jak to bude za nás bořit a otravovat soupeře kolem. 20-25 golů a 50 bodů snad nebude problém. Jen se bojím jeho morálky, ale snad ani on nechce zase po roce zpátky do Ruska, kdyby to nevyšlo a taky se bojím Therriena jak na něj bude reagovat on. Zazdít ho jako Semina si snad nedovolí, ale u něj jeden nikdy neví. Tak snad mě nezklame.
 
AvatarReakce na příspěvek:Zajímavé video, oba díly toho rozhovoru jsi asi taky viděl předpokládám. Nevím u vás ostatních, ale mě ten trejd pořád sere.
 
15.07.2016 15:37 | reagovat
Behač31 | floklima@seznam.cz
http://nhl.cz/nechte-si-subbana-radil-analyticky-expert-habs-a-prisel-o-praci/5010058
Fakt nechápu
 
15.07.2016 13:45 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
A omlouvám se za tapetování, nebylo to úmyslně.
Jestli ty navíc, můžete smazat.
 
15.07.2016 13:39 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:A nebo to při své břitké inteligenci nepochopil.
Pár hráčů (i s ačkama a céčkama na dresu) se mu pokoušelo vysvětlit co je to tým a byla z toho několikrát rvačka na tréninku. Na to už jste zapomněli jak se choval k ostatním?
A on je(teda ten tým) nikdy moc daleko nedotáhl. I letos budeme spoléhat na Careyho a né na Webera.

Ten rozhovor o Markovi, to byla na mě až moc velká slaďárna, ten reportér se ho ze začátku pokoušel usměrnit a pak už jen trpěl a čekal na konec.
A PK si vyléval srdíčko a tohle má z těch dobročinných akcí, přesně ví co bude platit na lidi
a jak je na vás vidět, platilo.
Vy si ho příliš idealizujete, naplno - já jsem za Webera za něj moc rád. Ale zas mi hodně dobrý pocit kazí ten Radulov.
 
15.07.2016 13:38 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:A nebo to při své břitké inteligenci nepochopil.
Pár hráčů (i s ačkama a céčkama na dresu) se mu pokoušelo vysvětlit co je to tým a byla z toho několikrát rvačka na tréninku. Na to už jste zapomněli jak se choval k ostatním?
A on je(teda ten tým) nikdy moc daleko nedotáhl. I letos budeme spoléhat na Careyho a né na Webera.

Ten rozhovor o Markovi, to byla na mě až moc velká slaďárna, ten reportér se ho ze začátku pokoušel usměrnit a pak už jen trpěl a čekal na konec.
A PK si vyléval srdíčko a tohle má z těch dobročinných akcí, přesně ví co bude platit na lidi
a jak je na vás vidět, platilo.
Vy si ho příliš idealizujete, naplno - já jsem za Webera za něj moc rád. Ale zas mi hodně dobrý pocit kazí ten Radulov.
 
15.07.2016 13:38 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:A nebo to při své břitké inteligenci nepochopil.
Pár hráčů (i s ačkama a céčkama na dresu) se mu pokoušelo vysvětlit co je to tým a byla z toho několikrát rvačka na tréninku. Na to už jste zapomněli jak se choval k ostatním?
A on je(teda ten tým) nikdy moc daleko nedotáhl. I letos budeme spoléhat na Careyho a né na Webera.

Ten rozhovor o Markovi, to byla na mě až moc velká slaďárna, ten reportér se ho ze začátku pokoušel usměrnit a pak už jen trpěl a čekal na konec.
A PK si vyléval srdíčko a tohle má z těch dobročinných akcí, přesně ví co bude platit na lidi
a jak je na vás vidět, platilo.
Vy si ho příliš idealizujete, naplno - já jsem za Webera za něj moc rád. Ale zas mi hodně dobrý pocit kazí ten Radulov.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak celkem obdivuju, jak ses rychle s Radulovem srovnal - to já nedokážu... A i kdyby byl u nás tahounem, tak já prostě jeho působení v našem dresu nepřekousnu, ten člověk je pro mě svým chováním a vystupováním na ledě (v soukromí ho neznám...) prostě absolutně nepřijatelný! Diváci na soupeřových stadionech bučeli na Subbana, teď budou mít jiný objekt...
 
14.07.2016 10:18 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarLittle deserve love for Marky! http://www.sportsnet.ca/hockey/nhl/markov-huge-influence-career-subban/
 
Avatarhttps://www.youtube.com/watch?v=Sa9AGQHRj0s

hodně dobrý rozhovor.

Oni s ním měli nějaký problém a nikdy mu nic neřekli, to je fakt mazec. Jak říkal Theo, Subby je dobrák, ale naším vedením nepochopen.
 
12.07.2016 01:14 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:No to je teda vyjádření - jestli pravdivé tak si MB strašně nabíhá na vidle - to by znamenalo, že MB i MT měli jen velký ega a nesnesli někoho, kdo se nepotřebuje přetvařovat a je prostě svůj - jako PK. Jestli je posílal PK občas trochu do hajzlu, tak je na druhou stranu jejich chyba, že nedokážou si věci jako zkušenější chlapi nebrat tolik osobně. No. Budu PK fandit u Preds a Sheovi u Habs. Ale smrdí to uraženou pýchou pohlavárů / jestli to není kachna,)
 
12.07.2016 01:14 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:No to je teda vyjádření - jestli pravdivé tak si MB strašně nabíhá na vidle - to by znamenalo, že MB i MT měli jen velký ega a nesnesli někoho, kdo se nepotřebuje přetvařovat a je prostě svůj - jako PK. Jestli je posílal PK občas trochu do hajzlu, tak je na druhou stranu jejich chyba, že nedokážou si věci jako zkušenější chlapi nebrat tolik osobně. No. Budu PK fandit u Preds a Sheovi u Habs. Ale smrdí to uraženou pýchou pohlavárů / jestli to není kachna,)
 
11.07.2016 22:33 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Bohužel četl.. Jestli je toto jediný důvod, proč ho vyměnili, tak ať si pořádně vychutná to křeslo, protože tam už moc dlouho nebude..
Jestli to má být vysvětlení pro fanoušky a důvod je jiný, tak to bych chtěl vidět toho, kdo to vymýšlel, protože tohle je pitomost...

Jinak PK prý dále bude spolupracovat s Montrealskou nemocnicí, hodně se o tom mluvilo, jak to skončí a prý bude pokračovat.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já souhlasím, taky si nakonec Radulovův příchod pochvaluju a i se na něj těším. Jen ten kontext fakt nevyznívá pro nás dobře. Nesnášel jsem ho, ale když bude hrát za nás, tak si ho myslím oblíbíme všichni (pokud se vyvaruje excesů).
Fucale v juniorce úspěchy měl, to je fakt, ale v dospělých to ještě nepotvrdil. Jasně, těžko soudit po prvním roku, ale já nějak nevím, moc to z něj necítím. Kéž bych se mýlil.

Tohle jste četli? bohužel mi to tady nejde vložit, tak to uvidí jen uživatelé fb co mají Comolete hokcey news lajklé.
https://www.facebook.com/CompleteHockeyNews/photos/a.386724884787714.1073741826.386711284789074/924117214381809/?type=3&theater


Tak trapné až se z toho člověku chce brečet. Nikdo jsme ho neviděli se po prohře usmívat, v rozhovorech byl vždy vážný. A že má nějaký soukromý život, kde práci hází za sebe? Nebo má po prohnaném regular zápase někde na Floridě každému brečet na rameni? Co jeho miláčkové Markov, Pleky nebo Max, kteří umí potáhnout leda v regularu a v PO nikdy nic nepředvedli? Je to fakt ubožák.
 
11.07.2016 14:29 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:Jo myslím i Rewaye bo právě nejvíc on a Radulov jsou typy hráčů kteří chtějí co nejrychleji a nejsnáze přeskočit v hierachii týmu a udělaj pro to cokoliv. A když už jednou v kabině budou, tak tam nějaký vliv budou mít taky.

Subban, ego a dýchání pro tým? V době filmu o Winter classic tady padla zmínka, že tam je z naší strany trochu moc Subbana a že se dost věnuje šití oblečku pro sebe na tuto příležitost. Ten co dýchá pro tým a tuží partu by je vzal ke krejčímu všechny a pro každého svého spoluhráče ušil obleček speciální podle jeho přání. Jenže v tomhle případě by to musel být obleček podle PK a ne to co si přáli ostatní.
A tak jsem ho viděl i na ledě.
To jak sebral puk za bránou, všechny vyhnal dopředu a začal kličkovat. Žádný kombinace se spoluhráči, koukej jak to utrhnu sám a pak mě obdivuj.
To že dělal ze spoluhráčů diváky je dýchat pro tým?
A v celý lize už to znali a kolikrát tohle posral a dostali jsme z toho góla? Třeba i za vyrovnaného stavu.
Vyjímečný hráč, ale naprosto nekolektivní, netýmová povaha. On není vůdce on je narcis.
Jestli ho dokáže Laviolette začlenit do kolektivu, maj to dobře poskládaný a můžou vyhrát i SC, ale silně o tom pochybuju.
 
10.07.2016 23:23 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:občas se stane přehmat GM - ale bez důvodu nevyměníš hráče jako PK / po uzavření docela ok smlouvy... Rozhodně ne kvůli MT / a abys byl pro smích. Radulov byl vždycky nestabilní, ale taky - na ledě uměl nechat duši (a někdy pár zubů svých nebo soupeře). Byl to rapl, ale podle mě nejlepší útočník k dispozici. MB se rozhodl riskovat a ví, že dal hlavu na špalek, ale prostě chce uspět a nemá moc na výběr - proměna kádru trvala moc dlouho / a nehrajeme tak špatně jako dřív Pitts, Hawks nebo Edmonton, abychom měli jeden n.1 draft za druhym:(

A co víte o Fucalem? Jsou k tomu nějaké články? Dovedl juniorku Kanady ke zlatu, to by musel přijít o nohu, aby byl po jednom kempu odepsaný.
 
10.07.2016 22:54 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ano, neni to 100%ní, ale to, co pod tím řekl Pacci, to je pravda, to, že se s Paccim nemuseli je naprosto známá věc. Nedivil bych se, kdyby bylo i toto. :/ Já mám PKje hrozně rád, nedám na něj dopustit, ale jestli je to pravda, tak už dává smysl ten trejd
 
AvatarPK supposedly said....
nevím, moc mi to k němu nesedí, podle mě to je kravina.
 
10.07.2016 21:54 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:http://www.gohabsgo.com/2016/07/02/disturbing-details-emerge-on-why-subban-was-traded/

Zde.. Netvrdím, že to je 100% pravda, ale jestli je, tak to pak vše dává smysl.
Ano, brankáři jsou ošemetní, ale doufal jsem víc no :/ přeci jen se říkalo, že jednou bude jeden z nejlepších v NHL :/
Jinak Weber bude mít příští sezonu na dresu Ačko s Gallym, Plekym a Markovem, ale myslím si, že to už stejně všichni víte :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Mezi trucku počítáš Rewaye? Ten bude prosím tě rád, že si u nás tukne v NHL, natož aby měl čas a příležitost trucovat. Zase ale musím říct, že hraje dobře a asi fakt chce něco dokázal, protože bude hrát prozatím na farmě a v Evropě už jméno má a v KHL by měl mnohem víc prostoru a peněz. To mu zase upřít nejde. Ted už je na něm, aby něco ukázal na ledě.

Složitost povahy byla další věc připisovaná jako důvod trejdu Subbyho, ale je to další debilní argument. Na to přivede Radulova, ne vůbec není celé lize pro smích.

Jaký bude Weber mentor se ještě uvidí, nikde není psané, že on vychoval v Nashvillu Josiho, Ellise aspol.

Subban možná má velké ego, ale pro tým na ledě dýchal a nechal tam vše. A to hlavně v PO, což nejde říct až na vyjímky o nikom z našeho týmu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Kde jsi to četl? To se mi nezdá, většinu toho od odchodu Gorgese Subby odehrál s Markovem a silně pochybuju, že by jej takhle shodil. On, který Markova vždy až uctíval.

Ano, Fucale bohužel vypadá, že je done a nikdy z něj nebude v NHL jednička. To je ale už golmanů běžné, tam draftové pořadí moc nerozhoduje. Jsme jej měli do Edmontonu poslat, dokud byl zájem.
 
10.07.2016 12:47 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Sice si budu muset změnit ikonku tady na fóru, ale zkráceně - myslím, že pokud by to trochu šlo, tak na Subbana vsadíme, nezbavíme se ho jen kvůli tomu,že MT ve své situaci, kdy má před sebou buď dobrý start do sezóny, nebo vyhazov, by nebyl rozhodujícím faktorem pro výměnu s Careym nejtalentovanějšího hráče. Pokud měl PK podobné problemy i se spoluhráči, tak podle mě vedení museli zkusit všechno...

Druhá věc - Shea. Sice starší, ale pro mě se Sedinovci, Jágrem a možná Luongem jeden s nejrespektovanějších a nejpracovitějších hráčů v současné NHL - a také je z nich stále nejmladší. Rozhodně to mohlo dopadnout hůř.

Radulov je podle mě největší ofenzivní posila od dob AK 47. Zároveň interview s Alexem působí dost sympaticky a já prostě MB pořád jako GM věřím (jen má přehnanou trpělivost s MT - ale na druhou stranu, s kým jsme měli za poslední léta tolik bodů?). K tomu podpis Shea má zase větší smysl - může pomoci Alexovi, může pomoci se rozjet všem bekům co máme a co talent mají - viz Bealieau, Sergachev, Pateryn.

K tomu když nám doroste (u McCarona to zní vtipně) talent v útoku - Reway, McCaron, Scherbak, Audette, Carr a ustálí se forma De La Rosy a Andrighetta...máme se na co těšit - Timmins a Martin Lapointe jsou podle mě muži na svém místě.

Jen je mi líto jestli se nechytl úplně Fucale což pro mě je stejně talentovaný brankář jako Carey. I když v záloze je Hawkeye,)

PS takže teď držet palce subbymu v Preds, což byl tým který jsem měl na západě vždy s Vancouverem hodně rád,)

 
10.07.2016 10:53 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:A propos Reway, proč teda když sme měnili Subbana kvůli složité povaze, tak si hned místo něho přivedeme další dva s velmi složitou povahou? To teda fakt nechápu. Tolik potencionálních trucek nemá v týmu nikdo.
Podíval jsem se na toho Sergacheva a mně se teda dost líbí. Prvotní zděšení z ruského obránce draftovaného v 1.kole je pryč.
Úvaha proč Weber za Subbana:
Fšichni brečíme, že za pár let bude Subban daleko lepší, ale Weber je daleko lepší mentor než Subban, takže za pár let se on sice zhorší, ale může vychovat takové dva, tři nástupce, kteří to bohatě vynahradí.
V Nashvillu to dokázal a vůdčí a mentorské schopnosti se časem neztrácejí ba naopak.
Tohle se od Subbana čekat nedalo a nedá, ten přes své ego ani nevěděl s kým při zápase hraje ve dvojici.
 
10.07.2016 10:53 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:A propos Reway, proč teda když sme měnili Subbana kvůli složité povaze, tak si hned místo něho přivedeme další dva s velmi složitou povahou? To teda fakt nechápu. Tolik potencionálních trucek nemá v týmu nikdo.
Podíval jsem se na toho Sergacheva a mně se teda dost líbí. Prvotní zděšení z ruského obránce draftovaného v 1.kole je pryč.
Úvaha proč Weber za Subbana:
Fšichni brečíme, že za pár let bude Subban daleko lepší, ale Weber je daleko lepší mentor než Subban, takže za pár let se on sice zhorší, ale může vychovat takové dva, tři nástupce, kteří to bohatě vynahradí.
V Nashvillu to dokázal a vůdčí a mentorské schopnosti se časem neztrácejí ba naopak.
Tohle se od Subbana čekat nedalo a nedá, ten přes své ego ani nevěděl s kým při zápase hraje ve dvojici.
 
10.07.2016 10:53 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:A propos Reway, proč teda když sme měnili Subbana kvůli složité povaze, tak si hned místo něho přivedeme další dva s velmi složitou povahou? To teda fakt nechápu. Tolik potencionálních trucek nemá v týmu nikdo.
Podíval jsem se na toho Sergacheva a mně se teda dost líbí. Prvotní zděšení z ruského obránce draftovaného v 1.kole je pryč.
Úvaha proč Weber za Subbana:
Fšichni brečíme, že za pár let bude Subban daleko lepší, ale Weber je daleko lepší mentor než Subban, takže za pár let se on sice zhorší, ale může vychovat takové dva, tři nástupce, kteří to bohatě vynahradí.
V Nashvillu to dokázal a vůdčí a mentorské schopnosti se časem neztrácejí ba naopak.
Tohle se od Subbana čekat nedalo a nedá, ten přes své ego ani nevěděl s kým při zápase hraje ve dvojici.
 
10.07.2016 10:53 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:A propos Reway, proč teda když sme měnili Subbana kvůli složité povaze, tak si hned místo něho přivedeme další dva s velmi složitou povahou? To teda fakt nechápu. Tolik potencionálních trucek nemá v týmu nikdo.
Podíval jsem se na toho Sergacheva a mně se teda dost líbí. Prvotní zděšení z ruského obránce draftovaného v 1.kole je pryč.
Úvaha proč Weber za Subbana:
Fšichni brečíme, že za pár let bude Subban daleko lepší, ale Weber je daleko lepší mentor než Subban, takže za pár let se on sice zhorší, ale může vychovat takové dva, tři nástupce, kteří to bohatě vynahradí.
V Nashvillu to dokázal a vůdčí a mentorské schopnosti se časem neztrácejí ba naopak.
Tohle se od Subbana čekat nedalo a nedá, ten přes své ego ani nevěděl s kým při zápase hraje ve dvojici.
 
09.07.2016 17:03 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Četl jsem, že měl rozhovor a tam se ho ptali, co na to říká, že Norris trophy vyhtál Doughty a on na to: Nojo, má to o hodně jednodušší, kouknětě na jeho tým a co mám kolem sebe já.
Jestli takto mluvil o spoluhráčích, neni divu, že ho moc rádi neměli.. :/

Jinak camp se prý náramně povedl Sergachevovi, Hudonovi, Rewayovi a McCarronovi.
Naopak pohořel Fucale.

MB prý už končí s obchodováním a podpisům (z jeho strany, když zavolá někdo jiný, tak to jo), takže si nemyslím, že se ještě něco zrodí.

Už aby to začlo :)
 
09.07.2016 17:03 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Četl jsem, že měl rozhovor a tam se ho ptali, co na to říká, že Norris trophy vyhtál Doughty a on na to: Nojo, má to o hodně jednodušší, kouknětě na jeho tým a co mám kolem sebe já.
Jestli takto mluvil o spoluhráčích, neni divu, že ho moc rádi neměli.. :/

Jinak camp se prý náramně povedl Sergachevovi, Hudonovi, Rewayovi a McCarronovi.
Naopak pohořel Fucale.

MB prý už končí s obchodováním a podpisům (z jeho strany, když zavolá někdo jiný, tak to jo), takže si nemyslím, že se ještě něco zrodí.

Už aby to začlo :)
 
AvatarJsem taky spíš nakloněn k Mírovému názoru, těším se na tuto sezonu jako na každou, hokej mi chybí aktivně i pasivně, ale je to spíš zvědavost a vzrušení jako z každé nové sezony NHL než natěšenost po skvělém létu a po posilách Habs. Nevím co od toho čekat.

Matěj má pravdu, jedeme v tom All in, naše SC window, které je spojeno samozřejmě s primary years Caryho, už je za polovinou, takže ano, šel do toho po hlavě, ale dopadnou to může všelijak. Vyhrávat budeme, ale jestli to bude stačit na výsledek v PO? Kdoví.

Matty, zapomněl jsi na Gallyho přece. To je náš draft steal. Aspon něco smajlik

Hele jak to je s buyoutem? Když už v tom jsme All in, tak co vyplatit DD? Mám ale pocit, že my už vykupovat nemůžeme.
 
AvatarReakce na příspěvek:Zapracovávání našich mladých, a myslím, že se vždycky nějací nadějní na farmě našli, je dlouhodobě naším největším průserem a pak to dopadá tak, že většina z nich už u nás není... V horším případě to pak dopadne tak, že se absolutně nesmyslně a nepochopitelně zbavíme hráčů jako Subban nebo McDonagh, z čehož už totálně na prášky! Kde jsme mohli třeba s těmito dvěma být za rok, za dva...? A jak píšeš, právě za tuhle dobu nás bude trápit otázka gólmana a podpis několika dalších důležitých hráčů - k tomu všemu Weber s jeho kontraktem a léty...smajlik. Radulova snad ani nezmiňuju, ten zhovadilec v našem dresu, to je pak na deratizaci v kabině - tohle já prostě nepřekousnu! A teď nejde vůbec o hokejovou stránku věci, chováním je to pro mě ztracený případ a pokud byl Subban problém v kabině, co tam bude potom exot Radulov???
Docela mě překvapuje ta informace, že Subban byl tak extrémně neoblíbený i mezi spoluhráči - myslel jsem, že ty roztržky byly epizodky, které dávno vyšuměly a jede se dál... Evidentně tedy ne, mrzí mě to moc, ač jsem měl k jeho hře některé výhrady, tak co si budeme povídat, je to prototyp moderního obránce, který má téměř vše, co má takový obránce mít. Snad jen ta disciplína na ledě mu trochu chyběla, ale od toho tam má být trenér, který ho má umravnit, ale hlavně PLNĚ využít jeho schopností - a to ten mamlas Therrien nikdy naplno nedokázal. Už jenom za to, nepočítaje podělanou sezónu, se měl od nás pakovat už na jaře a ne si ho tu nechávat ještě další rok!
Takže já se až tak na tu další sezónu netěším, spíš jsem tak nějak zvědavej, co z tohoto vzejde...
 
AvatarReakce na příspěvek:Zrovna dnes jsem přemýšlel, že se vlastně na tuto sezónu hrozně těším a to právě proto, že do toho jdeme pohlavě (bezhlavě?). Opravdu vedení udělalo několik kroků, které jsou velmi diskutabilní, ale já vidím, že tam potenciál je velký, podmínka je jediná, opět skvělý Price. Po té věřím, že můžeme předvést v ZČ klidný postup do PO a pak se uvidí. Radulov, nesnáším ho, ale jsem na něj zvědavý, dávám mu rozhodně větší šance než Seminovi. Věřím, že ještě zkusíme vyměnit Jemelina za útočníka a formace by mohly vypadat více než dobře. DD u nás zůstane, tam opravdu není šance... Takže ano, kontroverzí plno, ale ať už to začně...
 
08.07.2016 10:00 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarJá se přiznám, že se na další sezonu těším :)
MB léta učinil tolik kroků jako asi nikdo nečekal.
Některé špatné, některé dobré, některé diskutabilní.
Všechny říkají jedno, jde do toho po hlavě ALL IN! Pokud do 2-3 let neudělá tým úspěch, tak končí. Nic jiného z toho vyčíst nejde!

Proč All in? Kontrakt Careyho končí za dva roky, pak bude muset dát na stůl kontrakt kolem 10 milionů, jinak odejde. Kontrakt Maxe za tři roky konec, nejvíc nezaplacený hráč v lize, pak bude chtít 7,5-8mega ročně.
A druhý pádný důvod, který je pro mě obrovským problémem Habs a to je bídné draftování posledních let (spíš bych nazval bídný development mladých hráčů), který v organizaci absolutně selhává. Z mladých hráčů zatím neroste, co se čekalo (otázka, jestli někdy bude) De la rose se čekalo, že tohle dobou bude plnohodnotná náhrada za Ellera (talentu má mraky, ale nějak to nevychází) Tinordi byl draft úlet (ještě teď se usmívám, jak tady byl pro některé za spasitele obrany:) Nathan se lepší, ale jde to pomaleji než se čekalo, to si přiznejme. Mccarron potřebuje další rok v AHL, to samé Scherbak a jestli na NHL někdy mít vůbec budou? Crisp další úlet na draftu. Hudonovi vedení příliš nevěří...(proč to nevím)
Přiznejme si, kdo z mladých udělal největší díru do světa u Habs NEDRAFTOVANY Daniel Carr, to je hodně smutný příběh, který nutí MB k činům, jako podepsání UFA (plno hráčů na trhu odmítlo hrát za Montreal, namátkou Amíci (Okposo, Backes či Kanaďan Staal) proto musel sáhnout po risku jménem Radulov, který může být průserem, ale taky naprostým bingem.´Jeden rok? (Já to rozhodnutí chápu v téhle situaci)

btw k draftům: Leblanc, ten už radši skončil s hokejem úplně :D

Příchod Kirka naprostý skvost! Škoda, že už od dob Gaineyho se snažíme urvat Robinsona a on rok, co rok odmítá (proč asi:). Snad odchod MT časem přijde.

K výměně PK za Webera, už toho bylo napsáno a řečeno dost. Přiznám se, že snad nikdy jsem si k nějakému trejdu nepřečetl víc článků, blogů a názorů než k tomuto.

Jedno vím jistě. O odchodu PK z Montrealu bylo jisto už letos v lednu. Definitivní potvrzení přišlo na konci sezony při pohovorech s hráči po sezoně. Je to velká škoda, Montreal a trenér Montrealu nedokázali využít jeho potenciál. (Jak mimo let, tak na ledě). Neklapalo tam víc věcí, a proto to dopadlo, jak dopadlo. (Jak vztah s trenéry, s hráči, s vedením) Z dlouhodobého hlediska bez debat prohra pro Montreal. 4 roky jsou 4 roky, tam se nemusíme o čem bavit. Ale Marc, MT a Geoff už asi nechtějí čekat a jdou ALL IN a v tom je Weber, co hledali a pak děj se vůle boží...(třeba z toho bude druhý Chelios trade)

Proto se hodně těším na sezonu. Buďto to všechno klapne a tým pojede a nebo to skončí průserem, každopádně to nebude nuda :) Navíc Flames udělali několik skvělých rozhodnutí, Tkatchuk, Brouwer, Elliott, takže se moc těším, že oba kanadské týmy snad uvidím zpět v PO :)

PS: Ještě vyměňte Jemelina :) DD neveme nikdo ani za pytel brambor...




 
08.07.2016 00:08 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ano, to vím, že o nás píšou u každého hráče, ale o Schipachovovi to řekl sám MB a i sám Schipachov, že už byli dohodlí, ale byli problémy s KHL, že tam měl ještě roční kontrakt. :D
Taky si myslím, že by to nemuselo být až tak špatný. A kdyby se povedl trade jemelina za toho Jakupova (ano, opět ho sem píšu :D ) tak by bylo vše vyřešený :D

Jinak dnes jsem četl o obraně a ta by prý ze začátku měla vypadat následovně:
Webber-Beliveu (aby se pý od něj učil)
Markov-Petry
Jemelin-Sergachev/Pateryn
 
AvatarReakce na příspěvek:O skoro každém hráči se mluví ve spojitosti s náma, my jsme v každém rumoru smajlik Ale řekl bych, že když máme Radulova tak je Shipachov mimo hru a ani na něj nemáme love, takže by byl nutný velký move nebo buyout a ty jsme my už myslím všechny vyčerpali.

Naše top9 nevypadá až na DD špatně, no uvidíme.

Ze Shergaceva je každý usešený, to jsou skvělé zprávy. Kdyby udělal tým, tak by to bylo super.
 
07.07.2016 08:47 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Věř, že ja rusaky moc nemusím, kdybych měl spočítat ty, co mam rád, tak mi stačí jedna ruka :D Ale o tom se také hodně mluvilo ve spojitosti s montrealem.
Jemelina se chce zbavit, bohužel s nim nejspíš půjde i Condon, kvůli tomu expansion draftu, takže ať za něj mame alespoň něco :/ MB chce přivést levé křídlo do druhé lajny. Ty zatim jsou:
Gally-Chucky-Pacci
Adrighetto-Pleky-radulov
Carr-DD-Shaw

Pro mě výborná zpráva je to, ze sergachev prý nejspíš hned naskočí do NHL, hraje prý nejvíc vyspěle ze všech
 
06.07.2016 18:26 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:Já si taky myslím, že je zcela zřejmé kde nás tlačí bota: A těmi místy jsou MBéčko a Mtýčko. Až se tohle konečně změní nebudeme už snad zkoušet každýho opilce nebo rusáka nebo dokonce opilého rusáka a bude zas dobře.
Do tý doby to musíme nějak vydržet, ale je to teda pořádný záhul.
 
06.07.2016 18:26 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:Já si taky myslím, že je zcela zřejmé kde nás tlačí bota: A těmi místy jsou MBéčko a Mtýčko. Až se tohle konečně změní nebudeme už snad zkoušet každýho opilce nebo rusáka nebo dokonce opilého rusáka a bude zas dobře.
Do tý doby to musíme nějak vydržet, ale je to teda pořádný záhul.
 
AvatarReakce na příspěvek:To ano, ale konkrétně Dietz by podepsal 2 way contract na farmu, takže to by nemělo na náš space vliv.
Je zcela zřejmé kde nás tlačí bota a to je Jemelin, nejdražší bek do třetího páru řekl bych za hodnou dlouhou dobu a Desharnais, neschopná útočník bez využití. Ti berou hříšné prachy, které by se daly využít stokrát lépe.
Kuš s tím Shipachovem, my jsme Canadiens a ne repre USSR smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:To ano, ale konkrétně Dietz by podepsal 2 way contract na farmu, takže to by nemělo na náš space vliv.
Je zcela zřejmé kde nás tlačí bota a to je Jemelin, nejdražší bek do třetího páru řekl bych za hodnou dlouhou dobu a Desharnais, neschopná útočník bez využití. Ti berou hříšné prachy, které by se daly využít stokrát lépe.
Kuš s tím Shipachovem, my jsme Canadiens a ne repre USSR smajlik
 
06.07.2016 00:17 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarTak máme cap space 255k, to znamená: žádné podpisy => musime tradovat ( jestli chceme nějakou další změnu). Pidpis shipajcova tedy padá.
Sergachev hraje výborně na campu a nemůžou si ho vynachválit! Všichni říkají, že může rovnou do NHL. Až na jednoho.. MT.. Uvidíme, jak dlouho tu ještě bude oxidovat...
 
AvatarDietzův odchod mě taky trošku štve, ale tak už to ve světě prospektů chodí, hodně se mění. A to měl dobré první zápasy nahoře v NHL... no škoda. Ale zase jsme přivedli Samuelssona a Redmonda, draftovali nějaké beky, tak uvidíme.
 
05.07.2016 12:12 | reagovat
sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Me třeba hodně sere ze sli pryc D.Dietz a Morgan Ellis..me se libili.zase na jednu stranu se mi líbí Chris Terry kterej bude platnej ve 3-4 lajne.to sameSamuelsson ktery je velký talent ale ještě to moc neprokázal.uvidime.co nanás čeká v nové sezóně je ve hvězdách
 
03.07.2016 23:42 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Mně se moc líbí:
ahl player of the week 2014

https://www.youtube.com/watch?v=QsjVwbiHtd0

na ty universitě v Bostonu

https://www.youtube.com/watch?v=1OkC0BS1KzM

rvačky moc neumi, většinou dostane, no zas se neboji dostat

https://www.youtube.com/watch?v=bw3g2KlQ038

Nejstarší, nejlehší a nejmenší ze tří hokej hrajících synů slavného Ulfa, aspoň ségra která hraje taky hokej je menší a lehší. :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Těžko u těhle beků z EU říct, s Nygrenem jsem měl taky větší plány a bohužel. Prosadit se může, ale jediěn přes zranění. Ale tohle se mi líbí, Redmond i Samuellson pěkně zvětšili a i zkvalitni obranu St-Johns a Habs dodali depth.
Terry taky fajn, minimálně dobrá náhrada za Bournyho, Dumonta nebo Hollowaye na farmě a s NHL má taky zkušenosti, takže v případě zranění se toho nebojím.
 
03.07.2016 17:53 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Samuellson Philip - 190 cm, švédský obránce, juniorský reprezentant, 2x vítěz s Bostonskou universitou, posledních 5 let se plácá mezi AHL a NHL v Arizoně. Neznáte ho někdo blíž, mně něco našeptává, že by mohl být sakra velká posila do budoucna.

Chris Terry, křídlo, 178 cm, už je u svatýho Johna.
 
AvatarReakce na příspěvek:Hudlera bych klidně za solidní peníz bral, když ho necháme vycukat, určitě by kývnul i na menší prachy. Pořád je to tvořivý hráč, který by nám mohl pomoci...
 
03.07.2016 01:22 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarTak se prý hodně zajímáme o Hudlera, který je prý skoro podepsán. Podle mě si ale pouze milion nevezme, co mame v cap space, tudíž by musel přijít trade. Uvidíme, co z toho vznikne. O tradu emelina s jakupovem se již mlčí :(
 
AvatarUff, no kde začít. První přijde po dlouhé době chvála. Redmond je vyníkající prvek do naší D depth, tak nemám nic proti. Velký mobilní bek, proč ne.
Montoya je solidní back up, letos byl na Floridě v určité části sezony i lepší než Lou. Konkurence v brankovišti nikdy neuškodí, takže spokojenost.

A pak tady je Radulov. Další šok, další těžko snesitelná akvizice Bergevina, ale musíme se s tím smířit. Habs pořád miluju, ti kryplové mě o Montreal nepřipraví, ale lehké nám to nedělají. Radulova nemá rád nikdo, tedy nikdo z fandů týmu hrající proti jeho. Nikdo nemáme rádi tu jeho držku, to chování na ledě, zákeřnosti a stupidní fauly. Ale co nám zbývá, bude hrát za nás, tak se od nenávisti z minulosti musíme odprostit a když to udělám, tak se mi to v tu chvíli začíná líbit. A věřte mi, že tohle napsat je pro mě hodně těžké. Bude otravný, bude dotěrný a bude doufám střílet goly a to pro Habs. A společně s Gallym s Shawem v sestavě nás vážně nebudou mít soupeři rádi. Radulov je velice nadaný hokejista, má neuvěřitelný tah na brána, skill, bruslení prostě vše co má schopný útočník mít. Ano, je tady to známé ale, co jeho morálka, manýry, disciplína... Historii nemá dobrou, všichni ji známe, takže nám nezbývá než doufat, že se opravdu uklidnil a umravnil. Chtěl k nám moc, chtěl do NHL a má kontrakt na rok, takže si to snad nebude chtít svojí blbostí hned pohnojit. V to ale můžeme pro dobro našeho týmu jen doufat. Pokud tohle vše dodrží, tak to bude pro nás win podpis a velký upgrade ofenzívy.
Negativem je už jen fakt, že hráče s takovou pověstí vidět nosit nejkrásnější dres není úplně ideál... Dále jeho možná problémovost v kabině, jaký udělá jeho styl hry, který není zrovna do defenzívy laděný s naším Míšou je taky otazník. Tady je snad jen výška konktraktu malá záruka, že ho kvůli jednomu prosranému puku neposadí, i když známe svoje lidi... Taky už není nejmladší, ale snad platný bude.

Pokud už ani tohle nevýjde, tak MB doufám půjde, to nás může těšit. A pokud to výjde, tak bude za hrdinu, ale Subbyho trejd mu stejně nikdy neodpustím a do konce života to pro mě bude sráč a to i s Cupem nebo bez něj.

Jen škoda, že (zatím) nevyšel trejd Yakupov-Jemelin, o které se spekulovalo. To by byla paráda.
 
02.07.2016 07:23 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNuž posily možno neprišli ideálne ale treba brať do úvahy aj fakt, že všetky veľké mená na trhu išli po viacročných kontraktoch. Teraz budeme mať v útoku dosť pretlak a som zvedavý, ktorí hráči zapadnú hlavne do bottom six a ktorí budú zohrievať lavičku.
 
01.07.2016 23:33 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Ještě jsme získali obránce Redmonda,ale ten půjde spíš ke svatýmu Honzovi.

Radulov se tak moc chtěl stát členem habs, že se prý sám vyplatil v KHL ze smlouvy. Přišlo ho to na meloun v dolarech.Tak by mu na tom přece jenom mohlo trochu záležet.

Ale těch rusáků je na můj vkus moc, hlavně v tý obraně.
Mi se z rusáků v loňský sezoně nejvíc líbil blesk Kucherov, jestli ho větší prachy nezkazej(jako většinu rusáků), tak takhle pracovitýho, obousměrnýho a ještě střelce, rusáka sem už dlouho neviděl.
Ale oni blesky těch nadějných pracovitých rusáků maj víc.
Namestnikov i Nesterov taky nebyli špatní. Třeba ta výchova půjde u nás s těma rusáka taky jako u nich.
Ikdyž mi máme zrovna superspeciální a jestli přibude ještě trucka Yakupov, tak to bude asi docela problém.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jj, četl jsem - skvělý podpis, tohle my holt neumíme, je to pro nás málo peněz...smajlik
 
Avatarhttp://novy.nhl.cz/navrat-divocaka-radulov-slevil-a-bere-rok-v-canadiens-rodina-ho-pry-zklidnila/5009941
Ti vocasové ho nazvou největší bombou na letošním trhu - to se všichni pomátli...?
 
01.07.2016 23:10 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Tak Boedkera vyškrtni, na 4 roky se stal žtalokem za 4 mega ročně
 
AvatarA jinak - co už konečně přivést něco, co má význam? Co takhle Boedker, Yakupov - to by mně alespoň jednou udělal ten náš exot na manažerském křesle radost... Ale to se nestane, on přece přivedl výborného obránce, který nás jednoznačně udělá lepšími, a pak "útočníka do top6", jak slíbil, že...? Jediným pozitivem je ten Shaw, i když taky nedostal zrovna málo.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale mě už nemá tenhle bezmozek čím překvapit - a ani by mě to vlastně nezajímalo. Ten člověk má prostě u mě cejch vypatlance a ten už změnit nemůže, i kdyby nám vyhrál SC - budu rád, ale názor na něj nezměním!
 
AvatarReakce na příspěvek:Třeba nás všechny magor překvapísmajlik
 
01.07.2016 20:55 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:To je smutný no.. :/ V mých očích se nezmění, to by musel udělat kdo ví co..

jinak ty lajny.. já bych možná dal radulova k chuckymu.. a kdyby přivedli toho yakupova, tak toho k nim, nevím proč, ale nějak mi to zapadá
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, o tom to je a tohle strašně sráží naší organizaci v očích ostatních fandů! A někteří blbci v zámoří, co ho takhle asi neznají, to ještě chválí...smajlik smajlik.
 
01.07.2016 20:47 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarJá si myslím, že Radulov jako hráč neni špatný a bude platný, o tom žádná. Tady jde o to, jaká je to povaha.. Radulov je pro mě nejnesympatičtější hráč snad ze všech.. Arogance z něj jen srší a tohle mi vadí nejvíc, ne ten hráč, ale ten člověk v našem dresu, to opravdu bolí
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale ano, pokud bude Price, tak to bude fungovat, Weber zapadne, ale jsem na tom jak Mira, Radulov je pro mě bezmozek a bude se muset opravdu hodně snažit, abych alespoň trošku změnil názor... Jinak top šest bude Paci - Galchenyuk - Gally, Radulov - Pleky - Shaw...
 
AvatarReakce na příspěvek:To je možná hezký, ale prostě tohle hovado v našem dresu??? To ani ve zlém snu se mi o něčem podobném nezdálo!
 
01.07.2016 20:25 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarReakce na příspěvek:Ale Bergevin prej Radulova probral s Weberem, tak třeba tenhle hazard nějak zázračně vyjde..
 
01.07.2016 20:19 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarTak hele, těch pět mega za šanci, že provede Therrienovi něco podobnýho, to za to stojí, ne? smajlik
https://www.youtube.com/watch?v=wXQ56Dp0iB0
 
AvatarReakce na příspěvek:Jasně, to uvidíme, ale jak se mám dívat na náš tým, když tam budou jezdit takový paka jako třeba Radulov??? Tohohle bezmozka já nikdy nezkousnu!
 
01.07.2016 20:08 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarUvidíme v říjnu :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Chce se mi zvracet, opravdu k blití, že angažujeme toho výmaze Radulova... Je to prostě jedna velká radost...
 
AvatarTen tým vypadá hůř a hůř a já už si snad musím myslet, že se Bergevin s někým vsadil! Tohle nemůže alespoň trochu normální člověk provádět...
 
01.07.2016 19:55 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Cap space máme něco málo přes 3 mega, takže jediná možnost, jak dostat dobrého hráče je trejd.. Furt tu čekám toho Jakupova, ale stále ani zmínka :/ Alespoň jedna dobrá zpráva by byla..
 
01.07.2016 19:52 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
ty woe ten Radulov je snad pravda a skoro šest mega(5,75). Jedny složity povahy se zbavime a tohle si zas privedeme?
Nechlasta to MBéčko, že ty opilce takhle sbírá po celém světě a dává jim šanci?
 
01.07.2016 19:50 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarTak a je to oficiální.. Radulov na rok v montrealu za 5,75 mil.
Tak to je přesně ta změna, kteoru jsem tolik chtěl... Už aby byl ten rok za námi..
 
AvatarTak my jsme fakt to ruský hovado Radulova podepsali...! Ty vole, to chce opravdu Bergevin všechny fanoušky nasrat??? A hlavně nechápu, že Subbana kvůli sporům nechá jít a tohoto debila si do kabiny nechá vlézt? Ten chlap je absolutně mimo realitu a jak jsem řekl - na něčem jede! On mě snad donutí, že si dám příští sezónu od Habs pauzu... Nebo snad poletí někdo z těch dvou debilů dřív...
 
01.07.2016 19:50 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNačo posilovať útok ale gólmanov ako keby sme nemali dosť. Je to celé na ... smajlik
 
01.07.2016 19:47 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Jestli jsme stali o Lucice, tak je jasny kam to smeruje. Zadny strelec ale tucet špinavců, co to do ty brany dovalej i s brankarem a obrancema.(Shaw, Weber).
To bude panecku na habs podivana. Ale to sedm na sedm pro Lucice to musi byt vtip nebo MBéčko uz opravdu patri za mrize dobre strezeneho blazince.
 
01.07.2016 19:29 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:950K
 
01.07.2016 19:27 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarAl Montoya podepsán na rok, cena neznámá...
Tak jo, proč přivážet útočníky.. přivedeme si golmana..
 
AvatarReakce na příspěvek:Jako kdyby k nám přišel Lucic, tak to by diváci asi těžko rozdýchávali a ani se nedivím, že sem nešel... Opravdu nechápu, jak vůbec jsme se o něj mohli zajímat... Spíše mě mrzí, že se nevrátil Weise a nebo nedojde někdo do Top 6, bude to taková klasika, navíc jsme přišli o Subbana, takže velmi povedené léto
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak jestli je tohle pravda, tak už mám úplnou jistotu - Bergevin na něčem jede! Jen totální magor by mohl takovému hráči, který navíc Habs nenáviděl, nabídnout takový kontrakt...smajlik.
 
01.07.2016 19:17 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarMontreal nabídl Lucicovi 7x7, ale on radši vzal 7x6 od Edmontonu, aby hrál s Mcdavidem
 
AvatarReakce na příspěvek:O Laddovi se v souvislosti s námi mluvilo pořád, ale je to pořád stejné - nakonec se nestane nic a vyjdeme z toho mnohem slabší než loni (idiot Bergevin). Weise za 9,4 mil. na 4 roky je taky nádhera, za to by se hodil zpátky náramně. Vykřikovali jsme opět a zase, jak přivedeme někoho do top6 a zase z toho nic nebude, to jsem si jistý. Ten tým jde totálně do háje!
 
AvatarDale Weise za necelych 10mega na 4roky do Phily
 
Avatarškoda, že nevyšel Ladd nebo Backes, to by se mi líbilo
 
01.07.2016 18:56 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Tak přišlo by alespoň něco, takhle přijde kdo? Jestli je ten Radulov pravda, tak máme tak 4 mega volný, to podepíšou nejlíp vrbatu.. což je dream..
Ten trade by byl nádherný, ale moc tomu nevěřím :/
 
AvatarReakce na příspěvek:To by byla bomba, ale nevím, co by v Edmontonu blbli... Teď získali Lučiče, takže beky by asi také potřebovali, ale nevím, jestli zrovna Jemelina, každopádně bych to bral... Radulov je snad jen špatný vtip...
 
AvatarReakce na příspěvek:Perron tě určitě mrzet nemusí...
Kéž by vyšel Yakupova za Jemelina...
 
01.07.2016 18:23 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarOpkoso do Buffala. Ale niektoré zmluvy sú riadne pálky. smajlik
 
01.07.2016 18:18 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Takže Backes v Bostone a Erricsson vo Vancouveri nuž zase získame do útoku velký prd (ako vždy)
 
01.07.2016 18:15 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Perron mě mrzí, protože se psalo, že je dohodnut s MB
 
01.07.2016 18:14 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Tak Perron sa vracia do STL 2-ročná zmluva v hodnote necelych 8 mega to je kauf a nie to o čo sa pokúša MB
 
01.07.2016 18:06 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:co jsem četl, tak jednoletá smlouva za 5 milionů, ale stále to neni potvrzené, až je to už podezřelé
 
01.07.2016 18:03 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:"Náladový rusák za vela peňazí, to je presne čo Hans potrebujú" smajlik
 
Avatarna nhl.cz spekolojou o vymene Emelina do EDM za Jakupova
 
Avatarna nhl.cz spekolojou o vymene Emelina do EDM za Jakupova
 
01.07.2016 17:04 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarPodle pár zdrojů Montreal podepsal Radulova, cena je ale zatím neznámá
 
01.07.2016 17:04 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarPodle pár zdrojů Montreal podepsal Radulova, cena je ale zatím neznámá
 
AvatarReakce na příspěvek:Nevím, podle psaného to vypadalo, že jsi tam a víš něco víc - já jsem se po nějakých neshodách úplně nepídil, jen to, co tak nějak neoficiálně prosáklo. A Pleky mi teď na přímý dotaz taky neodpověděl (což jsem ani moc nečekal...smajlik).
 
AvatarWeber určitě adekvátní náhrada, ale zase nechápu proč Bergevin u nás dával Subbymu ten ranec milionů. K čemu to bylo, když ho sotva potom, co podepsal smlouvu jako prase vytrejdoval. S Weberem bude určitě problém, že Markov k němu určitě nesedne a co potom. Možná by k němu mohl zapadnout Nathan.
 
01.07.2016 09:22 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:A to právě tady už během loňské sezony někdo psal, že má PK lepší výsledky na poli charity než na kluzištích NHL při zápasech.
 
01.07.2016 08:45 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ne to si opravdu nemyslím, že je to rozdíl. Navíc už téměř rok naše pozice, alespoň co se týče vzdálenosti je téměř shodná směr k Mece hokeje.

Stačí si ale poslechnout povídání lidí, kteří jsou týmu velice blízko..

viz: https://soundcloud.com/tsn1290roundtable/brian-wilde-june-30-2016

viz: http://www.tsn.ca/radio/montreal-690/marinaro-why-pk-subban-was-traded-1.518373

viz: http://www.tsn.ca/radio/montreal-690/miller-p-k-receives-attention-not-commensurate-with-his-ability-1.518123

tak a čte články po celý rok. Tak vidí, jak to tam asi muselo vypadat...Třeba mi stačí argument hráčů, kteří byli s PK za dobře a kde teď jsou? (Fuč)

 
01.07.2016 08:18 | reagovat
Jardys | jardys86@seznam.cz
Myslím si, že pro hodně lidí v Montrealu je to hodně smutný den. Zvlášť pro hodně dětí a začínajících hokejistů byl P.K. modla a hodně lidem se v hokejem posedlém Montrealu se "zhroutil svět". P.K. je jedním z těch hokejistů, kteří dělají z tohoto sportu nejkrásnější sport na světě.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale nikdo nezpochybňuje to, že se jednalo trejd kvůli "bordelu" v kabině - jen ty neshody byly mířeny spíš na Therriena, o kterém se vědělo, že Subbana neměl v lásce. Pokud tam bylo i něco dalšího mezi hráči (mluvilo se dost o Paciorettym), tak do toho tady z Čech asi těžko někdo může vidět, to snad chápeš, ne...? Takže sledovat NHL "trochu blíže" odsud a za oceánem je asi trochu rozdíl, nemyslíš...? Tak nám řekni, jak to tedy je, když je to tak jasný - já se rád něco dovím...
 
30.06.2016 22:56 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:K trejdu se ani tak vyjadřovat moc nechci. Psal jsem na to delší blog. Jak jsem zmínil včera PK je velký dobrák s dobrým srdcem. Tomu však věřím. Nadruhou stranu je to borec, který v Montrealu v celkově v hokejovém světě je pořád nepochopen...

Kdo zpochybňuje problémy v kabině jak s hráči či trenéry a vedením je naivní. Každý kdo sleduje nhl aspoň trochu blíže ví, že tohle byl HOKEJOVY trejd až v druhé řadě, šlo o jiné věci...
 
AvatarReakce na příspěvek:To ano, to už bylo vyústění neschopnosti našich koučů něco na PP vymyslet. Bombu mají oba pořádnou, ale určitě souhlas, Shea jí má přesnější a smrtelnější pro soupeře.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano v tom vidím největší problém, koho k němu... Josiho tady jak si nemáme. Bude to každopádně velmi zajímavé, bude pod velkým drobnohledem. Neschopnost byla v tom, že se vše hrálo na Subbyho a každý to přečetl, ovšem nutno podotknout, že mnohokrát tam vymýšlel takové blbosti, že to bylo děsivé, navíc jeho střely ve většině případů šly hodně vedle, v tomto více věřím Weberovi...
 
AvatarReakce na příspěvek:Nemyslím si, že by byl Weber lepší v PP, resp. že by neschopnost naší PP byla Subbyho vina. Oblíbenost v kabině to je taky věc, o které se mluví, ale nikdo o ní neví jak to vlastně je. Jinak souhlas, jak bude za pár let vypadat Shea... Navíc jsem toho názoru, že Sheovy výkony v poslední pár letech hodně podporovali skvělí mladí beci, kterých Nashville plný. Kdežto Subban je ten, kdo dělal u nás své partnery lepšími hráči a na němž stála celá obrana. Nikdo se mu svým uměním ani nepřiblížil, kdežto Josi byl minimálně už loni lepším bekem než Webber.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jn, ted jsem četl, že ke konci už má brát drobné... Já myslím, že Weber zapadne a v přesilovkách bude o dost platnější než Subban, navíc bude rozhodně oblíbenější v kabině. Stejně to nic nemění na tom, že bych ho neměnil a měl jít dopryč MT
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale jo, Shea je špička já ho mám moc rád, ale nevím, co s ním bude za 4 roky, když to u Subbana vím, že z něj bude stále hvězda... Nebo nedej Bože za 6... Teď si myslím, že na rok, dva to bude celkem vyrovnaný trejd, i když bude hodně záležet s kým ho dají do dvojice, Shea určitě není nějaký rychlík a potřebuje k sobě dobrého bruslaře, možná NB, ale uvidíme...
 
AvatarReakce na příspěvek:To mě upřímně mrzí nejméně, ten contract je nastavený ke konci docela vhodně, bude se dát vyměnit nebo ukončí kariéru, tohle fakt problém není.
 
30.06.2016 22:08 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Já bych toho Webera docela preferoval, jednoduchost, tvrdost síla, vůdčí schopnosti. Ale oni ho měnili z důvodu toho sedmého zápasu PO proti blues, kdy prohráli 0:5 a elitní dvojice Weber Josi byla u všech pěti obdržených branek. Jak na ně našli správnou taktiku, tak byli ti dva úplně mimo. A to nejspíš signalizuje začátek sešupu jedné velké kariéry. A bohužel ten zápas asi MBéčko neviděl. To byla opravdu tragédie, oni byli úplně bezradní.
 
30.06.2016 22:08 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Já bych toho Webera docela preferoval, jednoduchost, tvrdost síla, vůdčí schopnosti. Ale oni ho měnili z důvodu toho sedmého zápasu PO proti blues, kdy prohráli 0:5 a elitní dvojice Weber Josi byla u všech pěti obdržených branek. Jak na ně našli správnou taktiku, tak byli ti dva úplně mimo. A to nejspíš signalizuje začátek sešupu jedné velké kariéry. A bohužel ten zápas asi MBéčko neviděl. To byla opravdu tragédie, oni byli úplně bezradní.
 
AvatarReakce na příspěvek:Už se těším, až u nás bude jezdit 40 lety Shea:)) To bude super:((
 
AvatarBergevin u mě spadlo na nejnižší dno, k odpadu jménem Tremblay a Houle, kteří zapříčinili odchod St.Patricka a to i ten retardovaný Gauthier byl lepší GM, když se rozhodl upřednostnit Caryho před Halákem. Tento člověk u mě absolutně ztratil důvěru a respekt. On a jeho věrný pobočník Therrien se mi hnusí, opravdu nevím, jak se na nadcházející sezonu budu dívat. Budeme lepší než loni a budeme zase vyhrávat, ale ta hořkost ve mě bude pořád a to hodně dlouho.

 
30.06.2016 19:19 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Mbéčko je psychouš, ten snad od někoho dostal zaplaceno za dotáhnutí habs až na samé dno. Jestli se mu nepovede přivést nějakého střelce či spíše dva, tak by se měli fanoušci habs příští sezonu podělit o všechny Careyho domácí práce, měli by mu zametat cestičku, aby snad někde nezakopl o kamínek a vozit ho zvláštním letadlem a autama při zastaveném veškerém provozu. Bo jestli on se zraní tak bude velmi nepříjemné dejavů.

Weber je o tři roky starší, má centimetry,kila a je tvrdší.
Může být vpoho i okamžitě kapitán,tahoun ale předpokládaná budoucí produktivita i výkonnost......?

Shaw - tohle se MBéčku ale hodně povedlo, sice prcek, ale ten se otloukat jako Larry rozhodně nenechá a může být platný i tak hodně jako Gallagher.

Ze spojení ruských obránců a habs mám už osypky, tak nejsem z draftu nadšený. Ale třeba se zrovna on povede.
Ikdyž v poslední době rusáci v obraně katastrofa a jejich mládí nafoukaná katastrofa viz. i sborná na MS.

No myslím, že dva ze šesti by stačili a tři ze šesti je moc moc.

Ty jo, oilers prej nabízeli za PK Nugáta?
 
30.06.2016 15:30 | reagovat
Behac31 | floklima@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Lepší určitě ne. Každej hraje jinak víceméně to je spíš plichta v součastnosti. Co se týká budoucnosti, tak tam bude dřív nebo pozdějc Weber strácet to postihne každýho je jen otázka kdy. Jenomže nám zbyde ten šutr za 8 mega
 
30.06.2016 15:14 | reagovat
petr | p.bauer-ekobau.cz
Minulá olympiáda - PK jeden odehraný zápas zbytek na tribuně, Shea odehrál vše. Nominace na SP 2016 - Shea ano, PK ne. Nesvědčí to také o něčem? PK je můj oblíbený hráč, krásně se na něj dívá, ale strašně a dost často zbytečně riskuje. Jak budou oba hráči vypadat v budoucnu nikdo neví, ale v současnosti je Shea na pozici beka lepší.
 
30.06.2016 15:00 | reagovat
Behac31 | floklima@seznam.cz
Ač raději příspěvky čtu, než něco píšu tohle mi po delší době fakt nedalo. V první řadě byt chtěl u nás Webera přivítat a za sebe říct, že jako hráč se mi Shea hodně libí - tvrdej a produktivní. Na druhý straně dát za něj Subbena, v tý obrovský bídě co se hrála, nejlepšího hráče Habs to mi teda hlava. Když vezmu ruzný statistiky, kde je PK lepší tak ten další potaz, že Weberovi je 30 a mzdová zátěž se s ním potáne až do 40 a je dost vysoká tak to je prostě průser jak sviňa. Další věc je, že o jeho vyhazov se postaral trenér, kterej je napůl vyhozenej a kterej si ho měj srovnat. Vždycky jsem si řikal, že trade Roye byla ta největší prasárna co jsem jako fanoušek Montrealu zažil, ale tohle má velký náběh na dorovnání. Teď to bude vypadat jako kus za kus, ale jak půjde čas je jasný, budeme mít přeplacenýho když bůh dá dobrýho obránce. A Subban?? Ten bude pořád špičkovej bek a za pár let může vyhrávat jednoho Norrise za druhým. Takže za sebe: Pane MT děkujume za všechno, ale bude nejlepší, když rychle odejdete, protože já bych Vám dal doživotní zákaz vůbec jenom vstupu do města a přiblížení k hale, za to bych Vás zavřel.
Teď mě hodně bolí trade Subbane, za pár let mě bude bolet ten skoro 10 mega těžkej šutr co tu po Vás zbyl.
 
30.06.2016 14:24 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarTohle posrali....po takové NEsezóně provést ještě tohle.....Po 20 letech opět krok úplně do pr....
 
30.06.2016 13:40 | reagovat
sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Neřekl bych.jasne,Shea je starší ale od z to tak sleduju tak je vidět ze habs chtějí letos udělat nějaký úspěch,dost možná ten největší..me si Bergevin začíná získávat..
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 11.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Celkem tady chcípl pes, tak se vás ptám. Jak ... | více
  • Tak Toronto zase v hajzlu...smajlik. Nikdy by mě nenapadlo, ... | více
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík