Montreal zvítězil na ledě Washingtonu

18.12.2016, 08:36 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Po velmi nepovedeném utkání se San Jose se Carey Price opět dostal do branky Montrealu. Svou 250. výhru v kariéře vychytal po výborném výkonu. Capitals dali svou jedinou branku ve dvojnásobné početní výhodě.

Branky a nahrávky: 35. Bäckström (Williams, Ovečkin) - 15. Lehkonen, 37. Petry (Pacioretty, Danault).

B. Holtby (WSH) - odchytal 57:56 minut, 23 zákroků, úspěšnost 92,0 %
C. Price (MTL) - odchytal 60:00 minut, 20 zákroků, úspěšnost 95,2 %

1. hvězda utkání - Jeff Petry (MTL)
2. hvězda utkání - Tom Wilson (WSH)
3. hvězda utkání - Artturi Lehkonen (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Dokážu si to představit. Těžko říct, ale čím to je? Svádělo se to na MT, ted má PP Muller a pořád je to bída. A že by hráči jako Radulov, Weber nebo Max byly takové lopaty a nedokázali zahrát PP si nemyslím. Je to těžké.

Ale je třeba si na všem vzít pozitivum a z toho jedno plyne. Když suckuje PP a my stále dáváme poměrně dost branek, tak jsme dobří ve hře 5 na 5 smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak mi věř, že pokud jsi neviděl zápas, tak naše hra v přesilovce byla o mnoho horší než při plném počtu hráčů! A to myslím naprosto vážně - i z hlediště už se sem tam ozýval pískot... Ono to není normální, že v průměru tak minutu a půl z přesilovky strávíme ve vlastním obranném nebo středním pásmu - a ten zbytek většinou honíme puk okolo mantinelu... A nejlepší z tohoto zápasu je, že asi z pěti přesilovek jsme měli cca 5 střel a z toho 2 góly...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tentokrát musím souhlasit, ač jsem zápas neviděl, ale viděl jsem jich letos většinu a po dnešním zápase jsem četl hodnocení více ve stylu- paráda, krása, přehráli jsme silného contendera, 5 golů v síti atd. atp., ALE přesilovky jsou děs a hrůza. Neumíme přejít pásmo a když ano, tak se v něm dlouho neudržíme. Problém nám dělá vyhrát to první klíčové buly je to prostě špatné. A hlavně je to dlouhodobější problém. Kdežto většina soupeřů si k nám přijde a drří pásmo jako nic. PK taky tím pádem nestojí za moc. Sranda je, že statisticky na tom v případě PP nejsme vůbec špatně, patří nám 11. místo v lize. U PK je naše postavení reálnější vzhledem k předváděné hře, tam jsme 17. Hold někdy statistiky dokáží být hodně zavádějící.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ty je máš taky pořádsmajlik smajlik Je pravda, že naše branky nevypadaly vůbec přesilovkově, i když je to u nich zaznačeno...
 
AvatarReakce na příspěvek:Píšu to k oběma příspěvkům - ten druhý to napsal takhle doslovně, ty jsi napsal o naprosté spokojenosti, takže jsem to pochopil, že nemáš žádné námitky...smajlik. A já je mám smajlik smajlik smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já se nikde o přesilovkách nezmiňujismajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Vyhaslý...
A vyhaslý mi nepřipadá, nemá ted body, ale vzadu je to pořád paráda.
Jinak díky za malý report, mám z toho W taky velkou radost. Ikdyž se musím přiznat, že jsem měl velké naděje na výhru, když jsem se dozvěděl, že chytá Bernier. Ten proti nám snad v životě nezachytal slušně. Každopádně paráda si trochu zastřílet proti contenderovi.
Petry je red hot a na tuším už 4 zápasovém point streaku, super, že se trefil Pleky.

13 střel soupeře je mazec, já taky na střely až tak nedám, ale nevybavuju si, kdy měl naposlet soupeř tak málo střel. Zvlášt tak silný soupeř.
 
AvatarReakce na příspěvek:Zápas jsme odehráli s přehledem a po zásluze brali dva body. Hlavně jsme to dobře hráli odzadu, což se promítlo i do počtu střel na naší bránu. Vím, že tu zase budu za největšího rýpala, ale nechápu, jak tu můžete napsat, že se i přesilovky povedly - viděli jste to vůbec...? Hráli jsme v nich hůř než při plném počtu hráčů a to, že z toho nakonec padly dva góly, je veliká náhoda a vůbec to nevyplývalo z klasické přesilovkové hry (tedy ne v našem podání, ale v podání mužstva, co to umí...). Takže až na tuhle obrovskou hrůzu spokojenost.
 
AvatarReakce na příspěvek:Kačeři byli marní, protože jsme jim svým výkonem nic nedovolilismajlik Naprostá spokojenost musí být, dominovali jsme... Pleky dal branku a byl i celkem vidět, věřil jsem, že tam padne něco i Gallymu, škoda. Weber určitě ubral z plynu ze začátku soutěže, ale pořád je to dobrý, přidá v play-off:)
 
AvatarAž na trochu ospalejší začátek si myslím, že jsme to odehráli s naprostým přehledem. Hru jsme měli pod kontrolou a Anahaim jsme dvě třetiny k ničemu nepustili. Ve všem jsme byli jasně lepší. dokonce i přesilovky se povedly. Hlavně tenhle výkon byl způsobený tím, že Anahaim byl dvě třetiny naprosto marný. Carey neměl moc práce. Odehráli jsme opravdu fantastický zápas bez problémů a velmi dobrým herním projevem. Pěkný zápas odehrál Byron. Naopak Weber je opravdu vyhaslí. Pleky se mi dnes také docela líbil a dočkal se konečně zase gólu. Jsem opravdu velmi spokojený. smajlik
 
20.12.2016 09:08 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarPro hezké předvánoční ráno :D

http://www.gohabsgo.com/2016/12/19/exclusive-meet-sven-andrighettos-beautiful-new-gir/

Z posledních 5 zápasů jsem viděl prd, ale o Gallyho se nebojím. Tenhle kluk vždy najde svůj rytmus!
 
AvatarReakce na příspěvek:Starosti mi Gally dělá taky, ale dovolil bych si nesouhlasit, že by on byl vyloženě zklamání. Pořád má víc bodů a hlavně golů než Pleky, sice někdo může namítnout, že Pleky má i defenzivní povinnosti, ale to je on měl vždy a je podle toho královsky placený jako two way centr do top 6, kdežto Gally je pouze ofenzivní štírek a taky je za to podle toho placený. U Plekyho jde vidět, že se trápí a bohužel asi pomalu vyhásíná nebo nevím jak si vysvětlit, že očividně delší dobu nestíhá, nedostává se tolik do šancí a obecně je ofenzivně daleko méně pro soupeře nebezpečný než kdy býval. Gally pořád střílí a otravuje soupeře jen mu to tam nepadá. Rozhodě také jeho produktivitu ovlivnili noví spoluhráčí, lépe se poskakovalo na brnakovišti, když puk tahali a nastřelovali hráči jako je Max nebo Chuck, než když ted hraje s Mitchellem, Shawem nebo Lehkonenem. Pří vší úctě k nim. Gally je hráč, který sám hru neutáhne. Taky jsem viděl v jednom pořadu o Habs, kde se Gallyho slabá produktivita rozebírala, že je Gally hodně zmatený z toho, jak se dneska posuzuje goalie interference a hlavně z toho, že ji každý sudí posuzuje jinak. Údajně před každým zápasem mluví se sudími, aby potom v zápase nebyl zbytečně vylučovaný. A bez těch svých nájezdů na brankoviště bude on ztracneý, na tom má postavenou hru. Moc si přeju, aby to tam jemu i Plekymu začalo padat, tlačím jim tam očima každou střelu při zápasech...
 
AvatarVýborné vítězství, poctivý a bojovný výkon. Podle mého jsme si to zasloužili. Tentokrát bych pochválil i Plekyho, dobrý zápas. Bohužel kdo mi dělá starosti je Gallagher, ten se mi nelíbí a s Plekym je to největší zklamání v této sezóně. Doufám, že neztratíme Webera. Musíme výhru potvrdit v těžkém zápase s Kačery...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Washington Capitals
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík