Canadiens přetlačili Rangers 5:4

15.01.2017, 09:54 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Skoro po měsíci a půl se do sestavy Canadiens vrátil Alex Galchenyuk a hned se uvedl gólem. Hosté doplatili na zranění Anttiho Raanty, který opustil branku po první třetině. Zbytek utkání neúspěšně dochytal Henrik Lundqvist. Montrealu se podařilo vyhrát i přes to, že Carey Price zase inkasoval více než tři branky.

Branky a nahrávky: 24. Galchenyuk (Barberio, Pacioretty), 28. Flynn (Danault, Petry), 51. Jemelin (Byron, Danault), 52. Pacioretty (Redmond), 52. Byron (Danault, Jemelin) - 13. Pirri (McDonagh, Stepan), 27. Nash (Hayes, Bučněvič), 32. Miller (Hayes), 55. Stepan (Zuccarello, Holden).

C. Price (MTL) - odchytal 60:00 minut, 29 zákroků, úspěšnost 87,9 %
A. Raanta (NYR) - odchytal 20:00 minut, 10 zákroků, úspěšnost 100 %
H. Lundqvist (NYR) - odchytal 38:34 minut, 17 zákroků, úspěšnost 77,3 %

1. hvězda utkání - Max Pacioretty (MTL)
2. hvězda utkání - Phillip Danault (MTL)
3. hvězda utkání - Derek Stepan (NYR)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarNo, tak to jsme se fakt pochlapili... Oproti Detroitu sice malý posun k lepšímu, ale opravdu jen malý! Pittsburgh byl mnohem nebezpečnější, mnohem lepší v předbrankovém prostoru. My se sice snažili, ale hra, až na pár momentů, úplně jalová... K tomu inkasované 4 góly, což je opravdu moc - Price sice celkem solidní, ale těch branek je fakt moc...
Začínáme si zahrávat a to zrovna v tu nejmíň vhodnou dobu - ten herní projev z posledních zápasů (a to i z části toho proti Rangers) není vůbec dobrý!
 
AvatarJo a ví někdo, proč byl vlastně MT vyhozený z Pens, když měli record 27-5-5?
 
AvatarMac na farmě, nechápu, MT prohodil obranné páry v Detroitu a už to tak nechal a v bráně s Carym. Tolik stručně k zápasu. Věřím ve dva body.
 
AvatarJá to bohužel protrpěl až do konce... No jo někdy to není lehké být fanoušek v NHL. Řekl bych, že jsme měli větší tah na bránu i v Columbusu, kde jsme dostali destíku. Jen jsme to nesmyslně nahazovali, naši útočníci chodili do dvou detroitských a pak se divili, že ztrácí puk prostě absolutní nula v ofenzivě. Přišlo mi, že jsme prohráli každé buly nebo aspon každé důležité buly a hle, ve stats je to 55:46 pro nás smajlik

Carey pustí jeden gol a byl fakt solidní a stejně to ničemu nepomohlo.

Je to škoda, přiznám se, že tohle jsem bral jako jasné body. Náš record s nimi byl za poslední dobu před zápasem 10-2-0 tak ani není divu. Proti Pens to musí být lepší a věřím že bude.
 
AvatarReakce na příspěvek:Detroit si dva body v řádné době také nezasloužil, byl to remízový zápas, naprosto nekoukatelný. Proti Pens to bude lepší, jde o to, jestli nám to na ně bude stačit, zase bych hrál raději u nich...
 
AvatarNo tak po hodech většinou přichází půst - proti Rangers sice nejdřív také žádný zázrak, ale pak jsme to nádherně otočili a byl z toho hezký zápas. Dneska to bylo úplně jalový, gólovka snad jedna, maximálně dvě - jinak nic...smajlik. Navíc směšná vyloučení DLR nebo v poslední části Galchenyuka. Z tohoto zápasu jsme za normálních okolností měli brát minimálně bod, po takovém výkonu ale poprávu nemáme nic!
 
16.01.2017 23:35 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarAbsolutně nekoukatelnej zápas. Šance prakticky žádné, ani jednomu týmu se nechtělo nějak moc bruslit, prostě děs smajlik
 
AvatarVětší hnus jsem dlouho neviděl, to bylo jako kdyby si kluci vsadili na to, že nedají branku. Obě družstva nepředvedli nic, domácí dali jeden luck gól a bylo vymalovaný. Velebnosti, jdu blejtsmajlik
 
16.01.2017 22:50 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:viděl jsem jen 2.třetinu a je to jak píšete. Hokej o ničem což je vidět i na počtu střel za 2 třetiny. A ještě dá (no teda dá) gól ten kašpar. Ale snad s tím něco uděláme.
 
AvatarReakce na příspěvek:A ještě od toho idiota Vaneka, zrovna on nám musí dát gol, idiot... Je to jak říkáš, ale máme silné třetí třetiny a věřím, že se zase vrátíme do zápasu jako v sobotu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přijde mi to jako hra na plácku za barákem... Bez náboje z obou stran, my se ve druhé části trošku zvedli, ale inkasovali jsme náhodný gol. Snad se probereme, jinak nemáme šanci. Já DLR nikdy moc neměl rád, ale třeba se předvede, zatím se nepředvedl nikdo...
 
AvatarJe to fakt hokej k zblití. Oni jsouo chlup v té bídě lepší, ale Carey zatím drží. My co máme, to nějak posereme nebo to nastřelíme doprostřed branky.
Chuckymu to nelepí, což je ale u hráče s jeho stylem hry asi po takové době normální. Nevím proč tam Max na něj nahrával, on, takový střelec.

Special team, RW jsou nejhorší tým na PP, ale moc to tak nevypadá, my jsme sedmí, což stále nechápu, ale naše PP vypadá jak na rybníku. PK strašná. Vyloučení DLR jsem moc nepochopil, jinak jsem ale rád, že je zpět v áčku.
 
AvatarJdu spát. Naprosto strašná první třetina, hrajeme hrozně a nedá se na to koukat. Nevytvořili jsme si absolutně nic. Je to bez nápadů a z naší strany katastrofa na tohle nemámsmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Nechi nás jinxnout, ale RW to takhle mají. Zahrají jeden zápas a pak jsou schopni podělat na co přijdou. Samozřejmě, že to bude těžké, lehké výhry dnes v NHL moc neexistují, ale musíme si s tím poradit.
 
15.01.2017 19:06 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarNj musíme, ale Detroit teď nějak záhadně přestřílel Pens, takže pozor! Pokud nebudou rozhodčí opět proti nám, tak by to měli být dva body, avšak všichni víme jaká je dneska NHL.smajlik
 
AvatarV pondělí pozor, hrajeme v Detroitu už ve 21 hodin. Na Detroit se nám dlouhodobě daří, musíme vyhrát.
 
AvatarWoooooow what a game. Nepřízni osudu a debilním sudím jsme se postavili čele tomu cedníkovi zase vylepšili jeho nuzácké čísla proti nám v Bell Centre.

Shawzi se trošku přemotivoval a asi bude následovat suspendace. Ale to už je jeho hra. Nicméně u té neuznané branky odvedl dobrou práci, to neuznaní bylo dost na hraně.

Nashův gol samozřejmě total výsměch. Úplně krásně to bylo vidět z pohledu z vrchu, jak Carey najednou úplně odcestoval, jako ho ten další debil chytil za beton. Totální fraška tohle, co víc je GI než tohle.

Ale pak těch 62 sekund... no nádhera. Co dodat. Super, že se trefil Chucky po návratu, zase support od bottom 6, Tird 3 asistence.

Carey fantazie. Zase se asi určitě dočkám nějaké statistiky, kolik zápasů má Carey za posledních x zápasů, kde pustil 3 a více golů a tenhle zápas tam samozřejmě bude taky, ale s tím se poperu smajlik Carey jasně v Minnesotě ukázal, že mu jsou nějaké čísla u prdele, tedy až na to v kolonce vítězství a to tam dnes je a velice zaslouženě. Jsem na náš tym hrdý.
 
AvatarPleky hraje mnohem lépe posledních několik zápasů a dneska to byl asi jeho nejlepší výkon, i když bez bodu. Ovšem nebíjel do nebezpečných pozic, sám také několikrát pěkně zakončil a byl vidět i dozadu. Jen tak dál a body určitě budou přiskakovat jako v min. zápasech. Byl to krásný hokej, ve kterém jsme si to opravdu vydřeli. Henrik musí být hodně nešťastnýsmajlik smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Rangers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
  • Rika, neříká, to je jedno, ale Savard mel i ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík