Po špatném výkonu s Detriotem, nestačil Montreal na rozjetý Pittsburghem

19.01.2017, 07:39 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Zastavit rozjetý Pittsburgh není nic snadného a poznali to i hokejisté Montrealu, kteří před vlastními fanoušky prohráli jednoznačně 1:4. První hvězdou utkání se stal Jevgenij Malkin, jenž prožívá úspěšné období.

Branky a nahrávky: 39. Andrighetto (Jemelin, Lehkonen) - 15. Cole (Malkin, Hörnqvist), 26. Fehr (Kunitz, Wilson), 38. Guentzel (Gaunce, Hörnqvist), 56. Määttä (Sheary).

C. Price (MTL) - odchytal 60:00 minut, 22 zákroků, úspěšnost 84,6 %
M. Murray (PIT) - odchytal 60:00 minut, 19 zákroků, úspěšnost 95,0 %

1. hvězda utkání - Jevgenij Malkin (PIT)
2. hvězda utkání - Conor Sheary (PIT)
3. hvězda utkání - Justin Schultz (PIT)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Nech to být, to by nemělo konce...
 
AvatarReakce na příspěvek:Opravdu nevím, kde si protiřečím. Nemám ten pocit.

No já mám pocit, že se tě dotýká ledasco, když už teda ty hodnotíš moje příspevky ve stylu, že neumím zkritizovat Price, tak já zas mám pocit, že tady cokoliv napíšu obecně, tak se vždy první ty ozveš, žes to nikdy nenapsal.

Ale máš pravdu, babrat se v tom nemá smysl. Ted je důležitá jediná věc a to porazit ty šašky z Buffala.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nechci to dál rozebírat, protože si v některých vyjádřeních trochu protiřečíš... A věř tomu, že mě se to nedotklo ani zdaleka, takový ješita rozhodně nejsem.
 
AvatarReakce na příspěvek:S tebou se nedá moc normálně bavit, vše co člověk napíše hned bereš osobně. Snad jde z toho příspěvku jasně vyčíst, že mluvím obecně a nikdy jsem nemířila tady na nás nebo snad na tebe osobě, reagoval jsi na to ty sám. Pořád mluvím o obecné situaci, protože asi čtu více tisku než ty, což zase neber útočně, ale je to tak, prostě to jen konstatuju.

Totální kravina byla, jak jsi napsal, že jsem konečně něco uznal. Ano, Carey je modla a někdy třeba trošku přeháním, když nás dovede k výhře, ale po lehkém golu ho umím zpražit jako kohokoliv jiného. Ale odmítám uznat, že je prohra 4:1 nebo 5:1 jeho chyba, když nemá žádný support od beků a náš útok je jalový.

Ale asi tady nebudu psát obecného nic, aby se te to nedotklo nebo aby ses nad tím nepodivoval, proč to tady vůbec píšu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jj, přesně tak...
 
21.01.2017 09:58 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarDneska Carey proti NJ opět famózní ! smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale co sem pleteš tisk z prostředí Habs? Já mluvím o sobě a o tom, co tady píšu já - a já ti říkám, že o statistikách nemluvím! A co sem taháš nějaké řeči, že někdo zapomněl, co pro nás třeba Price znamená nebo dokonce něco o jeho výměně - takové kraviny jsem tu nikdy nepsal, tak nechápu, proč se o tom máme vůbec bavit...? Tím příspěvkem si opět jen dokázal, jaká je pro tebe Price modla - ok, já to vím a samozřejmě ti to vůbec nezazlývám, proč taky? Ale poznámky typu "Carey opět famózní" apod. tu od tebe čtu víceméně pořád, i když si to prostě třeba o některých zápasech vůbec nemyslím a je v tom spíš ta tvoje náklonnost k němu - opět říkám, že chápu, ale pravda to prostě pokaždé rozhodně není. Je jasný, že on je super gólman, to je bez debat, ale nyní prostě není úplně ve své kůži a určitě na tom má podíl i ten vysoký průměr obdržených branek v posledním období.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nikdo? Tak to asi nečteš moc tisku z prostředí Habs.

Konečně uznal jeho chybu říkáš? Docela nesmysl, to mě asi moc nečteš nebo nevím co si o tomhle myslet. Vždy dokážu vypíchnout špatný gol Caryho, vždyt on sám si to v rozhovorech umí přiznat, že pustil lehký gol, který nás třeba stál body ne výhru. Tak nevím, co to píšeš za nesmysly, jako bych já tady vynášel Caryho do nebes bez špetky kritiky. Že ubral z god modu od doby WC a úvodu sezony jsem tady napsal nesčetněkrát, ale pokud dostáváme 3 a více golů ted bohužel pravidelně v drtivé většině po dorážkách, tečích nebo zakrytým výhledem tak ne, opravdu neuznám, že je Carey v slumpu.

To jsme celí my, fanoušci Habs. Někomu z týmu se nedaří a už ho měníme jako bychom zapomínali, co ten daný hráč pro tým udělal a jakou má kvalitu. Někde to je dlouhodobějšího rázu a stává se to bohužel faktem (Pleky), někdy je prostě slump v dlouhé sezoně nebo je příčina úplně jiná, což byl třeba případ Maxe. I já ho odsuzoval na začátku sezony, ale vše jsem vzal zpět po odhalení jeho zranění. Stejně tak u Caryho budu pořád tvrdit, že je 1A brankář a rozhodě nebudu volat po jeho trejdu jako někteří pomatenci. Sám Carey řekl, že v lednu se SC nevyhrává. A tak bycho mohl pokračovat ještě dlouho, ale asi jsi point pochopil.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nikdo se nebaví o statistikách - svůj názor si udělám ze sledování zápasů. A budu poněkolikáté opakovat, že na to, jak všude znělo, že Price si jede vlastní ligu, teď chytá hodně solidní průměr - nic víc, nic míň. A vím, že tohle ty budeš značně rozporovat a nesouhlasit s tím, proto jsem předtím napsal, že jsi konečně uznal nějakou tu jeho chybu - sorry, ale předtím to tu mockrát nezaznělo, to se klidně podívej...
 
AvatarReakce na příspěvek:Počkej, počkej, jak konečně? Vždycky tady ty goly rozebírám a umím uznat, když Carey dostane softa, kterého měl mít. Zas ze mě nedělej magora, co Caryho za každých okolností brání a neumí uznat jeho chyby. Co nesnáším je, když se začnou kumulovat statistiky, Carey pustil v tolika zápasech 3 a více golu, úspěnost má od té doby takovou a všechny ty kecy. Pak si rozebereš zápas od zápasu a při pohledu na goly mi je do breku. A nemám pocit, že by Dubny, Holtby nebo Bobr chytali teče nebo když se jim stíní. Dostávají zpravidla stejné branky jako Carey, ale ne tolik, protože mají beky, co to před nimi čistí.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, jsou to dost často teče a ano, čtvrtý gól měl gólman jeho kvalit chytit - konečně jsi také uznal nějakou jeho chybku...smajlik. Ai ten třetí nebyla až tak výrazná teč, ale dejme tomu, směr to malinko změnilo. Tak jako tak, těch gólů dostáváme strašně moc a všechno tohle přichází v tu nejméně vhodnou dobu - opět dospějeme do fáze, kdy se budeme horko těžko rvát o osmičku...
 
AvatarHm, MT prohodil Chuckyho s Tirdem... No špatný nápad to úplně není, ofenzíva potřebuje nějakou jiskru, tak to snad pomůže. Obranné páry zase zpátky jak byly, to moc nevyšlo.
A baví me, jak všichni vyhlíží návrat Markova, jako by za tu spoustu golů, co poslední dobou dostáváme, mohla jeho absence smajlik
 
AvatarVčera jsem už ani neměl energii reagovat, to zase byla hrůza... Už mě unavuje, jak naše beci nehchávají hráče clonit a tečovat puky před Carym. Nebudu ho tady zase chránit, protože každý člověk s IQ vidí, že drtivá většina golů poslední dobou jsou teče nebo Carey nemá šanci vidět. To se pak těžko chytá i těm nejlepším brankářům. Chodit před bránu přece musí bolet! Emelina Webs tam hráče masírují, ale od ostatních jsem to moc neviděl. To nemůže Daigneault těm bekům vynadat? Je to do očí bijící. Soupeři se na nás připravují a podle mě je tohle recept, oni ví, že pokud Carey vidí, tak nic moc nepustí. Nebo ne jen Carey, obecně každý špičkový brankář. A funguje to a my na to nejsme schopni reagovat. Čtvrtý gol měl mít, ale my stejně v té blamáží ani náznakem nevypadali, že se nadechujeme k obratu...

Poslední dobou to není dobré ani náznakem a náskok jaký jsme měli na vedení v divizi se hodně ztenčuje nebo je pořád velký, 8 bodů, ale Ottawa má 3 zápasy k dobru... Musíme začít zase vyhrávat a ne zrovna powerhouse Devils jsou dobrý soupeř pro návrat na vítěznou vlnu.
 
AvatarMrkl jsem jen na sestřih, ale asi jsme toho krom začátku třetí třetiny moc nepředvedli. Bohužel první formace -2, Max -3, to je blbě vyhrává. Štve mě poslední zápasy Petry, jak laxně brání. Na jeho obranu musím říct, že nechápu, jak rozhodčí nemohli písknout podražení před třetí čtvrtou brankou? Asi by to s naší PP nic nezměnilo, ale takto bylo úplně hotovo...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Pittsburgh Penguins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 03.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík