Hubená výhra a změny v sestavě!

01.03.2017, 07:29 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Klání celků z Východní konference přineslo pouze jednu branku a to až v prodloužení. V něm hráli Canadiens přesilovou hru, kterou využil Alex Galchenyuk.

Za domáci již nastoupila i nová posila Jordie Benn. Ten přišel z letos se trápícího Dallasu. Benn se tak na rozdíl od svého bratra podívá do vyřazovacích bojů (tedy velmi pravděpodobně). „Nový start v úžasném městě," rozplýval se starší ze dvou bratrů.

Devětadvacetiletý obránce stráví v dresu Habs déle času než jen zbytek sezony. Smlouvu má totiž ještě na další dva roky. Dres Stars naopak přes hlavu nově přehodí Greg Pateryn, kterého Montreal pustil. Tým z Texasu bude navíc místo Canadiens volit ve 4. kole draftu.

Největší událostí konce přestupového okna byl ale pro fanoušky Canadiens příchod obránce Brandona Davidsona z Edmontonu. Opačným směrem totiž putuje David Desharnais :-)

Poslední posilou je útočník Steve Ott, který přichází z Detroitu výměnou za 6-tou volbu v draftu 2018.

Branky a nahrávky: 64. Galchenyuk (Weber, Pacioretty).

C. Price (MTL) - odchytal 62:53 minut, 26 zákroků, úspěšnost 100,0 %
S. Bobrovskij (CBJ) - odchytal 63:53 minut, 29 zákroků, úspěšnost 96,7 %

1. hvězda utkání: Alex Galchenyuk
2. hvězda utkání: Carey Price
3. hvězda utkání: Sergej Bobrovskij

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
02.03.2017 01:14 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTak bych mírně shrnul a charakterizoval TD v našem podání.

je to jednoduché před Playoff byla (krom jiného což nejspíš nevyšlo) Bergevinova vize nabrat Muscle,Grit,Muscle,Height,Muscle,Weight,Grit and Muscle.

zbavili jsme se nedochůdčat v podobě Andrigetta a Deshardneise a přišel

Viking z Norska 6’3 tall, weighing in at 220 pounds, Andreas Martinsen.

Ledoborec, obranář a bojovník - Steve OTT

and high King from LA Kings - Dwight King - Height 6.04, Weight 232

Dále se tu objevil 6’2 and 210 pounds of Brandon Davidson

a v neposlední řadě Jordie Benn Height 6.02 -- Weight 200

k tomu všemu McCarron,Weber a Yemelin no myslím si, že naše letité přízvisko mrňavého týmu bere za své a já jsem za to rád. Ono proti velkým týmům se hraje o poznání hůře říkám to tu poněkolikáté. Všichni víme, že v PO je všechno o mnoho víc vyhrocené a ta size prostě dělá na ledě své, vím to z vlastní zkušenosti. Když pak člověk sleduje jak je v PO pulka mančaftu zčista jasna poloviční nechodí před branku a do soubojů na půl plynu. Je to prostě nechuť podstupovat souboje a v případně strkanic nemít na ledě zastání. Gallagher by mohl vyprávět to je bojovník. Desharnais,Plekanec,Vanek a jim podobní jsou pravý opak a v PO důkazem.

Na druhou stranu nepřišel žádný skill a sázíme dál na jednu lajnu což je peklo.


 
AvatarReakce na příspěvek:Já bych Otta nezatracoval, myslím, že se bude hodit... Vrbata by se hodil, střelec to rozhodně je, ale co se dá dělat. Teď musíme zabrat s tím, co máme
 
AvatarReakce na příspěvek:Tajně jsem doufal v toho Vrbatu, škoda... Až na Andrighetta a asi i příchod Otta pro nás dobrý.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tajně jsem doufal v toho Vrbatu, škoda... Až na Andrighetta a asi i příchod Otta pro nás dobrý.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak nějak se nic neudálo, ale přeci jen, zbavili jsme se jedné přítěže a Gheta, což zamrzí, ale jinak klid. Takže teď jen se nachystat na 4 velmi těžké mače...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, MB už to zase přehání s tou depth. Mimo sestavu budou Nesterov a Davidson v beku, v útoku asi Flynn, sezona v "áčku" tím pádem skončila pro McCarrona, no pressbox bude praskat ve švech.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jj, myslím... Hráčů do třetí a čtvrté lajny máme, mi přijde, tři pr...
 
AvatarReakce na příspěvek:Mám z toho stejné pocity, ale na farmě se nám hřeje dost typově podobný Hudon a ten ještě nedostal šanci vůbec. Ale zbavili jsme se hráče, který umí dát gol, což je zvlášt v našem případě vždy chyba.
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak tohle mě ale fakt nasralo! Přechválil jsem ho - sice neznám toho Martinsena, ale Andrighetto měl prostě u nás dostat mnohem víc prostoru! Je to kvalitní bruslař, nebojí se jít i přes menší postavu do souboje a umí být agresivní v útočném pásmu - pro nás tenhle trejd velká chyba!
 
AvatarReakce na příspěvek:Myslíš Ghetta? Nevěděl jsem, že je v NHL další Nor než Zucarello. Ghetto mi bude chybět, měl jsem ho vždy rád, ale asi v záplavě malých forwardů u nás neměl budoucnost smajlik zato máme poměrně mladého obra do čtvrté lajny. No, MB to bere z gruntu, aby v tom původním týmu někdo zbyl :D
 
AvatarNo tak teď první velké a nemilé překvapení, že by se přeci jen chystalo něco většího?
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, taky bych s tím neměl problém. Musel by se ale někdo pakovat, protože to bychom neměli prostor pod stropem.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jj určitě, taky bych byl pro, ale nevěřím tomu. Každopádně TD je zatím poklidná...
 
AvatarReakce na příspěvek:S TDL jsem celkem spokojený, jen bych ještě rád nějakého toho střelce - vůbec bych se nezlobil, kdyby ten rumour s Vrbatou se naplnil... Není to určitě nic dlouhodobějšího, ale na případné PO by to byl celkem solidní kauf. Nikdo jiný za solidní peníz mě nenapadá.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jones si tam v rohu o to vyloučení říkal dlouho, podle mě ho sudí okřikoval at se na to vykašle a nedal si říct. A přesně jak říkáš, výkon byl fakt dobrý proti top soupeři a ten neuznaný gol byl k smíchu.

Ještě k trejdům, četl jsem o Davidsonovi a prý to není vůbec špatný bek! Navíc to není rental, má smlouvu i příští rok. Takže s ním a Bennem jsme získali fakt kvalitní beky na pomezí 2. a 3. páru, Nesterov, také kvalitní bek, to bude mít těžké. A že je Davidson protihodnota za DD? To je sen a masterpiece Bergevina. King taky vyníkající, Ott dejme tomu, ale podle mě toho moc neodehraje. Vanek už je pryč, o Iginlu se ani nesnažíme, takže v pohodě. na HF byla spekulace, že snad máme zájem o Bourkýho zpátky, no to je snad jen špatný vtip nakolik jsem měl Bourkýho rád.
 
AvatarHm, Dwight King, to není vůbec špatné! Flynn u nás asi dohrál, na Mitchella bude větší tlak a obecně jsme získali hloubku na beku i v útoku, zatím suprová TDL. Ovšem velká ofenzivní ryba se ještě nechytila, no uvidíme.

Jinak já ještě projel včerejší zápas a to tedy bylo dílo, fajn zápas i bez golů, super brankáři a ten OT co nám tam neuznali, mazec. A jak se pak Torts čertil při tom vyloučení smajlik blb. Chuckyho parádně napálil a jak to jde jednoduše, když golman nevidí, to si tam musel stoupnout nejšikovnější hráč týmu smajlik smajlik smajlik Opravdu huge win, třetí ve čtyřech dnes a proti odpočatému powerhouse týmu, fakt super.

Fun fact: naše skore s CBJ po třech zápasech- 2:12 a na body 2:4, jo to je ta krása NHL a dvoubodového systému.
 
01.03.2017 18:27 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
A ještě nás posílil Dwight King. Spolu s Bennem i Davidsonem hráči, kteří jsou dříči a srdcaři. Chybí nám střelec navíc, ale nevypadá to věru zle!
 
01.03.2017 18:27 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Dwight King do Montrealu za podmíněné 4té kolo, zatím posily nic moc. Už dlouho se řeší Vrbata, je to na spadnutí, dále stále Duchene, ale tam je podmínka sergačev. Navíc už se nám krátí platový strop, musel by odejít někdo jako Pleky. Byly spekulace o Doanovi, ale to snad nehrozí
 
AvatarZatím jsou ty naše trejdy o ničem, tedy až na zbavení se DDho:) myslím, že nakonec nic z větších trejdů nebude....
 
AvatarUž při zápase jsem nemohl uvěřit vlastním uším, když tam oznámili horkou novinku, že Desharnais byl vytrejdovaný...smajlik smajlik. Každopádně, ať za něj přijde cokoliv, pořád je to pro nás v tuhle chvíli výhra jako prase! Neříkám, že tu neměl dobré sezóny, dokonce se mi kdysi i zamlouval, ale postupem času se z něj stal naprosto nepotřebný hráč a je jen dobře, že se tohle povedlo. Příchod Otta také nechápu, podobné typy hráčů u nás máme a navíc mi nikdy on zrovna nepřirostl k srdci. No nic, snad se tu dlouho neohřeje...
S Columbusem mohu KONEČNĚ po dlouhé době říct, že mě ten náš výkon docela bavil a myslím, že jsme si tu výhru nakonec zasloužili, byť Modrokabátníci byli sakra nebezpeční - myslím, že nastřelili třeba 4 nebo 5 tyček... To vyloučení v prodloužení bylo pro ně hoodně drsné, ani se nedivím té naštvané reakce Tortorelly po zápase, ale na druhou stranu nám chvíli předtím neuznali, podle mě, regulérní gól!
 
01.03.2017 08:47 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarZa mě spokojenost. DD je pryč a cena je dobrá i za pytel puků. Ott je brousek na PO a po něm ho pustíme. Za mě dobrej move. Dost možná se letos nebudeme pouštět do žádných předražených akcí, ale ten Duchene by stál za to sakra. Takového hráče se smlouvou v kapse neseženeme ani normálně. Na ostatní bych se v klidu vykašlal. Asi je pravdou že největší naší posilou je Julien.
 
AvatarNeuvěřitelné se stalo realitou, DD je fuč. Jsem samozřejmě rád, ale určitě mu patří díky, byl tady fakt dlouho a člověk si na něj už tak nějak zvykl. Davidson vylepší depth na beku, která je teď teda pořádná.

Příchod Otta jsem moc nepochopil k čemu takový hráč, jestli do PO, kdyby byla třeba tvrdost, dejme tomu, moc nás nestál, ale asi bych se bez takového move obešel.

Výhra se SO s megasilným CBJ je super, Chucky back to back OT winner, to se jen tak nevidí. 3 výhry v řadě, na tom se už dá stavět. Jen tak dál.
 
AvatarTřetí win v řadě, DD pryč, to je ale pěkné ráno...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Columbus Blue Jackets
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík