Rangers zabojovali a vyrovnali sérii na 2:2

19.04.2017, 06:18 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Rangers dokázali vyhrát důležitý domácí zápas, když ve druhé třetině vstřelil rozhodující gól Nick Nash, kterému asistoval kapitán Ryan McDonagh. Carey Price byl opět výtečný, jenže domácí si vytvořili místy obrovský tlak, jehož zásluhou vyrovnali stav série na 2:2 a připravují se na návrat do Montrealu.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky jsem čuměl, ale i kdyby dal hattrick, tak mi to radost z toho, že už ho nemusím vídat v našem dresu, nezkazí.
 
AvatarVelká škoda, myslím, že jsme zase nehráli vůbec špatně, ale je pravda, že jsem celé viděl dvě třetiny a zbytek jsem až ráno v rychlosti projel. Je to vesměs pořád stejná písnička - jsme aktivní, šance si vytvoříme, ale proměňování je problém. Strašné chyby při prvních dvou gólech, třetí smůla - je ale pravdou, že v prodloužení byli Rangers lepší. I tak si myslím, že máme nato přivézt ještě sérii do Montrealu...
 
21.04.2017 07:57 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarHádejte kdo teď před chvílí vystřelil v prodloužení Edmontonu vítězství?



Nechtěný David Desharnais! Hokej prostě nemá logiku...
 
AvatarCo k tomu říct, my dáme dva nádherné goly, k tomu hromadu šancí a stejně si necháme dát tak stupidní branky, až z toho bolí oči. SHG byl totální trapárna, Chucky ztratil poněkolikáte nesmyslně puk v naší PP a ted se to vymstilo ještě v kombinaci s laxním Beaulieuem vzadu. Druhý gol špatně rozebraní hráči jako někde v případvce, OT winner haluzácký odraz, i když to tam předtím Jemelin zase jen tak tupě napálil na mantinel, kde si to ten lowlife Kreider v pohodě sebral. Fakt nemám slov.

Effort byl, Gally, Lehko, Pleky, Radu, všichni pochvala, Ott skvěle hitoval, první obrana taky v klidu, ale Max i přes snahu opět nic, od Shawziho se taky čekalo v PO víc.

Zkusil bych Maca místo Kinga a klidně bych posadil Beaulieho a dosadil Davidsona.
 
21.04.2017 07:18 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarZápas takový nijaký...v OT byli Rangers lepší ale vyhrát se to dalo, bohužel my nemáme moc štěstí na ty teče, odrazy. Bohužel nedáváme branky z velkých šancí. Nicméně hratelní jsou a věřím, že to otočíme. GO HABS GO
 
AvatarTak sme to nezvladli v OT mali NYR viac sanci velka skoda smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:V prodloužení nás přejeli, navíc zase odražený puk při jejich nahrávce, to je prostě i to štěstí... před tím teda Jemelin trapně plácl do puku. Velká škoda tohoto zápasu, u nich to bude moc těžké a moc nám nevěřím...
 
21.04.2017 03:53 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarNedáváme opět tutovky, jinak by už byl konec. Snad to zvládneme.
 
AvatarSkoda 2 PP v uvode 3 tretiny Danault mohol skorovat v oslabeni aj Max nedal najazd uff mam tlaky dobresmajlik
 
21.04.2017 02:47 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarTo jsou propady....dáváme jim takový šance úplně zadarmo.
 
AvatarGally pekne zavesil v PP skoda toho SHG
 
AvatarMusime vyhrat a klucove budu aj PP Emelin je otazne ako sa dostane do zapasu v PO no dufam bude platny Davidson odohral dobre min platnejsi ako Nesterov..

 
20.04.2017 23:32 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
Dneska by to chtělo darovat Careymu čisté konto, když už to dokázali i sens pro Andersona. No snad se jim alespoň nepodaří Careyho přes Markova zranit a odrovnat. V minulém zápase tam tak třikrát nestačil dojet a odlačit je a oni do něho šeredně zajeli. A bůh dá, že Emelin vyrobí jen jednu hrubici, kterou oni nestačí využít. Snad mu Julien ukázal dost diáků s pozicema aby ten hoch pochopil, kde se má jako obránce pohybovat.
Dneska jdeme zpátky do vedení.
 
AvatarAsi fakt bude hrát, snad coaching staff ví, co dělá... nemá toho od zranění moc nabrusleno a natrénováno, já bych asi ještě vydržel.
Zajímavé je, že se CJ vrátil k původní sestavě, čehož teda jsem velký fanda.

Pacioretty – Danault – Radulov
Byron – Plekanec – Gallagher
Lehkonen – Galchenyuk – Shaw
King – Ott – Mitchell

Markov – Weber
Benn – Petry
Beaulieu – Emelin

Price

Papírově to není must win game, ale všichni ví, že je, cítím v kostech, že to prolomí Max a trefíme se v PP.

Go Habs Go!!!
 
20.04.2017 20:06 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarÚdajně se dnes má vrátit do sestavy Emelin. Mohl by být po té pauze nažhavený, stejně jako nerozehraný, v každém případě jeho fyzická hra se proti Rangers bude hodit.
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, já třeba psal skoro to samý, co Parda...smajlik. Oni byli jasně lepší v druhé třetině, ve zbytku zápasu určitě ne. My nedali góly z jasných šancí, oni využili naše dvě hrubky - ano, měli i další šance, ale těch jasných bylo na naší straně víc. To ale nic neznamená, tím se můžeme jen chlácholit, bod mají oni...
 
AvatarReakce na příspěvek:Nash dneska rozhodl, tak musí Max doma napodobit. Bohužel jeho branky chybí, to je jasný. Rangers nebyli výrazně lepší, asi to tady ani nikdo nepsal. My měli výborné šance, ale nedali jsme je:( Hlavně mě štvou přesilovky, těch musíme využít mnohem víc. U té druhé branky navíc ještě Pacioretty na modré neuhrál souboj. Ano, nezbývá než doma vyhrát...
 
AvatarReakce na příspěvek:Oprava, Shaw hrál s Danaultem a Maxem, Radu s Chuckym a Lehkonenem. Problém začíná být Max, dnes byl dost neviditelný a ještě nedal gol. Známe jeho povahu, začne si to moc brát a sebevědomí půjde dolů. Jeho goly by se ted hodily nejvíc.
 
AvatarJá teda nesouhlasím s názory, že by byli rags výrazně lepší. Ano, vlítli na nás, což asi jen naiva mohl čekat, že na nás nevletí po tom co předvedli v neděli, ale vyložené extrémní šance z toho zase nebyly. Carey měl práci, ale rozhodně ne tolik a v drtivé většině střely viděl a neměl s nimi problém. Goly oni vytřepali z našich zbytečných chyb, hlavně druhý gol mě nasral, Benn udělal chybu, ale pak jsme měli možnost vyhodit, byl to tuším Shaw a nepovedlo se mu to. Carey těm brankám mohl těžko zabránit.

My měli nenápadné šance, ale o to smrtelnější mohly být. Shaw sám na bránu, tyčky v poslední minutě a spousta dalších... velká škoda, trable v koncovce nás dohnaly. Dost smolná prohra, kdybychom dnes vyhráli, po tom, co se na nás takhle vyhecovali, tak by to pro ně mohlo být smrtící...

CJ trochu pak poměnil útoky, což se mi moc nelíbilo, Shaw u Radua a Maxe mi moc nesedělo. Naopak Danault může hrát s každým.

No nic doma musíme...
 
AvatarDnes tam nebyl takový elán jako v minulém zápase, i přes to jsme mohli vyhrát. Bohužel trapné chyby obránců nás stály zápas. Toto se nemůže v PO stávat. Navíc pokračují špatné přesilovky. Velká škoda, že na konci byla jen tyč, opět měl Lundqvist hodně štěstí, ale také umu, několikrát ovšem vůbec nevěděl, kde má po zásahu puk. Věřím, že ho to v další zápase opustí a puk mu propadne až do branky. Musíme ale hrát dobře dozadu, bez toho to nepůjde... Doma musíme za každou cenu vyhrát a to nám bude sakra svazovat ruce a nohy, moc se bojím toho zápasu, který bude nejspíš rozhodující pro sérii. Pokud ho zvládneme, tak věřím, že půjdeme dál...
 
19.04.2017 08:56 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatarhttp://www.sportsnet.ca/hockey/nhl/radulovs-journey-memorial-cup-nhl-khl-nhl/

Mrkněte..
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Rangers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík