Canadiens překvapili - porazili Columbus

28.11.2017, 07:42 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Od utkání s nejlépe bránícím týmem ligy, Columbusem, asi nikdo moc nečekal. Carey Price se ale zřejmě po zranění dostává do své obvyklé "božské" formy. Několika skvělými zákroky přispěl v výhře 3:1 a odnesl si tak ocenění 1. hvězda utkání.

Branky a nahrávky: 4. Gallagher, 9. Drouin (Petry, Galchenyuk), 59. Shaw (Pacioretty, Plekanec) - 37. Dubois (Anderson, Panarin).

C. Price (MTL) - odchytal 60:00 minut, 37 zákroků, úspěšnost 97,4 %
S. Bobrovskij (CBJ) - odchytal 58:36 minut, 25 zákroků, úspěšnost 92,6 %

1. hvězda utkání - Carey Price (MTL)
2. hvězda utkání - Brendan Gallagher (MTL)
3. hvězda utkání - Pierre-Luc Dubois (CBJ)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarNěco tak strašnýho, jako jsme předvedli v našich dvou "přesilovkách" v první třetině, se jen tak nevidí! Jestliže proti Columbusu jsme měli vynikající první část, dneska je to velice slabý a korunovali jsme to právě gólem při vlastní přesilovce...smajlik.
 
29.11.2017 23:23 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:držím palce ať máš hezkej zážitek na konec a my tady nadšeně o čem psát) snad se proti nám nechytí Duchene a Carey bude pokračovat v dobrých výkonech stejně jako obrana. A že si Jon zkontroluje brusle smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Děkuji vám za hezké reakce na můj příspěvek. Žádné hráče jsem bohužel nepotkal. Na tréning do brossardu se podívat nepůjdu. Dnes ještě navštívím zápas proti Ottawě.
 
Avatarhttps://www.youtube.com/watch?v=wt8yp4sE1qQ
smajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Užívej. Nějaké hráče jsi potkal? Pojedeš i mrknout na trénink do Brossardu? Klidně pošli i nějaké fotky až budeš doma.
 
AvatarReakce na příspěvek:Závidím, taky bych rád jel, ale samotnému se mi nechce... Každopádně si to užijsmajlik
 
AvatarTak jsem zažil svůj první zápas v Bell Centre a můžu vám říct, že to byl neskutečný zážitek. Atmosféra je sice trochu odlišná od té evropské, ale i tak byla úžasná. zápas popravdě nebyl úplně v naší režii a vyhráli jsme ho jen díky dobré první třetině. Carey opravdu zachytal, ale Columbus měl asi tři tyčky, takže obrovské štěstí na naší straně. Hodně dobrý výkon předvedl také Gallagher. Myslím, že u golu, který jsme dostali to obrana mohla rozhodně vyřešil lépe. Popravdě řečeno se ani nedivím, že jsme v tabulce tam, kde jsme, protože dvě třetiny z naší strany opravdu nic moc. Zážitek to rozhodně ale byl. V Montrealu jsem už od neděle a ještě navštívím zápas proti Ottawě, takže doufám, že se nám povede také bodovat naplno. Rozhodně vám doporučuji navštívit Montreal nejen kvůli hokeji, ale také kvůli městu, je úžasné.smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Chucky mi připadá, že takhle hraje celou sezonu až na pár zápasů. Prostě je utápnutý a bojí se to vzít na sebe. A ten jeho příklep z první, ze kterého dal mrtě golů, tak to letos taky vůbec nefunguje, když se už umane vystřelit, třeba na PP. Je to s ním špatné.

Každopádně díky za popsání průběhu zápasu, nerodilo se to očividně lehce, ale důležitý je výsledek. A jsem rád, že Carey potvrdil formu ze soboty i dnes.
 
AvatarCarey dneska potvrdil formu jako zvon, dnes to byl jeho zápas. Bobr předvedl dva zákroky z kategorie snů, ale naštěstí první branku také lehce pustil. Konečně se s tím Drouin nemazal a poslal to tam. Výborně jsme bránili střely. Ovšem co mě štvalo, tak úplně alibistické akce Galchenyuka (asi 3x) a jednou Plekyho, kdy měli jít jasně do zakončení a oni zajedou za branku nebo dají trapnou přihrávku pod sebe a ani neví, kdo tam je. No a když vedete, tak nechat necelých pět minut před koncem jet soupeře 3 na 1 je také umění, ale konec byl opravdu bláznivý. Těžce vybojované body, musíme je potvrdit doma dalším vítězstvím.
 
AvatarVelmi těžce vybojované body a vynikající Price - tentokrát jasně zastínil Bobrovského, i když i ten tam měl pár fantastických zákroků. Výborně jsme odehráli první třetinu a získali tam rozhodující náskok, který jsme zuby nehty bránili po zbytek zápasu... Oni tam měli asi tři tyčky, několik gólovek, které zlikvidoval Price, a byli prostě po dvě třetiny lepší. Líbilo se mi, že jsme dokázali přitvrdit, když jsme byli pod tlakem, abychom je trochu rozhodili. Super body, ale je potřeba na ně navázat, jinak je to o ničem.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Columbus Blue Jackets
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík