Montreal zahájil přípravu vítězstvím na New Jersey

17.09.2019, 07:08 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Sezóna se nazdržitelně blíží, Canadiens tak načli sérii přípravných zápasů. Do zápasu samozřejmě nastoupilo spoustu nadějných mladíků kteří se rvou o místo v prvním týmu. Asi nejvíce byl vidět Nick Cousins, který skoroval a přidal asistenci. Další góly přidali Artturi Lehkonen, Nate Thompson a Jake Evan V brance se vystřídali Carey Price a Cayden Primeau.

Další zápas se hraje ve středu s Floridou Panther

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Evans s Belzilem mě hodně štvou, to jsou hráči, kteří by měli hrát v prvním týmu, i když na podobné úrovni tam máme hráčů víc, to je pravda - ale jak jsem třeba před rokem horoval za Hudona, tak teď bych tyhle dva upřednostnil. Nemluvě pak o Weisem... Jsem zvědavý na Suzukiho, protože mi kolikrát přišlo, že Belzile byl agilnější než on, jen nemá takový talent...
 
AvatarHladoví Marlies nás porazili, ale i to je dobře, spadli jsme z hrušky.
Carey měl hrát, ale prý má naraženou ruku, nic vážného. Paulie je taky cajk, jen ten Poehling mě štve, to je k zlosti.

Riley Barber, Jake Evans, Alex Belzile and Josh Brook were all reassigned to the Laval Rocket after the game.
Všichni udělali dobrý dojem, Evans určitě bude hodně vysoko na seznamu hráčů, kteří dostanou pozvánku do NHL v případě zranění. Brook se mi líbil co jsem viděl, ale je mladý, sezona v Lavalu mu určitě neuškodí.
 
AvatarTak první prohra přišla asi v tom nejméně očekávaném zápase, protože když porovnám sestavu Toronta a naší, tak je to nebe a dudy - oni měli AHL sestavu, my celkem nabitou... Ale co, porážka v přípravě je potřeba, aby si hráči nemysleli, že to půjde nějak hladce...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Neříkáš, že Belzile hraje dobře? Ale on hraje smajlik!
 
23.09.2019 14:12 | reagovat
Sefor | Opium.lord@seznam.cz
No nerikam ze Belzile hraje dobre ale Barber byl driv opravdu slusnej talent ale v u Caps nedostal sanci takze budu rad kdyz u nas par zapasu odehraje
Evans,Poehling a Suzuki jsou jasny o tom zadna
 
AvatarReakce na příspěvek:Varone ani Weise se na takového Belzila nechytají ani omylem! Víc než Barber se mi líbí Evans, i když je to trochu jiný typ. Já bych byl hodně rád, kdyby u týmu zůstali Poehling, Suzuki a Evans nebo Belzile. Vzadu pak alespoň jeden z dvojice Fleury-Brook. Ale je mi jasné, že tolik jich rozhodně nezůstane, což je asi škoda...
 
AvatarBelzile či Barber jsou už starší hráči, kteří vyskočili nahoru v AHL, ale jejich šance na NHL jsou podle mě docela malé. Spíš jim predikuji budoucnost ve stylu Chrise Terryho nebo Kennyho Agostina, když se bude hodně dařit. U nás je v útoku dost přeplněno a na hraně sestavy je fůra dalších hokejistů jako Varone, Peca, Weise, nemluvě o mladých.

Příprava zatím super, mladí zatím ukazují velké pokroky, jen škoda toho otřesu mozku Poehlinga, ten měl skvělý camp. Podle mě ale ukázal, že by mohl být NHL ready, takže šanci dostane i po uzdravení v prvním týmu. Suzuki taky dělá vše pro to, aby se v týmu dál udržel. Uvidíme jak to dopadne a hlavně jak se všichni osvědčí v NHL tempu ve více zápasech.
 
AvatarUž je na čase prohrát, ne? Jinak tři PP góly hned se na to lépe dívá... Zatím opravdu kvalitní preseason, ať už nastoupí kdokoliv, jen to přenést dál...
 
22.09.2019 09:55 | reagovat
Sefor | Opium.lord@seznam.cz
Me se celkem libi Riley Barber,tomu bych ten prvni tym pral
Jinak nevite jak to vypada s tim otresem mozku Poehlinga?
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak já psal o hráčích, kteří ještě do NHL nenakoukli (nebo jednou jako Poehling)... Cousinse jsem viděl v jednom zápase a celkem dobrý pohyb, aktivita.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jak se ti líbí Cousins?
 
AvatarReakce na příspěvek:Carey se rozhodně v tomto zápase nevytáhl, měl to těžké, pár střel a tři branky. Každopádně se zatím jevíme dobře a mladí se ukazují v dobrém světle. Jen přesilovky zatím pokračují v duchu min. sezóny a to i v té silné sestavě, která se vždy sestavila. Za mě super Fleury, tam opravdu někdy až čumím a v útoku Poehling a Suzuki jsem očekával, že by měli být lepší než ostatní, ale moc se mi líbil Evans a naopak poslední zápas měl vynikající Belzile... Jinak jsem čuměl na Drouina a přišlo mi, že hrozně zhubl, až jsem ho nepoznával. Tak snad mu to pomůže k lepším a hlavně vyrovnaným výkonům...
 
AvatarTakže po pár přípravných zápasech jen několik jmen z řad mladíků, které mě celkem zaujaly - vzadu Brook, Fleury, v útoku pak asi očekávaně Poehling a pak určitě Suzuki, Evans a hlavně Belzile, vůbec ho neznám a zatím se jeví velice dobře! U gólmanů, kteří zatím nastoupili (včetně Price), se mi nejvíc líbili Primeau a Lindgren.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nepleť si pojmy s průjmy, nikdo tady nikdy neřekl, že nemáme dobré vyhlídky na budoucnost.
 
18.09.2019 15:41 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarFleury se nelíbil jenom mě.

https://montrealgazette.com/sports/hockey/nhl/hockey-inside-out/canadiens-prospect-cale-fleury-goes-lean-in-bid-for-spot-on-blue-line?fbclid=IwAR1C2LCJT1gX-UOCvJmlELhgiHUySXpEBKDS7Rn7_wMX7I3fq6LPJCiemMo
 
AvatarReakce na příspěvek:Sorry za překlepsmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Velmi zajímavý rozhovor rozhovor. Nejvíc mě ovšem dostala odpověď na otázku co by poradil Kotkaniemimu. Prý vymaž twitter, instagram a facebook, novinářům říkej jen to co musíš a prostě hraj hokej. Doufám, že KK jeho radu vyslyší a předvede díky tomu kvalitní výkony. smajlik
Modleme se, aby měl Pleky pravdu i s tou naší bright future.
 
18.09.2019 07:55 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarPleky má trochu jiný názor než místní většina ... https://www.tsn.ca/radio/montreal-690/plekanec-canadiens-have-a-very-bright-future-1.1366410
 
17.09.2019 11:18 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ono se to stává napříč ligou samozřejmě, ale třeba u nás na zimáku to týpek před zápasem projde s tyčí po plexi oběma směry a když se mu někde zadrhne tak to řeší - nepamatuju že by byl při zápase nějaký takový odraz. Já vím, že mě to loni děsně nasralo takový gól a hráli jsme doma to se pak nemůžeš ani cítit ukřivděně. Připomělo mi to prohlášení, které udělal Don Cherry po hitu na Paciorettyho - vzkazoval Molsonovi \" Get your own building safe.\" - ukončení mantinelu u střídaček.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já si ještě vybavuji, že se nám to loni stalo i při zápase v Torontu, problém s údržbou mantinelů zřejmě nemají jen v naší hale. Tyhle góly dokáží vážně hodně nasrat.
 
17.09.2019 10:10 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJeště takový poznatek....kolik jsme takových gólů jako dnes - puk se odrazí na nerovnosti mantinelu před naší bránu dostali loni? Já osobně si vybavuju hned 2 případy kdy se to stalo v naší hale. Týpek co tam má na starost údržbu mantinelů má za tohle dostat padáka, jestliže není schopnej dostatečně zabezpečit před zápasem zabrankový prostor je to amatér.
 
17.09.2019 09:01 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarWhat a save... smajlik
A v zostrihu ten Priceov výraz na striedačke hovorí za všetko. smajlik
https://youtu.be/VO6DOzacTKE
 
17.09.2019 08:59 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJen tak dál! Mládí vpřed! Viděl jsem teda jen sestřih ale moc se mi líbil Fleury jak s přehledem zavezl puk přes celé hřiště do útočné třetiny,to se jen tak v dnešní NHL nevidí. Doufám, že ti kluci dostanou šanci nakouknout do A teamu v průběhu sezony a nebudeme řešit případná zranění nějakým vytloukáním klínu klínem trejdy jak loni třeba Weisse,Thompson.
 
AvatarVýhra vždy potěší. Oba týmy hrály ve srovnatelných sestavách, takže ani nikdo nemůže nic říct. Jen tak dál.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New Jersey Devils
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
  • Rika, neříká, to je jedno, ale Savard mel i ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík