Montreal zabral a snížil sérii na 2:3

20.08.2020, 06:52 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

V Torontu byl k vidění úplně jiný zápas než dva předchozí. Celkově padlo 8 branek. Montreal hned na začátku vedl, ale Flyers dvěma góly Voráčka zápas otočili - 1:2. Habs to nevzdali a během pěti minut zase otočili zápas oni. Nejprve Armia srovnal a poté Gallagher 3:2.

v 51. minutě se Flyers prosadili v přesilovce - Farabee srovnal na 3:3. Pak už ale padali góly do sítě Philly. Vítězný gól padl z hole Nicka Suzukiho v čase 50:59. Price zavřel branku a Flyers už vyrovnat nedokázali. Pojistku do prázdné klece poslal Danault.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarFakt smolná a nezasloužená prohra, byli jsme celý zápas jasně lepším týmem a to co předvedli Flyers ve dvou třetinách bylo až komicky trapné. A když říkám ve dvou třetinách, jsem na ně ještě sakra hodný. Nejde mi vůbec do hlavy, jak nás s touhle strašnou hrou mohli porazit. Ty jejich góly byly totální šmudly. Dvakrát se to do brány odrazí od hokejek našich obránců a potřetí to tam došťouchají ani nevědí jak, no katastrofa. Nic se nedá dělat, příští sezonu se třeba dostaneme dál. smajlik
 
AvatarGally mimo do konce série, no to je radost. Snažil jsem se na to dívat jak na nehodu ze zápalu ze hry, ale Niskanen tam šel dost tvrdě bohužel a my ztrácíme důležitého hráče. Nedá se nic dělat, třeba to budeš sance pro Poehlinga? Uvidíme, na zápas se těším ať dopadne jakkoliv po tom co tolik silných favoritů povypadávalo jsme my pořád ve hře, to čekal asi málokdo.
 
AvatarZasloužené, šli jsme dnes pro ten zápas o hodně více než Phila. V dalším bude důležité dát první branku, pak to půjde. Phila dnes nemohla hrát tak urputně odzadu a hned to šlo lépe, navíc Hart dnes slabý zápas, kéž by měl ještě dva takové. Každopádně dnes to mělo emoce PO, konečně nějaká šarvátka, Gally tam dělal co měl, pak dostal chudák naloženo. KK smůla. Poehling na plac, stejně tak Fleury, ale je jasný, že teď se do toho šahat nebude. Jsem rád, že se přidá ještě aspoň zápas, Phila si to asi pohlídá, ale třeba se kluci zase hecnou. Jinak poprvé zahrál Drouinsmajlik
 
AvatarPřesně tak, místo Poehlinga hraje hráč, který tady příští rok stejně asi nebude a navíc sotva 6 minut, to zůstává rozum stát zase.

Příjemné překvapení, ten tým je jako den a noc, nejprve 132 minut sucho, pak dá 5 gólů. Vyloučení KK je velké WTF, ale alespoň to hezky zápas zdramatizovalo po té nudě v G3 a G4. A snad v té tvrdé hře KK nepoleví, moc se mi líbí jak hituje a hraje tvrdě (konečně zase někdo), tohle byla smůla, blbec se mu otočil ksichtem k manťáku.
A Gally, no zařval jsem si ráno smajlik Jen tak dál, jak říkáš, každý zápas navíc je bonus.
 
20.08.2020 07:17 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarRefs bojovali (wtf KK vyloučení), ale...nestačilo.
Galy on the mission - monster night, Drouin konečně zas nějaký záblesk, Suzuki yes, Armia přestal blbnout. Tipoval jsem Flyers in six, ale rád se budu mýlit. Každý zápas navíc je plus. Jen nechápu, jestli Poehling někomu něco udělal (vím, neměl dobrou sezonu v AHL), ale čekal jsem, že příjde aspoň teď šance. To samé Fleury...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Philadelphia Flyers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík