Další měření sil s Vancouverem opět vítězně pro Montreal

02.02.2021, 07:10 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal se v krátké době opět potkal s Vancouverem - byla z toho třetí výhra Montrealu nad tímto soupeřem v této sezóně. Skvělý zápas odehrál obránce Jeff Petry, který si připsal tři body. Také Price odehrál výborný zápas.

Hokejisté Montrealu se celkem brzo dostali do vedení 1:0, když se již po šedesáti sekundách trefil Nick Suzuki, který se prosadil z předbrankového prostoru. O pět minut později to bylo 2:0 - Canadiens totiž udeřili opět v oslabení, trefil se Artturi Lehkonen. Hosté dokázali snížit na 1:2 z hole Gaudetteho. Gólovou periodu ukončil na konci 16. minuty krásnou brankou Jeff Petry.

Druhá třetina nabídla tři góly a všechny do sítě Canucks. Trefli se postupně Gallagher, Petry a také Toffoli, který využil přesilovou hru.

Poslední třetina nabídla už pouze jeden gól a to do sítě Habs. V polovině závěrečné třetiny se trefil Beagle, který jen korigoval na 6:2.

Montreal Canadiens: Vancouver Canucks 6:2

Střely na branku: 40-29
Branky a nahrávky: 1. Suzuki (J. Anderson, Drouin), 7. Lehkonen, 17. Petry (Byron, Lehkonen), 28. Gallagher (Suzuki), 29. Petry (Perry, Kotkaniemi), 38. Toffoli (S. Weber, Petry) - 9. Gaudette, 52. Beagle (Motte, Edler)

Hvězdy zápasu:
1. Jeff Petry (MTL) 2+1
2. Nick Suzuki (MTL) 1+1
3. Artturi Lehkonen (MTL) 1+1

Brankáři:
Carey Price- 27/29- 93,1%
Braden Holtby- 34/40- 85%

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
03.02.2021 10:06 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarParda - jo zní to jako statistika týmu a ne jednoho hráče. smajlik

Že by po letech aspirant na Maurice R trophy v dresu HABS....?

Proč nehrál Romanov někdo ví?
 
AvatarTo je šílené, 8 gólů ve 4 zápasech proti jednomu soupeři a ještě bývalému zaměstnavateli smajlik šílenost!
Posily opět úřadovaly, zatím opravdu nádhera.
 
03.02.2021 02:28 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarTyler \"The Canucks killer\" Toffoli :-D
 
AvatarParáda, další povedený zápas, 6. SHG, to je šílené. Z Lehkyho nám roste Grabner to vypadá.

Perryho nemůžeme nechat jít na waiver, dočetl jsem se tohle:
Perry has now played four games on an “emergency loan” basis, meaning he can be returned to the taxi squad without having to go on waivers but only for five more games or whenever he reaches 30 cumulative days on the roster.

Je to těžké všichni hrají skvělé, Lehky je nepostradatelný na PK a to nejen díky těm dvěma brankám, Evans hraje perfektně celkově a Paulie je Paulie i když se zatím ještě netrefil. Opravdu nevím koho vyndat až se Armia uzdraví, asi opravdu toho Pauliho.
 
AvatarDneska jsme to odehráli s naprostou suverenitou a canucks nevěděli, kde jim hlava stojí. To naše intenzivní a rychlé napadání jim dělalo obrovské problémy. Toffer zase gól, no myslím, že fandové canucks ho musejí nenávidět.smajlik Zatím za mě asi náš nejlepší výkon sezony, vážně není co vyčítat.

Mete super, byl bych rád kdyby zůstal v sestavě už napořád.
 
AvatarNoo tak dobře, no, naše stará bolest jménem koncovka prozatím odsunut na neurčito...smajlik. Což je samozřejmě jen dobře, jenom je nutno jedním dechem říct, že Canucks jsou na tohle téma mnohem příjemnějším partnerem než Calgary a taky je tam celkem rozdíl v gólmanech.
Jinak dnes velmi dobrý výkon, pěkné góly, Petry je prostě ofenzivní borec a Perry mu to tam dal taky nádherně! Mete hladový po hokeji a moc pěkná hra - mně se líbil víc než Kulak předtím... Price trochu sofťák první gól, jinak těch těžkých zákroků tolik neměl.
 
AvatarDnes si to opět sedlo a napadalo to Holtbymu až tak, že mi ho bylo líto. Dělal, co mohl, ale nestačilo to. Petry se mi líbí, jak nezazmatkuje. Mete na první zápas velmi dobrý. No bude to zajímavé, koho dát pryč až se Armia vrátí, jestli si zase odpočne Perry. Ovšem šahat do čtvrté formace, která hraje za mě neskutečně, to by byla škoda. Price mi přišel celkem nervozní v první třetině, ale pak už si vše pohlídal. Jen tak dál, myslím, že každý fanoušek Habs se královsky baví...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Vancouver Canucks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 23.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík