Toronto bylo nad síly Montrealu

11.02.2021, 08:18 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens měli sice slibný začátek, když se hned ve druhé minutě trefil Josh Anderson a domácí tak vedli 1:0.

Další gól padl až na konci druhé třetiny, kdy srovnal stav zápasu na 1:1 Dermott.

Začátek závěrečné periody vyšel lépe pro Toronto. Javorovým listům vstřelil vedoucí gól na 2:1 Holl. O chvíli později na něj navázal Mikheyev. Montreal dokázal snížit na rozdíl jedné branky, když se na konci 16. minuty trefil Tatar.  Hyman minutu před koncem zpečetil střelou do prázdné branku výhru Leafs. Toronto tak potvrdilo, že je aktuálně nejlepším týmem celé NHL.

Montreal Canadiens: Toronto Maple Leafs 2:4

Branky a nahrávky: 2. J. Anderson (Drouin), 57. Tatar (Chiarot, A. Romanov) - 36. Dermott (Muzzin, Tavares), 42. Holl (Tavares, Muzzin), 43. I. Michejev (Kerfoot, Hyman), 59. Hyman (Matthews, Muzzin)

Střely na branku: 35:24

Hvězdy zápasu:
1. Zach Hyman (TOR) - 1+1
2. John Tavares (TOR) - 0+2
3. Josh Anderson (MTL) - 1+0

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
Avatarz pásmasmajlik
 
AvatarBohužel vedení 1:0 se drží hodně těžko a když nepřišlo naše navýšení, Toronto potrestalo naší nemohoucnost dostat puk s pásma. Měli jsme snad tři možnosti ho dostat ven a to jsme ještě mohli být rádi za to co tam před tím neproměnil Nylander. U druhého gólu měl Carey výborný výhled a možná ho mohl i mít, ale je třeba říct, že střela to byla parádní. Třetí byl takový dost divný a zbytek zápasu už to byla jen naše křeč.

Tatar konečně gól, snad ho to nakopne k lepším výkonům. Nevím jak vám, ale mně stejně jako Danault a Byron přijde nejen střelecky, ale i herně v posledních několika zápasech docela slabý.
 
AvatarSouhlas, Toronto bylo nebezpečnější a i když měli méně střel, byly sakra nebezpečné. Price v poho, dnes jsme chybovali v defenzivě. Trošku nám chybí pohyb. Ano Byron nejspíš musel dostat stopku, ale čtvrté formaci ubyla rychlost a to mi celkem vadí, ovšem jinak to nešlo, když chtěli udržet Perryho. S Edmontonem to bude moc těžké, hlavně hned po Torontu, jejich ofenzivní sílu nevím, jestli s únavou zvládneme ubránit...
 
AvatarVelká škoda, tohle se určitě dalo uhrát aspoň na bod, ikdyž asi byli lepší. Aspon co jsem ráno rychle projel, ale bohužel první gól krásně trefili, druhý sice dálnice, ale Holl měl času tři prdele a taky to trefil parádně, třetí chyba a trochu smůla. Velká škoda, dnes na Edmonton musíme.
Carey podržel, jsem rád, že se oklepal z toho smolného zápasu se Sens, měl tam těžké zákroky. Army nakonec hrál a byl celkem dost vidět. Bohužel Paulie dostal Černého Petra, mám ho moc rád, ale jsem rád, že to byl on, protože je po Danaultovi náš nejslabší útočník. Evans prostě nedává žádný důvod být vyndaný a Lehky nepřipadá v úvahu.
Danault tam zase pálil slepými, na \"prvního\" centra to je už hodně křeč.
 
AvatarOpět velmi dobrá první třetina, ale pak nás Toronto začalo jasně přehrávat, názornou ukázkou byl ten jejich první gól, kdy nás roztočili v pásmu, že jsme si koledovali už chvíli předtím. A pak ty dva slepené góly a bylo po zápase. Byli lepší kombinačně, rychlostně a ten poměr střel v náš prospěch je hodně zavádějící. U druhého gólu jejich bek času tři p*dele a i když Price na střelu velmi dobře viděl, bylo to dobře trefené a bylo o štěstí, jestli mu trefí lapačku nebo ne... Každopádně vzepětí přišlo pozdě. Armia zpět, nehrál špatně, ale hned zase dostal hokejkou do obličeje, má fakt pech...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík