Montreal proti Winnipegu se štěstím uhrál bod

05.03.2021, 07:22 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montrealu se v prodloužení nebo nájezdech vůbec nedaří. A když proti Habs stojí Jets, platí to dvojnásob. Z pěti prodloužení nedotáhli do vítězného konce ani jedno. A nad Winipegem je podobná bilance výher 0:2. Dnešní zápas bohužel nebyl vyjímkou a obě čísla navýšil.

Canadiens celý zápas dotahovali z 0:2 na 2:2 a z 2:3 na 3:3, kdy se trefil minutu a půl před koncem Perry. Hosté pak rozhodli v prodloužení. O vítěznou branku se postaral Dubouis.

Montreal Canadiens: Winnipeg Jets 3:4 v prodloužení


Branky a nahrávky: 30. Gallagher (Tatar, Perry), 37. Toffoli (Suzuki, Drouin), 59. Perry (Drouin, Petry) - 11. Stastny (Wheeler, Pionk), 16. Perreault, 44. Stastny (Scheifele), 65. Dubois (Ehlers, Connor)

Střely na branku: 36-27

Jake Allen 27/23- 85,2%

Hvězdy zápasu
1. Pierre-Luc Dubois (WPG) 1+0
2. Paul Stastny (WPG) 2+0
3. Jonathan Drouin (MTL) 0+2

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
07.03.2021 02:42 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarTým s \"kvalitou útoku o dost před náma\" předvádí stejné kulové jako ve čtvrtek, tentokrát však za ně branky nestřílíme...tak to vypadá na body.
 
Avatarhttps://www.tsn.ca/radio/montreal-690/waite-firing-came-out-of-nowhere-1.1603203

Waite v rádiu, asi se opravdu nic nestalo a byl to pravděpodobně výmysl médií. MB se prostě rozhodl, uvidíme jak to Caryho ovlivní.
 
AvatarPrý se něco stalo mezi nima, zas je divné že se to stalo zrovna když se měnil HC, kdo ví, každopádně je vtipné jak se o tom mluví furt dokola, jak řeší že ho odvolali v druhé třetině zápasů a takové kecy, no Montreal. Za mě je to jedno, kolik může mít procentuální vliv trenér brankářů na výkon tak zkušeného a starého golmana? I Jake si už něco zažil. Zas to nafukují média, Carey ví že musí být mnohem lepší a ví to celý tým a kdo dělá trenéra je úplně jedno.
Dnes prostě musíme, Andy možná dnes bude a s KK a Tofferem, to by mohlo být zajímavé.
 
AvatarTakže další čistky v trenérském týmu, končí letitý trenér gólmanů Waite (který byl dříve tolik chválený...) a nastupuje Sean Burke. Údajně za touto rošádou může stát i Price... Nevím, nedokážu posoudit, ale i z tohoto je nanejvýš patrné, že Price prostě není v pohodě a Bergevin se ho snaží probudit za každou cenu.
 
AvatarNo, myslím, že ten rozdíl v kvalitě ofenzívy se minimálně v prodloužení jasně projevil. I já jsem toho názoru, že Jets mají útok kvalitnější než my.
 
05.03.2021 21:14 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarJá vím co jsem napsal a vztahovalo se to k tomu zápasu. Protože za ty dvě třetiny co jsem viděl, jsme byli lepší a to jsme celkem ve srabu. Rozhodně jsem tam neviděl to \"že jsou kvalitou útoku o dost před náma\". Neměli téměř nic, kromě gólů po našem námazu, laxnosti a nekomunikaci.
 
Avatar Ale já dost dobře nerozumím tomu tvému tvrzení, že jsou tragédi. Podívej se na do minulé diskuze, skutečně jsi to tam napsal. Pak se také podívej na jejich soupisku a musíš uznat, že minimálně co se kvality útoku týče jsou o dost před námi.
 
05.03.2021 17:48 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
Avatar1.tretinu jsem viděl od asi minuty předtím co Toffoli namazal. Pak jak jsem psal, že i přestože jsme žádnej extra výkon nepředvedli, tak jsme byli rozhodně lepší než WPG, který jsme několikrát i zamkli v pásmu (ne, že by z toho něco extra bylo)... Doufám, že se zvednem, ale takovouhle proměnu moc nechápu...
 
AvatarMy prostě prodloužení nevyhrajeme, s tím se smiřme... Taky si myslím, že tvrdit o Winnipegu, že jsou tragédi, je hodně přestřelené a včera tu kvalitu také dokázali - první třetina jasně lepší, druhá nám vyšla a třetí tak půl na půl. Sice jsme byli střelecky aktivnější, ale že bychom byli o tolik nebezpečnější, to asi úplně ne. Souhlasím s tím názorem, že naši centři, vyjma snad Suzukiho, nejsou momentálně moc v pohodě - pořád sleduju toho Kotkaniemiho a ten jeho nekoordinovaný pohyb fakt nechápu... Myslím, že tentokrát už byli ty trojice do prodloužení složené trochu lépe, ale máš pravdu Theo, že Romanov by si takovouhle herní variantu rozhodně zasloužil. A to, že by se měl rozhodně zapojit Frolík nebo Poehling, jsem tu psal už několikrát a fakt nerozumím tomu, na co se čeká - až budeme úplně v p*deli nebo co...?
 
05.03.2021 13:41 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatar5 na 5 tradičně lepší jako téměř každý večer. PP/PK už trochu lepší pod Burrowse s Richardsonem, ale ty prodloužení - Dominique sakra, máš CJ v kapse nebo co? Chiarot, Danault, Weber oh my...s tím prostě prodloužení nevyhraješ. Skvěle bruslící Romanov sedí na střídačce. V tomhle zatím nový kouč pro mě zklamání, čekal jsem větší vítr. Klidně Weber Romanov zkusit na pár zápasů spolu, protože s Chiarotem to letos zatím nefunguje. Poehling/Frolda. Anderson bude zpět, tak aspoň Byron dolů.

K trenérským změnám u Habs/Flames a dalším věcem v NHL jsme si řekli své, kdyby jste se doma náhodou nudili.
https://www.youtube.com/watch?v=wE6Z9Qcnm4o&t=3488s
 
AvatarSorry Frankie, ale napsat, že Jets jsou tragédi je pro mě hodně odvážné. Zápas nic moc, v první třetině byl WPG jasně lepší, měli skvělý pohyb a aktivitu v útočném pásmu. Z naší strany to bylo znovu dost jalové. Ve druhé třetině jsme to dokázali vyrovnat, což mě popravdě hodně překvapilo. Třetí třetina v našem podání docela dobrá, i když bod jsme zachránili za pět minut dvanáct. Prodloužení, to už raději ani nekomentuji.

Máme alespoň ten bod, ale na prdel se z našeho herního projevu rozhodně nesednu.
 
AvatarTo už je tragédie ta naše bilance po 60 minutách, nemáme náběh na nějaký rekord? Přitom jsme srovnali dvě minuty do konce, přestříleli je... Loser points pomáhají, ale dobré to není.
A taky jsem jednoznačně pro vyzkoušení Poehlinga a Froldy, nevím na co se čeká furt.
 
05.03.2021 11:28 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
jsem zvědavý jestli v těhle dresech někdy vyhrajem)) ten gól v prodloužení skoro naznačuje, že se v nich prostě nedokážeme orientovat, kdo je spoluhráč :(((

jinak Weber je trochu v pasti ne-formy, Drouin dobrý, Allen se zvednul v prodloužení...myslím, že nás bolí ale jediná věc - pozice centrů...nemáme prostě zkušené hráče... klidně bych risknul Poehlinga. nicméně to nevzdávám a týmu i dominicovi věřím)
 
AvatarNe moc zábavný hokej z obou stran. Snaha byla, ale lehkost je už dávno pryč. Vše asi nejlépe demonstruje prodloužení. Přijde mi, že vůbec nevíme, co hrát. Motáme se tam jak špina v kyblu a nakonec v poslední minutě se srazíme ve vlastním pásmu, abychom jim darovali asi osmdesátou šanci v prodloužení a hosté ji teda se skřípěním zubů využilismajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Winnipeg Jets
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík