Konec nadějí... Stanley cup získala Tampa.

08.07.2021, 07:25 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Do pátého zápasu vstoupila aktivněji Tampa a usilovně se v první části pokoušela dostat do vedení, nicméně skvělý Carey Price držel nerozhodný výsledek.

Ve druhé části byl střelecky aktivnější Montrealu, ale paradoxně to byl právě kanadský celek, kdo inkasoval. Ve 34. minutě nastavil na hraně brankoviště šikovně hůl Ross Colton a nasměroval do branky přihrávku od Davida Savarda.

Ve třetí třetině hráli domácí zodpovědně z obrany a hlídali si své jednobrankové vedení. Montreal bojoval o vyrovnání ze všech sil až do posledních sekund, Andrej Vasilevskij ale žádný kotouč za svá záda nepustil.

TAMPA BAY LIGHTNING - MONTREAL CANADIENS
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
KONEČNÝ STAV SÉRIE: 4:1

Branky a nahrávky

34. Colton (Savard, McDonagh).

Statistické okénko
Střely na bránu: 30 - 22 | Přesilová hra: 0/3 - 0/3 | Trestné minuty: 8 - 8

Kdo se postavil do brankoviště?
Andrej Vasilevskij (TBL) - 22 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%, čas na ledě 60:00
Carey Price (MTL) - 29 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,67%, čas na ledě 58:14

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
29.07.2021 22:44 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarPerry mě teda nasral, čekal jsem ho u nás v kempu.
 
AvatarAle taky jsme viděli, že Evans není od defenzivních schopností Danaulta až tak daleko, prostě defenzivní útočník nemůže mít takové peníze a přeci jen jej nahradíme snáze obranu než scoring.

Podívej se, co vše Philly do kupy obětovala, aby za ně nehrál Ghost a aby získali Ellise a Rista, šílené protihodnoty. A Risto má své chyby v defenzivní činnosti, za mě v týmu mít raději Savarda než Rista. Ghosta bych si dal líbit, ale zase má velký kontrakt, takhle si vem, že máme Savarda a Hoffmana za plat Webyho. To podle mě není vůbec špatné.

PMD nám chybí a v případě zranění Peteyho raději nedomýšlet, ale snad by v tomhle směru mohl dostat časem víc prostoru Romy, do toho v systému Guhle, Norlinder, Brook tak se snad z nich někdo uchytí.
 
AvatarTak Hamilton už je u Devils bohužel potvrzený. Ten jeho kontrakt je masakr, ale dle mého zasloužený. Danault teda v LA, Tuna už rozhodně nepodepíše, když máme Hoffmana a Paquetta. Škoda, čekal jsem, že půjde pryč jen jeden z nich.

 
AvatarJá neříkám, že jsem nespokojený, jen mám určité výhrady k některým podpisům, nic víc. Danaulta bych za ty prachy nechtěl, na druhé straně nám play-off ukázalo, jak je takový hráč ceněný. No, víc odvařenej bych byl, a tady se určitě nepotkám se souhlasem, třeba z Gostisbehera, možná i Ristolainena i za tu cenu - potřebujeme ke dvěma defenzivním Edmundsonovi a Chiarotovi ještě jednoho ofenzivního a tím Savard určitě není. Nevím, jestli tam posune Romanova.
 
AvatarDanaulta určitě nebyl plán nahrazovat na free agency, proč taky, když máme dostatek mladých centrů a Evans/KK/Poehling jej si myslím nahradí zcela dostatečně. Buly mladí centři doladí, Danault v jejich věku taky hořel, tohle je ten nejmenší problém.

Z jakého beka bys byl odvařený? Ze Sutera? Já myslím, že v rámci možnosti je to ok podpis.

Hoffman je pořád výborný střelec, pořád tu brečíme jak nedáváme góly a v tom by on mohl pomoci. Zarazil mě jeho věk, vůbec jsem si neuvědomil, že mu už je 31, ale na tři roky jako UFA podpis to není špatné a je to dobrá náhrada za Tunu.

Všechny podpisy jsou low risk na pár let a vše do 4,5 mil., za mě hodně povedené zatím oproti tomu co se děje v jiných týmech.
 
AvatarTakže, když to zatím krátce zrekapitulujeme - máme pryč Danaulta, adekvátní náhrada za něj zatím není, rozhodně jí není Paquette, byť to bude dobrý bojovník. Můžeme doufat v Poehlinga, snad mu konečně vydrží zdraví, ale Danaultovu buly těžko někdo z nich nahradí... Na druhé straně je pravda, že 6x5,5 mil. je ranec za převážně defenzivního útočníka. O Savardovi jsem tu už mluvil, solidní defenzivní bek, ale abych z něj byl odvařenej, to rozhodně nejsem. Widemana už si nějak blíž nepamatuju, vím jen, že byl ofenzivněji naladěný - ale tady žádný risk není, to souhlas. No a na závěr Hoffman - před cca 3 lety bych za něj byl neuvěřitelně šťastný, ale teď na 3 roky za 4,5 mil./rok mi to přijde trochu mimo. Možná trochu víc...smajlik.
 
AvatarMíro, obránců bylo k dispozici hodně, ostatně všeho bylo k dispozic mraky v této šílené UFA sezoně smajlik Zas za tu cenu? Já čekal víc, dal nám domácí slevu, stačí se podívat co podepsali staříci jako Suter a Golihoski, nebo Mike Reilly smajlik Určitě spokojenost, Hamilton by byl pecka, ale ten snad u Devils ještě není potvrzený, ale má brát na xy let 8,5 mega? Prostě kvalita něco stojí, MB doufá ve vývoj mladých beků a já jsem pro tento přístup.
Cedrick taky super, za ty prachy proč ne, to bude oblíbenec. Wideman low risk, má pořádnou bombu, tak malá náplast za Webyho a taky za drobné. Tak uvidíme co dál, Perry měl být dávno náš, snad není žádný problém.

Danault je v LA, prachy šílené, ale přeju mu v druhé konferenci jen to nejlepší a patří mu velký dík za super roky a plno krásného hokeje. Jejich lajna s Tunou a Gallym byla top i na poměry ligy, jak letos vymazal hvězdy soupeře, uměl taky zazářit nečekaně ofenzivně, cool guy, pohodář, no krásné vzpomínky.
 
28.07.2021 18:28 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarCedric Paquette 1 rok 950 tisíc.
 
28.07.2021 18:25 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarSavard je náš 4 roky 3.5 mega ročne.
 
AvatarO Savardovi jsem taky četl na hokejforu, ale nějak nadšený já z toho nejsem - jako není to úplně špatný, ale zřejmě by se našly i lepší varianty...
 
AvatarPodle McKenzieho podepíšeme Savarda, což by byla hezká náhrada za kapitána, tedy po defenzivní stránce samozřejmě, otázkou je za jaké peníze. Doteď bral 4,25 mil per, což bych viděl i teď - jako strop, když má 30 let.
Army skvělý podpsi, jsem nadšený. Jsem rád, že to máme z krku.
A jo, off season je zatím hodně zajímavá.
 
AvatarTak Armia na 4 roky za 3,4 mil. za rok - podle mě výborný podpis a jsem moc rád, že tenhle chlapík u nás zůstává smajlik. Dneska otevření trhu s volnými hráči, tak jsem moc zvědavej, co se u nás uděje - zatím se to okolo docela hýbe, MAF, Seabrook, OEL atd. Chicago se trochu zbláznilo a přijde mi, že teď sází vše na jednu z posledních možností, kdy dát dohromady mužstvo s ambicí na finální boje o SC...
 
AvatarJe to celé naprosto ujeté, zaprvé se takové věci dějí dnes a denně, jen s tím rozdílem, že s tím ona šla na policii a taky mají vinu ti spoluhráči, kteří to šířili dál, nicméně furt je to blbost, klukovina a nafukuje se to do nevídaných rozměru, protože žijeme v hysterické době.
Dokážete si představit, že by dnes udělal někdo to co Heatley jak zabil spoluhráče v autě při nehodě? To by asi rovnou musel spáchat rituální sebevraždu, aby uspokojil kritiky, když lynčují 17- ti letého kluka za erotickou fotku... Je mi z toho na blití.
 
27.07.2021 08:07 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarÚprimne, médiá tú situáciu okolo výberu Habs v prvom kole draftu zbytočne zveličujú. Chalan urobil veľkú chybu, zaplatil za ňu, ospravedlnil sa a hádam sa z nej aj dostatočne poučil. Je len skôr otázne ako celý tento mediálny bordel okolo toho ovplyvní jeho hokejový vývoj. Zrejme MB a spol. videli v ňom dosť hokejového potenciálu, keď sa rozhodli ísť do tohto rizika...
 
27.07.2021 07:44 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Bergy tedy zase fakt zaúřadoval a určitě jsem pro druhý šance, ale tedy podle rozhovoru s Loganem po draftu na mě ten kluk nepůsobí jako někdo kdo sice udělal chybu, ale je to budoucí lídr...že by měl osobnost, kvůli, který bych riskoval kůži v PR... snad to opravdu je kluk, kterej tu šanci hlavně lidsky chytne za pačesy.

teď vypadá jako týpek co čte poznámky připravené PR týmem a opakuje floskule...nevím no...
 
27.07.2021 06:50 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTak údajne podpíšeme jednoročnú zmluvu za 2 mega s navrátilcom z KHL obrancom Chrisom Widemanom.
https://twitter.com/andystrickland/status/1419783401721192448

Čo ja viem mne to ako veľká posila do obrany nepripadá. smajlik
 
AvatarNemyslím si, musíš se na ten trade podívat pořádně. Arizona potřebuje picky po tom svém skandálu, dále OEL je sice pořád top ofenzivní bek, ale už to nějak nebylo ono změna mu prospěje, v Arizoně toho bylo moc a menší role v obraně vedle Hughse mu může hodně pomoct, nicméně je mu 30 a má před sebou ještě dlouhý a drahý kontrakt, i na to je třeba se dívat. Ti tři veteráni mohou zázračně oživnout, nebylo by to poprvé ani naposled co herně mrtvý hráč vstal jinzde z hrobu, a když ne, tak je to jen jeden rok a všem končí smlouva. A Garland byla cena za to vše, já bych Arizonu úplně neodepisoval, Ghost může naopak chytit druhou vlnu zase v Arizoně, uvidíme.

Než tohle mi spíš hlava nebrala o tradu Neda z Caroliny, proč mu těch 3,5 mega na rok nedali, v Detroitu půjde podle mě letos hodně vidět.
 
AvatarZa mě teda solidně jeblo Arizoně, protože poslat Garlanda do Vancouveru za takového průměráka jako je Eriksson a k tomu si vzít dva 3rd nebo 4th linery je velká odvaha. To, že poslali OEL úplně chápu, získali Ghosta, který se tam určitě probere, ale pustit Garland, to mi vážně hlava nebere.
 
AvatarTak MB zase byl vidět při draftu, no ve zkratce, to co se kolem toho zase semlelo je jen ukázkou dnešní hysterické doby, kluk udělal chybu, omluvil se a jde se dál. Věřím, že má velký potenciál, když byl MB a jeho tým ochoten draftnout zrovna jeho a s tím, že to slíznou od médií určitě počítali. Americké média jsou ještě k smíchu než ty naše a montrealské je v tom následují.
Snad to Logan všem natře na ledě a ten cejch ze sebe sejme co nejdřív.

Jinak se děly velice zajímavé trady, Risto tedy šel hodně draho, takže se nedivím že není u nás, tolik by za něj mohl dát jen Fletcher smajlik Uvidíme co bude dál.
 
AvatarJe to rána jako prase a je mi to strašně líto, zrovna on. Někteří myslím ocení jeho práci ještě víc až budeme celou sezonu a možná už úplně bez něj. Je to šílené, když si člověk uvědomí, že dva týdny zpět hrál finále a teď je jeho kariéra v ohrožení, co vše musel protrpět, pod jakými bolestmi a prášky, šílené. Je to pan hokejista, kapitán a obránce obránců a je je zločin, že nikdy nevyhrál Norrise.

A aktivní my naopak budeme velice si myslím, MB bude chtít kout železo dokud je žhavé. Mluví se o Ristovi z Buffala, tak uvidíme.
 
AvatarHmm, tak to je hodně špatná zpráva a jsem moc zvědavý, jak po odchodu Webera poskládáme naši obranu - ale hlavně, takového lídra asi nedokážeme nahradit...smajlik. Ne, že bychom neměli dostatek beků, kteří mohou hrát NHL, ale ještě něco zkušeného bychom dozadu jistě uvítali. No, UFA trh bude asi hodně zajímavý, i když si nemyslím, že zrovna my budeme nějak extra aktivní.
 
22.07.2021 19:03 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarBerge nás nepotešil najnovšími správami o Weberovi. A vyzerá to, že JD 92 bude v budúcom ročníku späť v drese Habs. Hádam sa dal dokopy nech už mal akékoľvek zdravotné problémy. Aj keď úprimne, výmena do kľudnejšieho prostredia by prospela jemu aj Montrealu. Po Danaultovom odchode bude tlak zo strany médií na neho ešte väčší ako doteraz a nie som si istý či to ustojí.
https://www.tsn.ca/shea-weber-injury-marc-bergevin-montreal-canadiens-1.1671389
 
AvatarJasně, že se skutečné hodnoty těch výběrů dozvíme až při draftu, protože tam určitě vždycky bude nějaká postranní dohoda. Protože jinak i mně připadá to současné složení Krakenů pod dostupné možnosti...
 
22.07.2021 08:54 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTen draft je fakt Joke, ať už způsobem provedení tak kádrem Seattlu. No a Cale Fleury...vyvázli jsme z toho tak snadno, že v tom smrdí 2 kolo draftu. Ostatní týmy nemluvě.
 
AvatarTak je to opravdu Cale Fleury, tu šaškárnu jsem nějak nepochopil že se dělá pompézní draft ale už včera odpo už se věděla 3/4 týmu smajlik No, detail.

Fleuryho jsem měl rád, potázka zda by se v naší našlapané obraně někdy vůbec prosadil, plno prospectů je na cestě, takže nás to asi nebolí.

Carey zůstává, asi nepřekvapí, že jsem rád smajlik

Jinak jejich některé picky jsou přinejmenším diskutabilní a ten tým rozhodně strach nepouští zatím, uvidíme co dál s tím provedou.
 
AvatarNechápu, kde se to info bere, vždy je draft dnes večer ne? smajlik Takže je to jisté, dá se tomu věřit, berou Fleuryho?
 
21.07.2021 17:51 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarCarey Price podle očekávání zůstává Hab

We can breathe ... :D
 
21.07.2021 09:52 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarMíro: Pro Habs to je win win situace ( z racionálního hlediska). Ať to dopadne jakkoliv.

Z emocionálního pohledu fandy bych samozřejmě byl smutnej. Ale snažím se zachovat racionalitu. Každopádně takových 12 dní offseason, když si tři wins od SC nečekal asi vůbec nikdo (Weber, Price, Danault)..

 
AvatarPadaly tu nějaké tipy na Krakeny, přidám svůj - Danault. I když mám celkem obavy, aby to nebyl Price - je to pro ně z hlediska marketingu, ale samozřejmě i výkonnosti, velice lákavé zboží... Vím, v sezóně jsem si přál, ať ho dáme k dispozici a jedeme s dvojkou Allen-Primeau, ale výkony v PO mi zavřely ústa a nyní bych rád, aby zůstal...
 
AvatarJasně, všichni víme co má Carey za smlouvu, ale i tak si to nepřeju, no jak říkáš.

A ta varianta s JD by byla perfektní naprosto.
 
18.07.2021 20:57 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatarhttps://twitter.com/PierreVLeBrun/status/1416826896445284357?s=20 zajímavé ...

Snad se nenechá MB teď vydírat. Hraje hard balls. Short termově by to byla neskutečná rána, long termově výhra.

Tip - přihodí picky a vemou JD27, ale do středy to bude napětí.
 
AvatarUff, tak Carey nechráněný, ale MB to má věřím ošéfované.
Já si myslím, že si vezmou bohužel Kulaka, rád bych se mýlil.
 
18.07.2021 02:09 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarNo to jsme dva :-)
 
AvatarJo dal to tam Therrienovi dobře smajlik

https://www.youtube.com/watch?v=KLAVQKwgfH8&ab_channel=CanadiensdeMontréal
Oficiální season recap, no nebudu lhát, měl jsem slzy v očích smajlik
 
16.07.2021 15:48 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarDobrý podcast, mne sa asi najviac páčila epizóda, kde Andrew Shaw hovoril o Therrienovi. Čo sa týka expansion draftu, pokiaľ MB nespraví nejaký deal s Kraken, tak zrejme o Jakea prídeme. No uvidíme... smajlik
 
AvatarNejsem sám, kdo sleduje Habstonight jak vidím, Weisy na něj docela nadával už předtím, takže se nedivím, že jsme ho nechali jít, asi to v Lavalu nebylo vše jen zalité sluncem.

Začínají se řešit podpisy UFA hráčů, za mě takto:

Danault- ač má velké zásluhy na našem PO runu a to jak eliminoval ofenzivní hvězdy Leafs, Jets i Knights bylo fantastické, tak já bych ho nechal i přes to jít. Chce okolo pěti miliónů, což je moc na defenzivního specialistu s nulovou ofenzívou. Jeho roli umí zastat i Evans a nezapomínejme na Poehlinga. Za mě nepodepisovat a pokud ano, tak za podobné prachy za které hrál doteď, čili 3,5 mil. per max.

Armia- podepsat, důležitý hráč, tady není o čem

Perry- podepsat!!! Sledoval jsem každý jeho rozhovor včetně toho posledního, ten kluk vážně rád obléká náš dres, což bylo vidět i na ledě.

Staal- záleží na tom co chce Eric, pokud chce ještě někde mít velkou roli 3C/4C, tak ať zkusí trh, ale moc by se mi líbil u nás za 750k-1 mil v roli mentora s tím, že třeba nebude hrát každý zápas a jeho role bude menší, ale v případě marodky může naskočit.

Tatar- je asi jasné, že ho necháme jít, ale já bych se tak neukvapoval, protože je velkou otázkou co Drouin. Pokud bychom přišli o Tunu i Drouina, jehož problémy prý mohou být fatální, tak by nám mohl chybět hráč jejich typu na PP a na nájezdy. Ale to je můj pohled, MB má asi jasno po jeho (ne)nasazování v PO.

Merill, Gustík- nepodepisovat

Jako RFA je KK, Lehky, Poehling, Fleury a další, ty doufám podepíšem bez problémů.

Taky se blíží draft Krakenů, jsem zvědav koho nám vezmou. Snad ne Allena.
 
16.07.2021 07:51 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarZaujímavý názor Weisiho na Bouchardov štýl trénovania...
https://www.youtube.com/watch?v=jjG-fFQ_vW0
 
AvatarWow, tohle mě opravdu dostalo. Ještě jsem pořádně nerozchodil tu prohru celkově a teď tahle rána. Nemám co bych k tobě dodal Theo, opravdu klaním se až na zem před tím chlapem, je to borec, kapitán a pravý lídr.

Jinak PK byl favorit fanoušků, myslím, že všichni časem dospěli k názoru, že jsme trade jasně vyhráli. A mě osobně PK sere, na insta jsem ho dávno smazal, ty sračky co tam dává, to se nedá. A pak snad i komentoval PO zápasy pro nějakou televizi? WTF jak může aktivní hráč tohle dělat? Ne, vůbec. Zpočátku jsem byl z tradu na rozpacích jen kvůli věku a Webyho smlouvě, ale pak jsem rychle poznal kdo je opravdový obránce. A mrzí mě, že jsem měl pravdu s tím tušením, že je Weby zraněný už loni na začátku sezony když hrál dost blbě. Proslýchá se, že by to mohly být i vážnější a snad i kariéru ohrožující zdravotní problémy. Snad jej ještě v našem dresu někdy uvidíme přilepovat protihráče na mantinel.

 
15.07.2021 06:10 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatarhttps://twitter.com/teapottoffoli/status/1415484452109750272?s=20 věděl, oni věděli...

PK může být fan favorit. Léta vím, jak to bylo v pozadí. Ale respekt jaký mám před tímhle borcem, to je neuvěřitelný. Sezonu a PO na jedné noze, bez palce na ruce a v play off hrál jak neskutečný beast...

Takoví hráči dělají tu winning culture v kabině. Smekám Shea Weber, smekám.
 
12.07.2021 19:03 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatarhttps://www.youtube.com/watch?v=0WP-jyHWAd8&t=130s Můj nejsmutnější díl.

I tak jsem hrdej. Radost za MB, že měl se svoji vizí pravdu, užil jsem si celou tu cestu. Nejvíc mě bavilo, že neměla (téměř konce) těšil jsem se na další a další zápas.

Třeba jednou i s tím sladkým závěrem :) GO Habs GO
 
09.07.2021 18:39 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
DD head coach finally. kluci děkuju. tymu i vam tady, bylo to krásný nefandit sám...ale tampa je prostě mašina a nám už trochu dosly sily se mi zdalo

tesim se fakt moc na další sezóny, tym je zdravej a CC heartbreaker. jedina kanka je odchod Boucharda do San Diega. Asi doufá v šanci u Ducks a u Habs ji právě ztratil.

strasna škoda, ale asi pozice asistenta neni co hledá... velká ztráta.
 
AvatarTa fotka na Fb, kde je Vasil a Carey vedle sebe je opravdu vtipná. David a Goliáš hadrasmajlik
 
08.07.2021 12:41 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarSíce mrzí, že sme nezískali SC, ale aj tak patrí chalanom veľká vďaka za nečakaný PO run...
 
AvatarAno, sen se bohužel nestal realitou a mě to nejvíc mrzí z toho důvodu, že kdybychom to vyhráli, věděl bych z pohledu fanouška, že už mi to nikdo nevezme. Na další sezony bych se díval s větším klidem. Kdyby se to pár let nepovedlo, netrápilo by mě to, protože bych věděl, že už jsem to prostě zažil. Jo asi bych doufal že se to povede dříve než za 28 let. Takhle to tam pořád není a já budu na další sezony koukat s myšlenkou, jak dlouho asi bude trvat, než se do toho finále zase dostaneme. Je to zklamání, ale i tak děkujeme kluci.
 
AvatarPřesně tak, v první řadě je třeba smeknout za tu celou jízdu v PO, protože to tu nečekal asi nikdo. To, že Tampa je lepší a silnější, se vědělo předem, takže jsme mohli jen doufat v to, že jim nějak zalezeme pod kůži a nabouráme jim ten jejich systém - což se nestalo, takže z tohoto pohledu asi žádné velké překvapení. Samozřejmě ale z pohledu skalního fanouška Habs, který na SC čeká takovou dobu, je to smutné...smajlik. Podle mě byl rozhodující ten druhý zápas, který jsme ztratili strašnýma chybama a byli jsme přitom lepší - ten gól ani ne vteřinu před koncem třetiny nás srazil a pak už jsme na to neměli sílu. Teď v tom posledním zápase jsme toho moc neměli a oni prostě byli lepší - a když už jsme se před Vasilevského dostali, v pohodě to vykryl. No, snad se tyhle zkušenosti projeví v dalších sezónách a budeme moci doufat v podobnou jízdu...
 
AvatarSen neskončil tak, jak jsme si všichni přáli, ale je potřeba smeknout. Bohužel první a třetí zápas jsme nezvládli výkonem, zvlášť třetí byl naprosto tragicky a tolik chyb jsme neudělali ani ve třech předchozích sériích. Druhý zápas jsme měli vyhrát, bohužel Vasil byl proti. Stejně tak v pátém, kde ale Tampa byla o tu jednu branku lepší. Carey skvělý, ale nestačilo to dnes. Pochvala pro mladé, kteří věřím, že budou další rok těžit z nabitých zkušenosti. Pochvala pro staré, jak tým neuvěřitelně táhli ve vyřazovacích bojích. Finále je potřeba proti nejlepšímu týmu odehrát skoro bez chyb a to se nám moc nedařilo, v prvních třech utkáních vůbec. Je mi z toho smutno, ale vidím naději do další sezóny, Carey snad ještě 2, 3 sezóny top v playoff dá a bude základní stavební kámen. Mladí budou zkušenější a třeba se nám povede podobná jízda. Musíme věřit, každopádně tento rok si playoff musel užít každý. Klobouk dolů...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Tampa Bay Lightning
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík