Uspejú Habs proti Bleskom?

28.12.2013, 21:13 | Preview |  Michal Házi
 

Je po Vianociach a zápasový kolotoč menom NHL znova pokračuje. Canadiens sa doň zapoja dnes večer zápasom na ľade Tampy Bay. Lightning aj bez hviezdneho útočníka Stevena Stamkosa predvádzajú stabilné výkony. Na rozdiel od Montrealu, ktorého hra v poslednom období za veľa nestojí. Zverenci Michela Therriena síce dokázali v predchádzajúcom stretnutí s Nashvillom Predators zvíťaziť 4:3 po predĺžení, ale výkon mal od ideálu dosť ďaleko. Aj z tohto dôvodu prišla šesťdňová vianočná pauza určite vhod.

Georga Parrosa trápi menšie zranenie, takže dnes nenastúpi. Iných maródov našťastie v kabíne nemáme. Útočník Michael Bournival a obranca Douglas Murray budú len zdravými náhradníkmi. Čo sa týka gólmanov za Montreal nastúpi ako obvykle Carey Price a domácu svätyňu by mal hájiť pravdepodobne Ben Bishop. Zápas začína tradične, o jednej hodine ráno stredoeurópskeho času. Predpokladané zloženie formácií Canadiens:

Pacioretty - Desharnais - Gallagher
Bourque - Plekanec - Gionta
Galchenyuk - Eller - Briere
Prust - White - Moen

Gorges - Subban
Markov - Jemelin
Diaz - Bouillon

foto: Scott Audette/NHLI via Getty Images

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Eller je opravdu vynikající a když ho většinou doplní alespoň jeden z dvojice Desharnais - Galchenyuk, tak jsou nájezdy nadějné... Hra nebyla špatná, hlavně první polovina zápasu, ale neproměňování šancí a velmi špatné přesilovky, nás stály klidný zápas. Přesilovky obzvlášť zamrzí, hrajeme je pořád stejně a nedaří se, nic jiného než hru na Subbana nevymyslíme a když už, tak místo střelby přijde naprosto nadbytečná přihrávka... Ale bodíky se počítají, dneska dát Floridu a bude to super...
 
AvatarReakce na příspěvek:Mně se náš výkon celkem líbil, pravda, ta koncovka zamrzí, protože jsme to mohli zakončit po 60 minutách... Tyčky zvonili fest a řekl bych, že jsme po většinu zápasu byli lepším týmem my, ale na druhé straně tam Tampa měla několik gólovek, o které se postaral velmi dobře chytající Price. Těší mě, že jsme nedělali takové množství chyb, co v posledních zápasech. Přesilovky nám přestávají jít, to není dobré...
Dělba bodů, dle mého, zasloužená, myslím, že jsme konečně našli správné hráče na nájezdy - Eller, Desharnais nebo Galchenyuk jsou na tuto disciplínu velmi dobří.
 
AvatarReakce na příspěvek:Brodeur? Ten ani není v širší nominaci smajlik Carey má Vezina formu po celý rok, třeba vyloženě laciný gól jsme od něj neviděli, natož aby nám prohrál zápas. Tohle třeba Rask říct nemůže.
 
AvatarTak nám to Carey vyhrál po v jeho a Ellerově podání skvělých nájezdech, nicméně opět je to výhra s velkým ale. 3x tyčka, nevyužité velké šance v prvních dvou třetinách, které vedly k dramatu ve třetí třetině, která vůbec nemusela nastat, kdybychom využili toho ospalého výkonu soupeře v prvních dvou částech. O přesilovkách už řeč byla. Tak jsme jim zbytečně darovali bod, což zamrzí, když to je soused v tabulce. Ale výhra se cení, jen se ptám, kdy konečně uvidíme od Habs solidní výkony i od útočníků?
 
Avatartak aspoň po těch nájezdech smajlik ale během třetí části jsem se docela strachovala, bylo to takový všelijaký na obou stranách...hlavně na konci druhý třetiny jsme měli ohromnou kliku, když se puk nadvakrát ocitl v brankovišti. Carey ale chytal výborně smajlik snad se útok chytne proti Pantherům...
 
29.12.2013 03:59 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarTohle je golman pro Sochi a ne Brodeur smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Naštěstí se vrátil a ukončil tak ten nucený bordel v sestavě. Nicméně je to stále obehraná písnička a to je otřesná koncovka. Dvě tyčky a k zblití přesilovky jsou jen třešničky na dortu. O buly už ani není třeba psát. Přitom Tampa až na pár záchvatů aktivity nepředvedla nic, ale o body to bude zase drama.
 
AvatarReakce na příspěvek:už Maxe vidim smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:jo, díky...zdá se mi to, nebo tuhle třetinu zatím Max opravdu nehrál?

a k zápasu... pěkná gólová akce smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Dostal pukem do obličeje od svojí hokejky, když bránil. Nevypadalo to extra vážně, ale kdo ví, s jeho štěstím...
 
AvatarReakce na příspěvek:pravda...takový šance...ale hra jinak vypadá celkem dobře.
lajna Chuckie-Eller-Briere vypadá skvěle smajlik až mě to překvapilo...mile smajlik
Maxe jsem nějak nepostřehla (možná jsem si byla pro pití smajlik ) co se tam stalo?
 
AvatarProboha co my zase nedali... Dvě PP beze střely je dost výsměch. Strašně těžko se dostáváme do pásma, ale puk držíme hlavně my. Jen ty góly chybí. S chutí očividně hraje Chucky, snad Maxe ten puk nezasáhl moc špatně a vrátí se.
 
AvatarReakce na příspěvek:No, trošku špatná komunikace smajlik Sedíš na netu furt a když máš, tak nesedíš. Hlavně, že to je napsané, díky Mišovi.
 
29.12.2013 00:12 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarTak zrovna o tom že bych měl psát sem se dočetl až teď :D Příště prosím sms, nebyl sem celej den u internetu, ale nějak bych to udělal
 
AvatarDíky za preview smajlik
Sestava vypadá slušně, jen jsem zvědav, jestli tak i vydrží dýl než dvě střídání. Hlavně, že hraje Frankie a Josh je zpět.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Tampa Bay Lightning
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík