Caufield gólem v prodloužení rozhodl o výhře v Philly

14.03.2022, 06:51 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Střet dvou neúspěšných týmů z Východní konference nabídl vyrovnanou bitvu, při které nikdo neodskočil na dvougólový rozdíl. Z remízy 3:3 v základní hrací době byli smutnější Flyers, kteří si po gólech Hayese, Girouxe a Atkinsona vždy nechali dát vyrovnávající gól. Ještě v čase 59:00 to s Philadelphií vypadalo dobře. Vedla a za zbytečný faul Widemana dostala přesilovku. Během ní však skóroval Rem Pitlick a psychicky povzbuzený Montreal v prodloužení získal druhý bod zásluhou Colea Caufielda.

Branky a nahrávky: 7. K. Hayes (Sanheim, J. van Riemsdyk), 28. Giroux (Frost, Konecny), 43. Atkinson (Farabee, Brassard) - 23. Suzuki (Caufield, Ch. Wideman), 29. Suzuki (Ch. Wideman, M. Hoffman), 60. R. Pitlick (Chiarot), 63. Caufield (R. Pitlick)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarNo, tak že by nedělal chyby, to říct nemůžu, ale je pravdou, že letos byl náš jasně nejlepší bek - Petry, Romanov velké zklamání, Savard průměr, jediný Kulak si držel konstantní výkonnost a byl celkem spolehlivý, řadil bych ho hned za Chiarota. Zbytek beků nehodnotím, točili se tam dost...
 
AvatarJe to obrovská škoda, Ben byl náš Nejlepší bek. Byl si vždy jistý na puku, nikdy ho neztrácel, chyby nedělal celkově téměř vůbec a vždy věděl co má hrát.

Abych tady oživil diskuzi, tak se ptám. Co říkáte na kontrakt Hertla? Jaký tým je pro vás v letošní sezoně největším překvapením?
 
AvatarAno, na protihodnotu si nemůžeme stěžovat ani v nejmenším. Ben bude chybět, jeho výkony zejména loni a hlavně v PO byly fantastické, on a Weber v páru byli postrachem všech kdo se jen mihl kolem Caryho. Krásné časy. Floridě přeju SC od začátku sezony kvůli Jumba a ostatním, teď jim ho přeju ještě víc.
 
AvatarTak Chiarot na Floridě, spíš jsem čekal někoho na západě, ale myslím, že protihodnota je víc než dobrá...smajlik. Tolik jsem vážně nečekal!
 
AvatarI když jsme totálně posrali první třetinu, celkem se mi ten výkon líbil. CC je král.
 
AvatarNo tak tentokrát to byla opět ukázka toho, jak lehoučce dostáváme góly - strašný... Chiarot nehrál údajně z rozhodnutí managementu, takže to asi něco naznačuje...
 
14.03.2022 20:16 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarUž vrátili půlku výplaty za to jak půl sezóny hráli jak mrtvoly a ne hokejisti?
 
AvatarTak já to nesledoval live, projížděl jsem to ráno a měl jsem trochu časový skluz, tak jsem si říkal, že už to je stejně rozhodnutý, když jdeme do oslabení...smajlik.
 
AvatarTak to je vtipné, že si to vypl zrovna v tomto momentě :D Ale jo, moc hezké, v sobotu jsme taky dotahovali až to dotáhli do nájezdů, přístup a bojovnost stále někde jinde oproti začátku sezony.
 
AvatarHmm, tak jsem to zabalil předčasně, když jsem to vypnul v momentě, co jsme šli do oslabení necelé 2 minuty před koncem...smajlik. Caufield ale předvedl nádhernou dělovku smajlik.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Philadelphia Flyers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 23.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík