5 gólů Ottawě

20.03.2022, 07:23 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Duel Montrealu s Ottawou skončil vítězstvím Canadiens v poměru 5:1. Klíčovou pasáží zápasu byla druhá třetina utkání, kterou Habs vyhráli 3:0 a ve třetím dějství už jejich výhru pouze pojistil Brett Kulak, který určil finální podobu skóre. Svěřenci Martina St. Louise si závěr utkání zkušeně pohlídali, ve třetí části hry soupeře nepustili do vážnějších šancí a celkem pohodlně tak dokráčeli k zaslouženým bodům.

Branky a nahrávky: 17. Evans (Lehkonen), 23. Byron (Pezzetta, Evans), 25. Caufield (Edmundson), 40. Armia (Schueneman, R. Pitlick), 49. Kulak (Suzuki, Josh Anderson) - 19. Norris (Colin White, Stützle)

Kdo se postavil do brankoviště?

Jake Allen (MTL) - 29 zákroků, 1 OG, úspěšnost zákroků 96,7 %, odchytal 60:00
Filip Gustavsson (OTT) - 22 zákroků, 5 OG, úspěšnost zákroků 81,5 %, odchytal 60:00

Tři hvězdy utkání

Jake Allen (MTL) - 29 zákroků, 1 OG, úspěšnost zákroků 96,7 %, odchytal 60:00
Jake Evans (MTL) - 1+1
Joel Armia(MTL) - 1+0

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarLehkonen mě neuvěřitelně mrzí, to je hráč, kterého by chtěl mít v týmu každý, on a Toffoli jsou velké ztráty, nicméně ty protihodnoty, woow, musím říct, že se náš nový GM uvedl ve vší parádě.
- Za Hammonda přišel solidní AHL hráč, který má ještě šanci nakouknout do NHL, zvlášť u nás, tady není o čem.
- Za Kulaka 2. kolo? To je šílené. bek již hrající NHL.
- Lehkonen šel za druhé kolo Justin Barron. Toto je velký talent v obraně a fans Avs toto hodně obrečeli, protože má potenciál hrát v top 4 páru v NHL, čili toto jméno ještě uslyšíme doufejme.

Souhrnem jsem na TDL získali hromadu vysokých picků, solidní prospecty a Barrona, tohle je opravdu vzhledem k naší pozici extrémně povedená TDL a ještě jednou tleskám našemu vedení. A všem našim bývalým hráčům budu přát v PO, finále SC Avs-Cats by mohlo být velice zajímavé smajlik
 
AvatarNoo, tak se nám ty výměny rozběhly u nás celkem ve velkém a došlo, bohužel, na mého oblíbence Lehkonena - pro mě asi největší ztráta, měl jsem ho moc rád, bojovník, sympaťák, výborný při oslabení... Toffoli mě mrzel, ale tohle je pro mě smutný...smajlik. Navrch pak Kulak - jak jsem ho dříve moc nemusel, tak poslední dobou, a už jsem to tu psal, podával téměř nejstabilnější výkony a po Chiarotovi ho řadím jako druhého nejlepšího letos. Protihodnoty neznám, nevím, co od nich čekat.
 
AvatarA tak moje chyba, to jsem vůbec nezaznamenal o Poehlingově zranění.

Uvidíme co a jestli se vůbec ještě něco dnes bude dít. Jak vidím tu situaci s brankářit, tak bych se nedivil kdyby někdo měl zájem o Allena i přes ty zranění.
 
20.03.2022 15:28 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarPoehling je zraněný, proto nehraje. Každopádně na jeho budoucností jsem hodně zvědavý. Mě se líbí, pomalu se zlepšuje, ale body chybí.

Top trejd za Chiarota. Když vidím cenu Hagela, tak Lehkonen by mohl přinést daleko víc než si dokážeme představit. Ještě křídlo pustit by se hodilo. Samozřejmě Armia by byl ideální, ale tomu moc nevěřím. To samé oblíbenec Gallagher. Jeho kontrakt je těžký na výměnu, to víme.

Hokej pod MSL baví. Dobře se na to kouká, ještě prosím TOP 3 pick, Careymu ať drží koleno a léto bude zábava :)
 
AvatarJe fajn pozorovat jak se vracejí marodi. Drouin pochopitelně potřebuje čas, ale Allen byl fantastický. Armia jde poslední zápasy taky nahoru a snad ho gól nakopne ještě víc. S návratem Dvoraka ovšem vypadl ze sestavy Poehling, Pittlick ho přehrál a na křídle taky není prostor, Pezzetta podává dobré výkony a místo ve sestavě si zaslouží a taky dalšího hráče s podobným stylem hry nemáme. A až se vrátí Gally tak bude v sestavě ještě těsněji. Uvidíme, třeba sestavu uvolní deadline, já jen doufám, že neodejde Lehky, to by bylo hloupé.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Ottawa Senators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík