Cammalleriho nepustí do hry proti bývalému klubu zranění

06.03.2012, 14:46 | Preview |  Monika Gordíková
 

Západ Kanady se teď stal místem pobytu pro hokejisty Montrealu. Habs na druhém konci druhé největší země na světě odehrají postupně duely se třemi týmy z tohoto území. Začnou v noci na zítřek v Calgary, kam před nedávnem přestoupil Mike Cammalleri. Bůh však píše své scénáře a usmyslel si, že bývalý hráč Canadiens se proti Plekancovi a spol. nepostaví. Zranění mu to nedovolí. Habs znovu povolali Andrease Engqvista a už se zase mluví o Andreji Markovovi.

Hráči Montrealu měli v neděli volno, v pondělí pak trénovali v Brossardu před odletem na západ Kanady. V úžasu byli novináři z tvrdě makajícího Andreje Markova, který se zdá být hodně blízko návratu na led. Důkazem toho byl bílý tréninkový dres, který je určený pro kontaktní cvičení. „Můžu trénovat naplno. Potřebuju teď potrénovat s týmem. Jakmile ucítím, že jsem připraven, půjdu hrát," řekl s optimismem v hlase Markov. Kdy se ho tedy dočkáme? Možná už v následujícím tripu.

V Montrealu zůstal zraněný Mathieu Darche. Zranění horní části těla se zdá být stále vážnějšího charakteru. Mezi zraněnými dál zůstávají i Scott Gomez a Aaron Palushaj. Oba trpí s okem, ani jeden však nemá poraněnou sítnici, takže zase až tak vážné to není. Z farmy byl včera kvůli nedostatku personálu znovu povolán Andrea Engqvist a k týmu se připojil v Calgary. Právě on ale bude zase hodně chybět farmářskému týmu, který bojuje o play off. To už se o Habs říct nedá.

Cammalleri mimo hru

Mike Cammalleri utrpěl v nedělním utkání Calgary s Dallasem zranění v horní části těla. To ho nepustí do souboje s Montrealem, na který se mnozí hodně těšily zejména kvůli konfrontaci hráče s bývalým klubem. Pro jeho zapojení do hry by se musel stát jedině zázrak, i když oficiální stránky Plamenů ho jako zraněného neuvádějí. Včera ale útočník nebyl k dispozici novinářům, což mohou udělat zranění hráči. Absence Cammalleriho a dalších nutí trenéra Brenta Suttera k pohybům v sestavě.

Díra se udělala ve středu druhého útoku. Kouč Sutter totiž z Cammalleriho udělal v polovině února centra druhé lajny. Tento krok se v Calgary osvědčil. V předchozích dvanácti zápasech nasbíral Cammalleri devět bodů. Změny tak budou muset nastat napříč celou sestavou. Flames mají i jiná zranění. Celou sezonu má problémy Lee Stempniak. Hrát nemůže ani šikovný mladík Mikael Bäcklund, další útočník Blair Jones a obránce Chris Butler. Day-to-day jsou útočníci Blake Comeau a Lance Bouma.

Výhra Habs? Jednomu nepomůže, druhému přitíží

Tohle bude přesně ten typ zápasu, kdy mohou hokejisté Montrealu případnou výhru pořádně zkomplikovat cestu Plamenů za postupovými příčkami. Naštěstí ale nejsme v Česku, a tak můžeme na nějaké vypuštění ze strany jednoho za balík peněz zapomenout. Calgary bylo nějakou dobu na osmém místě, pak ale sklouzlo až k jedenáctce. Je tři body za San Jose. V neděli museli Flames přijmout prohru 2:3 po nájezdech od Dallasu. „Jedeme dál. Ještě se odehraje spousta hokeje. Zbývá hodně bodů. Věříme si," řekl Jarome Iginla.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:když to nejde v reálu, tak aspoň ve snu smajlik
ale i přes špatnou sezónu maj v NHL výhodu oproti český lize. a to, že se nehraje o baráž a pak baráž. By mě asi švihlo, vzhledem k tomu, že jsem z Mladoboleslavska a Bolka není od baráže daleko smajlik
u MTL mi je letos už nějaká výhra i prohra naprosto šumafuk. Hlavně, aby co nejrychlejc zapomněli a připravili na příští sezónu. A Pleky by mohl najít formu a vynahradit to sobě i nám na MS smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Jasne, já za to jsem rád víc moc.
Taky jsem se na výsledek kouknul, protože jsem myslel, že to stáhnu až k večeru, no trošku jsem se mýlil, ale dřív tam ty zápasy byly kolem devíti, když se hrálo na západě, tak max ve 12. A proto jsem se dřív nedíval na výsledek a dal si odpoledne takový vlastní relive v TV kvalitě.

A na ten mač s Calgary se chci podívat i kvůli soupeři, protože je mám rád a mám tam svoje hodně oblíbené hráče.

Pleky a hattrick? To by bylo super, aspoň by se přiblížil dvacítce vstřelených gólů smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:můžem bejt rádi, že ty stránky vůbec fungujou...
je mi úplně jedno, že vím výsledek, aspoň se nebudu rozčilovat smajlik stejně jsem se na výsledek koukla hned ráno. Už jenom díky tomu, že se mi zdálo, že dal Pleky gól. A když jsem se koukla...tu noc, co budou hrát s Oilers si nechám zdát, že vyhráli a Plekymu se povedl hattrick, třeba to zase vyjde smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:No :D a to si vem, že před tou šťárou na piráty se zápasy vkládaly na fileservre a filesonic, které byly fakt rychlé ul.to, takže jsem měl zápas za hoďku a půl maximálně stáhlý. Teď to bohužel trvá, protože je ul.to pomalé a hotfile žádá přestávky mezi partama, což fileservre a filesonic neznal. No škoda.
Já to dnes stihnu, ale máme párty, tak zkouknu až zítra taky smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:jj díky, jsem si říkala, že to bude na dlouho smajlik
tak jako tak to vypadá, že budu koukat až zejtra, ale to neva
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo díky, už stahuju. Jo a stahuješ to doufám z obou serverů najednou? Těch 6 partů je kombinovatelných, takže dej najednou stáhnout např. part1 z hotfile a part2 z ul.to a tak to kombinuj jak to půjde. Raději to říkám, protože kámoš to hezky dlouhou dobu tahal jen z jednoho serveru a já se divil, že mu trvá stáhnout zápas celý den.
 
AvatarReakce na příspěvek:už to je na těch stránkách, cos mi dal odkaz :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale nejde se regnout :D No tak nic.
 
07.03.2012 12:49 | reagovat
jarosenko | jarosenko@seznam.cz
AvatarNa těch torentech už vysí od oběda smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:taky čekám :)
 
AvatarSakra, můj zdroj nějak zaspává a zápasy ke stáhnutí tam nejsou včerejší ani předvčerejší, nemá někdo další, kde bych zápas s Flames sosnul?
 
Avatarno to mě podržte....se mi v noci zdálo, že dal Pleky v zápase góla a teď koukám na výsledky a on ho doopravdy dal smajlik
přeju si víc takových snů smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Už jsem to tady jedno dával http://forum.wiziwig.eu/threads/42957-NHL-Icehockey-Downloads
Tam bývají zápasy taky ráno nebo kolem oběda, bohužel po zrušení filesonic a fileservre trvá stažení trochu dýl přes pomalé ul.to a hotfile, ale k večeru to je a je to v HD kvalitě.

Škoda, že se Cammy zranil už jen díky tomu, že se mi v Calgary zase líbí, fandím jim a jejich první dvě lajny jsou hodně luxusní (trošku paradox, že jsou v nich dvě nedávné hvězdy Habs), Kipper je pořád klasa, mladý Horák, no dívat live se nebudu, ale zítra večer si to dám stažené
 
06.03.2012 17:51 | reagovat
jarosenko | jarosenko@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Dobré jsou torenty. Většinou jsou tam zápasy už ráno nebo kolem oběda. A jsou i v HD kvalitě. Jediný problém je že je to na pozvánku a ne každý se tam dostane. Ale kdyby si našla někoho kdo má pozvánku volnou, tak mu zkus říct. Já jí zatím nemám... Tady je odkaz http://nhltorrents.co.uk/login.php

Je tam opravdu vše. I třeba staré MS a atd...
 
Avatarneznáte nějaký stránky, kde se na to dá koukat ze záznamu a bude to tam pokud možno hned zejtra?
o prázdninách se mi moc vstávat nechce, navíc když maj takovou formu, tak to už vůbec ne.
díky
 
06.03.2012 17:25 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatarv úžasu a z Markova??
Markov pomůže Montrealu už jen jedinným způsobem...(odehraje jeden dva zápasy, znova se zraní, stačí aby mu někdo brnknul o kolínko) a bude se čekat dva roky na návrat nebo na tiskovku, kde ohlásí konec kariéry a uvolní pod stropem nesmyslnějch 5,75 mega...holt má pierre zaručeno, že na něj minimálně další dvě sezony bude myslet, i když už bude dávno v luftu...
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík