Debakel na domácom ľade

10.02.2013, 11:06 | Reportáž ze zápasu |  Michal Házi
 

Hráči Montrealu odohrali v priebehu týždňa dva veľmi smolné zápasy. V obidvoch prípadoch mali Habs výhru na dosah, ale nepremeňovanie šancí a zbytočné chyby jednotlivcov mali za následok dve tesné prehry v rade. V sobotu čakal Canadiens domáci súboj s divíznym rivalom z Toronta. Habs sa budú chcieť svojmu dnešnému súperovi revanšovať za porážku 1:2 z úvodného stretnutia sezóny. Do zostavy Montrealu sa vráti Travis Moen, ktorý vynechal štvrtkový duel s Buffalom pre zranenie. V bránke nastúpi Carey Price.

Bourque - Plekanec - Gionta
Pacioretty - Desharnais - Cole
Prust - Galchenyuk - Gallagher
Moen - Eller - Armstrong

Markov - Emelin
Diaz - Gorges
Subban - Bouillon

Zápas za pre Montreal začal veľmi nešťastne, pretože už po necelej minúte hry inkasovali. Po chybe Markova na modrej sa do prieniku dostal hosťujúci útočník Nikolai Kulemin, pred montrealskou bránkou nahral Komarovovi, ktorý pohodlne zakončil. O päť minút neskôr už bol stav 0:2 pre Toronto. K odrazenému puku sa pred bránkou Montrealu dostal forward Maple Leafs Tyler Bozak a prekonal bezbranného Pricea. V trinástej minúte si dobrú šancu vypracovali hráči Habs, ale hosťujúci gólman James Reimer zneškodnil tento pokus. V záverečných sekundách prvej tretiny rozhodca poslal za hrubosť na trestnú lavicu domáceho útočníka Davida Desharnaisa a torontského obrancu Korbiniana Holzera. Po prvej tretine bol stav stretnutia 0:2 pre Toronto.

Ani v druhej tretine sa obraz hry nezmenil. V dvadsiatej štvrtej minúte útočník Phil Kessel vybojoval za bránkou Montrealu puk, prihral Jamesovi van Riemsdykovi, ktorý zvyšoval už na 0:3 pre Leafs. Canadiens si síce dokázali v tejto časti zápasu vytvoriť viacero šancí, ale strelecká mizéria a výborne chytajúci Reimer spôsobili to, že Habs nedokázali zužitkovať ani jednu z týchto šancí. Naopak hosťom padali góly do montrealskej bránky ako na „bežiacom páse". Na konci druhej dvadsaťminútovky Maple Leafs v presilovke pridali štvrtý gól, keď skóroval forward Phil Kessel. Po štyridsiatich minútach bol výsledok zápasu už zrejme jasný, keď Habs prehrávali 0:4.

Do tretej tretiny nastúpili hráči Canadiens, už iba tak len pocitom aby zo cťou dohrali zápas. Gólostroj Toronta sa však nezastavil, pretože v štyridsiatej piatej minúte Pricea prekonal hosťujúci obranca Korbinian Holzer. Posledný pomyselný „klinec do rakvy" Montrealu zatĺkol necelých sedem minút pred koncom stretnutia šiestym gólom v montrealskej sieti kapitám Leafs Dion Phaneuf. Do konca zápasu našťastie už Canadiens neinkasovali viac gólov.

Hanba ako hrom, ináč sa zrejme zápas s Torontom ani nedá nazvať. Canadiens sa zrejme vracajú do „starých dobrých" koľají z minulej sezóny. Môžeme len dúfať, že najbližší duel, ktorý odohrajú Habs na ľade Tampy Bay Lightning neskončí takýmto debaklom.

Hviezdy zápasu:
1. James Reimer 37/37
2. James van Riemsdyk 1 + 1
3. Tyler Bozak 1 + 0

foto: Francois Lacasse/NHLI via Getty Images

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
18.05.2020 20:17 | reagovat
furnitureHib | sale1@furnitopia.com
[b]Good chest - [url=https://www.furnitopia.com]dining table[/url][/b]
Our online store international company provides discount, write in an online chat.At the present time you are in best Our ?nline store specialized firms in Bel air products for garden and home use and office modern lighting stores los angeles. Firm sells over 5000 products for a country house and houses or cafe-bar and piece of furniture.Natural tree, the that are used for the purpose products, has at its disposal reliability and wear resistance, delightful external data. All pieces of furniture processed particular compounds, because of which their surface does not absorb water, resistant to extremes temperature and influence of the sun. Wicker furniture excellent retains its functions even in cafe in open spaces. We catalog for you offered photographs furniture for dining room, hall, bedroom, children\'s room, as well as intended for storage of things - cabinets, chests of drawers and many others. We are waiting client visit our large online store, company in Miracle milethat appreciates all of its shopper. On portal our store you waiting colossal choice at cost. Our catalog contains price lists, Label data about types details potential kinds complete modules.Each item furniture produced directly from factory manufacturer. Decrease prices on Label achieved based on the absence of trade floor space, for rent which necessary pay and smallest staff workers. Minimum costs enable to establish affordable prices for every buyer for all groups goods. Want update your interior? Read carefully the news products home from modern collection, in her represented as products with colorful floral patterns and colors and products with chic texture finish metallic. Furniture Items for the garden is rightfully considered necessary attribute each modern housing. In the presented store online you can buy reliable furniture for garden and home in SANTA MONICAto you all furniture at desired time day.Prices, that provides online shop furniture items BEL AIR AND HOLMBY HILLS very visitor.As a rule small fee may cause certain questions regarding good quality products affordable modern contemporary furniture. The catalog which filled diverse items furniture composes only first-class factory products.
 
20.11.2019 16:23 | reagovat
ZacharyKet | 4yourjob2019@gmail.com
http://pillsgen.site aerology , gated , eyetooth
 
11.03.2019 04:07 | reagovat
SprinPlaussy | emelylisborn@springcleaning.pro
Spring cleaning work is an opportunity implement a huge mass of work on tidying up urban areas, on the street, at home.
Streets, courtyards, gardens, squares and other urban areas very important not only clean up after winter Today cleaning with the onset of spring is chance to do cleaning the house, rooms and also in my apartment.
Streets, courtyards, parks, squares and urban territories should not only clear from the pollution caused by the winter, take out the garbage, and also prepare the territory for the summer. For this it is necessary to restore damaged bardyurfs and pavements repair broken small architectural forms sculptures, flowerpots,artificial reservoirs,benches, fences, and so on, refresh fences, painting and other.
Our firm does spring cleaning plot in the district, we can put in order private households and cottage plots .
Our trained specialists Fort Hamilton spend spring general cleaning.

Our enterprise does spring cleaning in areas , we can put in order private households and cottage plots .
Our specialists organizations Greenwich Village can hold spring cleaning cottages.
Our General Partnership cleaning famous company ugby LORNA, is engaged spring garden cleaning in Steinway under the direction of MILDRED.

Move in move out cleaning services Prospect Hights : [url=https://springcleaning.pro]Spring cleaning new york[/url]
 
AvatarReakce na příspěvek:Myslím, že tím si moc dobré jméno neudělal a ta ostuda pro něj je větší trest.
 
11.02.2013 21:14 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:No Grabovski nepotrestanej a Max navíc dostal tetanovku!! Čím dál lepší smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:A novináři si Maxe hned dobírali, že je teď stařík v lajně a je nová chůva smajlik Z rozhovorů jde cítit, že to snad hráči hodili za hlavu. Proti Tampě musíme uspět.
 
11.02.2013 18:01 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
jsem zvědavá, jak bude fungovat přeházená sestava..Paciorettymu by lajna s G G mohla vyhovovat.
http://canadiens.nhl.com/club/blog.htm?id=261
 
11.02.2013 15:32 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarJinak zde je pár slov o milovaném Gomezovi a jeho přínosu pro Sharks:
http://extrahokej.cz/clanek/44207-Gomez_a_Redden._Jak_si_vedou_vykoupení_milionáři?_(1.)
 
11.02.2013 15:11 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:No rukavice odhodil parádně, škoda, že nám bude moci pomoct cca za 10 let smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik smajlik smajlik
 
11.02.2013 07:43 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTrochu na odľahčenie atmosféry smajlik
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=pzhkPfZwk20&feature=fvwp
Žeby budúci Prust? smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Musí se oklepat. Winnipeg pořádá takové střelecké hody několikrát do roka a hraje, takže se s tím musí vypořádat. A pokud ne, tak se ukáže, že dosavadní výkony byly náhoda a práce nového vedení přišla v niveč.
 
AvatarReakce na příspěvek:Buďme rádi za Markova, co má říkat NSH na Webera nebo Min na Sutera, to je mnohem větší tragédie... Upřímně kdybychom ze zápasů z Buffalem a Bostonem získali 3 body místo 1, tak by mi byl debakl s Torontem "celkem ukradené", to se prostě někdy stane, že vůbec nic nevyjde, ale zbytečná ztráta ve zvýše zmíněných utkáních je pro mě mnohem horší... Tampa a Florida, většinou se nám tam moc nedaří, Tampa je rozehraná, Florida taky nehraje zase tak bídně, ale věřím, že jednoho z nich porazíme...
 
AvatarTak jenom krátká poznámka k těm příspěvkům - samozřejmě, že takováhle, byť vysoká, prohra nemusí znamenat nic hrozného. Ovšem také to může být pozůstatek těch dvou smolných předtím, hlavně tedy té v Buffalu, protože to musí na.rat snad každého. A je pak otázkou, jak dlouho to v hlavě někteří hráči nosí...
Jinak se budu opakovat, ale nějak mě prostě zatím neoslnil Armstrong - není vůbec vidět, tvrdá hra, kterou by měl praktikovat, také není bůhvíjaká a přijde mi, že hraje dost chaoticky. O Coleovi už zmínka byla, to samé předváděl loni na začátku. Desharnais s Paccim mi nevadí, oba mají alespoň velkou snahu. Nejlepší je zatím bez debat Plekyho útok, dobře se na jejich hru dívá - až tedy na včerejšek, i když to postupem času nebylo tak hrozné. Přitvrdit bychom vzadu měli, i když že bych volal vyloženě po nějakém bitkaři, to tedy ne - poprat se umí Prust, Moen, ani Bourque se nebojí (i když to včera schytal...) a samozřejmě White, jenže to je neřízená střela... Vyloženě těžkou váhu ale nemáme, to je fakt.
Markov se pomalu dostává do "normálu", včera jasně demonstroval, že je strašně pomalý a navíc ta hrubice u prvního gólu - to bylo žáčkovské...
 
AvatarReakce na příspěvek:DD line je za očekáváním, ale já jí ještě čas dávám. Nicméně pokud se Cole nezvedne, tak šup tam Ellera, při Paciho zranění to už pak šlapalo.

Theo- naprostý souhlas. Jasně se prohrálo, ale to nic neznamená. Možná to je dobře, hráči dostali facku a už se to nebude opakovat. Uvidíme. Ty bitky bych taky nehrotil. Že dostal Gally a Gorges není nic divného, nejsou to bitkaři a prali se s o hlavu vyššíma chlapama. Prust bitku prohrál, ale to je snad letos poprvé. O přitvrzení vzádu bych taky usiloval. Subby je v tomhle trošku za očekáváním, moc to neřeže. Jemelin je rusák, jeden zápas se mu to líbí a rozvěšuje soupeře po mantinelech jedna radost a druhý zápas nic.
Jdeme dál, Tampa je normálně hratelná a vůbec bych je se jí nebál.
 
10.02.2013 16:34 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jinak k těm incidentům. Grabovskiho vůbec nekomentuju, tohle mi někdo na hokeji udělat, tak mu dám hrazdu do zubu, že pak už neměl čim kousat. Takováhle prasárna mě dokáže víc vytočit než náskok u hrazení. Úplně jak baba :( S tím Orrem zbytečná sviňárna naštěstí jej jen líznul, jak sám Pleky potvrdil, ale jak už jsem psal ještě víc mě sere, že jsem si nechali nabančit :( Ouu to jsem se rozepsal :D
 
10.02.2013 16:26 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Tak píšu, že jste téměř věčně nespokojený, co by ne, když je to bohužel pravda :))) Podívejte se, nalíme si čistého vína. Já před začátkem zkráceného ročníku, tipoval naše šance na 10-11 místo, s tím, že se tým bude učit nový systém, vyhází se opad, větší prostor pro mladé. Zkrátka stabilizační sezona pro tu příští, kde bychom měli znovu aktakvoat PO. S tím, že jestli by se nám PO podařilo, tak hlavně díky tomu, že zkrácená sezona je specifická a může dojít k řadě překvapení.
Skvostný start mě samozřejmě nabyl optimismem s tím, že pokud hráči budou poslouchat a sekat latinu, tak ten tým na PO má (což díky Priceovi má, ptž jedno zásadní pravidlo "nikdy nemůžete odepsat tým co má top golmana" :) Optimismus nepvyplynul ani tak z výher, ale spíš, že jsem viděl téměř Markova 3-4 sezony zpět, makajícího Burkýho a agilní mladíky! To, že včera na co šáhlo nevyšlo a přístup hlavně v první třetině byl na facku je jedna věc na druhé straně to neznamená, že najednou jsme ze hry o PO, doprdele :D Ten tým na to má, tak zase neházejte flintu do žita!
Ten Cole mě trápí. Upřímně, když přicházel já z toho radost neměl, ale byl tu dost chválený a musím uznat, že mi pak svými výkony zavřel hubu, podcenil jsem jej. Teď však na něm vidím ten enzájem, jak tenkrát v Edmontonu, pokud se neprobere, vůbec bych se s ním nemazal. Protože brzdí celou lajnu. Max se potřebuje trefit jako sůl, pak se rozjede. Obrana není špatná, jen mi v ní chybí víc tvrdosti a důrazu, technicky supr ale pořád měká. Mě víc než 0:6 (to se stane, kdo dělal nějaký kolektivní sport, tak ví) víc mě však sere, že jsme si zas nechali nabančit. Prustovi v tomhle holt musí někdo pomoci...časem bych zkusil i toho tinordiho, sice bitkař to opravdu není, ale aspoň přidá kila te obraně! Ptž jediný kdo umí přitvrdit je Jemelin a Bůů, ale jeden je jinak krom hitů posera a druhý ač neskutečný bojovník, tak prostě prcek.
Říkám, zas bych klidnil emoce, jak můžeme pár záapasů v řadě prohrát tak jich můžem pár zas vyhrát a bude líp dokud budem čeřit vody kolem 7-9místa tak budu spokojen a je to pro mě pro letošek trochu nadplán. Kdybych tomu týmu vůbec nevěřil, tak tam na jaře nejedu! GO HABS GO!
 
10.02.2013 16:03 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Reakce na příspěvek:Cole hrál příšerně...ona celá DD line letos nic moc. Ale Gallagher hraje moc pěkně. Co on si kolikrát dovolí... smajlik A Gionta jak šel pomstít Plekyho smajlik aspoň nějaká pozitiva ten zápas měl.
 
AvatarTaky se teď dívám, že Michel DD line fakt nechal sedět a hlavně Colea s IT 11 min. Jemelin má taky snížený TOI. To je dobré znamení, kouče ukazuje, že klidně nechá sedět hvězdu, když to bude mrvit.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nechápal jsem. A kámoš, fanda lístků, mi vykládá cosi o hokeji, Kanadě a derby... Přitom Orr šel po Plekym jako slepice po flusu. Největší sráč tohle, vybrat si hvězdu a jít po ní. Kokot. Musíme se z toho oklepat a jít dál. Therrien byl na tiskovce teda pořádně nas.aný a myslím, že můžeme čekat nějaké změny. A Caryho prý nevystřídal, protože musíme umět jako tým vyhrávat i prohrávat, což já beru.
 
AvatarReakce na příspěvek:Grabovskij s Orrem se mohou vzít za ruku, oba jsou to neskutečný dobytkové...!
 
AvatarReakce na příspěvek:A o mně tu bude "theo" psát něco ve smyslu, že jsem neustále nespokojený...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale notak, jeden špatný zápas přece nic neznamená. Musíme se z toho oklepat, já tomu týmu věřím. Přece ten slibný začátek nezahodí. Teď se pozná síla týmu, pokud vyhoříme v Tampě, tak to bude akutní, to ano, ale teď bych to nedramatizoval.

Mimochodem ten grabovski je normální?
 
10.02.2013 12:44 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarTak pánové, nejhorší domácí prohra od roku 1996! A zrovna poslední noc to muselo být s Torontem!! Bezkrevný výkon plný chyb, kroutím nad tím hlavou a jsem vzteky bez sebe. Co to mělo znamenat? To jsme o tolik horší, že se posereme z Leafs?? Nebo je ZASE problém v kabině? Cole hraje kulový, hlavně měl ty kecy o kolektivní smlouvě, jak se mu to nezdá a že radši skončí. No chlapče zlatej, tak skonči, ty prachy co bereš bych dal radši G plus G než tobě. Therien taky mohl ušetřit Careyho té ostudy a pustit na poslední třetinu Budaje. Jak píšou na Habs inside out - proti Tampě dostaneme celý dokreslený obrázek současné situace, a věru nejsem nějaký optimista věřící v zázračný obrat a uklidnění situace. Entusiasmus ohledně letošní sezony je v tahu...
 
AvatarČlověk si jde na ples a nekontroluje to a takhle to dopadne. Ráno zapínám kompa a myslel jsem si, že mě moje opilecké oči snad šálí!!! To musela být teda hrůza, chudák Carey.
 
10.02.2013 11:15 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
jsem ráda, že jsem nevstávala a nahrála si to. To byla hrůza. Jediný pozitivum z toho zápasu je, že se nikomu nic nestalo. Hlavně faul na Plekyho byl pěkně nechutnej, mohlo to pro něj špatně skončit. A kousnutí při hokeji... to jsem snad ještě neviděla...
 
10.02.2013 11:11 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarOspravedlňujem sa za krátkosť reportu, nakoľko som zápas nevidel, ale o takomto hroznom zápase sa radšej nebudem rozpisovať. A som veľmi rád že som ho nevidel. Ako vidím vraciame sa tam, kde sme boli minulý rok. Ako som si len mohol myslieť, že by sa v Montreale konečne niečo podarilo. Hnus! S Tampou to bude ďalší debakel. To nemá cenu sledovať! smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík