Montreal Canadiens vs. Ottawa Senators, přehled před PO+preview

30.04.2013, 22:55 | Aktuální téma |  Lukáš Matýšek, Jaroslav Francek
 

Montreal Canadiens

2 místo, 29-14-5, 63 bodů

Ottawa Senators
7 místo, 25-17-6, 56 bodů

Senátoři z Ottawy si zařídili sedmé místo až v posledním zápase základní části, kdy vyhráli v Bostonské TD Garden 4:2. Elegantně se tím vyhnuli prvním Penguins a tím pádem bylo jasné, že narazí na Canadiens.

Umístění Canadiens také záleželo až na posledním zápase sezóny, díky prohře Bruins se udrželi na druhém místě Východní konference a zajistili si divizní titul a výhodu domácího ledu ve většině sérií.

Ottawa se potýkala s několika zraněními, ale po návratu obránce Erika Karlssona a amerického brankáře Craiga Andresona jsou silnější, než by se z jejich pozice mohlo zdát.

Montrealu nevyšel závěr sezóny přesně podle představ, ale na tom teď již nezáleží, nyní se mohou titulovat divizními vítězy za druhé nejlepší místo v konferenci. Potrvzená absence Alexeie Emelina může sice trochu znepokojovat, ale mezi mladíky rostou jiní schopní obránci.

Oba týmy v základní části sehrály tři vzájemné zápasy, každý z nich si připsal jednu výhru, Ottawa pak výhru v nájezdech.

Dále také bude velmi zajímavé sledovat, jak se o postup do druhého kola "perou" dva kandidáti na Jack Adams Trophy.

Útok - Canadiens

S ohledem na minulou sezónu, kdy celý tým spoléhal na jednu formaci a naneštěstí skončil až na samém dně NHL před námi stojí úplně jiný tým.

Ačkoliv změna v sestavě nebyla drastická, na rozdíl od změn ve vedení, mají nyní domácí tři v podstatě vyrovnané linie. 8 z 9 útočníků těchto tří řad nasbíralo více, než 25 bodů. Devátým z nich byl dlouhodobě zraněný Rene Bourque (vynechal 21 zápasů kvůli otřesu mozku), který by jistě na podobnou hranici dosáhl bez větších problémů také.

Trenér Michel Therrien staví své tři řady na dvojicích

Tomáš Plekanec - Brian Gionta
David Desharnais - Max Pacioretty
Lars Eller - Alex Galchenyuk

Třetím členem v každé "lajně" mohl kouč hýbat a najít tak nejstabilnější a nejsilnější trojice. Nakonec Therrien přidal k Plekancovi a Giontovi navrátilce Michaela Rydera, Brendona Gallaghera k Paciorettymu a Desharnaisovi a Reneho Bourqua k Ellerovi a Galchenyukovi.

Je velmi těžké vytvořit systém tak, aby každá trojice měla své postavení,  nelze jednoznačně prohlásit, která řada je první a která třetí. Therrien využívá především Plekancovu řadu pro bránění nejlepších hráčů soupeře. Desharnaisova řada si dokáže vytvořit skvělé ofenzivní situace a bojovníci v čele s Ellerem jsou kombinací prvních dvou zmíněných.

Čtvrtou řadu zaujímá další navrátilec, Jeff Halpern, Brandon Prust a střídavě Travis Moen s Colby Armstrongem. Halperna přivedl Marc Bergevin zpět díky jeho sile na vhazování a hře v oslabení.

Útok - Senators

Absence prvního centra, Jasona Spezzy, ve 43 zápasech sezóny, kvůli zranění zas, a několik menších zranění v průběhu všech zápasů nepostavilo Senators ke zrovna jednoduchému úkolu. Ottawa se zařadila mezi nejméně skórující týmy v lize, ale i přesto dokázala dotlačit puk do brány tak často, že to stačilo na postup do PlayOff. Sens mají tři hráče (Kyle Turris, Daniel Alfredsson a nováček Jakob Silfverberg) za jejichž jmény se objevuje dvouciferná položka v počtu střelených gólů, a naopak nikoho kdo by měl více, než 20 asistencí.

Senators očekávají větší produktivitu od českého Milana Michálka, 35 gólového střelce ze sezóny 2011-2012, který během sezóny 2013 vstřelil jen 4 góly a vynechal 21 zápasů kvůli zranění kolene. Pokud bude zdravý, očekává se od něj především rychlá a přesná hra v první nebo druhé útočné řadě. Ve 40 letech již nemá Daniel Alfredsson takové schopnosti, jako před pár lety, ale je to stále plně využívaný, schopný hráč, který působí jako vůdce a mentor pro Švédské mladíky, Mika Zibanejada a Silfverberga, jenž letos debutovali v NHL

Ottawa získala před přestupovou uzávěrkou Coryho Conachera z Tampy Bay. Čekali od něj více, ale za svých prvních 10 zápasů v hlavním městě Kanady střelil jen 2 góly a přidal dvě asistence.

Útočná síla je v porovnání se střelenými góly naprosto nepochopitelná. Hráči jako Chris Neil, Colin Greening, Erik Condra a Zach Smith, kteří dokáží nejen přitvrdit hru ale i vystřelit spoustu puků na bránu, vedla Ottawa celou NHL v počtu šancí ke vstřelení branky.

Zatím není zcela jasné, kdy se vrátí Jason Spezza, očekává se že to nebude v nejbližší době, v tom případě budou Ottawští útočníci pod tlakem, ale pokud budou pokračovat v kanonádě, rychle z nich opadne.

Obrana - Canadiens

Obrana Habs je v letošním roce nejnebezpečnější ofenzivní obranou v lize. P. K. Subban s Andreiem Markovem, kteří se lvím dílem podílí na celkové produktivitě obrany jsou nejstabilnější a nejsilnější obranná dvojice na přesilovou hru. Při pohledu na celou sezónu musí nejeden fanoušek uznat, že obrovským strůjcem letošního pspěchu byla právě silná obrana. Dost jasně se tento fakt projevil po ztrátě tvrdého Emelina.

Emelin si zranil koleno 6. dubna proti Bostonu (Canadiens vyhráli 2:1), než se zranil, Montreal si držel průměr 2,34 gólů na hru. V deseti zápasech kdy Emelin chyběl se počet inkasovaných gólů zvedl na hrozivých 3,5 obrdžených puků za zápas. Obranná hra a defenzíva obecně utrpěla se ztrátou Emelina obrovskou ránu

Therrien a jeho asistent Jean-Jacques Daigneaukt, který je trenérem obránců, to neměli jednoduché, minimálně do doby než se vrátil Rafael Diaz, který je sice důstojným náhradníkem za zraněného Rusa, ovšem chybí mu jeho tvrdost a dravost.

Subban, Markov, Diaz a Josh Gorges lze v klidu zařadit mezi top 4 Montrealské obránce Na 5. místě je doplňuje veterán Francis Bouillon. O post šestého obránce se dělí Davis Drewiske který přišel pár dní před uzávěrkou přestupů z Los Angeles, Yanick Weber a mladík Jared Tinordi.

Obrana - Senators

Návrat Karlssona, loňského vítěze Norris Trophy, tým Senátorů změnil. Karlsson je nejlepším ofenzivním obráncem v NHL - V sezóně 2011-2012 byl bezkonkurenčně nejčastěji skórujícím hráčem od modré čáry. Karlsson byl zraněný dlouhých 10 týdnů, poté co mu lékaři museli zašít ze 70% poničenou Achilovu šlachu. Vrátil se ve čtvrtek večer, odehrál 27:11 a dvěma asistencemi se podílel na výhře Senators (proti Washington Capitals), kteří si trefou Sergeie Gonchara v prodloužení pojistili účast v PlayOff.

S Karlssonem který se vrátil zpět můžou ostatní obránci hrát svoji obvyklou hru. Sergei Gonchar má zpět svého parťáka. Veterán Chris Phillips a Matt Methot se mohli vrátit na své místo, nováček Patrick Wiercioch mohl vytvořit třetí obrannou dvojici s veteránem Mikem Lundinem

Senators také hodně očekávají od navrátilce Jareda Cowena, devátého hráče draftu 2009, který kvůli listopadovému zranění promeškal celou sezónu. Cowen je naprostým opakem Karlssona, nesbírá mnoho bodů, ale jeho schopnosti v obranném pásmu jsou naprosto bezkonkurenční. Cowen je připraven naskočit do hry a odehrát klidně 20 minut na zápas.

Brankáři - Canadiens

Carey Price si ke konci sezóny, 2013 si pohoršil svá čísla. Jeho úspěšnost 90,5% (90,47%), je ještě nižší, než jeho dosavadní minimum ze sezóny 2008-2009 kdy měl úspěšnost 90,54%.

Ještě během 32 zápasu, 8 dubna, si držel solidních 91,6%. V následných 7 startech ale obdržel 27 gólů ze 188 střel a jeho úspěšnost klesla na 85,6.

Otázkou je, bude Price připravený nastoupit do PlayOff v plné formě?

Mnoho lidí se ohání Pricovou PlayOff statistikou 8-15 a považují to za největší problém. Všichni jistě máme v paměti sérii z roku 2011 kde si Price udržel skvělých 94,3 a vyhrocená série s Bostonem (pozdějším vítězem Stanley Cupu) skončila až šťatsnou trefou Nathana Hortona v prodloužení sedmého zápasu, proto je jeho statistika lehce zavádějící.

Peter Budaj se v sezóně ukázal svými nadprůměrnýmy výkony, ale pokud jej uvidíme v některém z klíčových zápasů, bude to znamenat totální Priceovo vyhoření, což by byly velmi špatné zprávy pro Canadiens.

Brankáři - Senators

Anderson ztratil úvodní půlku sezóny s těžkým podvrtnutím kotníku, ale i přesto byl jedním z nejlepších gólmanů v NHL. Anderson vede brankářské statistiky s nejmenším počtem inkasovaných branek v průměru na zápas a nejvyšší procentuální úspěšností. Jeho návrat nevykázal žádné problémy vzhledem k povaze předchozího zranění a Anderson potvrdil, že čím více střel na něj jde, tím lépe chytá.

V loňském PlayOff byl Anderson nejlepším hráčem Senators, nakonec se ale v sedmém zápase prvního kola radovali hráči New York Rangers. Není důvod předpokládat, že by v letošní sezóně měl brankář jinou pozici. A všichni fanoušci Canadiens doufají ve stejný (či lepší) výsledek, jakým vloni vyhráli zmiňovaní Jezdci. V útočně naladěném týmu budou Ottawští nadějného Američana potřebovat v nejlepší formě, aby dokázal uhrát jednu, nebo dva zápasy.

Pokud by se něco stalo tradiční jedničce, mladík Robin Lehner ukázal, že není třeba se bát. Jeho čísla se velmi blíží těm Andersonovým.

Trenéři - Canadiens

Svou práci odvádí Therrien skvěle. Když po konic loňské sezóny dostal šanci znovu trénovat Canadiens, jen málokdo by věřil tomu, jak vysoko se v letošní sezóně tým, který skončil vloni poslední na východě, dostal. Není tedy divu, že velká část hokejové veřejnosti vidí Therriena jako hlavního adepta na Jack Adams Trophy (Ocenění které se udává nejlepšímu trenérovi v lize). Závěr základní části sice může mluvit o opaku, ale neměl by na Therrienovu nominaaci mít vliv.

Využil dvě největší přednosti Canadiens, brankáře a vyrovnanost, na těchhle dvou věcech se rozhodl postavit strategii, která fungovala. Montreal byl v držení puku takřka po celou sezónu nepřekonatelný, hráči Habs ztrávili velkou část v útočné zóně a bojovali o vítězství vždy až do poslední sekundy.

Therrienovým posláním je teď přesvědčit tým hrát tak, jako hráli v prvních 35 zápasech. On tomu věří, fanoušci doufají.

Trenéři - Senators

Paul McLean je jedním z dalších kandidátu na Jack Adams Trophy za to, že dokázal dovést Senators do PlayOff, ikdyž byl jeho tým ničený zraněními (nejen) klíčových hráčů více, než jakýkoliv jiný tým v NHL.

MacLean odvedl obrovský kus práce a vykázal se skvělým výběrem a zařazením mladých hráčů, po kterých musel kvůli častým zraněním sáhnout. Navíc dokázal své hráče namotivovat k myšlenkám na to, se kterými hráči hrají o vítězství než na hráče na marodce. Jak se říká za mořem, dostal citróny a udělal skvělou citronádu.

Speciální formace - Canadiens

Každý historický úspěch Canadiens byl podložen silnou přesilovou hrou. Letošní sezóna nebyla výjimkou. P. K. Subban a Andrei Markov vévodí bodování týmu v power play. Není proto divu, že týmy oponentů nikdy pořádně neví, kterého z nich bránit více. Na tuhle otázku ostatně neexistuje ani správná odpověď, protože pokud se soupeř rozhodl nejvíce bránit tyhle dva muže, otevřela se tím obrovská šance pro útočníky

Nejvyšší úspěšnost v oslabení dosáhli Canadiens 11. dubna. V den kdy si pojistili postup do PlayOff. V ten den čítala úspěšnost 82,4%. V posledních osmi zápasech ale inkasovali 11 gólů z pouhých 36 oslabení. To posunulo Montrealské bojovníky na 23. místo v celé NHL. Základní část zakončili s úspěšností na 79,8% oslabení.

Speciální formace - Senators

Není překvapení, že absence Karlssona a Spezzy byla nejvíce poznat právě na přesilových hrách. Ottawští celkově nezískali moc příležitostí hrát powerplay (především ve Scotia Bank Place) a dokázali naplno využít pouze, průměrně, jednu z šesti. 8 hráčů má více, než jeden přesilovkový gól, žádný však více než 3. Návrat Karlssona, který měl během sezóny 2011-12 celkem 28 bodů z přesilových her (78 celkově) by měl vše změnit.

Velkým důvodem, díky jemuž jsou v PlayOff je, bezesporu skvělá hra v oslabení. Ottawa se umístila na třetím místě v lize v procentuální úspěšnosti ubráněných oslabení doma, i ve venkovních arénách a bojovali s Boston Bruins o umístění na prvním místě v lize. Návrat Karlssona bude v oslabeních jistě citelně znát, ale nepředpokládá se že by "Sens" byli úspěšnější než doteď.

Klíčový hráč - Canadiens

Carey Price

Hrozný konec základní části nebyla pouze Priceova chyba, sám si jistě nechtěl svá skvělá čísla pokazit. Možná to ale začalo během nejhoršího zápasu careyho kariéry. 13 dubna obdržel Carey Price 3 góly ze 4 střel. O to hořčí tento výsledek byl, že Canadiens v zápase nedokázali vstřelit více než jeden gól. Po Priceově střídání obdržel Peter Budaj další 2 góly. Zápas prohráli 5:1. Soupeř? Snad ten nejhorší pro takový propadák - Toronto Maple Leafs. Canadiens po tomhle zápase naprosto propadli v defenzívě, ale Price může mít ve většině případů čisté svědomí. Při pohledu na poslední PlayOff a na velkou část základní části je jasné, že má Carey potenciál na to, aby skvěle zachytal a vyhrál takřka celou sérii sám. Když to ale neudělá, nebudou mít Canadiens příliš mnoho šancí.

Klíčový hráč - Senators

Craig Anderson

McLeanův systém je založen na skvělém brankáři - což jasně dokazuje Andersonova výkonnost v základní části. Anderson je zvyklý hrát vypjaté zápasy a čelit mnoha střelám. V týmu, který neskóruje tak často, Andersson dokáže sám ubránit minimálně jeden nebo dva zápasy. Senators nemají sílu na to, aby bez něj (nebo s jeho sníženými výkony) ovládli sérii.

Co když... - Canadiens

Vyhrají? Pamatují si svůj pád, následný vzestup a... pád. Pokud budou mít Canadiens dobrý start do každého zápasu (rozumí se tím nedostat tři góly během 10 minut), nebude problém aby na ledě zavládl jejich impozantní herní systém. Potřebují zpátky silnou obranu a brankáře, který jim zařídil jako třetímu týmu v celé NHL postup do PlayOff, a samozřejmě musí zapomenout na svou "konečnou" úspěšnost. Pak mají na to, aby vyhráli.

Co když... - Senators

Vyhrají? Pokud Anderson přenese svá čísla ze základní části, na Karlssonovi nebudou znát žádné následky ze zranění a jeho hra bude jako v loňské sezóně, kdy byl nejlepším obráncem v lize, s útokem, který dokáže vstřelit několik gólů v těsných zápasech (tzv. one goal game), tak pro Canadiens nebudou jednoduchýmy soupeři a tím pádem mají šance na to, aby vyhráli

Můj fanouškovský odhad této série:

Série jistě nebude tak jednoznačná, jak by mohlo naznačovat umístění v tabulce. Veškeré důvody nebudu opakovat, jsou psány výše. Věřím tomu, že se Price zvedne a zachytá stejně, jako v loňském PlayOff. Můj tip je 4-1 nebo 4-2 na zápasy pro Canadiens, ale minimálně jeden nebo dva půjdou do prodloužení. (Můj tip není založen na analyzaci klíčového hráče Senators, typuju to takhle již ode dne, kdy Sens vyhráli v posledním zápase) Bojím se, aby Anderson nebyl černým koněm Sens, v mnoha ohledech mi připomíná Haláka v PlayOff 09-10

Preview k zápasu:

Věc, na kterou fanoušci Habs po celém světě čekali dva roky je tady. Dnes v noci (01:00) strartuje play-off i pro Montreal. Utká se s Ottawou Senators. Vtip je v tom, že se tihle soupeři nikdy ve vyřazovacích bojích nepotkali, přitom jsou geograficky velice blízko sobě. Vše již bylo řečeno ve velké preview výše, týmy jsou v PO určitě překvapivě. Na Montreal by si po loňském fiasku vsadil jen blázen a vyhraný divizní titul s 29 výhrami je sen. Ottawa, kterou v průběhu sezony devastovala zranění, všechny udivovala. A určitě jsem nebyl sám, když jsem si říkal, že přece jim ta šťáva se sestavou plnou AHL hráčů a mladých musí dojít. Nedošla.

Do dnešního zápasu nastoupí Habs v plné sestavě, až na dlouhodobě zraněného Jemelina. V brance Price, obranné dvojice Subban-Markov, Gorges-Diaz a Bouillon-Tinordi. Ano, vytáhlý mladík Tinordi dostal přednost před Drewiskym. Připraveni budou dále Kaberle a Weber. V útoku se nic nemění, jen čtvrtá řada je v té tvrdší podobě, tzn. na tribuně Halpern a Armstrong. Přesněji tedy:  Gionta-Plekanec-Ryder, Gallagher-Eller-Galchenyuk, Bourque-Desharnais-Pacioretty a Prust-White-Moen. Habs využili volno k celkem třem tréninkům. Cvičily se speciální formace a hra jeden na jednoho, což je velice chvályhodné.

Ottawští jsou stále bez Jasona Spezzy a ať už série dopadne jakkoliv, tak nebudou nadále. V brance bude Craig Anderson. Uzdravený obránce Karlsson bude dělat velké potíže a z tábora Habs byly slyšet hlasy, že se přeci jen na něj budou muset soustředit více.

Nezbývá už nic jiného než držet palce a těšit se!

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
07.05.2013 11:55 | reagovat
aa | a@centrum.cz
sportovní sázení, velmi spolehlivé info

www.caspe.iprostor.cz
 
03.05.2013 09:39 | reagovat
Cina | cina1@centrum.sk
AvatarJe to možné? Zaspala som počas druhej tretiny (to sa mi podarilo prvy krát v živote :D )...ale ako kukám, tak som si ušetrila nervy. Ellera je fest škoda, Anderson 50 zakrokov...vole...treba sa spamätať, hlavne Price a začať odznovu. Nebude to ľahká séria, ale ešte sa len začala, takže kľud. Sme lepší tím a pokiaľ nevyhorí Price a Anderson aspoň trochu povolí, tak by to malo byť OK.
 
03.05.2013 07:31 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
The Canadiens will be without one of their hottest forwards, centre Lars Eller, who was wheeled off the ice on a stretcher bleeding heavily from the face and taken to hospital. He suffered a concussion, as well as fractures to his face and teeth, after an open-ice hit from Ottawa defenceman Eric Gryba.

no to je pěkný....
 
03.05.2013 04:11 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Markov se taky často dost otáčel, v přesilovkách a oslabeních neslezli s PKem z ledu. Navíc Subban celej zápas motivoval, prostě tohle má být kapitán, aspoň Ačko by zasloužil. Eller je potvrzenej se zlomeným nosem a vyraženýma zubama, a vzhledem k tomu že to prohlásilo vedení, tak snad to bude seriozní informace a za čas bude zpátky, třeba už na druhý kolo. Rozhodně souhlasím s Diazem a Gorgesem dnes. Možná bych se nebál zítra místo Diaze postavit Drewiskeho. Na Rydera sem spolíhal ale ten se úplně ztrácel, Pleky - snaha byla, Gio už není mladík a schází mu centimetry. Gally perfekt, Prust, Chucky lepší průměr. Price dobrých 45 minut držel, třeté gól ho dodělal, u čtvrtýho zmatkoval a ikdyž ho chtěl očividně pokrýt, jen ho vyrazil před sebe a jak to dopadlo, známe. Berme to ale z té lepší stránky. Vyhrát sérii 4-0 by bylo moc jednoduchý. Kluci chcou sérii očividně vyhrát doma (snad jen ne na xboxu)..
 
03.05.2013 04:01 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarTak si to shrneme...hůř série začít nemohla:( Ztráta zápasu, ztráta ellera (nos, čelist, otřes mozku též), Price psychicky v háji...pojme si rict proc. Zaprve takhle hrát nemuzeme! Jak tu nekdo pripominal play-off 2010 tak dnes to byla kopie toho play-off ale v opacnem gardu..:(((Proste my nejsme Hawks ci Pens, aby jsme hrali tkahle...rozchytame golmana, nas se nedostane ani trochu do varu, vidi ze se na gol nadreme jak volove a on nesmi z toho mala udelat chybu, pak jedna prijde a je KONEC! TEDY hezky se na to kouka, ale Play-off nikdy nevyhravaji na ty co se hezky kouka, to bychom na severu uz mely titulu. Tudiz tkahle ne...Eller-ja se vyjadril muze Diazovi z nemocnice podekovat, ptz to byla kokotina neuveritelna a jen tak mimochodem loket tam nebyl...to nebude ani zapas suspend! Rafa me neskutecne zklamal dnes s Gorgesem tam byli jak na mydleny :( Gionta, Pleky, Ryder tahle lajna musi zitra step up, jinak jsme ve velkem problemu a za tyden muze byt konec.. DD bez komentare, ten se mi od podpisu nelibi. Mlady klobouk dolu, prvni PO a hrali nejlip v celem tymu spolecne s PK..
 
AvatarReakce na příspěvek:Snad, ale otřes se z toho může vyklubat vždycky.

Nechci už to komentovat. Viníci naši prohry jsou jasní. Price, Diaz a především Anderson. Ten lape ve formě ve stylu Haška z Nagana. Stát tam průměrný brankář, tak se není o čem bavit a po druhé periodě máme výhru v kapse. Ale na kdyby se nehraje.
Zítra znova od nuly.
 
03.05.2013 03:57 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
tu poslední třetinu jsme projeli na plný čáře.... jsem zvědavá na příští zápas...myslíte, že se ěkdy dostane do brány i Budaj? myslím teda jako začínající brankář
 
AvatarReakce na příspěvek:Bohužel, druhá branka ho nahlodala a zbytek dokončil, bude to mít chlapec sakra těžký, zítra se může serie zlomit, protože druhá prohra pro Price, to by bylo v ...
 
AvatarReakce na příspěvek:No to by byla nejlepší zpráva večera, uvidíme...
 
03.05.2013 03:48 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jednička Ottawa chytá jak se od ní očekává.
Naše jednička bohužel taky chytá tak jak se s obavami čekalo. Čert to vem smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Fakt, takže to je ta dobrá varianta!!! Yes, aspoň malá útěcha.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně, přitom do toho druhého gólu plešounovi stačil a hodně toho zachránil. Teď je to v hajzlu.
 
03.05.2013 03:45 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarEller má naštěstí jenom zlomenej nos.
 
AvatarReakce na příspěvek:Price si vůbec nevěří, je to na něm strašně vidět a ten rozdíl v sebevědomí oproti Andersonovi je velký. A nejspíš bude rozhodující...smajlik.
 
03.05.2013 03:43 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Stane... tento upracovaný gol rozhodčí uznají. Noc na hovno.
 
03.05.2013 03:43 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
A je definitivně rozhodnuto! Ztratit Ellera a ještě to takhle projebat, achjo smajlik smajlik
 
AvatarHotovo, Price nejistý, toto měl chytit a nemusela být dorážka... Škoda, ale serie začala více než kriticky
 
AvatarReakce na příspěvek:Rozhodla zbabraná přesilovka, to je jasný... Anderson vyhrál bitvu, do vyhrané války je ještě daleko... Spíš mě štve Eller, to je velká ztráta, mnohem horší než prohrát první zápas, pokud se tak stane...
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, ten tlak z druhé třetiny jsme zúročili strašně málo!
 
AvatarBohužel, hned první zápas ukazuje to, z čeho panovaly asi největší obavy - rozdíl v brankářích...smajlik. Anderson vynikající, Price průměr a to bude ten hlavní faktor. O tom, že jsme dost ztratili na úderné síle v útoku, se ani zmiňovat nechci...
 
03.05.2013 03:31 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarOttawa hraje co potřebuje... a my jsme vypadli z role. Dneska už nevěřím v další obrat smajlik smajlik
 
03.05.2013 03:29 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
Bohužel no...ta projebaná přesilovka to hodně ovlivnila, ale tak to v hokeji bývá a ne nadarmo se říká, že tým, kterej nevyužije 5 na 3, tak...ale ještě neskládat zbraně, času ještě dost! smajlik
 
AvatarNo, bohužel, dopadlo to, jak jsme předpokládali - ta pojebaná přesilovka nás teď hodně mrzí, navíc tam kupíme zmatek nad zmatek. Do toho ten Eller, Price, Hanneman - všechno špatně...smajlik.
 
AvatarA je nejspíš hotovo, chyba Price nás srazila do kolen...
 
03.05.2013 03:25 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
A je to tady, to, čeho jsme se báli...K.U.R.V.A.
 
03.05.2013 03:24 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
no do pytle....
 
03.05.2013 03:23 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
Taková šmudla....achjo smajlik
 
03.05.2013 03:21 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarStřel plný kotel a ted je to stejně vyrovnany...Price se nepochlapil...smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Obrovská, podle mě Slayer končí.

Ano, Price tohle měl mít, to jde na jeho triko. Fuck!!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak tento gol měl Price mít, taková škoda...
 
AvatarReakce na příspěvek:A Price začíná "úřadovat" - sorry, ale tohle měl jasně mít!
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to je veliká ztráta pro metalovou muziku...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Kua zase bez mezery, nějak mi blbne kláveska... No nic pojdme raději na hokej
 
AvatarReakce na příspěvek:Jeff Hannemansamo jsem myslel...
 
AvatarReakce na příspěvek:Zemřel ve 49 letech (!) jeff Hanneman, kytarista Slayer. Taky jejich hlavní tvůrce hudby a myslím, že i psal texty. Kousl ho nějaký zasraný pavouk před dvěma lety a málem přišel o ruku. Pak jsem četl, že se to lepšilo, kapela na něj čekala s novou deskou a teď tohle... smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Dneska umřel...
 
AvatarReakce na příspěvek:Nevím nic - co je se Slayerem smajlik ???
 
AvatarReakce na příspěvek:Jasně, Diaz tomu hodně pomohl, nicméně tohle všechno neomlouvá to hovado z Ottawy, který jde loktem na obličej!
 
AvatarReakce na příspěvek:Je nasraný, s Larrym jsou kámoši. Jak bylo řečeno, sice vedem, ale tohle za Ellera nestálo. Ve mě tak hrklo! Jedinou naší naději může být, že to odnesl "jen" nos, ale spíš to bude otřes. Obrovská ztráta.
5 na 3 děs, vše na beky a nic. Musíme zabrat a vyhrát to pro Larryho. Jako by toho dnes nebylo už dost. Jestli jste někdo Slayer fanda, tak víte o čem mluvím.
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky si myslím, že Eller je najisto mimo hru na zbytek sezóny, ať už bude jakkoli dlouhá smajlik
 
03.05.2013 03:06 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatarhodil mu to jak kryplovi, tohle je v první řadě Diazova chyba, měl všechno před sebou, viděl jak je Eller najety a kdo je kolem něj a tohle udělá. NEPOCHOPITELNY...to at se na me nikdo nezlobi, za to ho trener serve jak malyho..
 
03.05.2013 03:05 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarDebilnější přesilovku 5 na 3 jsem dlouho neviděl. To měl být okamžik, kdy jsme měli pojistit výhru. Takhle je vše otevřené, běda nám. Navíc Eller, určo otřes mozku, možná i zlomeny nos nebo něco podobnýho...smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Jj, hodil mu to pěkně do špeku, navíc ho trefili přímo do hlavy, to rozhodně bude otřes mozku a to v tom nejlepším případě... Takže s ním už moc nepočítám, leda tak na finále:)
 
03.05.2013 02:57 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarSnad nás ta přesilka 5 na 3 nebude mrzet, ptž to bylo už zbytečně moc hraný na beky. Subban výkon roku, ale zas dát si to tam kluci vepředu, tak věřím 3:1...Eller bez komentáře, jestli jsme o něj přišli na celé PO tak mega ztráta..ale Diaze bych za tohle seřezal za takovou stupidni přihrávku...:(((
 
AvatarNo velmi smíšené pocity po třetině, nejen, že jsme přišli o Ellera (asi na celé PO), ale takto špatně zahrát 5 na 3, bohužel jsme se spolehli pouze na Subbana s Markovem a o tom Ottawa moc dobře věděla, měl přijít třetí gol a věřím, že by bylo po zápase... Takto je to otevřené a moc se bojím, že to Ottawu nabudí, však víme co se říká o zápase, ve kterém tým nevyužije 5 na 3...
 
AvatarTen jeden mizerný gól mi za Ellera opravdu nestojí smajlik! Navíc ten zbytek přesilovky, navíc dvojnásobné, byl víc než tristní...
 
03.05.2013 02:49 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
Teď to musíme zlomit a pomstít Larse se vším všudy!
 
03.05.2013 02:44 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
tak aspoň, že jsme je za to potrestali....Pleky Gallaghera našel pěkně smajlik přesilovka nekončí, přidáme další
 
03.05.2013 02:43 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarCo se dívám na Subbana tak je dneska pěkně nas... Asi bych se mu na ledě nechtěl dostat do cesty. Chlapci, pomstít Ellera, tohle se musí vyhrát!
 
03.05.2013 02:43 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarAspoň jsme z toho dali gól, ale cena vysoká :-(
 
03.05.2013 02:39 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
Gryba je s prominutím č.rák! smajlik
 
03.05.2013 02:38 | reagovat
maeianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
takovou ránu ksichtem o led smajlik smajlik a tý krve tam.... smajlik smajlik
 
AvatarGryba je zkurvený hovado!!! Eller má po play-off smajlik.
 
AvatarKonečně, paráda, ale radost vydržela chvíli, s Ellerem to vypadá zle nedobře... Bohužel tvrdý hit přímo do hlavy... Doufám, že to kluci potrestají aspoň vedoucí brankou a toto pro něj vyhrají, nevypadá to s ním dobře...
 
03.05.2013 02:37 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarHlavně ať to není vážný, šmejd ottawskej...
 
03.05.2013 02:37 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarJe tohle možný?? Vypadá to sakra vážně smajlik smajlik
 
03.05.2013 02:36 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarDohajzlu!
 
03.05.2013 02:32 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarGooooooooooooooooooooooooool
 
03.05.2013 02:32 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Reakce na příspěvek:JE TO TAM!!!!
 
03.05.2013 02:29 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarPřece není možný, aby měl Anderson po půlce zápasu 30 zásahů, sakra to se musí prostřelit..
 
03.05.2013 02:28 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarUž to vypadalo... Hlavně nepolevit, přesilovkapryč ale tlak se dá udržet, no a PK roste v kapitána ;)
 
AvatarReakce na příspěvek:Chodíme víc do něj, chce to ještě přidat, ale nejen, že je Anderson vynikající, ale naše zakončení je vždy nějaké slabé mi přijde, nervozita se stupnuje...
 
AvatarTakové šance !!! smajlik
 
03.05.2013 02:23 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
Kdybych seděl v BC tak už bych měl chuť namířit brokovnici směr Anderson smajlik
 
03.05.2013 02:21 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
Teď ve mě teda hrklo, ještě že to tam Carey nějak udržel ten puk s Gorgesem smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Což o to, hrajeme dobře a i šance máme, ale Anderson prostě bude velký problém...
 
03.05.2013 02:12 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
Se mi líbilo, jak se tam snažil PK nabudit střídačku! Tak tak chlapci! Jedem smajlik
 
03.05.2013 02:11 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Krásnej strom smajlik
 
AvatarPerfektně tam Subban smáznul Neila!
 
AvatarReakce na příspěvek:Bude to ještě těžší, protože oni budou ještě více spoléhat na protiútoky ze zajištěné obrany a mám obavy, že jim tam z toho ještě něco spadne...smajlik
 
03.05.2013 02:02 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:NO tady jsem to tady tak optimisticky nemyslel, jak to vyznělo. My právě jsme v dorážkách hodně slabý...Je dost na pováženou aby takový "chcípáčci" byli naši nej hrači před brankou a jak jsem říkal pokud se tam nezačneme tlačit a řezat u jejich branky a i za cenu, že dostaneme do držky...Jinak nemáme na něj šance, on je schopný vychytat nejednu sérii v takový formě. Price je koncetrovaný to je dobré! Dřít, dřít, dřít...série to bude nejsmírně těžká, ale to bylo jasné už dopředu...
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, na to taky spoléhám, jinak to nepůjde. Bourky byl výborný a celá čtverka jakbysmet. Po periodě je kouč uklidní a půjde to
 
03.05.2013 01:56 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarAnderson je letos neskutečná zeď...Jak to někdo psal Halák 2010 hadr, ač jeho styl je totálně jiný ..Ten chytne všechny první střely, pokud se nebudeme dostávat k dorážkám, nemáme v sérii šanci na 4 výhry. Proto věřím, Gally, Gionta, (Paradoxně dva nejmenší hráči nejlepší v před brankovém prostoru) V tom musíme přidat, jestli chceme uspět. Burky, Moen, White Cpát před branku a dorážky, dorážky, dorážky....ale proti obraně Sens , to je není prdel.
 
AvatarReakce na příspěvek:Rozhodčí očividně nasadí laťku vysoko a pak pošlou ven Prusta ven za za takovou blbost. To jsem moc nepochopil, zvlášť když tomu předcházelo interference Gionty.
No nic, hrajem dobře, ale musíme to plešounovi prostě znepříjemnit.
 
03.05.2013 01:54 | reagovat
Cina | cina1@centrum.sk
Avatarpresne tak, kluci su moooc nervozní, a aj keď začali lepšie, hrajú dosť opatrne....snáď sa cez prestávku oklepú a prestanú stresovať.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně, takových dohrávek tam z druhé strany bylo dost a dost, ale ven šel jen Prust...smajlik!
 
AvatarNo, stalo se přesně to, co se stát nemělo - hrajeme dobře, ale Anderson v naprostý pohodě a těsně před koncem třetiny inkasujeme smajlik. Ottawa ukazuje, že je a bude prostě hrozně nepříjemný soupeř. Snad se nám podaří co nejdříve vyrovnat, i když mám pochybnosti. Pokud bychom inkasovali naopak podruhé, byla by to potom opravdu zkouška ohněm...
 
AvatarKluci jsou neskutečně nervozní. Hlavní motto bylo moc toho nepokazit a hrát, co nejjednodušeji. Do oslabení jsme byli lepší a postupně se zlepšovali, oslabení nás vrátilo trošku dolů a gol zpátky na zem. Anderson chytá spolehlivě, musíme jít mnohem více do branky a znepříjemnit mu to, má zatím čistý výhled a to mu bude těžké dát branku. Za to před Careym je vždy chumel, tam to musíme čistit. Karlssona necháme projet jak na rybníku. Doufám, že se teď v šatně uklidní a že rozhodčí už taky vyloučí hostující hráče, příležitostí tam měli docela dost bych řekl, zvlášť po té, za co šel ven Prust...
 
03.05.2013 01:49 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarJsme lepší, ale padáme... OTOČÍME!
 
03.05.2013 01:48 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
klasika....hrajem líp a prohráváme smajlik
 
03.05.2013 01:44 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:že já nedržím hubu, fuck..
 
03.05.2013 01:42 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarChtělo by to prostřelit. Jak sem psal už v článku, Čím větší zátěž na Andersona, tím líp chytá. Snad se podaří dát do konce třetiny.
 
03.05.2013 01:29 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
Tak jedem přátelé!!! GO HABS GO!!! smajlik smajlik smajlik
 
03.05.2013 01:23 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarJedéééééééééééém :-)
 
AvatarTak a je to konečně tady :) Tak Vám přeji všem super zážitky a snad to na konci oslavíme ! :D
 
03.05.2013 00:28 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarPřed playoff je to tu vždycky takový lepší.. Ví se o tom že tu bude hodně lidí, prostor pro diskuzi, navíc jsou tu nový členové kteří tu s náma nebyly za PO 09/10, tak už jen kvůli nim si přeju ať se dostaneme co nejdál a ať všichni zažijeme tu atmosféru cupu! Jsme malej Montreal kterej to musí řádně oslavit, jen nevyhořet.. Go HABS Goooo! smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:No jsem celkem nervozní smajlik
 
02.05.2013 22:40 | reagovat
Cina | cina1@centrum.sk
AvatarPekný súhrn, vďaka, o jednej budeme všetci držať našim Habs palce....hokejová horúčka sa začína smajlik
 
02.05.2013 21:29 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
Díky moc smajlik u TSP je to hodně o štěstí, to bude potřeba. A jinak v pohodě, mrknu na tento zápas a další se prostě spokojím s highlights smajlik A to se vlastně nepodívám i další sobotu, pokud se bude hrát ještě, to máme pro změnu florbalovej turnaj. Plus do toho každej den MS, dál se mám učit na C1 státnici z AJ, no, bude to zajímavý smajlik
 
02.05.2013 21:13 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Reakce na příspěvek:příští zápas vysílá Nova sport, tak pokud máš, tak si to nahraj a nezjišťuj, jak to skončilo smajlik až budeš mít čas, tak se na to podíváš. smajlik taky to tak udělám, budu mít v sobotu ráno volejbalovej zápas smajlik každopádně hodně štěstí u přijímaček smajlik
 
02.05.2013 20:44 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
No nic, je čas zalehnout na těch pár hodin, nastavit budíka na 0:55 a jde se do boje smajlik Každopádně mě štve, že v noci na sobotu vynechám kvůli přijímačkám na VŠ smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to k neuvěření, ale blackouty jsou pro PO asi pasé! Včera byli Ruins na noha sportě a nic, u dnešních zápasů taky není BO a to na NS něco dávají. Takže paráda.

Luke- E.J. Hradek mě taky dostalo, když jsem to viděl před lety poprvé :D

Jinak tak hezký preview série nebudu přebíjet obyčejným preview k zápasu, tak pár vět přidám sem.
 
02.05.2013 17:37 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Nepamatuju si, kdy HABS hráli naposledy víc, než jedno prodloužení ;)
 
02.05.2013 14:57 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
A kdyby něco, tak ojebávka NHL GC pořád valí, tak jak má smajlik dneska ráno, jak jsem vstával, tak jsem si pustil 3. třetinu VAN - SJ smajlik
 
02.05.2013 14:56 | reagovat
LukeTheHab | go-habs-go@seznam.cz
EJ Hradek, vždycky mě prostě dostane to jeho jméno smajlik smajlik
 
02.05.2013 13:04 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarLidi jak to bude s těma úžasnýma blackoutama v play-off? Budou stále platit? Jestli jo, tak je o důvod navíc se vykašlat na dobrovolné či nedobrovolné placení takové služby na ho*no...
 
02.05.2013 11:28 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Reakce na příspěvek:díky za info smajlik
to potěš koště smajlik vzhledem k tomu, že letos polovina zápasů skončila po nájezdech smajlik smajlik
 
02.05.2013 11:07 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:nie hrá sa toľko 20 minútových predĺžení pokým nepadne gól. smajlik
 
02.05.2013 10:03 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
zajímavý článek smajlik
jenom se chci zeptat, jak je to s tím prodloužením? Prodlužuje se tak dlouho, dokud nepadne gól? nebo dojde i na nájezdy?
 
Avatarluxusní článek. Díky !
 
02.05.2013 08:06 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarVýborný preview série! smajlik
 
01.05.2013 23:55 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarMíro, psal sem ti email, pokud můžeš tak na to mrkni. Díky :)
 
01.05.2013 23:54 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Takhle to být nemusí, mě bude stačit když bude jeho jméno "otištěno" do cupu :)
Jinak přehled hotov :)
 
01.05.2013 23:38 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarTaky se bojím Andersona, ale doufám, že recept najdeme. Jemelin bude chybět, na druhou stranu by to byl krásný příběh, kdyby se Tinordi jako nováček výrazně otiskl do playoffs. A když píšu "otiskl", tak myslím otiskl soupeřovy útočníky do plexiskla smajlik

Každopádně čekám vyrovnanou sérii. 4-2 pro nás bych bral všemi deseti.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já taky nepsal, že za to může jen absence Jemelina... Jenom, že nám bude citelně chybět a to chybí.
Jako kovaný fanda předpovídám naší výhru v sérii, jako pravidelný divák NHL si myslím opak...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jasně, zítra něco sesmolím, ale jen stručně, vše je v podstatě řečeno tady.

Jak se dalo čekat, tak na PO jdeme s Tinordim. Riskantní krok, ale Therrien ukázal, že má pro telenty velký cit. A kdyby něco, tak Drewiske bude připraven.
Míro, já si opravdu nemyslím, že ten náš propad v závěru byl jen Jemelinem. Ano, má to na tom podíl, ale že by až tak? Je známý fakt, že výkon sportovce ovlivňuje z 10% fyzické předpoklady a z celých 90% psychika. A mi po potvrzení PO zkrátka přestali hrát a mysleli si, že se to vyhraje samo. Byla to velká ztráta, ale ne tak velká.

A kovaný fanoušek přece nemůže předpovídat prohru, i kdyby trakaře padaly ne? smajlik
 
01.05.2013 15:03 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarShrnutí o Canadiens hotovo, během dneška dodám Ottawu :)
 
AvatarZajímavé shrnutí... Nechci říkat, že jsem to říkal, ale... - říkal jsem, že Jemelinova ztráta bude pro nás citelná pro PO. S úplně souhlasnými názory jsem se tu nesetkal, nicméně se to víceméně potvrdilo a potvrzuje. Sice jsem tipoval výsledek téhle série 4:2 pro nás, ale spíše z pohledu kovaného fanouška Habs - rozum mi říká, že výsledek bude spíš opačný...smajlik.
 
01.05.2013 14:21 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Teď se na to dívám, ještě sem si tam všiml nějaké chybky a du trošku zapracovat na zbytku. Díky ya opravu. S reportem se nějak domluvíme s ostatníma a něco se sepíše..
 
AvatarReakce na příspěvek:Já už to opravil... Tak věřím, že Parda dá preview a já zvládnu první report, druhý ovšem ne, jsem celou sobotu a neděli pryč...
 
01.05.2013 13:58 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Jo díky, moje chyba. Jak budu přidávat další informace tak to opravím
 
01.05.2013 13:57 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarJeště to doplním, neměl sem včera moc času. Tohle neslouží jako preview před zápasem, je to jenom jako preview před PO :)
 
AvatarVýborně, díky moc za článek...
 
01.05.2013 09:43 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
pěkný článek smajlik
jenom drobný detail. V Ottawě hraje Milan Michálek. Zbyněk je obránce ve Phoenixu smajlik smajlik
 
01.05.2013 07:30 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarZaujímavé preview. smajlik
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 16.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Jak už jsem psal, docela mě překvapil Winnipeg, i ... | více
  • Celkem tady chcípl pes, tak se vás ptám. Jak ... | více
  • Tak Toronto zase v hajzlu...smajlik. Nikdy by mě nenapadlo, ... | více
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík