Výhra nebo konec sezony

27.05.2014, 17:00 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Takto by se dal stručně popsat dnešní zápas. Vzhledem ke stavu série 3-1 pro Rangers není pro Canadiens jiná možnost, než výhra. V opačném případě celému týmu končí sezona, což nikdo nechce, když se Habs dostali tak daleko. Bohužel ani dnes nebudou moc montrealští počítat s fantomem „elimination games“, tedy zápasů, kde týmu může skončit sezona. Tím není nikdo jiný, než Carey Price, jenž letos dostal pouhé dvě branky v pěti zápasech, kde jeho týmu hrozilo vyřazení z play-off. Počítají se sem samozřejmě i boje z olympiády ze Soči. Montrealská megastar včera začala s bruslením, ale pouze bez výstroje si vyzkoušela brankářské pohyby v brankovišti. Dnes všechny Carey překvapil znovu, když v 9:45 ráno, dlouho před všemi ostatními vyrazil se Stephanem Waitem na 25 minut v plné výstroji pochytat pár puků a znovu zatížit zraněné koleno bruslařskou zátěží. Nicméně dnes určitě v brance stát nebude, ale malá jiskřička naděje fanouškům vysvitla pro další případné zápasy.

O sestavě se prozatím nic neví, nějaké změny jsou pravděpodobné. V jaké sestavě a především v jaké formě Habs nastoupí, se dovíme dnes od dvou hodin ráno v pátém zápase konferenčního finále NHL na ledě Bell Centra.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarNo to byl šílenej zápas. Ale za sebe musím říct, že se mi moc líbil. Ty ostatní zápasy s NYR mi připadaly nudný (asi roli hraje i to, že jsme předtím hráli s Bruins), ale tohle bylo z diváckýho hlediska něco úžasnýho. I když koučové obou týmů asi moc nadšení nebyli smajlik
To otočíme!! Když mohli otočit Jezdci s Pittsburghem, tak my můžeme otočit za stavu 3:1 (teď už 3:2) s Jezdci smajlik
 
AvatarNavážu na Thea - kdybychom nepředvedli ten neskutečný kolaps při vedení 4-1 a zahráli alespoň normálně tu pětiminutovou přesilovku, tak řeknu, že jsme ten zápas zvládli s grácií. Takhle mohu jen říct, že jsme ho zvládli a sérii trochu zdramatizovali - když si představím, že jsme dneska mohli naprosto v klidu vést 3-2 my (druhý nebo čtvrtý zápas jsme prostě měli udělat!), je to trochu smutný...
Jinak mě ale hráči celkem překvapili, čekal jsem, že bude po dnešku konec... No, šestý zápas bude asi nápor na psychiku našich hráčů, i když bych řekl, že bychom mohli mít malou výhodu, protože od Rangers se bude doma očekávat, že to ukončí. Je moc dobře, že jsme trochu rozhodili Lundqvista, který mimochodem nepůsobil vůbec jistě!
 
AvatarMy asi nemuzeme vyhrat normalne smajlik Kluci to zaslouzene urvali. Gratulace. Ted jeste 2 takove zapasy, to zvladnem ne?! smajlik Hodne by me zajimalo kolik Rangers dali golu typu "vlastni gol soupere", nebo "po 5tem odrazu nam to skocilo na hul pred prazdnou branku" smajlik smajlik smajlik Tohle snad uz neni mozny, oni ze kazdy druhy gol maji haluz, jak to delaji ?smajlik
 
AvatarTen zápas snad nejde zhodnotit, tolik dobrých a špatných věcí v jednom zápase jsem už dlouho neviděl smajlik Hlavní je výhra a ta je doma.
U toho faulu Moora mi teda hodně zatrnulo, protože z Weise jsem upřímně úplně na větvi. To je hráč! A další srdcař, Vaneku uč se. Dorsett na konci pobavil, ta jeho hlavička na facku, třeba bude s Moorem už třetí suspendovaný hráč rags.
Škoda, že tam nepadl ENG, osmička by vypadal hezky.
Na konci jsme to zdramatizovali, ale to bysme nebyli my, naštěstí Dustin byl skvělý, i když ho beci po celý zápas moc nepodpořili.

We belive!!!
 
28.05.2014 04:57 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Tady s tebou na 100% souhlasím...postupem času, z toho dělali "sračku" pískli cokoliv...:( Supr výhra, ale mám dvě velké výhrady....jedna jak jsem psal za stavu 4:1 na 4:4 a pak ta pětiminutová přesilovka, sakriš takhle to odfláknout, v takovým zápase, kdy rangers nedali nic zadara....

Crazy zápas, ale v tom je PO nádherný! Burký na tenhle večer nikdy nezapomene, jak jsem psal. Jemu to přeji obzvlášť ...kritika na něj byla v sezoně často až nesnesitelná...ten kluk je hodně rád, že vůbec ještě v NHL může hrát, podobně jako Moen jeden hit od konci kariéry. Dnes byl skvělý. Jeho tah na branku bude třeba i v šestém zápase!
 
28.05.2014 04:54 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarJe to doma. Máme na ně, ale nesmíme přestávat hrát a dělat stupidní chyby. Dustin skvělej, Vaneka POSADIT! GO HABS GO
 
28.05.2014 04:51 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarUž zase.....hrajeme oslabení a všichni za bránou...na štěstí skvělej Dustin.
 
AvatarReakce na příspěvek:To teda doufejme. Jinak to Ellerovo držení, to jako vážně? Ono to sice nebylo moc dobře vidět v tom záběru, ale takový držení je za zápas na každé straně 20... Teď to byl z jeho strany faul, ale naštěstí se půjde do čtyř na obou stranách.
 
28.05.2014 04:42 | reagovat
Mattew | NovakMatous@seznam.cz
AvatarTak snad hotovo pro dnešek! smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo samozřejmě máš ve všem pravdu, vidím to stejně, ale to nejde pochopit, proč tohle dělá. Uvidíme po PO, s čím přijdou, jestli přijdou. Jinak s tím přístupem to tak je vždy, že jsou hráči, kteří tomu dávají těch 101% a někteří míň, tak to je všude, ale tohle je extrém. Kdyby všichni dřeli jako Gally, tak můžem ve vitrínách dělat místo na SC číslo 25 smajlik

Bourky yes!!! Taky mu to strašně přeju, hattrick v PO, wow!

Gorges dnes moc nemá den, tohle nesnáším, když bek natlačí hráče na svého brankáře. Tyhle souboje musí zvládat líp před bránou.
 
28.05.2014 04:19 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarBurkyyyyyy.....
 
28.05.2014 04:18 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarKONECNEEEE TOMU KLUKOVI TO TAK STRASNE MOC PREJU!
 
28.05.2014 04:18 | reagovat
Mattew | NovakMatous@seznam.cz
AvatarJe taaaaa! No a konečně udržet borci, žádný infarkty už!
 
28.05.2014 04:08 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Pardo: jestli po PO u Vaneka nepříjdou s infem, že snad má zlomený obě nohy, tak k němu nemám omluvu!

1) Ve finále konference,2) sezona o poslední mega smlouvu, a on se tam vyklouzává, jak my na osmé pražské! Sorry, nemám omluvu k takovému nezájmu. A jestli je to tak vážné, tak má sedět! Ale tomu nevěřím, prostě na to hází bobek! Loni hrál Bergeron s ramenem v čudu, zlomeným žebrem, co mu tlačil na plící a jak táhl! V Montrealu jsou z něj fandové na prášky, tohle nikdo nečekal :( Bez střelby, bída :( A pak když vidíš Gallyho, co se tam nechá rozčtvrtit při každém střídání, to mě ničí o to víc takový kontrast! říkám jedno, pochybují, že někdo mu dá takovou nabídku, jako Snow těch 50mega, co od něj vidí teď ty dva měsíce!
 
AvatarReakce na příspěvek:Vanek mi dnes přijde lepší, jeho pasy místy výtečné, ale vše dělá strašně stacionárně, bez rychlosti. On musí být zraněný, jinak to nevidím. Přece není debilní, poprvé má šanci na SC a přestane hrát? Nejde mi to na hlavu. Chytřejší budem po PO. Bourky výtečný, skillu má na rozdávání, jen škoda, že ho ukazuje jen v PO.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, pomoc pro Dustina žádná. Ale ta laxnost beků je až zarážející. Nejprve Subban u druhého gólu asi nechtěl poškodit kamarádské vztahy ze Soči, když nechal Nashovi tolik místa a k "dokonalosti" to dovedl Gorges, na co tam tu hůl dával, to je mi záhadou. Pak se Markvo nechá vyškolit jak v žákách a třetí fík... Ach jo, tohle opravdu musíme dodělat do konce, OMG!
 
28.05.2014 03:55 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarTak s tímhle mám velký problém...těžko jsem kousal kolaps s bruins v druhém matchi, ale dobrá....ti jsou na to experti! Ale takhle, really? Tohle je úplně na učebnici, jak se podělat v lese v rozhodnutém matchi. Gorgy, jak moc tě mám rád...NA CO SI TAM PROSIM TU HUL DAVAL, K čemu? Pak zmatky a MT bez time outu, bože! A Plekyho část raději ani nekomentuji :((( Je mi líto Dustina, tohle mu moc nepřidá, vůbec mu nepomáháme. Na štěstí Burký je v PO supr a dělá to, pro co jsme pořizovali Vaneka! Budou to ještě hodně velký a zbytečný nervy :(
 
28.05.2014 03:54 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Hlavně pořád jezdíme za bránu a před ní necháváme volný hráče :-( Šílená třetina, z eufórie do sraček a zase ven. Tenhle zápas už nesmíme pustit.
 
AvatarJeště, že toho Bourkyho máme, to bylo na grcání vážně ta sekvence před tím. Pleky co blbne proboha? V předchozím zápase mu to filmování prošlo, tak co si myslel? Já filmování nesnáším! Naše beky raději nekomentovat, Markov se nechá oblbnout jak žáček u toho třetího gólu, OMG!
 
28.05.2014 03:42 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.......
 
28.05.2014 03:42 | reagovat
Mattew | NovakMatous@seznam.cz
AvatarTeď krásnej gól na 5:4, ale tohle se nesmí stávat, že ztratíme vedení 4:1. Snad si to teď pohlídáme, hroznej zápas smajlik
 
28.05.2014 03:36 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarPřestali jsme hrát a hlavně střílet.
 
28.05.2014 03:36 | reagovat
Mattew | NovakMatous@seznam.cz
AvatarZas gól prakticky z ničeho a k tomu zbytečná chyba u vlastní branky...
 
AvatarReakce na příspěvek:Tam jsem se taky divil, když tam puk byl asi sekundu před hitem, nicméně DD faul dle mého neudělal.

Pěkně jsme to navýšili, Gally what a pass, ale jak říká kolega, to by nebyli oni, aby jim tam něco takového nespadlo. Procento haluz gólů oni mají neskutečné.

No jdeme dál, tohle nesmíme pustit.
 
28.05.2014 03:31 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
Avatarnóóó to by nebyli NYR aby něco takovýho tam nespadlo...... nevadí, makáme!
 
28.05.2014 03:28 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:NOT YET! Supr kluci!

Pro mě je tohle bez debat jasný faul. Dobře věděl co dělá. S faulem Markova mám daleko větší pochybnosti, sice dost se zpožděním, ale v PO se takové hity pouštějí....bohužel šlo o MSL a to je letošní modla play off :((( Na toho pískají ve všech sérii vše a to mi vadí!

 
28.05.2014 03:27 | reagovat
Mattew | NovakMatous@seznam.cz
AvatarTak zatim to je paráda. Hlavně nepolevit a pokusit se jim nasypat co to půjde, ať jdou s psychikou taky trochu do hájesmajlik
 
28.05.2014 03:23 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarJedéééééééém!
 
28.05.2014 03:17 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarGóóól......To je ono klucí montreálští.
 
28.05.2014 03:16 | reagovat
Mattew | NovakMatous@seznam.cz
AvatarYeeeeeeeeeeeeah! Konečně Max!
 
AvatarReakce na příspěvek:Proboha, vždyť se jen snažil vyhnut kontaktu, hitu a on mu sám do té ruky najel, to se na mě nezlob, ale tohle byl výsměch call.

Queen je pořád neskutečně zalezlý v bráně, já to nechápu. Jako pro nás jen dobře, ale docela mě to u tak zkušeného chlapa zaráží.
 
28.05.2014 03:01 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:dyť dal DD pěstí Girardimu do ksichtu, tohle se musí pískat...Snad ještě vydržíme a přidáme třetí!
 
28.05.2014 02:59 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarJsem zpět :) Tak snad si sezonu ještě minimálně prodloužíme! Koukám, že na zranění Priceho se to svést nedá, Dustin chytá nad očekávání dobře! Teď chyba, ale přesto drží dobře nad jeho zkušenosti! Koukám že Vanek situace jde podle toho co píšu od třetího zápasu série s Tampou....jeho nezájem mě zabíjí :(

Pleky naopak zabojoval a King se může červenat jak před ním o chvíli na druhý straně zelenáč! Ale některý šance Rangers po obrovských chybách...uff, ještě přidat a musíme to urvat!
 
AvatarPleky, wow! Dustin si vybral u Stepanova gólu slabší chvilku, tak snad byla dnes poslední. Hrajem dobře, s energií a zápalem, takže dnes by to rozhodně šlo!

Věcná, viděl někdo hrubost v počínání Desharnaise na konci třetiny? smajlik Asi nejsem sám, kdo nasadil sarkastický úsměv po tomhle, fakt úlet tohle písknout...
 
AvatarTak to byl krutej gol ! Pleky best !
 
28.05.2014 02:37 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarPlekyyyyy.....
 
28.05.2014 02:15 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarJedéééééém!
 
28.05.2014 02:14 | reagovat
Mattew | NovakMatous@seznam.cz
AvatarJe tam! GO HABS GO!
 
28.05.2014 00:35 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarDneska musí borci na ledě nechat duši a snad to vyjde smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ok smajlik
 
27.05.2014 19:26 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarDnes to jednoznačne vyhráme! smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, potřebujeme přece vyhrátsmajlik smajlik
 
AvatarDneska prostě musíme, já věřím v nástup do zápasu jako ze série s Ruins a když se nám úvod povede, tak to dáme. Ale musí makat všichni. Go Habs Go!

Jinak dnes report dává Michal, je tak?
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Rangers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 08.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak Toronto zase v hajzlu...smajlik. Nikdy by mě nenapadlo, ... | více
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík