Canadiens vybojovali bodík za prodloužení s Columbusem

15.11.2017, 07:50 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Celek z Ohia pokračuje v dominanci z posledních let. Řeč je samozřejmě o vzájemných zápasech s Montrealem. Columbus má na kontě pět výher ze šesti posledních duelů. Jeden zápas navíc stačil, aby získal polovinu bodů, než měl dosud v listopadu na kontě.

Branky a nahrávky: 53. Byron (S. Weber, Galchenyuk) - 3. Anderson (Nutivaara), 62. Werenski (Atkinson, Dubinsky).

C. Lindgren (MTL) - odchytal 61:09 minut, 23 zákroků, úspěšnost 92,0 %
S. Bobrovskij (CBJ) - odchytal 60:58 minut, 28 zákroků, úspěšnost 96,6 %

1. hvězda utkání - Sergej Bobrovskij (CBJ)
2. hvězda utkání - Paul Byron (MTL)
3. hvězda utkání - Seth Jones (CBJ)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarTo už si snad dělají prdel, takhle podělat dobře rozjetý zápas a ještě k všemu s Arizonou. Arizona vyhrála poprvé v základní hrací době a zrovna s námi. K čemu nám jsou ty výhry předtím, když máme stejně pořád více proher, než výher? Bohužel dál k tonu nemám co říctsmajlik
 
17.11.2017 03:30 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarPleky for G. Howe hattrick! Ještě 20min chlape :)
 
AvatarJežíši, co to tady řešíte??? Proběhla tu hláška o Byronovi, která už dávno neplatí (i když letos je to o něco horší), a tady se strhne debata na téma "češství"...smajlik. Takovéhle diskuse opravdu patří na novinky.cz, jak napsal Martin, rozhodně ne sem.
 
AvatarReakce na příspěvek:Je rozdíl rýpnout si a stupidně kritizovat. Mě kritika Habs nebo jakéhokoliv hráče rozhodně z židle nezvedne, ale musí být konstruktivní a mít hlavu a patu.
Jak můžeš vědět, kolik jsem toho já strávil v zahraničí, třeba víc než ty, tak nechápu proč vytahuješ takové stupidní argumenty a plácáš se tady smajlik smajlik
 
15.11.2017 20:31 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Hele já si nehraju na nějakýho Hardcore fandu co když mu někdo rýpne do hráče jeho týmu může se posr... tak se uklidni. Typicky české.... pane typicky české je nadávat na čechy, až strávíš tolik života v zahraničí jako já tak teprv mluv co je typicky české.

Video je vtipné bylo vtipné a bude vtipné, i Byron se mu smál když mu ho pustili, s tím že na zakončení zapracuje což udělal, tak si dej obklad a už nevyšiluj. Končim s komentářem.

 
AvatarReakce na příspěvek:Smarja co to tu placas, tady nejsi na novinky.cz.To jsi poradne odbocil od tématu smajlik
 
15.11.2017 18:44 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Říká jeden z těch, kteří tady po dva měsíce až do těch třech výher, ronili slzy a blili smutek.
Tobě se koukám už dostali do hlavy multikulturní manipulátoři. Už si v práci podepsal archy, že uznáváš méněcenost čechů a všech východních národů a to ve všech odvětvích společenského života?
Mě zase neskutečně serou taková prohlášení jako ta tvoje. A další jak se češi poznaj v cizině nebo vyjádření toho utopence, že pozná čecha i ve výtahu.
A došlo to už tak daleko, že moji dříve mnoho let milovaní skauti neuznávaj dnes hranice států a málem i existenci národů, za které jejich zakladatelé a předchůdci umírali na německých popravištích.
 
AvatarReakce na příspěvek:Beru to vážně, protože tady z něj děláš debila a ted znova, prý sem tam něco trefí... To je tak typické české, co já z celého srdce nenávidím. Furt pomlouvat, kritizovat a debilně remcat, to by nám všem tady šlo.
 
15.11.2017 16:06 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:To bylo pro zasmání...neberte to tak vážně chlopci smajlik
já to video shledávám velmi zábavné, už jen kvůli té hudbě a z toho důvodu že k nám přišel zadarmo a semtam něco trefí.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jaký terč posměchu? Zaprvé je video dost letité a zadruhé už to dávno neplatí, pokud to tak bylo původně zamýšleno. Co je u nás, tak proměnuje hodně šancí, jen letos se to zatím nedaří. Spíš si zaslouží obdiv, že umí tolik puků ukrást a díky své rychlosti se do tolika úniků umí dostat.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, loni jich proměnil celkem dost.
 
AvatarReakce na příspěvek:První třetina byla děsná, druhá vyrovnaná, třetí jsme byli lepší my a počet reálných šancí a to nemluvím o těch vyložených, tak těch jsme měli taky víc. Bohužel jsme si vylámali zuby na v současnosti nejlepším brankáři ligy. Čili rozhodně nemůžeme být rádi za bod, tenhle zápas jsme měli vyhrát. V první třetině to byla hrůza, ale oni taky nic kloudného nevymysleli a byla to plácaná z obou stran, jen se to plácalo víc v naší půlce, ale oni z toho nevytěžili nic.

Nikdo z Meteho Streita nedělá, Mitchell dostal chřipku a Lehkonen se zranil a na povolání bylo asi pozdě, tak proto to zkoušel v útoku, podle mě pořád lepší, než točit sedm beků.

Nasazení útočníků v OT jsem tady už zminoval a CJ to dělá zas, začíná nesmyslně s Plekym a Drouin se tam ani nedostal, to je demence, nic jihého... Danault mě nasral, hodil to tam Petrymu jak psovi kost, následně se samozřejmě ztratil puk a ještě si blbě přebere hráče a Werenskiho nechá samotného najet. Tohle jsme měli vyhrát.
 
AvatarReakce na příspěvek:Třeba v minulé sezóně mi přišlo, že dost brejků proměnil, ale v této snad žádný, možná jeden a to si tak min. 5 vybavuji... Je to škoda, když se pak člověk podívá, co nedá De La Rose, tak je mu do breku...
 
15.11.2017 14:51 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Byron a jeho úniková efektivita je dávno terčem posměchu...viz legendární video

https://youtu.be/qQsq8KMuexQ
 
AvatarReakce na příspěvek:A taky jsem nepochopil, proč Julien dělá z Meteho druhého Streita z jeho mladých let, kdy u nás střídal útok s obranou - to jako nemáme dopředu hráče nebo co...???
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně, začátek otřesný. Skoro v každém zápase nastoupíme jako ovce. Byronovi to v únicích nějak nelepí, aspoň to napravil pěknou dorážkou. Jinak je to tragédie, jak si těžko vypracováváme šance a ještě hůř je proměňujeme. Naštěstí dozadu jsme lepší, i když Davidson tam byl jako žáček... V prodloužení nechápu, proč tam jde ze začátku Pleky a Byron, kteří rozhodně nejsou silní na puku. Nedokázali jsme si ani nahrát celou první minutu. Po té jedno špatné přebrání a bylo...
 
AvatarMyslím, že za bod můžeme být rádi, protože v první třetině jsme si absolutně nepřihráli a byl to jen zmatený pohyb po hřišti. Od druhé se to malinko zlepšilo, ale ten bodík máme hlavně za třetí třetinu, kde už to bylo o něčem jiném. Columbus byl polovinu zápasů jasně bruslivějším týmem a navíc měl v bráně vynikajícího Bobrovského, na kterém si řada našich hráčů vylámala zuby - samozřejmě někdy vlastní neschopností (např. De La Rose si "hodinu" připravuje puk místo toho, aby to vzal z první do poloodkryté brány...). V prodloužení nesmyslná chyba v rozebrání hráčů a bylo hotovo... Jak říkám, za bod buďme rádi.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Columbus Blue Jackets
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík