Utkání v San José se nepovedlo. Domácí zvítězili 5:2

08.03.2019, 07:35 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

První třetina nabídla tři branky. Domácí se nejprve dostali do vedení po střele Tomáše Hertla, to poté navýšil Marcus Sörensen. Habs však na konci dokázali snížit zásluhou Artturiho Lehkonena a vrátili se zpět do hry.

V další cásti domácí navýšili vedení díky trefě Joe Thorntona, ovšem hosté dokázali opět snížit na rozdíl jediné branky zásluhou Andrewa Shawa.

Domácí se v průběhu třetí třetiny dostali zpět do dvoubrankového vedení. Hosté se snažili o kontaktní branku, ale Žraloci je k tomu nepustili. V závěru Montrealu nepomohla ani powerplay, ve které naopak inkasovali z hole Gustava Nyquista. San Jose si tak připisuje další výhru na domácím ledě a Montreal je na tom v boji o play-off o trochu hůře.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
13.03.2019 07:25 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarDneska povinná výhra, ale smrdělo to prohrou fest. Uchýlili jsme se bohužel k taktice Carey to nějak vychytá. Dneska to o fous stačilo.
 
AvatarReakce na příspěvek:Podcenit nejde nikoho, ale taky si myslím že to Bus nedá, to by teda byl ale epic fail takhle přijít o veškeré drafty a ani neudělat PO, to snad jim ani nejde přát... Ale na to se ve sportu nehraje. Jinak je to přesně jak říkáš, až na ten úplný závěr na nás vyšel celkem hratelný rozpis, zkrátka je to na týmu.

Povolán byl Lindgren. Konečně. Taky nemá dobrou sezonu, navíc byl i nepřijemně zraněný, ale bude lepší než Nemo, o tom jsem přesvědčen.
 
12.03.2019 08:56 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Je to tak.
Koukám na rozpis zápasů a opravdu když si to uhrajeme tak si to uhrajeme. Většina ze zápasů je s týmy okolo nás - čili se bude hrát o 4 body. A krom jednoho zápasu s Jets, nás tento měsíc nečeká absolutně žádný silný tým. To si užijeme až v dubnu, kdy máme poslední 3 zápasy v ZČ Tampu, Caps a Toronto na závěr. Shrnuto co si neuhrajeme do konce března nemáme. Pořád si myslím, že Columbus odpadá, problémem je že se na jeho pozici přidala ještě Philla.
 
AvatarReakce na příspěvek:Omyl, rozhodne zbylých 13 zápasů, nechápu proč by se mělo rozhodovat ve třech zápasech, když jich zbývá 13?

K dnešnímu dni mají všichni aspirantní na PO 79 zápasů. K naší čtyřce se bohužel přidává i Philly, já jim nevěřil, tak beru zpět, máme na ně už jen 3 body, Bus má stejně a Canes s Pens odskočili na 4 body. Nic není ztracené, pokud se složíme tak jsme na to neměli, ale pokud zabereme, tak to uděláme, je to jednoduché. Já věřím, že to uděláme.
 
AvatarReakce na příspěvek:Následující tři zápasy podle mého názoru rozhodnou. S Isles moc body nečekám, ale doma s Detroitem a Chicagem to musí být čtyři body, jinak to můžeme definitivně zabalit.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak dalo se to čekat, žádný extra náskok jsme neměli a týmy kolem nás dost hrály, ale nestahoval bych kalhoty když brod je daleko. Vše je proti nám, ti dementi Ruins si vyhrávají jak kapela, ale s Pens musí prohrát, idioti. Nicméně je to pořád na hráčích, teď se pozná co v tom týmu opravdu je, jestli zaberou a nebo si my vytáhneme toho nepostupového Černého Petra.
 
AvatarNo, jak jsem předpokládal, na konci víkendu jsme mimo osmičku a myslím, že tam už zůstaneme. Došel nám dech v nepravou chvíli, kdežto většina soupeřů vyhrává i nad silnými soupeři - naposledy třeba Carolina v Nashvillu nebo Flyers na Islanders, Columbus udělal Pittsburgh... Jen my dostáváme nakládačky od mužstev mimo postup...
 
10.03.2019 16:14 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Jak píšeš Pardo, viděl bych to na rychlíky do 4tý lajny, s obranou si myslím, že u Reillyho musí hrát roli psychika/osobnost - z nějakýho důvodu v něm podlě mě claude vidí liability na trénincích ...něco co my nevidíme.

Je dobře že jsme dostali takhle po ústech ve velkym, to nás fakt může nakopnout, jen Carey to neodchytá všechno a myslím, že by měl dostat šanci Mcniven jako backu. Antti je dobrej gólman, ale svým stylem a tím jak nechytá je to risk taky. Nemáme co ztratit, nasadil bych do pár zápasů hladovýho gólmana. Bohužel Lindgren má zatím nejhorší sezónu co kdy měl, ale třeba by mu tohle pomohlo jako vzpruha.
 
AvatarTak tohle jsem si fakt nezasloužil při sobotním ránu, člověk se těší na zápas a my předvedem tohle. Neskutečná ostuda, marní Ducks nám dají osm kusů, ti Ducks kteří jsou snad nejhorším ofenzivním týmem ligy, to je neuvěřitelné. Těch chyb bylo nepočítaně, nemá cenu nic rozebírat, nikdo neodehrál dobrý zápas.

Míro, Tats je nemocný proto nehrál.

Z toho zápasu si nejde odnést nic dobrého, maximálně to může posloužit jako wake up call jinak se s PO můžeme rozloučit, i když i Canes a hlavně Bus mají taky svoje problémy, ale s takovou nás v boji o PO přetlačí.

Proti Detroitu bych obměnil co jde, určitě zpět Kulaka místo Folina nebo Benna, hodit tam rychlíky Pecu a Hudona místo Weisyho a prostě musíme vyhrát.
 
09.03.2019 12:40 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Přesně. Carey musel byl v roli trhacího kalendáře, ale až na tu rozehrávku danou laxním pohybem hráčů skoro za nic nemoh... obrana ho v tom totálně nechala.

Tohle bude buď wake up call nebo holt do PO nepůjdem. Což by byla po takový sezóně škoda.
 
AvatarV Anaheimu nehorázná ostuda, takhle se nehraje o PO! Opět velmi laciné góly, bránění na bodě nula, milion přesilovek a jen jeden gól... Carolina dostala taky nařezáno, mohli jsme odskočit, místo toho budeme po víkendu mimo osmičku. Jsem rád, že se vrátil Reilly, ale sedět měl rozhodně Folin. Nevím, proč nehrál Tatar? Jestli jako zdravý náhradník, tak velká chyba!
Celkově tedy Kalifornie podle předpokladů, prostě to tam neumíme, i kdyby ta mužstva byla na samém chvostu NHL...
 
AvatarNechci říkat, že jsem to říkal, ale jo, říkal smajlik Já Nemovi už nevěřím nějakou dobu a ano, rozhodně nás on může stát PO, protože i zápas se SJ byl opravdu hratelný co jsem četl tady i jinde.
Přitom brankářů bylo na TDL k dispozici tolik a za nic...
 
AvatarReakce na příspěvek:Niemi se strašně zhoršil od podzimu a musím říct, že mě dost nemile překvapil - bral jsem ho u nás jako naopak velmi solidní dvojku a byl jsem zastáncem toho neshánět při TD žádného jiného gólmana. Ale teď vidím, že to bude jeden z našich největších problémů konce základní části...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Proto píšu herně...smajlik.
 
08.03.2019 10:54 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarAby jste viděli, že ani MB letos není bezchybný a já to vidím :))) - neřešení druhého brankáře (Lindgren přecházející zranění) a Niemi nejhorší dvojka v NHL může stát nad očekávání hrající tým PO.

Jinak dobrý, bude to sranda až dokonce (Columbus tam je panic button, Carolinu vyhecoval Cherry) a o to tady jde, hrát \"meaningful hockey\" i březnu a dubnu - kdo by to tady v září čekal :)?

Let´s go boys!
 
AvatarReakce na příspěvek:no když prohraješ 5:2 tak to moc povedené utkání nebylo smajlik Ale chápu jak to myslíš...
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlasím, za mě to utkání z naší strany mělo úroveň, bohužel první dvě branky by brankář dostat neměl. Hodně nás to sražilo. V přesilovce jsme měli vyrovnat, šance tam byla obrovská. Bohužel nic a za chvíli na to 3:1. V Anaheimu musíme vyhrát, chce to předvést podobný výkon a věřím, že body budou...
 
AvatarNemůžu tak úplně souhlasit s nadpisem, protože herně jsme nebyli vůbec špatní, naopak bych řekl, že jsme domácí po většinu času přehrávali a také jsme je přestříleli. Bohužel, Niemi ze začátku vůbec nepodržel a z našeho tlaku byla během chvíle dvoubranková ztráta, která se pak táhla zápasem, víceméně, dál. Dostávali jsme strašně jednoduché góly, na které se domácí nijak moc nenadřeli. My dali sice taky jeden šťastný, ale těch šancí tam bylo podstatně víc a o to víc tahle prohra mrzí - minimálně bod jsme měli určitě mít!
Teď v Anaheimu další zastávka, kde se nám dlouhodobě nedaří, takže zase to bude asi boj...
 
AvatarPřekvapení se nekoná a černá bilance trvá. Viděl jsem jen góly, Nemo teda nic moc u prvních dvou, ale beztak ani s Carym bychom tam nevyhráli, je to zakleté. Jsem moc rád za trefu Lehkyho, ten to už hodně potřeboval.

No jde se dál, dnes Ducks kde prostě musíme, snad to nezavře Gibbson, toho se bojím.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. San Jose Sharks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík