Habs propadli v třetí třetině a z Columbusu jedou z prázdnou

20.11.2019, 08:20 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal, který počítá nepřijemné ztráty v podobě zraněného Druina a Byrona zavítal do Columbusu. První dvě třetiny dokázal se soupeřem držet krok, když na první gól domácích odpověděl nejprve Lehtonen a pak poslal Canadiens do vedení Armia. To však ale bylo ze strany Montrealu vše... Columbus do konce druhé třetiny srovnal na 2:2 a třetí části rozhodl třemi góly o výhře 5:2.

Branky a nahrávky: 2. Robinson (Savard, Wennberg), 33. Dubois (Bemström), 47. Bemström (Milano, Dubois), 52. Jenner (Bjorkstrand, Werenski), 55. Dubois (Nyquist, Bjorkstrand) - 17. Lehkonen (Danault, Kulak), 25. Armia (Chiarot, Petry).

J. Korpisalo (CBJ) - odchytal 60:00 minut, 30 zákroků, úspěšnost 93,8 %
C. Price (MTL) - odchytal 60:00 minut, 21 zákroků, úspěšnost 80,8 %

1. hvězda utkání - Pierre-Luc Dubois (CBJ)
2. hvězda utkání - Joonas Korpisalo (CBJ)
3. hvězda utkání - Emil Bemström (CBJ)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
20.11.2019 23:06 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarV nějakém rozhovoru po zápase s Caps říkali, že nás ted cekají souboje s týmy spodku tabulky a meli by jsme toho vyuzit pokud chceme hrat PO. No zatim dle ocekavani body ztracime.

BTW. Je to 20 min co Toronto právě vykoplo Babcocka.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, Suzuki v druhé části, kterou jsme herně naprosto opanovali, mohl potvrdit na 1-3 a myslím, že Columbus už by to nepřeklopil. Ale nedal a my, i když jsme byli po většinu zápasu lepším mužstvem, jsme jim výhru nabídli sami - shodou okolností se na tom podíleli obránci, které jsem tu hodně chválil... Chiarot hrubice u druhého gólu, Fleury u třetího, kde k tomu navíc hodně pomohl Price, protože si tam ten puk vlastně srazil sám... Ani on zrovna neměl nejšťastnější den, první gól taky nebyl rozhodně z nechytatelných. Navíc pak stupidní faul Domiho a z následné přesilovky čtvrtý gól... Prostě další projebaný zápas, i když tentokrát po celkem vydařené hře, ale s bídnou koncovkou a hrubými chybami!
 
AvatarSuzuki mohl dát na 3:1 a bylo by po zápase, ale nedal. Měli jsme dost šancí a myslím, že se o dost více hrálo před domácím brankářem, bohužel jsme nic neproměnili. Pak smolná branka na 3:2 a bylo hotovo. Celkem škoda, dnes musíme prostě zabrat...
 
AvatarVýkon sice mnohem lepší než v domácím zápase (Který jsme teda paradoxně vyhráli), ale na to, že to bylo 2:2 po dvou třetinách, tak jsme se teda moc nevytáhli. Šancí tam bylo dost na to, abychom to v poklidu uhráli za plný počet bodů. To bychom si ovšem nesměli v obraně počínat jako idioti. Góly dnes kromě prvního všechny naprosto laciné a zbytečné, hlavně ten třetí, co tam předvedl Fleury, to byla opravdová chuťovka. No nic jak jsem psal, v obraně jsme si počínali jako idioti a prohráli si to sami.

Za góly Armiho a Lehkyho jsem také velmi rád, oba to potřebovali jako sůl. Sens si dnes snad dáme, ale jak napsal Parda, s nimi je to vždycky těžké.
 
AvatarTak prý jsme nehráli špatně a jen neproměnili šance, ale prosrat vedení 1:2 na 5:2, to dobře nevypadá. Třetí gól jde jasně za Fleurym, takhle debilně přijít o puk na modré, to je když nic tak doufám velká škola pro mladého beka. Jinak chyby, oslabení a naše neschopnost se gólově chytnout. Myslím, že v Columbusu nám to nikdy moc nešlo.
No nic, aspoň se trefili trápící se Army a Lehky, dnes s Ottawou musí být dva body, i když proti nim člověk nikdy neví.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Columbus Blue Jackets
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík