Krize potvrzena! Montreal padl i s New Jersey

29.11.2019, 09:23 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Hokejisté New Jersey byli v tomto duelu vždycky o krok napřed a ani jednou se nestalo, že by prohrávali. Montreal se o vydolování alespoň jednoho bodu snažil až do posledních sekund, Blackwood v brance Devils byl však proti a pochytal hned čtyřiačtyřicet střel. Canadiens si tak připisují sestou prohru v řadě a fanoušci již jsou značně rozladění...

Branky a nahrávky: 8. Gallagher (Danault, Tatar), 22. Kotkaniemi (Domi, Weber), 30. Armia (Mete, Kotkaniemi), 49. Lehkonen (Reilly, Petry) - 8. Coleman (Gusev, Zajac), 9. Zajac (Gusev, Coleman), 24. Wood (Zacha, Butcher), 32. Boqvist (Hischier, Palmieri), 49. Severson (Gusev, Coleman), 59. Coleman (Zajac, Simmonds).

C. Price (MTL) - odchytal 59:13 minut, 29 zákroků, úspěšnost 85,3 %
M. Blackwood (NJD) - odchytal 60:00 minut, 44 zákroků, úspěšnost 91,7 %

1. hvězda utkání - Nikita Gusev (NJD)
2. hvězda utkání - Jesperi Kotkaniemi (MTL)
3. hvězda utkání - Travis Zajac (NJD)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Fakt tak hráli celý zápas? Zajímavé, rozhodně bych to ale nekritizoval, máme krizi jako prase tak CJ zkouší, to je jeho práce přece. Zvlášť Petryho bylo třeba probudit.
Rychle jsem jen projel sestřih, nemám k tomu co říct. 8 zápasů v řadě, to je už solidní slump. Alespoň, že snižujeme počty inkasovaných branek a nebyl to tentokrát náklep, když už nic...
 
AvatarPetry v prvním páru s Weberem, tak to teda nechápu po těch jeho strašných zápasech. Mate je sice zraněný, ale proč není v prvním páru třeba Chiarot?
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo Army byl asi jediné plus, měl to tam na hokejce, ale bohužel.
Jo a ještě jsem zapomněl poznámku ohledně naší PP, docela nechápu jak můžeme na PP nastoupit s duem útočníků Cousins a Weal, mimochodem Weal má nejvyšší TOI na PP z celého týmu v tomto zápase. To mi nějak hlava nebere. Jsem v pohodě s Cousinsem před bránu nebo s Wealem jako zpestření, ale aby v jedné PP unit spolu nastoupili dva hráči 3/4. lajny, to je docela unikát.
Kinkaid za mě taky ok, podle mě to je hlavně u hráčů v poli, až tam bude pořádná podpora a herní pohoda, tak se brankáři chytnou, naopak to bude těžko fungovat.
Olofsson nebyl špatný, uvidíme co Meat, vůbec jsem nezaregistroval něco co by jej mělo zranit.
 
AvatarReakce na příspěvek:Samozřejmě jsem zapomněl na dnes vynikajícího Armiu, měl to trefit těsně před koncem a byl by king! Kinkaid celkem v pohodě, možná ten první gól mohl mít, ale každopádně kvituju, že konečně nastoupil.
 
AvatarNaprostý souhlas s Petrym - stejně jako celé mužstvo je teď naprosto jiným hráčem než v první čtvrtině, nedá normální přihrávku, jeden námaz za druhým a vůbec najednou neví, co má hrát... Předtím byl naším jasně nejlepším bekem co se ofenzívy a kreativity týče. Celá naše hra je strašně utahaná a někdy mi přišlo, že ten zápas v nohou máme my a ne Flyers. Prodloužení to jen dovršilo, jak tam takhle v pohodě může projet obránce celým hřištěm, to fakt nechápu...smajlik.
Tohle je fakt vážná krize, nevidím tam teď vůbec nic, co by nás mohlo vrátit zpět ke hře před 14 dny...
 
AvatarTak nám to zase nevyšlo za plný počet bodů a když navážu na svůj předchozí příspěvek, tak druhá třetina pokračovala v podstatě stejně a to ještě na konci v té přesilovce, kdy jsme si snad vytvořil první větší tlak v zápase zahodíme tři tutovky. třetí třetina sice velmi koukatelná, ale měli jsme rozhodnout dřív, než došlo na OT. OT, tak to byla hrůza, já vím je to 3 na 3 a je tam hodně prostoru, ale ani tak prostě nemůžeme dopustit, aby tam bek takhle projel.

Armia dnes velká paráda, ale s kým mám celkem velký problém, tak to je Petry. V poslední době dělá strašné chyby a nebylo tomu jinak ani v tomto zápase.
 
AvatarKrvácení nezastaveno, jsme v tom pořád. Naprosto hratelná Philly, nepřišli mi nijak nebezpeční, ale nás by si vychutnal i v současné formě hrající Detroit, protože my nejsme o moc lepší. Petryho hra myslím jasně definuje naši současnou herní neschopnost. Trochu jsem se na něj zaměřil a jestli on dal polovinu svých přihrávek přesně, tak mu ještě fandím. Plus kupa turnoverů z toho jeden vedl ke gólu Hayese. Ale to není jen jím, je to furt dokola, však jsme to sami viděli. V OT jsem nám už ani nevěřil a dopadlo to přesně jak jsem čekal.

Snad nám zítra pomůže vypadnou z Montrealu a změnit prostředí, už nevím k čemu se upínat.
 
AvatarSkvělý úvod, ale že bych se naší hrou nějak bavil, to říct rozhodně nemůžu. Přechod do útoku kostrbatý, tlak v pásmu téměř žádný a ta přesilovka byla naprosto šílená. Flyers mají v nohou dva zápasy, ale odevzdaným dojmem nepůsobí. Hlavní je že vedeme, tak snad se zlepšíme vytvoříme si více šancí a navýšíme vedení.
 
AvatarReakce na příspěvek:No, tak nastupuje Kinkaid, pro mě velký překvapení a jsem moc zvědavý, jak si Carey povede v Bostonu. Jinak start supersmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Myslím, že zde to bylo více než jasné. Další pokus zvednou mu sebevědomí. Phila po B2B zápase, máme je doma. To bys ho chtěl dát v jeho formě na rozjeté Medvědy? Neříkám, že by se mu třeba nezadařilo, ale tady podle mého zcela logické. Kinkaid půjde na Medvědy a zkusíme zázrak no, proč ne, umíme se u nich hecnout...
 
30.11.2019 14:57 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:No ty woe...
 
AvatarDnes jdeme na Flyers s Carym, může mi někdo vysvětlit proč do prdele nemůže po těch špatných zápasech co Carey měl, dát CJ do brány Kinkaida, aby Carey byl odpočatý na ruins? Už mi CJ začíná docela srát.
 
AvatarReakce na příspěvek:Carey je takhle placený po zásluze, ale na druhou stranu kromě něho a Webera u nás nikdo za nějaké extra velké peníze nehraje. Pokud by Carey nedostal takovou smlouvu jakou dostal, mohl by mít více peněz třeba Gally, který si to svým přínosem pro tým rozhodně zaslouží, uvidíme za kolik podepíše až mu za dva roky skončí smlouva.

Ano Carey už mladší nebude a také se docela začínám strachovat, jak to s námi bude až přijde konec jeho kariéry, když všichni víme jak několik posledních sezon stojí tým nejvíce právě na něm.
 
AvatarReakce na příspěvek:Díky alespoň za tohle.

Já vím, narážíš asi na Caryho smlouvu. V tom to měl MB těžké, kdyby mu ji nedal a dělal kolem toho cavyky, tak mu to dají fans sežrat na co čeká a co si to dovoluje, nakonec mu dal smlouvu jakou dal, což taky bude generovat nějaké problémy nebo je už generuje. Bylo to tady řečeno několikrát, golman by neměl být nejlépe placeným hráčem týmu, zkrátka to tak už je. Já zase říkám pořád dokola, že mě mrzí fakt, že jsme nedokázali jeho potenciál nikdy využít v PO a postavit kolem něj vítězný tým, mladší už nebude a čas běží.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, ty střídání jsou naprosto otřesný a vzniká z toho spousta přečíslení nebo jdeme ven za příliš mnoho hráčů (poslední dobou tedy tahle varianta není tak častá).
No nevím, koho by chtěl do obrany nyní přivést, aby to kvalitativně odpovídalo našim potřebám - kdo v téhle fázi sezóny bude ochotný pouštět kvalitního beka...?
O Priceovi už jsme to tu probírali loni na podzim a on se pak zmátořil a byl v pohodě. Letos to bylo obráceně, celá první čtvrtina byla z jeho strany velmi dobrá, ale poslední zápasy není zcela evidentně ve své kůži a jak jsem psal v jiném příspěvku, nechápu, proč častěji nechytá Kinkaid! K čemu ho jako dvojku máme?
 
29.11.2019 12:33 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarK Sekymu - na plno rozhodně nemůžu. To je spíš někam na bulvár. Řekněme, že přístup měl k profi daleko. :) Bohužel šílenec MT také v té situaci nepomohl.

Co teď. Máme od začátku sezony šílená střídání (podle mě nejhorší v lize) a z toho pramení tolik přečíslení. CJ chce rychle střídat a ne všichni to pobírají. Tohle jde za koučingem a špatné koncentraci. Tým jako Habs musí dodržovat structure bezchybně a tohle je až moc rána do vlastních řad.

Očekávám, že MB to riskne. Dobře ví, že dva roky potřebuje TOP 2 beka leváka. Priorita číslo jedna. Nechce obětovat budoucnost, ale jak ohaduji, tentokrát zaplatí i draze, aby jednoho získal. Uvidíme, ale v té situaci bych se tomu nedivil.

(Škoda, že Romanov není o rok starší, bylo by po problému).

No a Carey :) Mám ho kluka roky rád, ale... Ač se tady MB aktivně zastávám, samozřejmě pár věcí jsem mu také Xkrát vyčetl, Alzner, držení Therriena zuby nehty a třetí ohledně Careyho jsem tady taky několikrát popisoval.

No Drouin = No Party :)))
 
AvatarPořád a pořád dokola, k čemu nám je dobrý herní projev dopředu, když totálně hoříme vzadu a darujeme soupeři góly stupidními chybami. Asi čtyřikrát je necháme jet dva na jednoho a minimálně dvakrát do brejku, jo hoši to se těžko vyhrává. Hlavně čtvrtý gól jde jasně za Chiarotem, ten tam u té dorážky byl doslova jako namalovaný. Přesilovky opět kombinačně pomalé a bez střelby, jako téměř vždy.

Jsem hodně rád za výkon KK, ale mám docela problém s Reillym.

Velká krize, ale naštěstí ještě není pozdě s tím něco dělat, ale bude to těžké.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New Jersey Devils
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 16.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ano, typove každý trochu jiny ale MM letos opravdu ... | více
  • No tak Souray byl bombarďák, co těžil z tvrdé ... | více
  • Dnes Matheson 60. bod, docela pro nekoho potichu ma ... | více
  • Theo, statistika je možná hezká a užitečná věc, ale ... | více
  • Hezky kluci, Theo souhlas skoro do puntiku. CC je ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík