Tyler Toffoli se stal hráčem Canadiens!

13.10.2020, 15:17 | Přestupy |  Martin Formánek
 

Montreal hlásí posilu. Přichází útočník Tyler Toffoli z Vancouveru. S Canadiens podepsal smlouvu na 4 roky (vydělá si přes 17 milionů dolarů).

Osmadvacetiletý rodák z kanadského Scarboroughu odehrál v letošní sezoně 58 zápasů za LA Kings (18 gólů, 16 asistencí) a 10 zápasů za Vancouver Canucks (6 gólů a 4 asistence).

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
07.01.2021 11:56 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTak ono je jedno ako sa budú tie divízie volať, hlavne, že sa bude hrať... smajlik
 
07.01.2021 10:10 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarWelcome to Scotia North Division.

Na tu bídu máme asi nejlepší název, trochu jsem doufal v Molsona, Bell nebo Tima Hortona.
 
AvatarSouhlas, pro mě jasně nejzajímavější 3.útok smajlik! Ale bude hodně zajímavé, na koho z útoku zbyde Černý Petr - kandidáty určitě budou Evans, Poehling, možná Byron, možná dokonce Frolík, i když takového pracanta bych chtěl nechat (to ale vlastně platí i o Byronovi...). No, nebude to lehké rozhodování...
 
06.01.2021 22:34 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTa 3 lajna se mi líbí. Proti té se nebude hrát dobře a navíc bude i sakra nebezpečná smajlik
 
06.01.2021 22:32 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarDay 3 of Habs Training Camp saw a new face: Corey Perry joined his teammates for the first time.
Lines:
Tatar - Danault - Gallagher
Drouin - Suzuki - Anderson
Toffoli - Kotkaniemi - Armia
Byron - Evans - Lehkonen
Frolik - Poehling - Perry
Pairings:
Chiarot - Weber
Edmundson - Petry
Kulak - Romanov
Ouellet - Mete
Goalies:
Price
Allen
McNiven
The team also practiced their power play
Power play units:
Drouin - Suzuki - Toffoli
Weber - Petry
Tatar - Gallager - Kotkaniemi
Anderson/Perry
Romanov/Mete
Group B consists of:
Vejdemo - Dauphin - Weal
Teasdale - Lynch - Belzile
Baddock - Blandisi - Lucchini
Olofsson - Juulsen
Leskinen - Fleury
Lindgren
Primeau
Demchenko
 
AvatarTak to nevím, zda je tam až takový problém s jeho povahou jako byl se Subbanem, to možná tlačíš do extrému smajlik Ale třeba víš víc než já, prostě to je další trucující hráč, ani první ani poslední a rozhodně nic nového pod Tortsem a už vůbec není první v Busu. Kdoví jak to tam je. Každopádně kdoví jak to vůbec je s jeho zájmem jít k nám, člověk nepotřebuje být génius, aby si to dovodil, že frantík může chtít do Montrealu, ale taky to tak vůbec nemusí být a třeba o něj ani MB nestojí, když je známý tím jak si zákládá na svých hráčích co draftoval.
Takže uvidíme, ale souhlas že se tohle určitě nemusí uspěchat, bitý bude jen Dubois, karty drží Kekalainen.

Ad Caufield- jsem na něj hodně zvědavý dál, jestli prorazí i přes tu malou postavu nebo bude další v řadě malých talentovaných hráčů, pro které se stala NHL jen snem.
 
AvatarNo, tak ono to asi s jeho povahou nebude nijak růžové, když najednou z ničeho nic začal trucovat... Hokejista výborný a perspektivní, ale pokud by to měl být druhý Subban do kabiny (neříkám vůbec, že takový je smajlik), tak děkuji, nechci. A protihodnota? Za Kotkaniemiho nebo Suzukiho ani omylem, to by snad Bergevin musel být na palici! Varianta Danault, Caufield a první volba by byla pro nás velice dobrá (i když Caufield celkem dobré výkony na MSJ), ale na to Columbus nekývne ani náhodou - nic je netlačí k tomu dělat nějaké kompromisy, zatím... Takže já bych se za současných podmínek bez něj v klidu obešel - myslím, že momentálně až tak veliký boj o něj nebude a času je dost.
 
AvatarTy vole! Tak tohle jestli klapne, ožeru se štěstím do němoty. Koho ale obětovat, to je těžká otázka.
 
AvatarSílí spekulace o tradu Duboiase z Busu, co na to říkáte? Dává to smysl ale taky na tom nemusí být vůbec nic pravdy, nicméně Bus ho má v hrsti a pokud ho vymění, tak určitě pořádně draze. U nás se nabízí jako protihodnota Danault, ale k němu by musel jít určitě Caufield a možná i první kolo nebo by si rovnou řekli o KK nebo Suzyho, tak já nevím, já bych bych bral něco jako Danault,Caufield, 2nd a béčkový prospekt za Dubois 3rd? To by ale podle mě bylo pro Kekyho málo, tak uvidíme.
 
AvatarSilně pochybuju, že se náš zájem o Cháru zakládá na pravdě. MB sice má rád veterány, ale kapitána ruins s jeho minulostí? Navíc mít dva pomalé veterány v obraně fakt nechceš, podle mě blbost a drb.

Divize jsou na hovno totálně, horší herní plán než ve 2013, ale asi jsem rád za cokoliv, protože mi NHL chybí. Jak to máte se sledováním jiného hokeje? Mě nic jiného než NHL nebaví. Teď dvacítky se dají, hodně chyb a ofenzívy, ale ELH dám tak třetinu a EHT repre to samé. NHL je NHL, nic není víc.
 
01.01.2021 12:22 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarCo říkáte na rozdělení divizí.
Podle mne je to pro nás hodně znevýhodňující oproti US týmům cestujícím 1-3 hod letu. Oproti naším tripům na zápasy proti CGY,VAN,EDM - WPG na půl cesty.
Jsem zvědavý na rozlosování nedivil bych se 10až 14 denním tripům na západ.

Boston, Buffalo, New Jersey, NY Islanders, NY Rangers, Philadelphia, Pittsburgh, Washington

Carolina, Columbus, Detroit, Chicago, Florida, Minnesota, Nashville, Tampa Bay

Anaheim, Arizona, Colorado, Dallas, Los Angeles, San Jose, St. Louis, Las Vegas

Vancouver, Edmonton, Calgary, Winnipeg, Toronto, Montreal, Ottawa
 
31.12.2020 16:07 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarPrekvapenie to nie je, nakoľko ak by s ním Bruins počítali aj v nasledujúcom ročníku, tak by bol už dávno pod zmluvou. Škoda, že kariéru neukončí v Bostone. Mimochodom nebyť súčasnej situácie mohol údajne podpísať zmluvu s Habs (žeby prianie CJ?). Osobne si myslím, že by nám Zdeno moc v obrane nepomohol vzhľadom k jeho veku a už aj rýchlostne by nestíhal (taký Alzner 2.0). Plus bol hráčom odvekého rivala, tým pádom si neviem predstaviť žeby ho pozitívne prijali fanúšikovia (áno CJ trénoval Boston ale to je iné). smajlik
https://www.slovaknhl.sk/48112-o-charu-mal-velky-zaujem-odveky-rival-bruins-aka-bude-jeho-pozicia-u-capitals.html
 
AvatarI když je asi pravda, že ruins to chtějí postavit na své hodně mladé obraně a Chára by tam byl možná už trochu do počtu. Caps, ale na rok rozhodně nemají co ztratit.
 
AvatarCo říkáte na Cháru do WSH? Za mě velké překvapení. čekal bych že to doklepe u ruins.
 
AvatarTak Míro Perry už je stín Perryho za mlada 3-4 roky, body už moc nedělá, ale je to bojovník, velký chlap, nebojí se ničeho a hlavně umí zabrat v PO, takže vše co nám chybí.
Velká depth se bude letos hodit víc než obvykle z jasných příčin a stěhovat se může kdokoliv samozřejmě, ale také nikdo díky tzv. taxi squads
https://thehockeywriters.com/montreal-canadiens-taxi-squad-byron-weal-kulak/
 
AvatarJestli za každého považuješ sebe, tak potom ano...smajlik.
 
29.12.2020 20:29 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTo je tady snad každýmu jasný ne? smajlik

Jeho jméno se rýmuje se slovem, Peltonen
 
AvatarDobrá, uvidíme, o Perrym si myslím své, ale určitě ho nezatracuju, protože to kvalitní útočník byl - o tom není sporu. Nicméně věk nezastavíš, loňský rok to ukázal, ale hlavně - momentálně máme cap hit 82,616 mil.USD, což je cca 1,116 nad platovým stropem! Ptám se tedy, kdo bude obětí...?
 
29.12.2020 11:39 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarZa Perryho jsem ještě raději než za Frolíka.
Do 3 - 4 řady super materiál. Čím více depthu letos tím lépe. Úplně vidím ty trable až bude část sestavy s nebo po koroně.
 
AvatarSdílím pocity s Theem, MB vážně zbrojí. Já jsem velice spokojen. Všichni víme co Perry na ledě dokáže, tzn. chceš ho mít ve své kabině a to i v tomto věku a za ty drobné? No brainer. SC sice má, ale moc ho chce vyhrát ještě jednou, jinak by k nám nešel.

Míro, za zenitem rozhodně není, letos v PO byl famózní a jeden z nejlepších hráčů Stars. A svým stylem hry nám podle mě velmi pomůže v bojích s velkými týmy ze západu se do toho PO vůbec dostat. Prostě depth jak kráva, to není King nebo Ott smajlik
 
AvatarNo, tak Perry už mi přijde dost za zenitem a loni v Dallasu taky zrovna nezářil... Ale je pravdou, že přišel téměř zadarmo, takže při jeho zkušenostech by mohl opět našim mladíkům hodně dát. Za Frolíka jsem ale o něco raději... Navíc jsme asi nad platovým stropem, takže někdo bude muset z kola ven...
 
AvatarPořád to tam celkem má a MB v téhle offseason vážně jede.
 
28.12.2020 17:24 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarFrolík, Perry za peanuts. Nikdo v kanadské divizi nemá takový depth...

Dlouho jsem nebyl tak natěšený na sezonu (sakra že bez lidí). Očekávání vysoká. Konečně se proti nám bude hrozně těžko hrát.

Weber, Edmundson, Chiarot, Andy, Perry, KK - au, bude bolet :)
 
AvatarTaky jsem si říkal, že to už musíš dělat vyloženě něco špatně, když se nepotkáš s kanadským bodem v takové vřavě smajlik Ještě když on předpokládám hraje první nebo druhou lajnu.
 
AvatarNo tak Američani nadělovali 11 gólů Rakousku a Caufield, jakožto uvažovaná ofenzivní hvězda, ani bodík...? Viděl jsem kus zápasu proti Rusku a tam se hodně snažil střílet a měl solidní šance, ale že se nepodílí na takovéhle kanonádě ani bodíkem, to je pro mě velké překvapení...
 
AvatarJá se rozhodně jenom na čísla nedívám, naopak nesnáším, když se vše hodnotí pouze podle statistik a žádná černá práce a bojovnost se nebere. Jak jsem říkal, na první pohled mi to přišlo trochu zvláštní a Frolíka jsem fakt nečekal. Když jsem se nad tím ale zamyslel, na škodu to není.
 
AvatarAno, tenkrát myslím bylo Frolíkovi nabízeno okolo 4 mil na 4 roky, ale podepsal s Flames za víc na pět let, tak proto to nevyšlo. Nesmíš se dívat jen na čísla, působení v Buffalu ani nestojí za řeč, u Flames bojoval s koučem, ale nějaké body určitě udělá, vzadu je výborný a kdyby ne, tak za 750k to nikomu nevadí.

Co říkáte na rozpis? Já jsem nasraný, asi jsem to teda na začátku nepochopil, ale já měl za to, že se budou hrát zápasy i mimo divizi, třeba jen pár, ale že nějaké budou a hovno, celá základní část jen s týmy z Kanady, to je ještě horší než po výluce 2013. Jsem rád, že se bude hrát, ale tohle je fakt o ničem, 10x se Sens a Leafs smajlik ...

 
AvatarTaké přeji všem \"Habs maniakům\" smajlik hodně zdraví do dalšího a hlavně zklidnění téhle podivné doby... A konečně bychom mohli začít budovat opravdu silný tým, který bude mít v horizontu třeba 3 let reálnou šanci na Stanley Cup smajlik.
 
AvatarOvšem, že dnes už je to rozdíl. Jinak všem fandům Habs přeji krásné svátky a jen to nejlepší v novém roce.smajlik
 
Avatar4 miliony tehdy a 4 miliony v dnešní NHL je asi trochu rozdíl, ne...? Ani si přesně nepamatuju, jestli se jednalo o tuhle sumu.
 
AvatarV pohodě jen mi to prostě na první pohled přišlo trochu zvláštní. Po těch posilách co jsme přivedli bych jeho zrovna nečekal. Třeba se skutečně pletu a bude z něj pro nás platný hráč.

BTW, když jsme ho tenkrát chtěli, on snad požadoval 4 mega a někdo z nás se tady nad tím jevil, že to snad nemůže myslet vážně, takhle nějak to myslím bylo.
 
AvatarPřesně, naprosto skvělý podpis za mě. Teď se může zdát, že bude Frolda navíc, ale sezona bude krátká, zápasů hodně za sebou, přijdou zranění, pozitivní testy na tu sračku a kdoví co ještě, takže za mě jednoznačně ano. Frolda je můj oblíbenec, chtěl jsem jej tehdy než podepsal s Flames a jak vzpomíná Míra, tak my o něj taky stáli, ale asi jsme nechtěli dát tolik peněz. Podle mě to pořád v rukách má a mohl by nečekaně ožít a k tomu pomůže jeho perfektní defenzíva, kterou se proslavil. Bude to Julienův oblíbenec, sedí do systému, job well done Bergy.
 
AvatarProsím? Co se ti, prosím tě, nezdá na jednoletém podpisu velmi solidního hráče do třetí až čtvrté lajny za takové peníze...? Je to pracant a pro naše mladíky jenom dobře hrát vedle takového poctivce! Já si jeho příchod k nám přál tedy mnohem dříve, ještě v dobách jeho nejlepší výkonnosti v NHL, kdy tehdy i nějaké spekulace proběhly, ale jsem za něj rád i nyní, byť bude plnit úplně jinou úlohu.
 
AvatarFrolík k nám na rok za 750 tisíc. Popravdě vůbec nechápu, co k tomu MB vedlo. Především po těch posilách, které jsme přivedli fakt nevím co to má za smysl. Moc si podle mě nezahraje. Jak jsem si říkal, že MB udělal v offseason výbornou práci, tak tohle je vážně neskutečná hovadina.
 
AvatarJj, díky, ty asi reaguješ na ty fotky na FB, co...smajlik? Už jsem to oslavil začátkem srpna, takže už jsem celkem zkušenej padesátník...smajlik. S tím SC se trochu obávám, abych se ho někdy vůbec dočkal, u Motoru doufám, že si to letos oťukne, když se nepadá, a příští rok to v pohodě zmákne - škoda jen těch natěšených fanoušků, permice prý byly vyprodané cca ze tří čtvrtin kapacity stadionu...
 
12.11.2020 18:08 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarMíro, přeji vše nejlepší! Ať se v dalším půl století dočkáš alespoň jednoho Stanley Cupu :))) A Motor už ti nikam nepadá...:)

 
22.10.2020 21:57 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
myslím že gally si to btw tu smlouvu opravdu zaslouží / nejen vzhledem k výkonům ale i vzhledem k nejen bodovým statistikám kdy za posledních několik let patří mezi nejlepší útočníky v lize...smajlik
 
AvatarSi tady všichni nějak notujeme smajlik smajlik Určitě za mě taky pochvala, především konečně utratil peníze pod stropem a utratil je velice chytře (fingers crossed Andy) a hlavně nám zůstalo první kolo, oběti byly pouze nějaké pozdní picky a arzenál prospectů zůstal nedotčen, tohle by určitě mělo zaznít a i bez větších ztrát je tým mnohem silnější, tedy alespoň na papíře, ale věřím, že to ukáže i na ledě. Teď už jen zahnat tu sračku kolem ať můžeme na Nový rok koukat na opener.
 
AvatarJo, někde jsem četl, jak moc bylo pro Bergevina těžké oprostit se od osobních sympatií ke Gallagherovi při dojednávání tohoto kontraktu - má pro něj prostě slabost smajlik. Jinak můžu říct, že mužstvo posílil velmi dobře, sice odchod Domiho mě mrzí, ale asi nebylo na výběr. A po ekonomické stránce, až na ten úlet u Andersona, se také dá říct, že to zvládl velmi dobře. Teď už jen, aby se normálně hrálo a to mužstvo ukázalo i na ledě, že je konkurenceschopné...
 
16.10.2020 12:52 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
Avatarkdyž už jsme u těch odkazů - Burka moc nemusím, ale tohle se hezky poslouchalo....zhruba od pulky videa se mluvi o Habs
hlavně formulace \"He´s big and hostile the element that they needed.\"

https://www.youtube.com/watch?v=Ok2w6DzDyxM
 
16.10.2020 11:42 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarVždy jsem opakovaně říkal, že je to fér chlapík (potvrzeno od několika ex českých hráčů, co s ním hráli, či bylo v jeho organizaci později) a kvalitní GM.

https://www.youtube.com/watch?v=APTx1xzMcPY tohle video (anglická část) to potvrzuje. Strong guy with big heart.
 
16.10.2020 09:03 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarMusím tady vyzdvihnout práci MB za tuto offseason. Veskrze je chválen i v zámoří, ale nechci tu jen citovat načtené- fakt jsem překvapenej jak moc jsme za tak \"krátký čas\" posílili, podepsali důležité smlouvy s několika hráči. I to, že když za 1 kolo nedostával to co požadoval tak se neukvapil a raději ho nechal. Spousta manažerů by takový přístup nemělo s vidinou okamžitého posílení týmu a svého křesla.
Zbývá jen jedna věc - poslat Lehkonena za 3 kolo nebo prospa do pryč.
Opravdu do další sezony at bude jaká chce vstupuju po dlouhé době s vidinou, že tento tým nemá velkých slabin. V podstatě zlepšit PP na průměrnou hodnotu by nám mělo stačit na PO.
 
16.10.2020 08:59 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://www.youtube.com/watch?v=7lXjnHv2UCU
Bergy to vyjadril parádne... smajlik
 
AvatarI když by musel překonat nějaká zranění, nevěřím, že by u něj došlo k takovému poklesu výkonnosti jako u Johnsona. Zní to asi hodně divně, ale takhle jsem to v předchozím příspěvku myslel.
 
AvatarJe se čeho bát a to je při jeho stylu zdraví - zranění už tu nějaká byla a před brankou to hodně bolí...
 
AvatarNeboj se ničeho Pardo, sice je pravda, že nikdy nevíš jak dlouho bude hvězda zářit a kdy zhasne, ale Gally určitě nedopadne jako Johnson.

Jak už jsem tu psal, Johnson byl před lety skvělý v jedné lajně s Palátem a Kucherovem. Ve finále SC byl letos tragický a už mu to nelepí tak jako právě před lety a jediné co mu pomůže je asi trade. Je hodně ve stínu výše zmíněných hráčů a hlavně Pointa.

Gally je ovšem tak velká osobnost a bojovník, že tohle u něj podle mě nehrozí. Hlavu vzhůru, není se čeho bát.
 
AvatarTheo, teď zase nechci rýpat já, ale chápat rozdíl mezi rebuildem a retoolem můžeme až přijdou kýžené výsledky, na papíře to vše vypadá hezky, ale se soudy bych počkal po sezoně smajlik Pravdou je, že MB asi udělal opravdu maximum, já jsem velice spokojen, teď už jen aby vše vyšlo a taky aby se vůbec začalo hrát.

A co říkáš ty na podpis Allena a Toffoliho?

Gally tedy podepsal přesně takovou smlouvu, které se trochu obávám, ale zase komu jinému ji dát než jemu, poslední roky smlouvy budou asi zajímavé, rozhodně bych nechtěl aby dopadl jak Tyler Johnson. Ale to si nesmíme připouštět.
 
AvatarJe to úleva jako prase, to musím přiznat. Snad bude Gally dál pokračovat v jeho hře a dobrých výkonech.
 
15.10.2020 09:27 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarNechci moc rejt, ale teď ten status na FB Habs CZ/SK vypadá ještě hloupěji než původně (když už byl totální tupost).

\"kde asi zakotví?\"

Be smarter than that.

Jinak tým je hotov. PO je povinnost. Doufám, že teď už chápete ten retool místo rebuild...
 
15.10.2020 07:40 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTakže Gally zostáva, tie peniaze si zaslúži a aj dĺžka kontraktu je dobrá. Za mňa spokojnosť s podpisom. smajlik
 
AvatarTakže Gallaghera už nikdo řešit nemusí smajlik, máme ho na 6 let za 39 milionů... 6,5 mil./rok na takovou dobu není úplně málo, ale je to do určité míry odměna za jeho skvělou práci a také určitě zohlednění jeho dosluhujícího nízkého kontraktu a ocenění jeho loajality. No, jsem na ta poslední léta kontraktu zvědavý...
 
AvatarKulak hrál opravdu výborně vedle Petryho, tak bych jej taky určitě uměl postrádat, ač je to opravdu kvalitní bek za rozumné peníze a moc se mi líbí to jak u nás vyrostl. Uvidíme na koho ten Černý Petr padne.

Allen prodloužený na další dva roky, no tohle jsem moc nepochopil, nevím kam ten spěch? Nebo jestli chtěl MB využít té možnost ho podepsat poměrně levně? V naší situaci je to bohužel i tak docela dost peněz za dvojku, když máme Caryho.
 
AvatarSorry, Meteho jsem uvedl 2x...smajlik
 
Avatarlordrahl: No, momentálně máme mimo Kulaka Webera, Petryho, Chiarota, Edmundsona, Meteho, Ouelleta, předpokládám u prvního týmu Romanova, na hraně sestavy Meteho. V záloze je Fleury, Juulsen, Brook, Olofsson, Leskinen. Přijde ti tohle jako málo obránců...? Jak jsem řekl, proti Kulakovi nemám absolutně nic, ale do prvního páru se u nás nikdy nedostane a rozhodně by pro mě byl nahraditelnější než Lehkonen nebo Armia.
 
AvatarNení špatný, ale jako sorry, na první pár mít nikdy nebude. Na druhý možná ano, ale Fleury by ho stoprocentně přehrál, zatím si stojím.
 
14.10.2020 19:12 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarKulak je možná teď do 3tího páru, ale zbavit se obránce jako je on by bylo krátkozraké. Za 2-3 roky by jsme opět marně sháněli mladého obránce. On je vážně vážně dobrý.
 
Avatarsmajlik smajlik smajlik On tu hádku prohrál, ví to všichni, jen on ne. A nepotvrdil by to ani trade Lehkyho, že je někdo traodvaný, tak vůbec nemusí znamenat, že je špatný nebo pro tým nepotřebný hráč. Všichni známe to klišé, když mohl být vyměněný Gretzky...
A jak říkám, pokud se Gally nepodepíše a případně vymění, tak to určitě nebude z důvodu nedostatku prostoru pod stropem, na cap dump jsou v týmu jiní kandidáti.

A nemáš pravdu, na Gallym nestojí celý útok, takového útočníka my naštěstí nemáme na kom by to stálo, náš tym stojí na někom jiném, ale Gally je důležitá součást týmu, to je bez debat. Jak jsem psal, mohou panovat obavy z toho dát mu zasloužený dlouholetý kontrakt za tučné dolary kvůli jeho hernímu stylu, toto jediné, podle mě, může zhatit podpis takové tučné smlouvy. Anderson s tím nemá nic společného. Pokud by Gally opět ukázal jaký je bourák a nešel po tučné a dlouhé smlouvě, tak si svou pozici v týmu a mezi fans jen potvrdí a pak určitě jeho prodloužení nebude nic bránit.

Za mě bych klidně tradoval Drouina už teď, u mě ten synek už dohrál, ale tohle se asi nestane a ještě jednu šanci dostane.
 
Avatarz té ostré hádky.smajlik
 
AvatarGally a odejít? Nesmysl, to by MB pohřbil celý útok. Kdybychom nedali takový ranec Andersonovi, bylo by to jednodušší.

Bojím se o Lehkonena, mém ho strašně rád, ale když už to bude muset někdo být, tak raději on než Gally, Army nebo Tuna.

Jen se bojím, že pokud odejde Lehkonen, tak Lord se nám tady všem vysměje a bude oslavovat, že s té ostré hádky s Pardou loni v říjnu nakonec opravdu vyšel jako vítěz. smajlik
 
AvatarJe to bulvár, ale co si budeme, nereálný základ to úplně nemá. Gally má nejlepší smlouvu v celé NHL a logicky bude chtít 6-7 mil. a to na minimálně 5 let, spíš 6-7 let. Dali byste mu to? Všichni víme jak a jakým stylem hraje, bude takto schopen hrát i po třicítce? Podle mě tohle nebude jednoduchý podpis a jsem na vývoj hodně zvědavý, je to můj nejoblíbenější hráč v poli a nerad bych ho viděl odejít, tak snad se stane malý zázrak a těch 5,5 mil. na 4 roky bych bral všemi deseti.
A souhlas, kvůli cap hitu jsou adepti na trade snad všichni kromě Gallyho, mě jednodznačně napadá jako první Drouin.
 
14.10.2020 11:18 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://www.tsn.ca/insider-trading-brendan-gallagher-s-future-in-montreal-has-taken-a-sudden-turn-1.1538488
To vieš bulvár na TSN.ca nezaháľa... smajlik
 
14.10.2020 11:13 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarAno, přesně tak. Na ráně bude mnohem dřív Tatar či Armia.

Proto dát? Gallagher je zřejmě na odchodu, kde asi zakotví? Mi přijde hodně mimo mísu...
 
14.10.2020 11:12 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarPrípadne pokúsiť sa vymeniť nejakých hráčov so zmluvou, napríklad takého Drouina trebárs aj za vrece pukov a to by bol ešte dobrý obchod pre Habs... smajlik
 
14.10.2020 11:04 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTo sú všetko len špekulácie. Informácia bola taká, že rozhovory o novej zmluve medzi Habs a Gallyho agentom zamrzli. Do konca budúcej sezóny času dosť. Gally navyše pred časom vyjadril prianie zostať súčasťou organizácie Canadiens s tým, že nie všetko je o peniazoch. A to, že zrejme bude chcieť výraznejšie navýšenie platu je pochopiteľné a oprávnené. A keď bol MB schopný dať 5,5 mega ročne hráčovi, ktorý bol väčšinu minulej sezóny zranený tak neviem čo chce riešiť pri Gallagherovi. Je isté, že niekto bude musieť po nasledujúcej sezóne odísť vzhľadom na platový strop ale určite by to nemal byť Brendan. Danault, Tatar či Armia sú určite ľahšie nahraditeľní...
 
14.10.2020 09:45 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarUff, kdo dělá fb HABS CZ & SK, to je fakt strašný, strašný, strašný...

Brendan Gallagher je zřejmě na odchodu. Velký zájem o něj projevilo vedení z organizace Vancouver Canucks. Co myslíte, kde nakonec zakotví? - HABS CZ & SK
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík